horoszkóp, ezotéria és asztrológia


horoszkop gyerekeknekHoroszkóp gyerekeknek 2014 / 2015 - Talán sokan nem is foglalkoznak vele, de nemcsak a felnőtteket érinti a csillagjegyek személyiségformáló hatása, hanem a gyermekekre is hatással van az, hogy melyik hónapban és napon, órában születtek.


Éppen ezért a horoszkóp gyerekeknek 2014 / 2015 megmutatja, hogy gyermeked milyen csillagjegyi tulajdonságokkal bír!KOS GYERMEK (III.21-IV.20.): A Kos gyerekekre az állandó mozgás, energia túltengés jellemző, tele vidámsággal és kiváncsisággal szemléli a világot és a mindennapokat. Figyelme nem hosszútávú, gondoskodni kell arról, hogy valami mindig fentartsa a figyelmét, ugyanis játékait hamar megunja. Ugyanez a helyzet a fegyelmezettségével is, ideig-óráig követi és betartja a szülők által felállított szabályokat, de hamar megsértődik és fegyelmezetlenné válik. "A falnak beszélek" tipusú Kos gyerekek irányítani szeretik társaikat, igazi vezető személyiségek, de az iskolai tanulás során is megmutatkoznak náluk a türelmetlenség jellemzői. Ahhoz, hogy a feladatok megunása ne okozzon gondot tanulmányaik során, a szülő a legjobbat azzal teszi, hogy a kitartást erősíti bennük, amiben nagyban segíthet a sport megszerettetése a gyermekkel.

BIKA GYERMEK (IV.21-V.21.): A Bika gyermek horoszkója szerint fontos számára a dícséret, a gyengéd közeledés, az ölelés, kedvesség. Szereti ha elvonulhat "saját világába", ahol feltöltődik, megnyugszik. Ezt hagyni kell a szülőnek, mert erre szüksége van! Zenei ízlésük már elég korán fejlődésnek indul, szeretik a ritmust és a muzikális foglalkozásokat, hasonlóképpen a kézműveskedést is, járjon minél több szakkörre és foglalkozásra.  Alapossága néha idegesítővé válhat a felnőtt számára, szeret lassan csinálni mindent, pl. az evést, tisztálkodást, öltözködést, de soha ne sürgessük, várjuk meg türelemmel, míg elvégzi feladatát. A Bika gyermek kifinomult érzékekkel bír, félszavakból is ért. Könnyen boldogul az iskolában, tanulásban, barátokat viszont nehezen enged magához közel, de akiket elfogad, azokat megtartja. Makacssága okozhat egyedül problémát neki az életben, amit elhatároz, amellett kitart, nem lehet eltántorítani, legyen az helyes vagy helytelen.

IKREK GYERMEK (V.22-VI.21.): Csacsog, fecseg, izeg-mozog, rendetlen, kerüli a szabályokat és a csendet. Szeret a felnőttek társaságában lenni, ahol nagy érdeklődéssel hallgat minden olyan történetet, ami rájuk jellemző. Ő az a gyermek, aki mindig kérdez és kiváncsi. Türelme nem hatrtalan, hamar ráun dolgokra, de tanulására a gyorsaság jellemző, emellett nagyon intelligens, igényli a sok beszédet, kommunikálást. SZívesen csatlakozik minden munkafolyamathoz, de erősíteni kell benne, hogy ne hagyja félbe elkezdett dolgait, sok-sok dícsérettel fűszerezve. Szeret a középpontban lenni és szórakoztatni társait,akikkel hamar kiépíti a kapcsolatot. Nem kérdés, hogy az Ikrek gyermek horoszkópja szerint is a legjobb tanulók között van, de csak azzal foglalkozik ami érdekli is, ebből lehetnek az életben problémái.

További horoszkópok:


RÁK GYERMEK (VI.22-VII.22.): A Rák gyermek nagyon jól viselkedik, kedves, nagyo ragaszkodik mindegyik hozzátartozójához, kiváltképp anyukájához. Ügyelni kell arra, hogy érzékeny lelkét ne bántsuk meg, ezért nagy türelemmel, szeretettel, együttérzéssel kell lenni felé. Szeret elmélyülni a mesék világában, ahol kibontakoztathatja képzelőerejének nagyságát, zenei érdeklődése is határtalan. Mivel szereti az ételeket fogyasztani és készíteni is, engedjünk teret a konyhai munkálatok során számára, hiszen a szorgalma és háziassága csak a szülő segítségére válhat. Ha nem szeretnénk, hogy a Rák gyermek ellustuljon, ne engedjük sokat tévézni, mert hajlamos elhagyni magát és elmélkedve minden egyéb tevékenység nélkül eltölteni a napját. Társaságban eleinte visszahúzódó, de nem szabad erőszakkal előtérbe helyezni, hagyni kell a horoszkóp szerint is kibontakozni magától.

OROSZLÁN GYERMEK (VII.23- VIII.23): Kívülről harsány és "szereplő" gyermek, de legbelül nagyon is érzékeny lelkivilággal rendelkezik. Szereti a társaságot, amiben hamar a középontba kerül, irányításával, beszédességével hamar vezető szerepet tölt be kicsiként és felnőttként is. Iskolában is szerezi ha ő a legokosabb, ezért meg is tesz mindent, hogy ki is tűnjön a tömegből. Szereti magát produkálni, mindenben a tökéletességre törekszik. Foggal-körömmel megvédi saját és adott esetben mások érdekeit is, igazi harcosként,minden ellene irányuló hatással bátran szembe száll. Mivel nem szereti a kudarcot, ezért rendkívül szorgalmas és célratörő minden feladatban amit el kell végeznie, legyen az iskolai, otthoni vagy egyéb más teendő.

SZŰZ GYERMEK (VIII.24- IX.22.): A Szűz gyermek igen intellektuális, okos jellemmel megáldott személyiség. Mindig és mindenben megtalálja a lényeget, még olyan dolgokban is, ami nem a korához való. Nehezen viseli ha őt sérelmezik vagy kritizálják, éppen ezért hamar előveszi tudását és gazdag szókincsét, annak céljából, hogy megvédje magát és felülkerekedjen az őt ért negatív hatásokon. Nagy megértés, szeretet, és dícséret kíséretében erősíteni kell lelkének gyenge pontjait. Ha véletlenül beteg lesz, még a legkisebb tünet is kiborítja és összetöri. Ragaszkodó tulajdonságát kivetíti családjára, megszokott környezetére, fontos, hogy szülei éreztessék vele, hogy családja körében biztonságban van. Szeret olvasni, zenét hallgatni. Iskolában nagyon jól teljesít, kiemelkedik ügyességével és okosságával a többiek közül, ami miatt társai felnéznek rá. A kudarctól való félelme viszont bizonyos helyzetekben szorongóvá tehetik. Szereti a mozgást, a sportot, és ügyesen teljesít a  tornaórákon is.

MÉRLEG GYERMEK (IX.23- X.23.): A Mérleg gyermek horoszkópja szerint nyugodt, csendes, békére törekvő, aki kerüli a konfliktusokat, feszültséget és a hangoskodást. Ha döntésekkel találja szemben magát, hajlamos sokáig mérlegelni, nehezen dönti el, melyik a helyes választás. Önbizalom fejlesztése fontos nála, és félénkségét is valahogy le kell győznie. Céljai elérése érdekében mindig megtalálja azt, hogy kihez kell fordulnia, ha szeretne valamit, megérzi, ki az, akinél hamar eléri amit akar. A hazugságot, mellébeszélést nehezen tűri el. A szobájának takarításában, rendben tartásában nem jeleskedik valami jól, de meggyőzhető e téren is, hogy mindenkinek jobb a rend mint a káosz. Nagy a szépérzékük, iskolában jól teljesítenek, ha kellő mennyiségű bíztatást, győzködést kapnak.

SKORPIÓ GYERMEK (X.24-XI.24.): Vidám lekületű, kifogyhatatlan kérdés l rendelkező, közvetlen jellem. Ha valami rosszat csinál, a büntetés nem hatja meg, sőt sokszor tudomást sem vesz róla. A rend nem az erőssége, szeret rombolni, játékait sem becsüli meg, nem tartja fontosnak, hogy vigyázzon rájuk. Barátokat, játszótársaka csak ő választhat, nála nem járja az, ha őt választják. Tele van titkokkal, amiket nem is árul el, vagy ha igen, akkor is csak a szívéhez nagyon közeli személynek. Közösségben jó az irányító-, befolyásoló képessége, amit előszeretettel alkalmaz is, megfelelő huncutsággal és humorral vegyítve. Minden vita komoly vita számára, amit csak ő zárhat le sikeresen, mindig neki kell győzedelmeskednie. A hazugságot, igazságtalanságot messziről kiszagolja, az őszíntetlenséget nem viseli el maga körül. Tanuláshoz jó képességekkel bír, de a tanulás fontosságát szüleinek kell megerősítenie benne, és akkor nem lesz baj az iskolában.


NYILAS GYERMEK (XI.24-XII.21): A Nyilas gyermek nagy szeretetre vágyik, nem a fegyelmezettségéről híres, és viselkedését sem a csendesség kíséri. Nagyon fontos, hogy a szülő már a kezdetekkor a következetes nevelés mellett döntsön vele kapcsolatban. Csak olyan dolgokkal és játékokkal tevékenykedik, amik csakis saját érdeklődése alapján választott. Könnyen vág az esze, szereti verbálisan kifejezni magát, mondhatni be nem áll a szája. Ennek köszönhetően hamar a társaság középpontjába kerül, fő hangadóvá válik, viták során ő kerül ki nyertesként. Tanulmányai során jól szerepel mindenhol, de nem ő a legszorgalmasabb nebuló az iskolában. Fontos számára a sport, kirándulás, ezek segítségével képes egyensúlyt teremteni magában.

BAK GYERMEK (XII.22.- I.20.): A Bak gyermekekre jellemző leginkább a küzdeni akarás és küzdeni tudás. A kitűzött célokat ennek köszönhetőenel is éri, mind tanulmányi, mind sport életben egyaránt. Szeret gondolkodni és véleményt alkotni környezetéről és a benne élő társairól, emberismerete nagy. Szereti maga körül a rendet, vigyáz dolgaira, értékeire, ebből is adódik, hogy szeret és tud is spórolni anyagi téren is. Nem lehet nagy társasági életben látni, szereti saját magán világát. Fontos számára, hogy mások milyennek és hogyan ítélik meg, e szerint tervezi és irányítja életét. Ügyel a megjelenésére is, amit  külvilágnak mutat, azt teljes mértékben képvisel is.

VÍZÖNTŐ GYERMEK (I.21- II.18.): Ösztönszerű életvitele nem engedi meg, hogy a szabályokat kövesse, ezért a szülői fegyelmezésnek nemigen örül. Igazi egyéniség, aki a természet, állatok közelségében tud és szeret igazán kibontakozni. Kedveli a társaságot, de gyakran csak úgy elvan magában, nem mozdul ki. Sok csalódás érheti sajnos, mivel az embereket nem képes teljesen kiismerni, nem mindig a valós képet látja bennük, hanem csak a felszín alapján ítélkezik, ami bizony téves irányba viheti őt. Különleges ls egyedi ötletvilága hamar megkülönbözteti őt társaitól, tanulási képességei viszont igen szélsőségesek lehetnek, környezet függő, hogy mennyire teljesít jól. A szülők engedjék, hogy szabadon alkosson, és kiélje kreativitásának minden percét, és akkor fegyelmezhető gyermekké válik, ha azt csinálhatja amit szeretne.

HALAK GYERMEK ( II.19- III.20.): Szeretetigénye határtalan,érzékenysége sebezhető. Szereti ha családja körében van, társaságban barátságos viselkedést tanusít.  Mivel hamar közel enged magához embereket, könnyen válik sebezhetővé, pedig ő mindenkiről csak a jót feltételezi, mert otthon ezt látja. Csalódásainak főbb okozói pont ezek, hogy rá kell jönnie, nem minden az aminek látszik. Kezdeti félénkségét hamar legyőzi, és gyorsan beilleszkedi bármilyen társaságba. Önbizalma nincs nagy, de ezt lehet és kell is nála erősíteni. Kézügyessége, kreativitása fejlett, szereti is kibontakoztatni mindezeket különböző foglalkozásokon. Humorérzéke nagy, ennél már csak jószívűsége nagyobb. Szereti a meséket, a meséknek a világát, a természetet, állatokat és természetesen a zenét is.

Minden szülő számára fontos gyermekének megismerése, lelkivilágának megértése, de ezek a dolgok mindig egy hosszú folyamatnak a részei, miközben tapasztalunk, és ösztöneinkre hallgatunk! Hogy ez a megismerő folyamat igazán mély és alapos legyen, a horoszkóp gyerekeknek 2014 2015 lehet segítségünkre!

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu