horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Disznó horoszkóp 2015A BELSŐ ERŐ HATALMA

DISZNÓ (Kelet) - SKORPIÓ (Nyugat)

A Kecske évei általában kedvezőek a Disznó Éve szülöttei számára, a mindkét jegynek megfelelő "Földi Ágak" közötti harmónia miatt.

De ennek a Kecske (2015) Évének az esetében, a Hong Kong-béli híres asztrológus, Rocky Sung kevésbé derűlátó kilátásokkal kecsegtet. Ebben az időszakban több "rosszindulatú csillag" kél a Disznó sorsában, és lehet, hogy bajok forrásává válnak.

Ugyanakkor, A Három Oszlop jóindulatú csillag jelenléte azt jelenti, hogy van elég belső erő ahhoz, hogy megküzdjön az esetleges ellenségekkel, így téve lehetővé a végső célok elérést.

Az elkövetkező év egy új irányba viszi, amely jobb jövőt és egy boldogabb létet ígér. Tanulni szeretne majd, aminek következtében szakmai életében bővüléssel járó változások következnek be. Érdemes olyan új technológiát elsajátítani, ami lehetővé teszi a távlatokbani tervezést és kihasználni azon lehetőségeket, amelyek mellett elhaladt a múltban.

 

 

Nem rossz év lesz, és igen kreatív és reményteli is.

 

A Disznó szerelmi horoszkópja a 2015-ös évre

 

Van egy hajlam a konfliktusra, és ha ezt a tendenciát nem szorítja vissza, akkor mindenképpen problémákat fog hozni, amelyek komolyak is lehetnek.

Azoknál, akik nem házasok, a harmónia, amely a Kecske és a Disznó energiái között létezik sokkal tisztább hatást fog gyakorolni. Ez lehet, hogy egy érzelmi kapcsolat formájában jelentkezik, amely mindent megváltoztat.


A Disznó karrier horoszkópja a 2015-ös évre

 

A valószínűleg fellépő nehézségek ellenére a jóslat az, hogy a Disznó jegy szülöttei győzni fognak, ha az az elhatározás.

Nagyon fontos, hogy ne siessenek előre és elemezzék ki a helyzeteket hideg fejjel, mielőtt még cselekednek, és értsék meg, hogy valójában mi is történik. A Hátra Mutató csillag jelképezi az éberséget az olyan ellenségekkel kapcsolatban, akik arc nélküliek és így sokkal nehezebb ellenük küzdeni.

 

A Disznó pénz horoszkópja 2015-re

 

Az esetleges pénzügyi problémák a más területeken megjelenő nehézségekből fakadhatnak. A pénz bölcs kezelése elegendő lesz ahhoz, hogy kedvező mérleggel zárja az évet.

 

Az Disznó egészség horoszkópja a 2015-ös évre


Az esetleges veszélyek az egészségükre nézve inkább a felfokozott érzelmi állapotok és azok következtében fellépő belső feszültségek miatt alakulhatnak ki. A stressz legyőzése és az egészséges életmód elegendő lesz ahhoz, hogy jó állapotban tartsa a testet és az elmét.

 

ÜZENET A Disznónak a Kecske 2015-ö évére

 

Rocky Sung asztrológus azt mondja, hogy mindegy, milyen sötétnek tűnik a helyzet, a Disznó jegy szülötteinek meg kell őrizniük a hideg vérüket, önbizalmukat és akkor nyerni fognak. Győzelem várja őket a vihar után, tehát bűn lenne, hogyha feladnák.

 

 

Mint mondtam, a jóindulatú csillag, A Három Pillér, egy értékes és meghatározó segítő lesz.

Legjobb hónapok 2015-re: Július, augusztus, szeptember, október, november és december
Mire kell törekedni 2015-ben: legyen kedves magához az élet minden területén
A szerencsés számok 2015-ben: 1, 13, 21, 28, 33, 40

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu