horoszkóp, ezotéria és asztrológia


horoszkop ferfiak nokÉves horoszkóp 2014 / 2015 nőknek és férfiaknak - Az emberek java kíváncsi az előrejelzésekre, ezért nagyon jó dolog az éves horoszkóp 2014 / 2015-re nőknek és férfiaknak egyaránt. Van aki titkolja, van aki bevallja, hogy nagyon is érdekli, mit írnak a csillagok, hogy alakul a bolygók állása szerint életük, milyen lesz egészségi állapotuk, mi várható a munkahelyen. Egy megbízható, jó horoszkóp elkészítése nem egyszerű dolog, bárki nem képes erre, igen magas tudás, széles látókör és már majdnem elhivatottság kell ehhez. A horoszkóp az ezoterikus tudományok egyik ága, pontosabban része annak, mely tudomány életünk fontos kérdéseire keresi és igyekszik megadni a válaszokat, szigorúan tudásalapon. Az asztrológia – ennek írásos megnyilvánulása a horoszkóp – a naprendszer bolygóinak egymáshoz való viszonyán keresztül képes előrejelzéseket adni, mivel ettől függ az egyes csillagjegy alatt született nők és férfiak éves horoszkópja 2014 / 2015-ben is. A bolygók mozgása, egymáshoz mért helyzete szabja meg, hogy adott időpontban világra jött személyeknek milyen lesz szintén adott időintervallumban az egészségi állapota, a kedélye, embertársaihoz való viszonyulása.


Bármit is gondolunk az ezoterikus tanokról, legbelül mindannyian kíváncsian néznénk a jövőbe, szeretnénk előrelátni, hogyan védekezzünk betegségek, csalódások ellen, és hogy milyen mélyen vagyunk képesek, illetve akarunk belemerülni ezen tudományágba, az kizárólag rajtunk múlik. Minden esetre úgy gondolom, az éves horoszkóp 2014 2015. során nőknek és férfiaknai is ugyan úgy fontos, ezért az alábbiakban rövid előrevetítést adunk a csillagjegyek számára.

A Nyilas férfiak és nők megtartva a rájuk jellemző lendületességüket jó egészségnek örvendhetnek ez időszakban, amire figyelni szükséges az ő szempontjukból, hogy állandóan, a szerelem terén igen jó esélyekkel indulnak 2014 2015-ben, minden valószínűség szerint az egyedülállók ez évben rátalálnak igazi élettársukra, akik kapcsolatban élnek, javarészt házasságra kerülhet sor ez idő tájt. Pénzügyekben ez az esztendő kicsit zötyögősebb lehet a Nyilas nők és férfiak számára egyformán, kicsit nagyobb önfegyelemre lesz szükségük, hogy ne nyújtózzanak tovább, mint ameddig a takaró ér. Munkájukat ezt követően is a biztonság jellemzi, de ügyeljenek arra, hogy türelmük lankadatlan legyen, empatikus, jól alkalmazkodó természetükkel minden átmeneti problémát meg tudnak oldani.

A Bika jegyű férfiak és nők 2014 2015-es horoszkópja sikerekben gazdag esztendőt ígér, bár a jegy második felében születettek némi átmeneti nehézségre számítsanak. Az előrejelzés nem hatalmas negatív fordulatokat mutat, talán inkább arra kell felkészülni, hogy mindenért valamivel jobban kell küzdeni, mint ahhoz a Bika hozzászokott. Talán egy kicsit visszavonultabban élnek majd a Bika férfiak és nők is ebben a szakaszban, néhány esetben a jóbarátok teszik próbára idegeit, de az erős kapcsolatok mindezeket kibírják. Pénzügyekben folytatódik a már évek óta tartó remek széria, alkalmas időszak lesz 2014 2015 egy nagyobb beruházásra, akár ingatlanvásárlásra is.

Lássuk, mire számíthatnak az éves horoszkópjuk tükrében a Kos nők és férfiak 2014 2015 tekintetében? A bolygók egymáshoz viszonyított helyzetéből az tűnik ki, hogy a Kosok az utóbbi évek során szinte minden esztendőben valami traumatikus eseményen kellett átessenek, de ennek a rossz sorozatnak most már remélhetőleg vége szakad. Az egészségük kapcsán nem lesz semmi számottevő problémájuk, tele lesznek energiával és ez meg is látszódik majd kapcsolataik kiegyensúlyozottságában, munkahelyi előremenetelükben. Remek idő lesz 2014 2015 tanulásra, a Kos nő és férfi is igen fogékony lesz az újra, akár egy új szakma kitanulását is tervezhetik. Az elmúltidőszakban távolabb került barátok, ismerősök újra igénylik társaságát, engedjen a kérésnek, nagyon jó alkalmak nyílnak a kellemes társasági életre. Pénzügyekben nem láthatók kiemelkedő változások, de anyagi helyzete stabil marad, igyekezzen ügyesen forgatni meglévő tőkéjét, ne akarjon nagyot markolni, akkor nem lesz semmi baj.

Szerencsére a Mérlegeknek is úgy látható, hogy vége szakad egy sok kellemetlenséggel teli nehezebb időszak, amikor is szinte hétről hétre nagy változásokon ment keresztül, főként nem kívánt eseményekkel tarkítva. Kapcsolataikra még most is a kuszaság lehet jellemző, nem kellene feladni a régi barátokkal való együttléteket, erre mindenképp érdemes időt szakítani. A Mérleg férfiak is és nők is a horoszkóp 2014 2015 szerint sokat foglalkoznak a pénz hajszolásával, talán kicsit többet, mint amennyi egészséges, viszont e mellett családjukkal sokat törődnek, minden igyekezetükkel próbálják életüket normál mederbe terelni és ez az elhatározásuk sikeres is lesz. A kemény közelmúlt néhányuk párkapcsolatára rányomhatta bélyegét, megtörténhet, hogy páruk esetében nem is élte túl a kapcsolat a nehézségeket, viszont aki párjával együtt vállvetve vészelte át a rossz időket, az biztos lehet benne, hogy végre egyenesbe jönnek.

Az Ikrekre nézve a közeljövő szintén javuló tendenciát mutat, a horoszkóp 2014 2015 nők és férfiak részére sokkal biztatóbb, mint az előző esztendő. Most egy nyugalmasabb, minden szempontból kedvezőbb évre lehet számítani, egészség terén, munka- és pénzügyek esetében is. A sorozatban tapasztalt negatív behatásoktól végre megszabadul az Ikrek csillagjegyben született személy, úgy is mondhatjuk, fellélegezhetnek, jobb idők járnak rájuk, ez látható a bolygók várható 2014 2015-es együttállásából.

A Skorpió jegyébe tartozók egy igen könnyed éven vannak túl, kicsit több volt ez időszakban a nagyvilági élet és a pénzkörüli hajsza, 2014 2015-ben kicsit jobban kell koncentrálniuk arra, hogy nemcsak anyagilag, de érzelmileg és egészségileg is egy stabil helyzetet tudjanak teremteni. Legyenek többet családjuk körében, pénzért nem lehet mindent megkapni. Fontos tennivalója lesz a Skorpió nőnek és férfinak szintén a saját fejlődése érdekében, mert szinte soha vissza nem térő alkalma nyílik önképzésére, ismeretei tágítására, akár továbbtanulásra is. Családi életük, párkapcsolatuk nyugvópontra jut 2014 2015 közepe táján, békés, harmonikus kapcsolatban töltik az évhátralévő részét.

A Vízöntő férfiak és nők a 2014 2015-es horoszkóp előrevetítéséből kiolvashatóan jó egészségi állapotban lesznek, munkájukkal összefüggésben is minden megy a megszokott úton. Amire ügyelniük érdemes, hogy kapcsolataikra jobban szükséges figyelni, szükségük lesz ez évben is a barátok, rokonok jó tanácsaira, bíztatására, így minden sokkal könnyebben elérhető. A jó egészségnek örvendő Vízöntőknek is tanácsoljuk, hogy némi testedzést iktassanak be életükbe, álljanak át egy manapság úgyis „divatos” egészséges táplálkozásra, így garantált lesz a jó testi, lelki állapot.

A horoszkóp 2014 2015 szinte minden témában lazább, könnyebb évet ígér a Rákoknak, akik az Ikrek jegyűekhez hasonló képen egy elég kemény esztendőt hagynak maguk mögött. Rengeteget dolgoztak, fizikailag, idegileg és szellemileg is elérték a teljesítőképességük határait. Azonban ennek2014 2015-ben learathatják a gyümölcsét, némileg lazábbra engedhetik a gyeplőt, és így lesz idejük önmaguk testének, lelkének ápolására. Munkahelyén nyugalmas időszakot élnek meg a Rák nők és férfiak is a 2014 2015-es horoszkóp alapján, ezért minden féle képen valóban azt ajánlom, hogy most minden szabadidejükben magukkal törődjenek. Megéri átalakítani táplálkozási szokásaikat, jóval többet sétáljanak, már ez magában nagy eredményt és változást hozhat a közérzetük javulásában.

Az Oroszlánok – nők és férfiak is – az előző év folytatásaként igen kellemes horoszkópot mondhatnak magukénak 2014 2015-re. Tele lesznek jó ötletekkel, nagy baráti társaságukban remekül érzik magukat. Fizikailag, lelkileg igazán jó formában lesznek, egészségük a toppon lesz, ez pedig hozzásegíti a Rákokat, hogy érzelmi életüket is a lehető legjobban alakíthassák. Ügyelni kell a lelki egyensúly megtartására és ekkor mindenbaj messze elkerüli a Rák szülötteit, hisz tudjuk, hogy a fizikai problémák legnagyobb része lelki okokra vezethető vissza.

Bak urak és hölgyek figyelem, most megtudhatják, mit ígérnek a csillagok a horoszkóp 2014 2015 szerint. A Bakok szerelmi életére most nem a megszokott egyszer fent, egyszer lent hullámvasút lesz a jellemző, a nehezen kitárulkozó Bak nő és férfi ebben az évben jó eséllyel párjára talál. Egészség terén tovább javulhat a Bak állapota, nagyobb betegségek egyáltalán nem fenyegetik, inkább arra kell koncentrálnia, hogy sokkal többet mozogjon az eddiginél, járjon kirándulni barátokkal, családdal. A pénzügyekben jól állnak a dolgok, akár egy kifizetődő befektetésbe is belevághatnak, minden esély meg van ennek szerencsés kimenetelére, csak legyenek óvatosak, körültekintők.

Az a nő és férfi, aki a Szűz jegyében született, a 2014 2015-es horoszkóp alapján megtudhatja, hogy az érzelmi élet során megéri némileg türelmesebbnek lennie, ez meghozhatja számára a tartós boldogságot. Ezt tanácsolom annak ellenére, hogy a Szüzek élete előreláthatóan a megszokottnál jóval mozgalmasabb lesz, akik most még egyedül vannak, jó eséllyel végleg révbe érnek 2014 2015-ben. Az is megtörténhet, hogy egy olyan ismerős személyében talál párjára, akit már hosszú évek óta ismer. A pénz dolgában várható némi bonyolultság, minden esetre ne essen nehezére mások véleményét kikérni, mert lehet, hogy olyan jó tanácsokat kap, amivel átlépheti a pénzügyi problémákat. Fizikai állapotuk maximálisan kielégítő lesz, amire ügyeljenek a Szüzek, az a pszichikai edzettség, mint minden más jegynek, nekik is tanácsolható a némileg lazább életvitel, a munka mellett mindenhogy napirendre kellene tűzni a kikapcsolódást, testmozgást.

A finoman szólva munkamániában szenvedő Halakra a horoszkóp 2014 2015-et olvasva rá kell erőltetni, hogy engedjenek ebből a szokásukból valamennyit saját érdekükben, mert egyrészt a munka nem szalad el, másrészt nem lehet ezt hosszú távon csinálni, ha nincs a mérleg egyensúlyban. A szabad Halak ez évtől várhatják a szerelemben való kiteljesedést, rengeteg alkalma adódik, hogy válogasson, és végül még az év végéig párjára találjon. A Halak 2014 2015-ben szinte sorban kapják a legjobb munkaajánlatokat, ezen a téren is döntéshelyzetbe kerülnek, akár azt is mondhatjuk, övék lesz a világ, amibe belefognak az most minden úgy sikerül, ahogy azt elgondolták legszebb álmaikban. A jó állapotban lévő egészségükre vigyázzanak, lelkileg és fizikailag egyformán próbálják kipihenni magukat, ezáltal a legkiválóbb formában nézhetnek a szép jövőbe.

 

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu