horoszkóp, ezotéria és asztrológia


halak horoszkopAz asztrológia szó a görög csillag szóból ered, innen a csillagászat kifejezés és így született meg  a csillagjegy elnevezés is. Az ezotéria és egyben a horoszkóp lényege, hogy előre láthatóvá tegyen bizonyos eseményeket, melyek a bolygók adott időpontban való állása, együttállása nyomán jöhetnek létre. A csillagászat tulajdonképpen az asztrológiából kifejlődött tudományág, mely a személy jövőbeli életútját képes felvázolni főként percre pontosan meghatározott születési dátuma alapján. A horoszkóp nem más, mint az asztrológia láthatóvá váló megjelenítése, erre utal a horoszkóp szó szerinti jelentése is: óra-kép. A születési horoszkóp alapján lehet a legpontosabban leírni az adott ember legjellemzőbb vonásait, és meghatározni a várható életeseményeit.

A Halak szülötteinek horoszkópja is így készül 2014 2015-re, természetesen az alapvető jegyek lényegesen meghatározzák a jövőt. A Halak csillagjegy alatt születettek mérhetetlenül önzetlen és romantikus típusok, ez magyarázza, hogy életük nagy részét álmodozással töltik, mondhatni sok esetben légvárakat építenek. Szerények, mégis nagyon imádják, ha zajlik körülöttük az élet. a csalódást nehezen viselik, de a legtöbbjük igen szerencsésnek mondhatja magát egész életében. Ez gyakran átbillenti őket a nehéz életszakaszokon, persze az élethez nem lehet úgy hozzáállni, hogy valaki csak a megszokott szerencséjében bízik. A Halak jellemzően békességben, biztonságban szeretik tölteni az időt, nagyon sokat jelent számukra a biztonságos otthon, de a magányt nehezen tűrik. Sok Halak csillagjegyű emberből lesz művész, ifen nagy hajlam látható náluk általában a humán foglalkozások iránt. Találunk köztük szép számban zenészeket, festőket, írókat.

Megmutatjuk mit is ígér a Halak horoszkópja (02.20.– 03.20.) 2014 2015-re:

Szerelem: A Halak 2014 2015-esszerelmi horoszkópjában már most látható, hogy nagy valószínűséggel az egyedülállók ebben az időszakban rátalálnak igazi párjukra, és választottjukkal nagy boldogságban élhetnek. Remek formában lesznek a Halak érzelmileg és fizikai téren is, így semmi akadályát nem látni annak, hogy ez évben a rátalált boldogságot élvezzék és könnyű szerrel hosszú távon meg is tartsák. Azért legyenek körültekintőek, hogy a nagy öröm és felhőtlen boldogság kétoldalú legyen, semmi esetre se hagyják, hogy érzelmeiket bármely fél részéről anyagiak befolyásolják. Mivel a Halak igen csak érzékeny, kedves személyek, épp e miatt érzelmi életüket a lehetőségekhez mérten némi racionalitással kell irányítaniuk, mert nagy adag naivitás van bennük, ami sokszor oda vezet, hogy feltételezni sem képes a másikról rosszat, így könnyen sérülhet. A túlzott derűlátás vége csalódás lehet, de épp ezt tudja egyszerűen kikerülni akkor, ha mármost elmerül a Halak 2014 2015-eshoroszkópjában.

Pénz: Ígéretes év lehet 2014 2015 a halak részére pénzügyekben, az év lehet, hogy ebből a szempontból kissé döcögősen indul, de aztán ügyesen megtalálják a módját, hogy milyen módon tudnak biztonságosan és folyamatosan szépen keresni. A kitűzött célért mindent megtesznek, de legyen a Halak szülötte óvatos, mert amikor megy a szekér, a legtöbben hajlunk rá, hogy nagyobb mértékben engedjünk a csábításnak és bőkezűen költekezzünk. Előzze meg minden lehetséges módon ezt, így a megnövekedő bevételéből szépen gyarapodhat. Bátran hagyatkozhat a Halakra jellemző kiváló megérzésekkel akkor is, amikor egy kecsegtető befektetés előtt áll, de a befolyó nyereséggel gazdálkodjon ügyesen és körültekintően.

Egészség: A Halak egészségileg közepes állapotban köszöntik többnyire a 2014 2015-es esztendőt, az előző évben nagyon sokat dolgoztak, ideje egy kicsit lazítani és az egészségre koncentrálni. A stresszhelyzeteket nehezen viselik, kerülni kellene az ilyen eseteket, mert ez fáradtságot, fásultságot okozhat, ami pedig a fizikai állapotra is kihat. Sok zöldség és gyümölcs, minimális Cola és más cukros étel, ital, ez már jó út az egészség teljes helyreállítása felé. A vitákat kerüljék el, illetve igyekezzenek saját véleményüknek hangot adni, nem homokba dugni a fejüket, mert ez mindenkinél rossz közérzetet és rossza hangulatot okoz. Igyekezzenek olyan emberek társaságát keresni, akik jókedvűek, optimisták, ez könnyen ragadós lehet, aminek mindenki hasznát veszi lelki és fizikai táplálékként. 2014 2015 kiválóan alkalmas lesz a Halaknak például egy nagy utazásra, melyen egész évre feltöltődhetnek.

Munka: Munkájukban a Halak csillagjegyű személyek a 2014 2015-es időszakban is kitartóak és következetesek lesznek, de előfordulhat, hogy sokuk fejében megfordul az előre-, vagy továbblépés lehetősége is. Remek alkalom nyílik ez idő tájt például akár egy új szakmaválasztására, vagy a jelenlegi munkájához kapcsolódóan továbbképzésre, tanulásra. Aki munkahelyi, esetleg jogi gondokkal hagyta el az előző évet, az most szánja el magát és minden erővel igyekezzen az ügyet lezárni, később nehezebb lesz. A Halak horoszkóp egyértelműen arra utal 2014 2015-re, hogy sok helyről kaphatnak segítséget akár az új tanulmányok véghezvitelében is, szakmai téren kollégák, barátok egyengetik most útjukat, élni kell a lehetőséggel.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu