horoszkóp, ezotéria és asztrológia


diszno kinai horoszkopA 2014 / 2015-es év a Disznó jegye alatt születettek számára igen kedvezően fog alakulni, jellemző lesz rá a lelkesedés és a rendkívül jó munkakedv. Soha nem fog mellé, mindent belead és elszántan küzd a céljaiért. A sok munkának meg lesz a gyümölcse és ebben az évben olyan jó dolgok történnek majd Önnel, hogy el sem fogja hinni. Az ész használatával egyre feljebb tud jutni azon a bizonyos ranglétrán, viszont nem szabad túlzásokba esni olyan téren, hogy túl halszolja magát a munkahelyén. Pihennie kell, nem szabad minden áron, mindent feláldozva előrébb jutni, a testi és a szellemi regenerálódás nagyon fontos lesz ebben az évben, ezzel leküzdve a stresszt.


A Disznó által uralt évek a következők voltak és lesznek egészen 2014 20154-ig:

 • 1911. január 30. – 1912. február 17.     
 • 1923. február 16. – 1924. február 4.
 • 1935. február 4. – 1936. január 23.     
 • 1947. január 22. – 1948. február 9.
 • 1959. február 8. – 1960. január 27.     
 • 1971. január 27. – 1972. február 14.
 • 1983. február 13. – 1984. február 1.     
 • 1995. január 31. – 1996. február 18.
 • 2007. február 18. – 2008. február 6.     
 • 2019. február 5. – 2020. január 24.
 • 2031. január 23. - 2032. február 10.     
 • 2043. február 10. – 2044. január 29.


A Disznó jegyében született hírességek közé tartozik például Pascal, Cézanne, Villon, Thomas Mann, Chagall, Rothschild, Henry Ford és Alain Delon.

A Disznó nagyon nyitott és felvilágosult személyiségek, akik mindig keresik a kihívásokat és általában nagy szerencséjük van. Anyagilag nagyon stabil lábon áll és egy nagyon jól felépített egzisztenciát fog tudni maga köré építeni. Amikor nem is számít rá, akkor lesz majd a legnagyobb szerencséje. Magabiztosan dönt minden egyes kérdésben, tudja azt, hogy miért küzd, tisztában van a céljaival. Negatív tulajdonságai közé tartozik, hogy nagyon meg tud bízni még az idegenekben is és sokszor elhamarkodott döntést hoz anélkül, hogy mérlegelné annak következményeit. Gyakran azért dönt kedvezően a másik fél számára, mert el akarja nyerni a másik bizalmát vagy tetszését. A haragja gyorsan elszáll és könnyen megbocsájt, még olyan esetekben is, ahol nagyon rosszul bántak vele. Nagyon sokat gondolkodik az eljövendőn és mindig találgatja, hogy mi történik majd vele, néha túlságosan is elmerül ebben. Kimondottan utálja a konfliktusokat ezért sem próbál legtöbbször belefolyni az eseményekbe, inkább kihátrál  belőle.

Pozitív tulajdonságai közé tartozik, hogy béketűrő és nagyon sokszor kibékíti az embereket, igen kommunikatív természet, könnyen megtalálja mindenkivel a hangot. A társaságokba remekül beilleszkedik és gyorsan el is fogadják, hiszen sokan szimpatizálnak vele. Rendkívül kedves és becsületes személyiség a Disznó szülött, ám akit nem ismer, azzal fenntartásai vannak, és számukra csak nehezen nyílik meg. Jellemző e jegyre, hogy folytonosan keresi, kutatja az új, érdekes, még ismeretlen dolgokat, nem szíveli az egyhangúságot. A Disznó nő akit szeret azt nem engedi el könnyen, mindent feláldoz érte és ragaszkodik hozzá. Szerelmes típus, aki könnyen szerelembe esik és nehezen ábrándul ki még akkor is, hogy ha párja valami nagy ostobaságot csinál. Ezért szíve nagyon nagy és megbocsájtó, épp ezért könnyen sebezhető. A Disznó férfi élvezi az életet és karrierjében nagyon céltudatos, mindent kipróbál, semmi sem kerülheti el figyelmét, megszerzi amit akar és nem vár sokáig, ha lát egy nagyon jó lehetőséget.


Az öt elem szülötteinek meg vannak a sajátos ismertetőjegyei, de persze alaptermészetük nem nagy mértékben tér el egymástól.

 • Víz- Disznó: Békés természet a Víznek köszönhetően, teljes harmóniában van önmagával és tudja, hogy mit akar elérni az életben. Lehet rá számítani szinte minden helyzetben, ezért is nagyon jó barát és táras az életben.
 • Tűz- Disznó: A tűz ami élteti szenvedélyessé teszi és mindenbe belevág, mindent ki akar próbálni és megszerezni, nem érdekli, ha nehéz helyzet előtt ál,l akkor is megpróbál mindent annak érdekében, hogy álmait elérje.
 • Fa- Disznó: Határozott személyiség, aki megpróbálja kontrollálni a dolgokat, amennyire csak lehet. Ezen kívül még nagyon nyugodt személyiség, igazi türelmes típus, akinek mindene a természet és a család.
 • Fém- Disznó: Érdeklik mások gondjai és ahol csak tud, igyekszik segíteni a másiknak. A fémhatás miatt nagyon határozott és nem hagyja, hogy bármi eltérítse az útjából. Nehezen hallgat másokra.
 • Föld- Disznó: Mindig a társaság középpontjában van, imádja, ha körülveszik az emberek, egyedül nem szeret sehova menni. Harmonikus életet él, mindenkivel jól kijön és szeret szórakozni, utazni, új dolgokat felfedezni.
MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu