horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Horoszkóp és ezotéria

 

A csillagjóslás eredetileg egy intenzív filozófiai, pszichológiai és terápiás rendszer volt, amely részletes információkat adott arról, hogy honnan is jöttünk, milyen fajta emberek vagyunk, és hogyan kell saját személyes hasznunkra fordítani azokat a különféle erősségeket és képességeket, melyek bennünk rejlenek. A New Age rajongók az asztrológiát több fő célra használják: saját magunk és mások pszichológiai megértésére, a kapcsolatok belső dinamikájának a meglátására, események megtervezésére és a jövő kifürkészésére.

Emberek milliói olvassák a napi horoszkópjukat, de soha nem próbálják meg elsajátítani az asztrológia alapjait. Szinte mindenki, aki elmúlt már 13 éves tudja, hogy mi az állatövi jegye, de nem sok mindenki érez vágyat arra, hogy ezen a vonalon elmélyüljön és megtanulja a jegy jellemzőit. Sokaknak egyszerűen nincs idejük arra,

hogy egy új szókincset sajátítsanak el, vagy, hogy összetett fogalmak megértésével küzdjenek meg. Nem arról van szó, hogy nem élvezik az asztrológia témáját, hanem hogy számos asztrológia tanár túlbonyolítja e tárgyat az új hallgatók számára. A célja ennek a cikksorozatnak az, hogy az asztrológiát hozzáférhetővé és tanulhatóvá tegye mindenki számára.

 

 

Az asztrológia egy bonyolult és egyben egy nagyon érdekes tárgy. Ha Ön teljesen kezdő, aki az asztrológia megértését keresi, akkor ez itt Ön számára a tökéletes hely arra, hogy belevágjon.

Ezen a honlapon egyértelműen és átfogóan átvesszük az alapokat, és előrefelé vezetjük Önt egy elmélyültebb tudáshoz. Megnyithatjuk ezt az oldalt az asztrológia bárminemű előzetes ismerete nélkül, és pusztán egy kis összpontosítás segítségével, megtanulhatunk mindent, ami ahhoz kell, hogy hozzáláthassunk kibogozni akár a legbonyolultabb horoszkópokat is.

A haladóbb a érdeklődők is meríthetnek ebből a részből, ahol horoszkópokat egy pontosan rendszerezett módon vázoljuk fel, melyet a saját horoszkóp gyűjteményére is alkalmazhat. Miután megtanulta ezt a technikát, nem akad majd olyan nehéz horoszkóp, amelyet ne tudna megfejteni.

Sokan tanulmányozzák az asztrológiát úgy, mint az emberi viszonyulás egy jobb megértési módját. Itt olyan világos magyarázatokat és technikákat írunk le, melyek segítségével a kapcsolat asztrológia mesterévé válhat.

Mindenki szeretné tudni, mit hoz a jövő, és ezen az oldalon megkapja a szükséges eszközöket, ahhoz hogy meg tudjon nézni egy horoszkópot, és fel tudja tárni a lehetséges eseményeket. Vannak ezen túl meglátások azzal kapcsolatosan, hogy hogyan kell az asztrológia segítségével eseményeket előre tervezni.

Az asztrológia az élet leckéiről és lehetőségeink kibontakoztatásáról szól, és ezen az oldalon olyan könnyen érthető technikákat ajánlunk Önnek, amelyek segítenek elsajátítani az asztrológia ősi és hasznos tudományát. Ez a kis útmutató remélhetőleg, visszahoz egy kicsit ebből az elveszett tudásból és megmutatja, hogyan lehet arra használni, hogy az életében jobb döntéseket hozzon akár már a mai napon!

Jó szerencsét!


ikrek barnaBarna, az Ikrek csillagjegy színe - Az Ikrek csillagjegy szülöttei leginkább a meleg barna színt kedvelik, ezzel veszik legszívesebben körül magukat, a barna szín hat rájuk a legkedvezőbben érzéseiket, érzelmeiket, hangulatukat tekintve. Az Ikrek a Levegő jegyébe tartoznak, akik az esetek nagy többségében igen szívesen veszik magukon és maguk körül is a barna minden féle árnyalatát. A barna szín jelentése igen sokrétű, viselője általában igen könnyen és ügyesen teremt másokkal kapcsolatot. Többnyire megfontolt, és csak kirívó esetekben enged meg magának nagyobb kockázatokat. A barna, az Ikrek csillagjegy színe, mely sokszor nagy kitartásra, de ugyanakkor zárkózottságra is utal. A barna kedvelője, mint ahogy az Ikrek jegyében születettek jókedvű, remek humorral megáldott, mindenre nyitott, érdeklődő személyek, szerelmük és barátságuk kitüntetés lehet.

horoszkop ezoteriaMiután leküzdöttük az asztrológiával kapcsolatos szkepticizmusnak az akadályát, az első kérdés, amit egy tanuló vagy ügyfél megkérdez, hogy "Hogyan tájékoztat engem az asztrológia az életemmel, személyiségemmel, döntéseimmel kapcsolatban, és hogyan tud nekem segíteni?"

Azt mondja sok filozófus és ezoterikus, hogy a beteljesülés és megvilágosodás kulcsa életünkben az önismeret. Az asztrológia az egyik leghatékonyabb eszköz önvizsgálat és az önismeret előmozdítására. Az asztrológiai szimbolizmus szakmai ismeretei és technikái akár önképzésen vagy hozzáértő asztrológiai szakember tolmácsolásán keresztül megvilágítják a tudat mély struktúráit, melyek tájékoztatnak a felszínesebb és a megfigyelhetőbb viselkedésformákról, témákról, és az ember életében folyamatosan aggodalomra okot adó területekről.

 

 

Pontosabban, asztrológia képes:

 • rávilágítani témákra és kérdésekre, amelyek folyamatosan feszültség vagy nyugtalanság forrásai az életünkben.
 • tudatosítani bizonyos vakfoltokat, tudatalatti gondolatokat, érzéseket és viselkedésformákat.
 • lehetővé tenni, hogy együtt mozogjunk az emberi élet haladásának mélyebb áramlatival.
 • átállítani az életünket, úgy, hogy az megfeleljen lelkünk elhivatottságának.
 • megvilágítani bizonyos archetípusokat, vagyis a lét egyetemes mintáit.
 • segíteni egy értékesebb kapcsolatot létrehoznia a világgal.
 • megjelölni az átalakulás, az átmenet, krízis, vagy fájdalom időszakait.
 • egy átjáróként működni, hogy segítsen túllépni szokásokat, rögeszméket, vagy beragadt mintákat.
 • előre jelezni általános irányokat, amelyek a jövőnkben rejlenek.
 • gyökeresen megváltoztatni vagy megkérdőjelezni nézeteinket.

 

Ha azt hitte, hogy az asztrológia csak a csillagjegyekről szól, és a napi horoszkóp az olvasásáról az újságban - gondolja újra!

A hivatásos asztrológiának sokféle felhasználása és alkalmazása van. Néhány a legnépszerűbb szolgáltatások közül a személyes asztrológiai szolgáltatások, asztrológiai tervezés és döntéshozatal körébe sorolhatók.

 

No de most tényleg, mit tehet az asztrológia Önért?

 

Egyéni szolgáltatások:


A natális képletek, más néven "születési horoszkópok": a kulcs, melynek segítségével az asztrológia feltárja az egyéni személyiséget, erősségeket és lehetőségeit. A natális képlet elemzése a saját egyedi születési horoszkópunkban lévő több száz változónak a mélyreható elemzése és szintézise.


Szinasztria diagramok - Asztrológiai kapcsolat elemző eszközök, amelyek egyedülálló betekintést nyújtanak egy adott kapcsolat működésébe, és abba, hogy hogyan kell azt egészségesnek és boldognak megőrizni!

Progresszió / Tranzit - Asztrológiai módszerek a bekövetkező asztrológiai trendek előrejelzésére, melyek hasznos tanácsokat nyújtanak azzal kapcsolatosan, hogy hogyan lehet maximalizálni a pozitív energiákat, és minimálisra csökkenti a potenciálisan zavarókat.

Asztrológiai tervezési és döntéshozatali szolgáltatások - Az asztrológia segít abban, hogy a jövő úgy történjen, ahogy szeretné. A választási asztrológia, az egy esemény tervezési eszköz, és az óránkénti asztrológia egy pontos és részletes válaszkeresés, amely segít az élet nagy eseményeinek a tervezésében, vagy a dilemmákkal és döntésekkel való megküzdésben.

 

Minden asztrológia ugyanolyan?


Nem, van legalább háromféle asztrológia:

 • csillagjegy asztrológia,
 • prediktív asztrológia,
 • és a pszichológiai asztrológia.

 

Csillagjegy asztrológia

 

A csillagjegy asztrológia az a fajta asztrológia, amelynek a jelenléte a legjobban érezhető a tömegpiacon, kereskedelmi egységesekben, nevezetesen az asztrológia cikkekben és a horoszkóp tekercsekben, - ez a "kizárólag szórakozási célú" asztrológia.

 

 

Jó vagy rossz, de ez az az asztrológia, ami azonnal eszébe jut az emberek, akiknek már volt egy minimális szintű összetalálkozásuk az asztrológiával. A gond a csillagjegy csillagjóslással az, hogy lesüllyeszt egy magas szintű lélektani összetettséggel rendelkező tudományágat, a pontatlan jövendőmondás szintjére.

A csillagjegy asztrológiának nagyon kevés haszna van és ahelyett, hogy egy kapu lenne a komolyabb és átgondoltabb csillagjóslási változatokhoz, inkább elfordítja a művelt és intelligens embereket a további vizsgálódástól. Lehet épp ugyanaz az eljárás a vonzó a csillagjegy asztrológiában, mint ami a bonyolultabb csillagjóslási változatokban is rejlik, vagyis, hogy ad egyfajta kapcsolat érzetet valami mélyebbel, vagy nagyobbal, mint az ember önmaga, és megnyitja az önismeret kapuját. De ha mégis vallásos élményeink vannak a napi horoszkóp olvasása közben, érdemes lesz megfékezni kávébevitelünket a reggelinél.

 

Prediktív asztrológia

 

Prediktív asztrológia, ahogy a neve is mutatja, az asztrológia használata pontos és konkrét előrejelzések készítésére a jövőre vonatkozóan. Ez a fajta asztrológia élvezte leginkább a széleskörű felhasználást és népszerűséget a Római Birodalomtól a reneszánszig és valójában egyet jelentett magával az asztrológiával, egészen a huszadik századig.

Ellentétben a csillagjegy asztrológiával a prediktív asztrológia, képes - és gyakran meg is teszi - kihasználni az asztrológiai nyelvezet teljes sokrétűségét.

Olyan kérdések, mint például: "Mikor találok új munkát", "Mi a valószínűsége, hogy a mostani kapcsolat működni fog," és “mikor jön az életembe a főnyeremény, amiről én mindig is gyanítottam, hogy enyém lesz?", mind a prediktív asztrológia égisze alá tartoznak.

A prediktív asztrológia veszélye, hogy gyakran cinkosa az emberi viselkedés és gondolkodása negatív oldalának: félelem, vagy felelősség hiánya az ember életéért és az élet döntéseiért; hamis vagy túlzottan felfújt bizalom és optimizmus valamiben, ami önmagunkon kívül van; regresszív, mágikus gondolkodás; az ego erejének a hiánya.

Sőt, az a prediktív asztrológia, ami egy konkrét és nagyon meghatározott szinten működik, vagyis azt feltételezi, hogy az időpontot, helyet, és az eredményeket nagyon egyértelmű módon tudja meghatározni, egy nagyon bizonytalan ügy.

Gyakran a prediktív asztrológia lángra lobbantja azt az emberi vágyat, hogy teljes urai legyünk a környezetünknek és a sorsunknak, amely gyakran ellentétes asztrológia magasabb törekvéseivel: a tudatosság, önismeret, növelése, valamint, hogy lássuk, hogy munkálkodik valamiféle értelem az életünkben.

Azonban a prediktív asztrológia nagyon sokat segíthet megtudni, mikor és hogyan manifesztálódnak bizonyos tendenciák és minták - a garantált eredményeket hozó egyedi eseményekkel szemben. Ez még inkább táplálja azt az emberi szükséglet, hogy együtt dolgozzunk, és együttműködjünk egy nálunknál jóval nagyobb erővel, mint inkább azt a megszállott és neurotikus szükségletet, hogy teljes irányítás és a dominancia alá hajtsuk az életet.

 

Pszichológiai asztrológia

 

A pszichológiai asztrológia a huszadik században alakult ki, és a pszichológiának és az asztrológiának ez a szintézise vitathatatlanul a legnagyobb mértékben járult hozzá az asztrológiához az elmúlt egyszáz évben. A jelentéktelenség és relatív népszerűtlenség időszaka után, az asztrológia újra felszínre tört a huszadik században, hogy szintetizálja a humanizmus-orientált pszichológiai tanok mély meglátásait, "elmozdulva",  "az esemény-központú asztrológiától a növekedés és az átalakulás-központú asztrológia felé." 

Jarcia Ganeuse asztrológiai tanácsadó tovább részletezi ezt: Magától értetődő ebben a megközelítésben, hogy az egyén születési képlete az adott személy pszichéjének a szimbolikus megjelenítését tartalmazza. A képletből kaphatunk egy képet a személyiség különböző oldalairól; mik az ösztönző igények, vágyak és mélyen gyökerező félelmek; természetes tehetségek és korlátai; szülőkkel kapcsolatos mozgatóerők, amelyek lélektani alkotórészekké váltak. 

A pszichológiai asztrológia célja hangsúlyozni a lehetséges születési képlet- értelmezéseket és a személyiségben rejlő pozitív és negatív lehetőségeket egy elfogulatlan és építő jellegű nézőpontból.


A nyugati asztrológia ágai

 

 

SZÜLETÉSI ASZTROLÓGIA (eredettani) - Az egyén születésen alapuló asztrológia.

 

JUDICIÁLIS ASZTROLÓGIA - Ez az asztrológia a fogyatkozásokon, holdkeringésen, ingressziókon, vagy időben meghatározott pillanatokon alapszik.

 

Hagyományos ASZTROLÓGIA - Személyiség, életkörülmények, pénzügyek, stb.

 

Ezoterikus ASZTROLÓGIA - A képlet jelentésének a filozófiai megközelítése.

 

Orvosi ASZTROLÓGIA - A képlet egészségügyi vonatkozású kérdéseinek vizsgálata.

 

Helyszíni ASZTROLÓGIA - Az asztrológia azon ága, amely helyszínek szerint határozza meg az asztrológiai hatásokat. Költözési horoszkópok - Egy olyan technika, amit arra használnak, hogy meghatározzák, hogy egy új helyre költözés, milyen hatással lesz az életünkre.

 

Asztro kartográfia - Egy új technika, melyet Jim Lewis fejlesztett ki annak megtalálására, hogy a Földdel a bolygók hol voltak éppen szögben. Ezeknek a helyszíneknek nagyobb jelentősége lesz az egyénre nézve még akkor is, ha csak látogatóba van ott.

 

Óránkénti ASZTROLÓGIA - Olyan horoszkópok, melyek segítségével meg lehet találni az elveszett tárgyakat, válaszolni lehet kérdésekre, stb. A kérdező kérdez és diagram készül az kérdés időpontjában a választ kiderítéséhez.


Választási ASZTROLÓGIA - Olyan horoszkóp, ami segít meghatározni, mi a legjobb időpont egy vállalkozás elindításához. Ez éppen az ellenkezője annak, ahogyan az óránkénti asztrológia működik, mert ennél a változatánál az asztrológiának megpróbáljuk megtalálni azt a horoszkópot, ami legjobban megfelel az Ön igényeinek.

 

Világi ASZTROLÓGIA - Nemzetek és politikai események tanulmányozásához készült horoszkópok.

 

Meteorológiai ASZTROLÓGIA - Hosszú távú időjárás-trendek előrejelzése.

 

Asztro-gazdaságtan - Üzleti ciklusok tőzsdén.

asztrológiai konzultáció 

Gondolt már arra, tanácsadást kér egy asztrológustól?

Nem fél, kellemetlen dolgokat jósolna meg, vagy olyan dolgokat mondana, amelyeket nem akarna tudni?

Nem, ez nem az, amiről az asztrológia szól.

Az asztrológia nem korlátozó, nem tagadja a szabad akaratunkat, és nem is mondja meg, hogy vajon nyerünk-e a lottón.

Az asztrológia nem az ok és okozat alapján működik.

Ez nem egy racionális előrejelzés rendszer, hanem szimbolikus képek tánca, amelyek segítségével saját magát az ember úgy láthatja, mintha a tükörbe nézne.

Hogyan is működik ez? "Tudományos"-e, vagy babonás ostobaság? Egyik sem ezek közül. Ez a képzelet nyelve, olyan, mint a költészet, mint a zene, mint művészet.

Ajtót nyit, saját magunk rejtett részei felé lehetővé teszi, hogy feltárjuk bensőnket és az életünket olyan módon, amely megszabadít minket a téves ítéletektől vagy a negativitástól, lehetővé téve az új megközelítéseket nehéz helyzetek felé konkrét problémáknak az azonosítása segítségével.

 

 

Az asztrológia lényege az időzítésben és az élet-ciklusokban lakozik, lehetővé téve a kezdeti és a végződési a fázisok előtérbe kerülését, a lépéseink időzítését a maximális hatás érdekében és tudni, mikor kell felhagyni azzal, hogy megpróbáljunk kikászálódni egy zsákutcából.

A konzultáció során az asztrológus megvizsgálja a születési képletet, és minden aktuális kérdést az egészségre, pénzügyekre, otthonra, a kreativitásra, a gyerekekre, a munkára, a kapcsolatokra, hivatásra és az élet minden más szempontjára vonatkozóan. Tanácsot lehet adni konkrét kérdésekben, mint a munkahelyváltás, költözés, kapcsolat dinamika.

A születés pillanatában a különböző állatöv jegyekben lévő bolygók olyanok, mint különböző belső hangok, melyek szeretnék magukat hallatni, gyakran egymásnak ellentmondó igényeknek hangoztatva. Így gyakran saját magunk és a legjobb érdekeink ellen harcolunk.

Az asztrológia segít kibogozni a szálakat, odafigyelni minden hangra, és megtalálni annak a módját, hogy hogyan harmonizáljuk őket és együtt dolgozzunk velük.

Két vagy több képletet összehasonlítása szintén hatékony eszköze a kapcsolatok mögöttes dinamikája feltárásának, legyen az akár házasság vagy üzleti kapcsolat, illetve kapcsolat a gyermekekkel vagy a barátokkal.

 

Hogyan válasszunk asztrológust

 

"Ha szakorvost választ, betegséget választ."

Mint minden szakmában, sokféle szakember van az asztrológiában is, némelyik jobban képzett, mint mások, néhányuk inkompetens lehet. Asztrológus választásnál legalább olyan gondosan kell eljárni, mint bármely más szakember megválasztásánál.
A józanész gyakran a legjobb útmutató mind az asztrológus kiválasztásában és asztrológiai konzultáció értékelésében. Barátok is segítséget nyújthatnak - ha megbízhatók a barátai, akik már ellátogattak asztrológushoz, kérje ki azok ajánlásait. Mit tapasztaltak az asztrológusnál?

Ha még soha nem járt az asztrológusnál, és nem tudja, mire számíthat, körül kell nézni. Hívjon fel több asztrológust, de ne feltétlenül látogasson el az elsőhöz, akivel beszélt. Faggassa ki az asztrológusokat - az első értékelési szempont az lesz, hogy az asztrológus miként hangzik a telefonbeszélgetés alatt.

Először is, tudnia és emlékeznie kell, hogy az asztrológia nem egy egzakt tudomány, bármit is mond az asztrológus az függ a saját személyiségétől = az asztrológus személyisége még fontosabb, mint az asztrológiai szakértelme. Ezért nagyon fontos, a lehető legnagyobb mértékben megismerni az asztrológust, mielőtt meghozza a döntését.

 

Különféle végzettségek

 

 

Asztrológusok nagyon különböző háttérrel, a képesítéssel és a képességekkel rendelkeznek. És természetesen a személyiségek. Alaposan tanulmányozza az asztrológiai szolgáltatások hirdetéseit.

 • Vajon túl sokat ígérnek?
 • Profinak tűnik?
 • Hol találta meg ? Egy tekintélyes magazin vagy a jövendőmondók rovatában?

Ha lehetséges, hívjon fel több asztrológust és tegyen fel kérdéseket konzultáció egyeztetés előtt. Mindenképpen kérdezze meg, hogy mennyibe fog kerülni. Kap róla felvételt? Ha az asztrológus ellenzi hangfelvétel készítését, érdemes újragondolni ...

Próbálja meg kideríteni, hogy milyen típusú emberrel beszél. Kérdezze meg a csillagjóst hátteréről, képzettségéről, tapasztalatairól, értékeiről. Sokan, autodidakta módon tanulnak, és nincsen semmi rossz abban.

Azzal sincsen semmi baj, ha valaki egy amatőr asztrológus, de tudnia kell, hogy mit kap. Egy jól képzett asztrológus örömmel adja meg azt az információt, amit kér. Az, ahogyan egy asztrológus válaszol - vagy nem válaszol - egy kérdésre azt sokat elárul, sokat az asztrológus személyiségéről, és az ő tanácsadói képességeiről.

Azt jó megtudni, hogy a milyen idős az asztrológus -, nem lehet valaki jó asztrológus sok gyakorlás vagy nagy tapasztalat nélkül, így a kor gyakran jó tényező, mivel ez általában azt jelenti, hogy több a gyakorlat.


Szem előtt tartadó tényezők

 

Miután felhívta az összes szóba jöhető asztrológust, válassza ki a legjobbat közülük. Az alábbi pontok szem előtt tartása a kezdeti telefonhívás alatt és után segíthet kiértékelni az asztrológust:

 • Vajon az asztrológus odafigyelt Önre? Ha az asztrológus választ adott a kérdéseire, ha figyelt, akkor jó. Ha nem hallgatta meg figyelemmel Önt, akkor biztos lehet benne, hogy később sem fogja Önt meghallgatni, vagy kérdéseire válaszokat adni.

 • Vajon az asztrológus túl pesszimista vagy optimista volt? Túl nagy elhajlás bármely irányba, általában azt jelenti, hogy az asztrológus nem gyakorlatias.

 • Vajon az asztrológus túl sokat ígért vagy túl sokat állított magáról?

 • Őszinte és becsületes, jó etikájú ember benyomását keltette?

 • Ebben a személyben bízhat?

 • Aki tartaná a diszkréciót?

 • Aki empatikus és támogató lenne?

 • Szeretné elküldeni barátait egy ilyen típusú emberhez?

 • Szimpatikus volt Önnek, mint ember? Ez egy nagyon fontos pont, talán a legfontosabb. Ahhoz, hogy egy jó asztrológiai konzultációt kapjunk, képesnek kell lenni arra, hogy jól érezzük magunkat, és nyugodtak legyünk az asztrológus jelenlétében = nincs jó kapcsolat, nincs jó konzultáció. Az asztrológus mindenekelőtt egy emberi lény, az ő személyisége mindig rendkívül fontos bármilyen konzultációról legyen is szó.

Ha Ön vallásos, akkor is meg kell tudnia valamit az asztrológus világnézetével és vallási meggyőződével kapcsolatosan, mert lehet, hogy nem érzi magát jól egy ateista asztrológussal vagy egy furcsa ezoterikus nézeteket valló asztrológussal. Ha ön egy hívő keresztény, lehet, hogy nem akar ellátogatni egy olyan asztrológushoz, aki a karmájáról vagy a korábbi életeiről spekulál vagy megtölti az agyát furcsa okkult hókusz-pókusszal. Egy jó asztrológust nem sért meg azzal, hogy ha a világnézete felől érdeklődött egy konzultáció előtt.

 

Csak a legjobbat fogadja el

 

Szánjon időt asztrológusok értékelésére és kiválasztására. Egy jó asztrológusra találás, lehet, hogy hatalmas változást hoz az életében, mert lehet, hogy az életet egy új perspektívából kezdi majd látni és új dolgokat tanul saját magáról. Sajnos egy rossz asztrológus is okozhat jelentős változást az ön életében. Több jól ismert asztrológus, olyan neki küldött levelekről mesél, melyben az emberek arról írnak, hogy "félni kezdtek vagy lelkileg összezavarodtak" még egy jól ismert asztrológussal való konzultációt követően is, és hogy elfogult karaktert elemzéseket és / vagy lehangoló előrejelzéseket kaptak.

Még egy egyszerű asztrológiai előrejelzés vagy karakter elemzés is hozhat tragikus eredményt, mert az asztrológia néhány nagyon mély kérdést érinti az ember életében. És azért is, mert az asztrológiát néha, mint egyfajta tévedhetetlen kozmikus igazságot látják.

Nem az.

Ez csak egy nyelv, melyet olyan emberi lények értelmeznek és használnak, akik még a legjobb szándékkal is, de elkövetnek néhány baklövést: "Meg vagyok döbbenve, hogy mekkora károkat tudnak okozni azok az asztrológusok, akik nem értenek a pszichológiához, akik szabadon bánnak a "jóslatokkal" és elvetik a kétely és félelem magjait az ügyfelekben", írta Alice O., asztrológus és jungi analitikus.

Tehát tegyen akkor magának egy szívességet, és csak a legjobb mellett döntsön, mert az asztrológus néhány nagyon mély és érzékeny kérdésre tapinthat rá Önben és az életében. És, tegyen még egy kis felkészülést is az asztrológiai konzultációra. Egyébként a találkozás új és izgalmas dolgokkal, lehet, hogy elfeledteti a kérdéseket, melyek fejében vannak. És a készülés után élvezze a konzultációt ...

 

Hogyan készüljünk fel az asztrológiai konzultációra

 

Egy jó párbeszéd az ügyfél és az asztrológus között megváltoztathatja a jövőt az ügyfél számára (akár mindkét résztvevő számára) a jelenlegi helyzet meglátásának megváltoztatásával.

Mivel a párbeszéd Ön és a csillagjós közt megváltoztathatja a jövőjét, fel kell készülnie az asztrológiai konzultációra. Van egy jobb esélye a jó asztrológiai párbeszédre, ha tudja, mit keres. Hagyja, hogy az asztrológus tudja, hogy mit szeretne hallani, különösen, hogy milyen konkrét problémák foglalkoztathatják éppen.

A kíváncsiság is lehet olyan jó motiváció, mint bármi más az asztrológushoz való látogatásra, de akkor egy jobb szolgáltatást kap, ha a közvetlen és őszinte az egésszel kapcsolatban.

Ne kérdezzen hamis kérdéseket, csak hogy ellenőrizze az asztrológust - ő is érzi azt. Nem biztos, de ez lehet negatív hatással. Az asztrológus nem jósnő, aki kristály gömbbe tekint, az asztrológia egy nyelv, amelyet alkalmazni lehet bármire, még a hamis helyzetekre és kitalált lényekre is. 

asztrológusEgyes asztrológusok magukat elsősorban információ közvetítőknek tekintik. Ebben az esetben nem kell feltárni semmit magáról - ami azt jelenti, hogy az asztrológusnak nem kell szembesülnie az Ön problémáival - vagy a saját problémáival. Ennek a megközelítésnek vannak a jellemző korlátai. Ezt a megközelítést használó asztrológusok olykor állandóan kedvenc elméleteikről beszélnek, amelyek nem érdekesek az Ön számára.

Ha így van, akkor kérdezze a kérdéseket, és azt mondja meg az asztrológusnak, hogy mit szeretne hallani inkább. Ellenkező esetben a végén a sok meglehetősen pontos, de lényegtelen információval lehet gazdagabb, ami nem alkalmazható semmire.

Más asztrológusok számára az asztrológiai konzultáció az interaktív felfedezés folyamata, két partner bevonásával. Gyakran ezek az asztrológusok megpróbálják szakértelmüket arra használni, hogy az ügyfelek jobban, tisztábban lássák magukat. Általában minél több háttér-információt ad meg az együttműködéshez, annál jobb lesz a párbeszéd. Még ebben a megközelítésbe is gyakran bölcs dolog kérdéseket feltenni, és várni mi az, amit asztrológus válaszolni fog rájuk.

 

Bízzon magában

 

Ne feledje, hogy joga van nem elfogadni - vagy akár meghallgatni - bármit, ami nem stimmel. Néhány fiatal New Age típusú asztrológus - gyakran anélkül, hogy sok pszichológiai szaktudással rendelkezne - azt mondhatja, hogy ha megfelelő tájékoztatást és tanácsadást kap - és ha összeköti magát az "isteni" energiával - elérhet bármit, amire vágyik.

Ne vegye őket komolyan. A jó asztrológusok - mint minden bölcs ember - tudják, hogy ez egyszerűen nem így van.

Annak érdekében, hogy az értelmetlen tanácsokat kikerüljük, ne hallgassunk az ilyen felháborító állításokra. Bár lehet, hogy elutasítja és elfelejti a javaslatokat, a tudatalatti elme emlékezni fog rájuk. Javaslatok gyakran csúnya módon életben maradnak a tudattalanban és néha öt vagy tíz év múlva nyilvánulnak meg.

Különben is, a jó asztrológia nem arról szól, hogy képesek legyünk irányítani az életünket. Annak a megtanulása, hogyan legyünk önmagunk és működjünk hatékonyan a jelenben, az adott körülmények között.

Mindig bízzon a saját ösztöneiben és érzéseiben legelőször is, mert bármi, amit az asztrológus mond, az csak egyfajta szempont, a másik asztrológus lehet, másképp látja. Egy kis asztrológia tanulást követően, ha felkeltette érdeklődését, a módszer hasznosnak bizonyulhat saját maga megismeréséhez.

Legyen különösen óvatos olyan asztrológussal, aki fölényes, és megmondja, hogy mit kellene tennie. Az asztrológusnak meg kell hallgatnia az Ön kívánságait és válaszolnia kell a kérdéseire, alternatívákat és ötleteket adva, de ő soha nem hozhat döntést, vagy próbálhatja meg irányítani az életét.

 

HALLGASSON A SAJÁT ESZÉRE

 

Emlékezzen arra, hogy egy jó asztrológus nem magyaráz meg mindent, ami történik egyszerűen a karmával, nem találgatja, hogy mi lehetett korábbi életében, amivel megérdemelte a sorsát. Az asztrológus nem látja a karmát, a korábbi életét, vagy a fejlettségi a szintjét a horoszkóp alapján, minden ilyen "értelmezés" csak vad és megbízhatatlan látnoki találgatás.

Semmi több.

Különben is, karmikus spekulációk csak azok számára valók, akik kifejezetten kérik őket, soha sem kell meghallgatni ezeket.

Az asztrológus szavai értékelésekor ne feledje, hogy a karma mellett sok más dolog van még, amelyet az asztrológus nem lát a horoszkópban. Még a legrosszabb konfigurációk is megtalálhatóak a bájos és jó emberek horoszkópjában, sok kiváló aspektust találhatunk nem annyira kedves és jó emberek képleteiben. Általában a legnehezebb dolog az asztrológiában azt eltalálni, hogy mi fog megnyilvánulni és mi nem az ön személyiségében az adott körülmények között.

Soha nem lehet tudni biztosra, például, hogy a valakinek a horoszkópjában az van megírva, hogy az illető áldozata vagy elkövetője lesz-e egy gonosz tettnek.

Mivel az asztrológia lehet egy nagyon hatékony eszköz, néhány tapasztalatlan asztrológus hajlamos lehet arra, hogy Istent játsszon az ügyfeleik előtt, de a jó asztrológusok jól tudják, hogy nem adhatnak tévedhetetlen igazságokat, ők csak gyarló emberek, akik a tőlük telhető lehető legjobb módon használják az asztrológia nyelvét, néha kiváló munkát végezve, máskor mégsem. Mindig használja józan eszét és szűrje meg, amit hall. Az asztrológiai elemzés nem szentírás, nem minden lesz igaz, bár egy jó elemzés lehet nagyon hasznos, nagyon elgondolkodtató. Még azokon a pontokon is, amelyek nem annyira igazak ...

Még egy nagyon jó asztrológiai konzultáció után is - de főleg egy nagyon jó asztrológiai konzultáció után - emlékeznünk kell Lord Sailsbury szavaira: "Ha az orvosoknak hiszel, semmi sem egészséges; hogyha a teológusoknak, semmi sem bűntelen; ha a seregnek, semmi sem biztonságos" Én is hozzáteszek: "Ha a asztrológusoknak hiszel, semmi sem miattad van többé... ez csak a te Szaturnuszod, vagy a Neptunusz vagy ennek vagy annak a hatása... "

 

Lehetséges, hogy egy asztrológus meg tudja jósolni egy személy halálát?

 

A védikus asztrológusok úgy vélik, hogy meg tudják jósolni a halált. Nyugati asztrológusok, általában nem. Meggyőződésem, hogy a halál előrejelzése a születési képlet alapján nem hogy ténylegesen lehetetlen utólagos okoskodás nélkül, hanem nagyon-nagyon etikátlan.

Viszonylag könnyű a halál UTÁN elemezni egy születési horoszkópot és megtalálni azokat a tranzitokat és más nyomokat, amelyekkel "meg lehetett volna" jósolni a halált. A legnagyobb asztrológus elmék sem tudtak felállítani formulákat a halál ELŐRE való megjóslására. Az én filozófiám az, hogy a halál nagyon sokféle formában jelentkezhet.

 

 

Vannak, akiknek a halál egy erőszakos, kiszámíthatatlan, traumatikus dolog. Másoknak ez egy békés megszabadulás, áldás is egyben. Néhány ember fél a haláltól, mások pozitívan átadják magukat neki. Mindezek a halál iránti attitűdök, és az hogy hogyan nézünk szembe a halállal, nagyon eltérő módon jelentkeznek az asztrológiában. És azok a tranzitok, amelyek végül is egy ember halála felett uralkodnak bekövetkezhettek előbb is az életében más időpontokban, csak sokkal kisebb hatással.

Ha valaki úgy véli, hogy az asztrológia képes megjósolni a halált, akkor hinnie kell a sorsban, és abban, hogy nincs szabad akarat.

Én egészen biztosan nem hiszek, abban - amint már említettem -, hogy ez az, amiről az asztrológia szól.

Tehát: nem, nem hiszem, hogy a halált előre lehet az asztrológián keresztül látni - és mivel az óriási felelősséggel is járna, nem szeretném megjósolni halált a szülés képlet is, még akkor is, ha azt megtehetném. Vannak nagyon komoly erkölcsi és etikai következményei egy ilyen képességnek, ha létezik.

Olyan honlapokkal kapcsolatban pedig, amelyek azt állítják, hogy képesek előre jelezni a halált: több védikus asztrológia oldal azt állítja, hogy képes erre, és van még egy pár "halál órája" típusú oldal, és ki tudja, mi alapján számolnak. A legtöbb csupán komédia, valóban nem megpróbálnak megjósolni semmit.

Nem adok meg hiperlink hivatkozás ezekhez, de egy internetes keresés a releváns kifejezésekkel sok ilyen eredményt ad ki.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu