horoszkóp, ezotéria és asztrológia


fogyokura horoszkopA csillag jegyek nem csak a személyiség meghatározásában játszanak fontos szerepet, de a testi, lelki bajainkra is képesek magyarázatot adni. Így van ez a fogyással is. Ha nem vagyunk képesek lefogyni, akkor valami baj lehet és erre érdemes minél előbb rájönnie. Ebben nyújt segítséget a Fogyókúra horoszkóp, ami nem csak tanácsot ad, de fel is készít arra, hogy mit tegyünk a fogyókúra érdekében. Minden ember különböző és éppen ezért nem mindegy, hogy hogyan próbálunk nekiállni a fogyókúrának. Nagyon sokan próbálkoztak mindenféle csodaszerekkel és módszerekkel, de lehet hogy csupán a tanácsokat kéne megfogadni és a lehető legnagyobb kitartással véghez vinni azokat.


Kos: Ezen csillagjegy alatt születettek nagyon jó adottságokat tudhatnak magukénak minden tekintetben. Viszont nagyon szeretnek táplálkozni és kipróbálni új ételeket ami a fogyókúra szempontjából nem olyan előnyös. Ennek az a legrosszabb következménye, hogy minden testrészükre képesek felszedni azokat a bizonyos kilókat. Nagyon szeret mozogni és szinte mindenre kapható, úszás, futás, futball vagy kosárlabda. Ezen sportágak mindegyikével képes elérni azt, hogy kilókat veszítsen.

Bika: Ezek az emberek mind személyiségükben mind viselkedésükben tükrözik az állatról elnevezett jegy tulajdonságait. Erősek, vakmerőek és képesek döntéseket hozni, bár sokszor elveszítik a fejüket. Nagyon szeretnek ők is enni, így gyorsan feljönnek a kilók, de a sportolással eltöltött idő soha nem gond számukra így könnyen el tudják érni azt a súlyt, amelyiket kitűztek mint reális célt.

Ikrek: Gyenge és törékeny az alkata. Ennek ellenére nagyon sokat eszik és nassol. De meg kell próbálnia mindent beleadni, hogy le tudja adni a feleslegesen felszedet kilókat. Nagyon sok zöldséget kell ennie, legyen benne hal, meg egyéb apróságok, mint például földimogyoró. Oda kell figyelnie az étkezésére különben nem tud rendesen lefogyni.

Rák: Magas, de van mit rajta fogni, ebből is látszik, hogy szereti néha túlzásba vinni az étkezést, ezért is kell minél hamarabb lefogynia, különböző sportokkal. Lehet az bármi, de a másik nagyon fontos elem az étkezés. Sok zöldséget kell ennie, de ehet mellé húst is, csak ne mértéktelenül fogyassza.

Oroszlán: Jó izomzat jellemzi és vastag csontozat, rengeteget eszik, főleg a sportolás miatt, mert kell neki az energia, de mivel sokat sportol könnyen lemennek róla a feleslegesen felszedett kilók. Érdemes lenne még az étrendjébe beleépítenie zöldségeket és egészséges ételeket, ne csak zsíros táplálékokkal legyen tele az étlap.


Szűz: A szüzek általában vékony csontozatúak, viszont sokat esznek. Legkönnyebben has tájékon lelhetőek fel a hízás jelei, de a csípő is ugyan olyan kényes része e személy testének. Mindenképpen fontos, hogy olyan elfoglaltságot találjon magának amivel könnyedén tud fogyni, de közben a lehető legjobban szórakoztatja önt és szereti is amit csinál.

Mérleg: Nők esetében nagyon jó adottságokkal rendelkezik, nehezen szed fel kilókat mégis sokat kell sportolnia ahhoz, hogy a jelenlegi formáját meg tudja tartani. Viszont a sportot magát nem nagyon szereti űzni, néha muszájból teszi.

Skorpió: Hízásra hajlamos, viszont magas és szikár testalkata van, ha kordában tudja tartani a kilókat. Szeret sportolni főleg, ha csoportosan tudja mindezt megtenni. Nem szereti a magányos kihívásokat, éppen ezért keresi a társaságot, amit a kilók elleni küzdésében is tud hasznosítani, hiszen motiválja, ha valaki mellette van és ugyan úgy csinálja mint ő.

Nyilas: Kicsit lusta, de ha elhatároz valamit akkor általában véghez is viszi. Nem kell attól tartania, hogy nagyon sokat felszed magára, ha betartja az előírásokat, sok zöldség, magvak és mozgás mellette persze elengedhetetlen a rengeteg folyadék fogyasztása, ami főként vizet jelent. Kerülje a cukros üdítőket és a szénsavas innivalókat.

Bak: A Bakot nagyon sokan irigylik, mivel rendkívül jó testalkatot mondhat magáénak. Viszont neki is oda kell figyelnie a feljövő dekákra és sportolnia kell, ha egészségben akar élni. Természetesen mint mindenkinek szüksége van a mozgásra, ezért ne hagyja ki az ön elé táruló lehetőségeket.

Vízöntő: Általában nagyon harmonikus testfelépítés jellemzi és könnyen letudja adni a felszedett plusz súlyt. Persze meg kell küzdenie minden egyes felszedett tömeggel, mégis van elegendő kitartása ahhoz, hogy tartsa azt a súlyt amit eddig elért.

Halak: Alacsony és tömzsi testalkat jellemzi, viszont nagyon könnyen rávehető a sportolásra és az egészséges ételek fogyasztására. Kitartással és sok mozgással meg lesz a megfelelő eredmény és látni fogja a célt, ami ez több önbizalmat ad ahhoz, hogy megküzdjön a fogyás által állított akadályokkal.

Látva az egyes csillagjegyek jellemzését, érthető módon érdemes tanulmányozni és alkalmazni a Fogyókúra horoszkóp tanácsait, ez is kicsit hozzásegíthet bennünket, hogy látványos eredményeket érjünk el az ideális testsúly megszerzése és megtartása érdekében, mellyel nagyon sokat tehetünk egészségünkért is.

További horoszkópokat ide kattintva talál!

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu