horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Horoszkóp és ezotéria

 

A csillagjóslás eredetileg egy intenzív filozófiai, pszichológiai és terápiás rendszer volt, amely részletes információkat adott arról, hogy honnan is jöttünk, milyen fajta emberek vagyunk, és hogyan kell saját személyes hasznunkra fordítani azokat a különféle erősségeket és képességeket, melyek bennünk rejlenek. A New Age rajongók az asztrológiát több fő célra használják: saját magunk és mások pszichológiai megértésére, a kapcsolatok belső dinamikájának a meglátására, események megtervezésére és a jövő kifürkészésére.

Emberek milliói olvassák a napi horoszkópjukat, de soha nem próbálják meg elsajátítani az asztrológia alapjait. Szinte mindenki, aki elmúlt már 13 éves tudja, hogy mi az állatövi jegye, de nem sok mindenki érez vágyat arra, hogy ezen a vonalon elmélyüljön és megtanulja a jegy jellemzőit. Sokaknak egyszerűen nincs idejük arra,

hogy egy új szókincset sajátítsanak el, vagy, hogy összetett fogalmak megértésével küzdjenek meg. Nem arról van szó, hogy nem élvezik az asztrológia témáját, hanem hogy számos asztrológia tanár túlbonyolítja e tárgyat az új hallgatók számára. A célja ennek a cikksorozatnak az, hogy az asztrológiát hozzáférhetővé és tanulhatóvá tegye mindenki számára.

 

 

Az asztrológia egy bonyolult és egyben egy nagyon érdekes tárgy. Ha Ön teljesen kezdő, aki az asztrológia megértését keresi, akkor ez itt Ön számára a tökéletes hely arra, hogy belevágjon.

Ezen a honlapon egyértelműen és átfogóan átvesszük az alapokat, és előrefelé vezetjük Önt egy elmélyültebb tudáshoz. Megnyithatjuk ezt az oldalt az asztrológia bárminemű előzetes ismerete nélkül, és pusztán egy kis összpontosítás segítségével, megtanulhatunk mindent, ami ahhoz kell, hogy hozzáláthassunk kibogozni akár a legbonyolultabb horoszkópokat is.

A haladóbb a érdeklődők is meríthetnek ebből a részből, ahol horoszkópokat egy pontosan rendszerezett módon vázoljuk fel, melyet a saját horoszkóp gyűjteményére is alkalmazhat. Miután megtanulta ezt a technikát, nem akad majd olyan nehéz horoszkóp, amelyet ne tudna megfejteni.

Sokan tanulmányozzák az asztrológiát úgy, mint az emberi viszonyulás egy jobb megértési módját. Itt olyan világos magyarázatokat és technikákat írunk le, melyek segítségével a kapcsolat asztrológia mesterévé válhat.

Mindenki szeretné tudni, mit hoz a jövő, és ezen az oldalon megkapja a szükséges eszközöket, ahhoz hogy meg tudjon nézni egy horoszkópot, és fel tudja tárni a lehetséges eseményeket. Vannak ezen túl meglátások azzal kapcsolatosan, hogy hogyan kell az asztrológia segítségével eseményeket előre tervezni.

Az asztrológia az élet leckéiről és lehetőségeink kibontakoztatásáról szól, és ezen az oldalon olyan könnyen érthető technikákat ajánlunk Önnek, amelyek segítenek elsajátítani az asztrológia ősi és hasznos tudományát. Ez a kis útmutató remélhetőleg, visszahoz egy kicsit ebből az elveszett tudásból és megmutatja, hogyan lehet arra használni, hogy az életében jobb döntéseket hozzon akár már a mai napon!

Jó szerencsét!

2015. évi horoszkóp Vízöntő csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Jupiter átmenete 2015-ben

 

Vízöntő horoszköp 2015-reJupiter a 2015-ös évet az Oroszlán jegyében kezdi, a Vízöntő Hetedik Házában (ez a Ház kapcsolódik a párkapcsolatokhoz, üzleti kapcsolatokhoz, szerződésekhez, konfliktusokhoz, együttműködésekhez, ügyekhez,és az ellenségeinkhez)

A jó hír számodra, hogy 2015. júniusáig a Jupiter folyamatosan szállítani fogja neked a lehetőségeket és szerencsét a házasságodban, kapcsolataidban és egyéb kapcsolatokban. A kapcsolataidnak köszönhetően tágítani fogod az életképedet, bővíteni, kapcsolódni különböző szemszögekhez, találkozni új tapasztalatokkal és lehetőségekkel, és új emberekkel, akik segítenek az élet ajánlotta lehetőségeket kibontakoztatni.

Ha életpartnert keresel, a Jupter segítő kezet fog nyújtani, növelve az esélyeidet, hogy megtaláld a megfelelő párt és akár meg is házasodj, azzal a feltétellel, ha nyitott leszel és ismerkedsz emberekkel.

Az új emberek, akik befognak lépni az életedbe, lehet, hogy Jupiteres karakterűek (Nyilas jegyben születtek, Nyilas jegyű leszármazottakkal, Jupiterrel az Első Házukban vagy erősen az Ábrán). Ők olyan fajta emberek lesznek, akiktől tanulnod kell, segítenek fejlődni és terjeszkedni.

Az utazásaid jelentős szerepet játszhatnak, találkozhatsz például olyan személlyel, aki sokat utazik tengeren túlra, vagy valaki, aki külföldi, más országban született. Egy személy, aki bátorítani fog, hogy kiterjeszd a látóköröd nézőpontod megváltoztatásával, ezért valaki ösztönözni fog, hogy terjeszkedj a mostani határaidon túlra. Lehetséges, hogy több emberrel fogsz találkozni mint általában, emberekkel, akik valamilyen módon előfogják segíteni a szellemi előmeneteledet.

Ha egy válságos időszakon mentél keresztül a kapcsolatodban/házasságodban, abban az esetben ha átmenetileg külön kerültél vagy feszültség van a kapcsolatodban, nagy az esély arra, hogy felülkerekedj a problémákon és félreértéseken, visszaállítsd a békét, szerető légkört ami régen volt. Azonban negatív megközelítésből megvan annak is a lehetősége, hogy túl arrogáns leszel a pároddal kapcsolatban és félhetsz megtenni azokat a változásokat, amelyek szükségesek lennének.

Abban az esetben, ha már kapcsolatban állsz, vagy már házas vagy, sokkal nyitottabbá fogsz válni, nagylelkűbb és toleránsabb leszel a partnereddel. Ez egy olyan időszak lesz, amikor több harmóniát, stabilitást fogsz tapasztalni, azt fogod kívánni, hogy csináljatok valami konkrétat közösen, hogy építsetek valamit közösen, hogy közös cél érdekében dolgozzatok és sikeresen megfogod érteni partnered szükségleteit és vágyait.

A törvényes ügyeket és a bíró procedúrákat illetően ha van bármilyen rendőrségi ügyed vagy összetűzésed a törvénnyel, valószínűleg hirtelen váratlan segítséget, valamiféle csodálatos támogatást fogsz kapni, valamit vagy valakit aki segíteni fog elmenekülni a problémádtól.

Ez egy kedvező időszak lesz abban a tekintetben, ami a szakmai együttműködéseket illeti, lehetőség van esetleges új együttműködésekre, hogy sikeres szervezeti szerződést írj alá, új társulatok és kapcsolatok létrehozására, ami segíthet a jövőben.

 

2015. évi horoszkóp Vízöntő csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Szaturnusz átmenete 2015-ben

 

A Szaturnusz a Skorpió jegyében lesz letelepedve, a Bak Tizedik Házában (a karrier, siker, alkalmazott és társadalmi hírnév Háza). A Szaturnusz a csillagjegyed irányítója és ezen felül a természetes irányítója az élet azon területének, amit két év múlva fog szállítani. Ez az oka annak, hogy ennek az átmenetnek hatalmas hatása lesz az életedben, mert csak 28-30 évente egyszer van jelen a Szaturnusz, hogy segítsen neked abban, amit el akarsz érni az életben.

Ennek az átmenetnek két különböző eredménye lehet, attól függ, milyen erőfeszítéseket tettél azelőtt, mielőtt a Szaturnusz elkezdte szállítani életed ezen területét.

Néhány vízöntőnek a Szaturnusz átmenete jelenthet egy időszakot megszilárdítani a szociális helyzetet és kapni valami jutalmat az elmúlt hónapok (évek) kemény munkájáért. Ha keményen dolgoztál, hogy elérd céljaidat, és a "nem" szó sosem volt akadály előtted, 2015. első kilenc hónapjában végre eljuthatsz oda, ahol lenni szeretnél, karriered csúcsán, egy fontos pozícióba, de csak akkor, ha megérdemled. Akár előléptethetnek vagy vezető pozícióba kerülhetsz, hogy felismerjék a képességeket, amiket nyújtanod kell, hogy megkapd a társadalom tiszteletét valamilyen tettedért, és végül átvedd az irányítást az életed felett. Azonban egy esetleges társadalmi siker is hatalmas felelősséget hozhat neked és bizonyítanod kell mindent amid van.

Ha az úton amin haladsz nem vezetett eddig sikerre, ha nem tetted meg a szükséges lépéseket, hogy szilárd karriert építs, az első kilenc hónapban úgy fogod érezni, hogy szenvedsz a következményektől és a hibáidért fizetsz, így kapod meg a "jutalmad". Frusztráltnak érezheted magad, nagyon nehéznek érezheted realizálni az álmaid, hogy túl sok teszten kell átmenned, hogy akadályokat kell leküzdened, és túl sok rajtad a felelősség. Mindenki számára nehéz keményen dolgozni szakmai értelemben és nem részesülni egyből a haszonból a megtett erőfeszítésekért. Azonban a Szaturnusz megfogja mutatni neked, hogy itt az ideje bizonyítanod az érettséged. Azt akarja, hogy tanuld meg, hogy a karrier időt, erőfeszítést, türelmet, önkontrollt, felelősséget, etikai vezetést, fegyelmet, felelősséget, kézzelfogható és valós célokat, kemény munkát igényel.

Érdemes észben tartani, hogy a kemény leckék azért vannak, hogy segítsenek megtanulni, hogy hogyan lehetsz jobb vezető, és hogyan érd el a társadalom tiszteletét és csodálatát. Lehetséges, hogy bizonytalannak érzed magad, mert ez a ciklus segíteni fog megtanulni a társadalmi érintkezés limitációit és határait. Fel kell majd fedezned, mit jelent a siker számodra, meg kell kérdezned, miért akarod elérni a hatalom pozícióját, megállapítanod az okokat a vágyaid mögött, hogy sikeres legyél a társadalomban.

 

2015. évi horoszkóp Vízöntő csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged az Uránusz átmenete 2015-ben

 

Az Uránusz a Kos csillagjegyében lesz jelen, a Vízöntő Harmadik Házában (ez a Ház szimbolizálja a kommunikációt, mentalitást, elmét és gondolkodást, mindent ami írással, olvasással és beszéddel kapcsolatos, oktatást, iskolát, kommunikáció összes formáját - levél, telefonhívás, SMS, email - az ötleteidet és gondolataidat, testvéreidet, rokonaidat, szomszédaidat és rövid távú utazásokat).

A csillagjegyed irányítójaként az Uránusz jelenléte 2015-ben onnantól számítva jópár évig rá fog venni, hogy erősen koncentrálj életed ezen területeire. Az, hogy az Uránusz szállítja a Harmadik Házadat, azt eredményezheti, hogy az elméd még függetlenebbé, eredetibbé, kreatívvá, újszerűvé, kíváncsivá, akár különccé és nem megszokottá válik. Ez az átmenet talpra állíthat, kinyithatja a szemed a gondolkodás más irányai felé, meglepetéseket okozhat, hirtelen és váratlan változásokat az oktatásodat, kommunikációt, testvéreidet és az utazásokat illetően.

Az emberek körülötted néha nem fogják érteni, miért gondolod azt, vagy miért éppen olyan módon fejezted ki a gondolataidat. Ez azért történhet, mert gyorsan gondolkozol, haladó ötleteket gondolsz ki, néha briliánsakat is. A gondolkodásod nem alkalmazkodó és különböző lesz, az ötleteid és gondolataid gyorsan fognak jönni, akárcsak a villámlás.

Rengeteg időt fogsz szánni a kommunikációra és, hogy új információkat keress, különösen új és különleges elképzelésekről. Lehetséges, hogy elkezdesz érdeklődni új területekkel kapcsolatban és elkezded tanulmányozni azokat. Úgy gondolhatod, hogy információ találtál ami megváltoztatja az emberek perspektíváját és tudatosságát. Mindemellett annak a módja ahogy kommunikálsz elidegeníti a szokványos embereket, akik nem értik meg a legfrissebb kutatásokat, a tudományos felfedezéseket és az új fejlesztéseket.

Mindennél jobban fogsz vágyni a gondolat szabadságára, hogy elérd a saját következtetéseid, hogy szabadon fejezd ki magad korlátok és tiltások nélkül. Nem fogod elfogadni, hogy korlátozzanak behatároló ötletek. Hajlamos leszel beruházni a tudás különböző területeire, hogy új gondolkodásmódokat találj.

Ha tanfolyamon veszel részt, a következő területek kedvezőek lehetnek neked: tudomány, informatika, IT, asztrológia, légi közlekedés és mérnök. Kedvező lesz számodra az interneten történő oktatás is, lehetséges, hogy online tanfolyamon is részt fogsz venni. Néhány Vízöntő az oktatás egy olyan területén is tanulhat, ami eddig meg sem fordult a fejében. Mentális nyugtalanságot is tapasztalhatsz, mindig új információ, tudás és hírek után nézel. A mobil telefonok, internet, kávéházi pletykák, testvérek, szomszédok és barátok kitöltik minden idődet.

Lehetséges, hogy sokkal többet fogsz utazni, főleg repülővel. A rövid távú utazások nem megszokott élményeket okozhatnak, hatalmas meglepetéseket és radikális változásokat a gondolkodásmódodban. Lehet valamilyen módon különleges, vagy egyedi. Megvan a hirtelen távozás lehetősége is, amikor egyáltalán nem számítasz rá. Ezen kívül, ez egy jó időszak lehet új autó vásárlására, vagy a jogosítvány megszerzésére.

A kapcsolatod a testvéreiddel és a szomszédokkal fogékony arra, hogy nem megszokottá váljon, és előfordulhat néhány feszültség teljes pillanat. Új barátokat fogsz szerezni, gyakran az interneten keresztül, közösségi oldalakon át. Az új emberek, akikkel találkozni fogsz különcök, nem megszokottak, nem alkalmazkodóak, lázadók, nagyon függetlenek és eredetiek lehetnek. Minden érintkezés a közeli környezeteddel felvillanyozottnak és felgyorsultnak tűnik majd.

 

2015. évi horoszkóp Vízöntő csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Neptunusz átmenete 2015-ben

 

A Neptunusz a Halak csillagjegyében lesz jelen, a Vízöntő Második Házában (ez a ház kapcsolatban áll a pénzzel, vagyonnal és tulajdonnal).

A Neptunusz jelenléte miatt a Halak csillagjegyében még több figyelmet fogsz fordítani a pénzre. Azonban megvan annak is a lehetősége, hogy eltűnsz a Neptunusz ködében, nem látva a dolgok valódiságát és több értéket fogsz tulajdonítani az álmaidnak és képzeletednek, mint annak ami valós és lehetséges. Meglehetősen nehéz mindent sikeresen fenntartani, ami az anyagi világgal kapcsolatos, egy olyan bolygóval ami kevésbé kapcsolódik a személyi vagyonhoz, más szóval egy bolygóval, ami a legkevésbé földi a bolygók között.

A Neptunusz helyzete kételyeket mutathat a pénzügyekben, a bevételi forrásban, zavarodottságot és káoszt az anyagiakban, értékekben és személyi erőforrásokban, valamint a szellemi viselkedésre való hajlamban, ami a pénzt és a tulajdont illeti.

A Neptunusz továbbá kapcsolatban van a csalással, szóval figyelned kell, hogy az álmaid a valóság talaján maradjanak, vedd le a rózsaszín szemüveget, és nem fogsz csalással, kényelmetlenséggel és pénzügyi veszteséggel találkozni. Meg kell bizonyosodnod a dolgokról, hogy valóban azok-e, mint aminek lenniük kell és nem szabad engedned, hogy a nyereségvágy beszippantson. Bölcs lenne kételkedőnek lenni a bizonytalanságban, homályos befektetésekben és üzleti ajánlatokban, amik túl jól hangzanak, hogy igazak legyenek.

Óvatosnak kell lenned azokkal az emberekkel, akik gyors meggazdagodást ígérnek, mert mint korábban említve volt, nagy az esélye annak, hogy becsapnak az emberek, akik "könnyű úton" való pénzszerzést ígérnek. Az elkövetkező évek során vigyáznod kell azzal, hogy mit csinálsz, mert néhány üzleti ötlet amit felajánlanak neked, félrevezető lehet, üres ígéretekkel, tehát légy nagyon óvatos azt illetően, hogy kiben bízol.

A gyenge ítélőképesség és a hiszékenységre való hajlam sok problémát okozhat neked. Nehéz lehet számodra nemet mondani azoknak, akik anyagi segítséget kérnek tőled, könnyen befolyásolható és becsapható lehetsz. Meglehet a hajlam mindenedet odaadni, nagyon irgalmasnak lenni és azt hinni, hogy ez a módja annak, hogy érzelmi közelséget érj el. Lehetséges, hogy megfognak indítani a kevésbé szerencsések és azok, akik nem tudnak szembenézni az élet gyakorlatias részével. A Neptunusz könyörülete elhasználhatja saját erőforrásaidat, pénzed "elvesztését", hogy "eltűnjenek" vagy a pénzedet mások felhasználhatják megtévesztően.

A jó oldalát nézve az elkövetkező években a pénz fogja beváltani az álmaidat. Lesz néhány ösztönös megérzésed a pénzszerzés módjaiban, a viselkedésed az anyagi biztonságot illetően sokkal rugalmasabbá válik. A megközelítésed a pénzügyekhez tele lesz képzelettel és sokkal több hajlamot fogsz mutatni azok felé, akiknek anyagi támogatásra van szükségük.

A Második Ház szintén kapcsolatban van a belső erőforrásokkal és velünk született tehetségekkel. Ezért ez egy jó időszak lehet, hogy kihasználd ezeket a tehetségeket, vagy csak megpróbáld kifejezni azokat. Hasznot fogsz húzni azokból a munkákból, amik a szellemiséggel, ösztönnel, képzelettel, álmokkal, jótékonysági cselekedetekkel, a tengerrel, óceánnal, tánccal, fotózással, vegyszerekkel, gyógyszerekkel, folyadékokkal és italokkal van kapcsolatban; munkákból, amik érzelmi jólétet, könyörületet, toleranciát és feltétlen szeretetet hoznak.

Legjobban arra használhatod ezt az átmenetet, hogy megvizsgáld a belső értékeidet és az élet szellemi oldalát. Ha túl sokat fogsz koncentrálni az élet anyagi helyzeteire, az anyagi javak "megszűnhetnek" annak érdekében, hogy visszavigyenek a célodhoz. Az igazi értelme ennek az átmenetnek az, hogy megtaláld mi valóban fontos számodra az életedben. A lecke amit a Neptunusz hoz neked a pénzed és a vagyonod területén, az az, hogy meg kell tanulnod figyelmet fordítani az anyagi világra, de nem szabad áldozatává válnod.

 

2015. évi horoszkóp Vízöntő csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Pluto átmenete 2015-ben

 

A Pluto az egész 2015-ös év folyamán a Bak csillagjegyében lesz jelen, a Vízöntő Tizenkettedik Házában (ez a Ház képviseli a kollektív tudatalattit, spiritualitást, áldozatot, rejtett ellenségeket, azt, hogy hogyan ártunk magunknak annak tudata nélkül, amit nem akarunk, hogy mások tudjanak, lássanak velünk kapcsolatban, komoly egészségügyi problémákat, félelmeinket és hogy hogyan pusztítjuk önmagunkat).

2015-ben meglesz a lehetőséged, hogy felfedezd, mi rejlik a tudatos elméd mögött, meg kell majd vizsgálnod és átalakítanod magad annak segítségével, hogy elengeded azokat a problémákat, amik káoszt teremtenek az életedben.

A Pluto jelenléte életed ezen területén a tudatalattidat és a hitedet illetően, az összes káros hajlamra, például negatív viselkedésre, megszállottságra és titkos vágyakra fény fog derülni.

A változás, amit a Pluto hoz, megfog próbálni behatolni a tudatalattidba annak az érdekében, hogy segítsen neked elmenekülni mindenféle teher nélkül, ami a gondokat okozza az életedben. A Pluto felszínre akarja hozni az elnyomott részeket, gyengeségeket és fejleszteni akarja azokat a tudtod nélkül, tehát szembekerülhetsz velük és beépítheted a személyiségedbe.

A tudatalattid rejtett energiái kiszabadulhatnak terápia vagy önvizsgálat segítségével. Erős késztetést érezhetsz, hogy pszichológiát tanulj, álmodozz és más módszereket kipróbálj az univerzum rejtélyeinek felfedezésére, képesnek lenni felfedezni a tudatalattid mélységeit és az emberi lélek eszméletlen birodalmát.

A legtöbb Vízöntő számára ez egy elég kellemetlen élmény lesz, de a Pluto megfogja adni a lehetőséget, hogy eltüntesd az akadályokat, amiket az utadba helyeztél. Amikor felfedezed és a tudatosság fényébe helyezed őket, többé nem lesz hatalmuk feletted.

2015-ben szintén lesznek ösztönös megérzéseid és felerősödik az érdeklődésed a titkok, álmok, tudatalatti, rejtély és hit iránt. Olyan lehetsz, akár egy fizikai rongy, ami beszívja a negativitást, az elnyomott fájdalmat és mások félelmeit, amelyek boldog mosoly mögé rejtenek. A problémás területek kapcsolódnak láthatatlan erőkhöz, függősségekhez, bűntudathoz és a tehetetlenség nyomasztó érzéséhez.

A következő években nagyon sebezhető lehetsz mindenre, ami sötét és káros a társadalomra. Érzékeny leszel a társadalom negatív erőire, tudat alatt hajlamos lehetsz az önpusztításra, és úgy érezheted, hogy egy igen erős hatalom irányít.

Kihívás lesz számodra, hogy ne engedd túlterhelni magad a szenvedés, szomorúság és fájdalom kollektív árnyékával. Mert máskülönben elviselhetetlen érzéseid és rémálmaid lehetnek. Úgy tűnhet majd számodra, hogy üldöznek, erős ellenfeleid vannak, és hogy te vagy az áldozat. Azonban ezen kívül megszabadulsz egy nagy tartálynyi gyógyító erőtől, amely segít regenerálódni és szembenézni a terrorral.

Az elkövetkező években keresztül mehetsz belső átváltozás és személyes káosz jellemezte időszakon. Ez egy jó időszak lesz megszabadulni rossz szokásaidtól, például dohányzás, alkohol fogyasztás vagy anyaggal való visszaéléstől.

Ha elegendő erőfeszítést teszel annak érdekében, hogy megváltozz belülről, felfogod fedezni jópár tehetséged és belső erőforrásodat, amit nem használtál eddig. Sokkal jobban kapcsolatba kerülsz a belsőddel, Istennel, az univerzummal, feltétel nélküli szeretettel. Ennek a hét éves utazás végén újjá fogsz születni, és rá fogsz jönni, milyen csodálatos ember vagy, egy olyan személy, aki arra vár, hogy felszínre kerüljön, hogy az életedet valóba csodálatossá alakítsa.


nyilas horoszkopMint az sokak számára ismeretes, akiket érdekel a horoszkópkészítés, illetve akik olvassák és magukénak tudják érezni saját csillagjegyük jövendölését, hogy az ezotéria nem varázslat és nem „jóslás”, hanem a világegyetem működésén alapszik. A csillagok, a bolygók állásából sok minden tudományos módon kiolvasható, ez azért is hihető, hiszen nem lehet véletlen, hogy az azonos időpontban – azonos csillagzat alatt-született emberek jelleme, külső és belső tulajdonságai nagyok sok egyezést mutatnak. Egy jó horoszkóp elkészítése kifejezetten komoly feladat, előtanulmányok és széles körű tudás nélkül nem is képzelhető el. Ismerni kell ehhez minden csillagjegy részletes, rá vonatkozó egyedi tulajdonságát, ráadásul nem pusztán az ember megjelenésére, hanem szellemi, lelki, érzelmi, egészségi jellegzetes vonásaira vonatkozóan is. A bolygók helyzetéből meg lehet tudni, hogy az elkövetkező időszakban mire számíthatunk a párkapcsolatok terén, mik lehetnek a várható családi események, hogy alakulnak dolgaink a barátságterén és hogyan alakítsuk munkahelyi életünket, hogy abból a legjobbat tudjuk kihozni.

2015. évi horoszkóp Oroszlán csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Jupiter átmenete 2015-ben

oroszlan horoszkopA 2015-ös évet a Jupiter pontosan a te csillagjegyedben kezdi Oroszlánként. Ez az év az önfejlesztés új ciklusa.

A jó hír az számodra, hogy 2015-ben a szerencse, bőség és lehetőségek bolygója a Jupiter folytatja útját a csillagjegyeden keresztül 2015. augusztusától. Minden 12 évben a Jupiter áthalad a csillagjegyeden és ez a 2015-ös év különleges lesz számodra, mert egyike azoknak a szerencsés éveknek.

Ha Oroszlán csillagjegyben születtél, vagy leszármazottad Oroszlán, észreveheted, hogy 2015-ben a Jupiter kibővíti az általános viselkedési formáidat: vonzalom, nemesség, nagylelkűség, hűség, méltóság, vezetői képesség, életerő, hatalom, akarat. A Jupiter Oroszlán csillagjegyben megfog jutalmazni a csillagjegyed tulajdonságai miatt, a sugárzó viselkedésedért az élet felé, a drasztikus, kreatív és társaságkedvelő személyiségedért. Lehetőségek, esélyek adódhatnak vezetői képességed megmutatására amiért annyira sóvárogsz.

Továbbá te leszel a saját szerencséd kovácsa, aki vagy, a személyiséged, a kifejezésmódod, a fizikai megjelenésed, a tested.

Még beszédesebbé, kirobbanóbbá és lelkesebbé válhatsz. Ez az átmenet megfogja növelni a derűlátásodat és nagylelkűségedet. Ami a múltban történt már nem lesz annyira fontos neked, és a figyelmedet még inkább a jövőre fogod fordítani, bizalommal tekinteni a világegyetem felé és minden rendben lesz.

Teljesen szabadnak fogod érezni magad és a többiek is sokkal könnyebben elfognak fogadni úgy, ahogy vagy. Sokkal jobb lesz a közérzeted, több önbizalommal fogsz rendelkezni, ezzel eléred, hogy mások jól érezzék magukat körülötted és megbízzanak benned.

Vidámabb, optimistább, toleránsabb és megértőbb leszel egy pozitívabb hozzáállással és képes leszel egészként látni dolgokat. Mindenre ösztönözve leszel, ami a személyes fejlődésedhez köthető, nagy célokat akarsz majd elérni, javítani a megjelenéseden, bővíteni a látókörödet (szó szerint és átvitt értelemben is) és felfedezni magadnak egy új ideált. Ebben az évben segítséget kapsz, hogy megértsd életed értelmét és a templomhoz, valláshoz és spiritualizmushoz való közelséget, amik hasznodra lehetnek. Adódhatnak lehetőségek külföldi és hosszú távú utazásokhoz.

Abban az esetben, ha a 2015-ös évben 24, 36, 48, 60, 72, 84 vagy 96 éves leszel, még több előnyre számíthatsz. A Jupiter egy új, 12 éves ciklust fog megkezdeni, könnyebben fogod elérni a kívánt jólétet és jutalomban fogsz részesülni minden eddigi erőfeszítésedért.

Összefoglalva: a Jupiter az Oroszlán jegyében bátorítani fog, hogy "Igen"-t mondj az életre, fejleszd önmagad, hogy légy nagylelkű a rendelkezésedre álló forrásokkal és bízz a képességeidben.

2015. augusztus 11-én a Jupiter belép a Szűz csillagjegybe, az Oroszlán Második Házába (ami a gazdagság, pénz, javak, vagyon, bevétel és kiadás, megtakarítások és értékek Háza).

A Jupiternek a Szűz jegyébe való belépésével kezdetét veszi egy körülbelül egy éves időszak, amikor a szerencse és bőség bolygója halad a Második Házadon, a munkádból származó bevétel Házán. A Jupiter a Szűz jegyében segíteni fog, hogy értékesebbnek érezd magad, hogy bízz a képességeidben és ezáltal több pénzt keress. Lehetőség fog adódni, hogy pénzt nyerj, szükségesnek fogod érezni, hogy fejlődj életed ezen területén és egyre több figyelmet fogsz fordítani a pénzre, tulajdonjogokra és javakra. Többet fogsz gondolni a pénzre mint általában, de ez jövedelmezőbb és eredményesebb időszak lesz pénzügyi tekintetben.

Nagyobb szerencséd lesz pénzügyileg ha megpróbálsz rugalmasabb és alkalmazkodóképesebb lenni, ha még többet fogsz kockáztatni, és ha még többet használod az eszed és a találékonyságod. Számodra különösen kedvezőek lehetnek a kereskedelemmel, értékesítéssel, tranzakciókkal, írással és kommunikációval kapcsolatos pénzügyi tevékenységek.

 

2015. évi horoszkóp Oroszlán csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Szaturnusz átmenete 2015-ben

 

A Szaturnusz a Skorpió jegyében fog letelepedni, az Oroszlán Negyedik Házában ( a Ház a családhoz, otthonhoz és személyiséged megalapozásához kapcsolódik).

Az év nagy részében a Szaturnusz továbbra is keresztül halad a Skorpión a grafikonod Negyedik Házában. Ez egy különleges átmenet az Oroszlánok számára, mert a Szaturnusz az élet azon területén lesz jelen, amely a legfontosabb számodra: család és otthon. Ez egy lényeges időszak az életedben, mert a Szaturnusz lehetőséget ad, hogy megtaláld a helyet, ahova tartozol, hogy otthonra lelj. Ha vannak benned olyan dolgok, amiktől kényelmetlenül érzed magad, talán szembekerülsz külső kivetüléseikkel (ha van problémád otthon a családoddal), de ez tulajdonképpen csak azt fogja visszatükrözni, amit megtapasztalsz, és a tényt, hogy nem vagy kibékülve magaddal.

Éppúgy, mint 2014 / 2015-ben, életed ezen területét meg kell tisztítanod, hogy megértsd, mit is jelent valójában a család, mire számítasz a családodtól; hogy megtudd, vállalsz-e felelősséget az otthonodért és családtagjaidért, és hogy békében vagy-e a lelkeddel. Bizonyára még mindig úgy fogod érezni, hogy vannak korlátaid, terheid, gátaid és kötelességeid az otthonod és a családod felé.

Valaki a családodban problémákkal fog szembesülni, ez aggodalommal tölt el téged. Lehet, hogy el kell végezned néhány tökéletesítést, építési folyamatot, javítást, a ház felújítását. Meglehet, hogy néhány probléma lép fel a házaddal kapcsolatban, amit komolyan kell venned. A családoddal is lehetnek bonyodalmak. Késztetést érezhetsz arra, hogy érzelmileg elszigeteld magad a családod többi tagjától. Esély van arra, hogy kezelésbe kell venned néhány múltbéli problémát, amely a családodhoz kötődik, és olyan dolgokkal is foglalkozni, amelyeket évek óta kerülsz.

Az ajándék, amelyet a Szaturnusztól kaptál, az az, hogy tisztán és valóságosan látsz, látod a dolgok valóját; hogy hol vagy, hogy mit nem szeretsz, "hogy hova szórod magjaidat", miket teszel meg a családodért, és mit tesz a családod érted. Ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd, meg kell kérdezned magadtól, hogy hogyan tudnád visszahozni a szépséget, harmóniát, egyensúlyt és békét az otthonodba. Mit tehetsz ténylegesen annak érdekében, hogy fenntarts egy harmonikus egyensúlyt a családoddal?

A tény az, hogy szeptember 17-ig a privát életed háza újjáalakul, valamit tenned kell, hogy elérj egy igazi otthont. Itt az ideje felelősséget vállalni kötődések kialakítása nélkül, és nem megfulladni a szeretteid közelségétől. Óvatosan meg kell fontolnod a viselkedésedet a családod tagjaival, a privát életed és a házaddal kapcsolatban, tudva azt, hogy melyik viselkedési formád szorul finomításra. Lehet, hogy több figyelmet fogsz szentelni a múltnak, hogy világosan lásd azt, így majd megérted, hogyan változtattak meg téged életed bizonyos eseményei.

Meg kell tanulnod, hogyan erősödj meg belülről, mert ha folyton másokat kérsz meg, hogy biztonságot nyújtsanak neked, akkor gyerekként fognak kezelni egy darabig, de ez nem fog örökké tartani. A Szaturnusz meg akar tanítani arra, hogy a saját magad édesanyja legyél, rendezned kell az érzelmi szükségleteidet, szikla szilárddá tenni azokat. A Szaturnusz jelenléte jelzi számodra, hogy ideje felnőni, fejlődni, elvágni a köldökzsinórt és megtalálni önmagad biztonságát. Jelentős események tűnhet, ami rákényszerít, hogy elvégezd a szükséges belső feladatokat és el kell kezdened belső alapjaid felépítését. Addig a pillanatig, amíg a Szaturnusz el nem hagyja a házadat, az érzelmi lényed néhány tényezője aggodalommal tölthet el, erre figyelned kell.

 

2015. évi horoszkóp Oroszlán csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged az Uránusz átmenete 2015-ben

 

Az Uránusz az egész 2015-ös évben a Kos csillagjegyében lesz jelen az Oroszlán Kilencedik Házában (ez a Ház képviseli a felsőbb szintű oktatást, hosszabb távú és idegen országokba történő utazást).

Az Uránusz meglepetéseket okozhat neked, hirtelen és előre nem látható változások jellemezhetik a felsőszintű oktatásodat, hosszú távú utazásaidat és az idegen országokkal való kapcsolatodat. Az Uránusz áthaladása a Kilencedik Házadon a következő néhány évben megfogja változtatni a nézeteidet és az életfilozófiád.

Ez az átmenet talpra állíthat, kinyithatja a szemed, hogy más módon lásd a világot, embereket, és máshogy szemléld a dolgokat. Nagyon erős lesz a vágy a szabadság iránt, hogy önmagad lehess és hogy abban higgy, amiben akarsz. El fogsz utasítani valamit, amit mostanáig feltétel nélkül elfogadtál.

Kedved lesz lázadni vallások, dogmák és morális szabályok ellen, amelyeket elfogad a rendes közösség, éppúgy, ahogy a limitáló élet filozófiája ellen is. Fel akarod szabadítani magad attól, ami visszatart téged, a hittől, ami már nem hasznos számodra, a léttől és fogalmaktól, amelyek korlátozzák a személyes fejlődésed. Szabadságot akarsz, hogy felfedezd az igazságot. Bővíteni akarod a látótered a haladó gondolkodás felé. Nem fogod elfogadni, hogy tovább korlátozzon a hit. Az életfilozófiád mostantól a jövőben való bizalmat, a fejlődést és a szabadságot fogja jelenteni.

Meglesz benned a hajlam, hogy beruházz a tudás különböző területeire, akár új gondolkodásmódok készítésével is. Meglesz a képességed, hogy felfogd az újításokat, amiknek a társadalomra szüksége van, és azt fogod hinni, hogy te vagy a saját jövőd kovácsa a cselekedeteid alapján.

A hosszútávú utazások különös tapasztalatokat, hatalmas meglepetéseket okozhatnak neked, más kultúrákkal és életfilozófiákkal való érintkezés teljesen megváltoztatja a gondolkodásmódod. Az emberek, akikkel találkozni fogsz, felnyitják az elméd a világ új tapasztalatai felé.

Azonban óvatosnak kell lenned, főleg március 16-án, amikor az Uránusz össze lesz hangolódva a Plutoval, amely baleseteket okozhat az utakon, különböző problémákat és nem várt eredményeket hozhat, ha nem irányítod az energiád és ha túl sokat kockáztatsz. Másik figyelmeztetés emiatt a tény miatt lehet, hogy hanyagolni fogod a munkád és a napi teendőket. Az elfojtatlan vágyaidnak köszönhetően kockáztatsz, a saját kedvedre utazol, úgy, hogy senkinek sem adsz erről tudomást.

Ha főiskolai tanuló vagy, vagy bizonyos tanfolyamokon veszel részt, a következő területek kedvezőek lehetnek neked: tudomány, informatika, IT, asztrológia, légi közlekedés vagy mérnök. Kedvező lehet az internetes oktatás is, ebben az évben hasznot fogsz húzni az internetes tanfolyamokból. Néhány Oroszlán el tudja határozni, hogy az oktatás felsőbb formáját tűzze ki célul magának a tanulás nem megszokott területein, amiről eddig nem vettek tudomást.

 

2015. évi horoszkóp Oroszlán csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Neptunusz átmenete 2015-ben

 

A Neptunusz a Halak csillagjegyében lesz jelen az Oroszlán Nyolcadik Házában (a közös erőforrások, örökség, szexualitás és átváltozás Háza).

A következő néhány évben a Neptunusz átmenete a Nyolcadik Házadon egy nehéz átmenet lesz, ezt észlelni is fogod. Azért, mert ez a Ház kapcsolatban van a közös erőforrásoddal, szex-szel, halállal, adókkal, más emberek pénzével és a tudatalattival. Számíthatsz rá, hogy a Neptunusz befolyásolni fogja ezeket a területeket.

Fogékonnyá válsz más emberek érzelmi állapotaira olyan tekintetben, hogy azt hiheted, hogy azok a tieid is. Figyelned kell az érzelmi kimerülésre és mások negatív érzelmeire, mert meglehet a hajlamod, hogy ezeket magadba szívd előítélet nélkül és a tudatalatti üzeneteket is, amelyek által befolyásolva leszel anélkül, hogy észrevennéd.

Ez az átmenet nagyon nehézzé teheti számodra, hogy egy másik személy szándékával ellentétes módon cselekedj, mert nagyon érzékeny leszel mások elvárásaira, másrészt meg azért, mert meg akarod majd menteni a szenvedéstől azokat, akikkel közeli kapcsolatban állsz. Ami a pénzügyeket illeti, jobban oda kell figyelned az adófizetésre, és közelről kövesd nyomon a közös erőforrásokat.

Ebben a helyzetben a Neptunusz rendkívüli zavart tud mutatni a pénzügyi helyzetben és a másokkal megosztott erőforrásokban, hitelek, adók, tartozások, örökségek és végrendeletek terén. Néha csalás is előfordulhat. Figyelmesebbnek kell lenned, meg kell bizonyosodnod arról, hogy a dolgok tényleg azok, amiknek tűnnek.

Anyagi hasznod lesz azokból a munkákból, amik kapcsolódnak spiritualitáshoz, intuícióhoz, képzelőerőhöz, álmokhoz, jótékonykodáshoz, valamint munkahelyekhez, amik érzelmi jólétet, együttérzést, toleranciát és feltétel nélküli szeretetet hoznak.

Tekintettel az intimitásra, szexuális együttlétre és hűségre, a helyzet meglehetősen homályos lesz. Rejtély és zavar lehet jelen. Lehet, hogy tele leszel vágyra korlátok nélküli szex iránt, szexfüggővé válhatsz, egymás után cserélheted a partnereidet, megpróbálod elveszteni magad szex közben, teljesen egyesülni akarsz, vagy talán megpróbálsz feloldani akadályokat mélyreható közösülésen keresztül. Talán hajlamos leszel idealizálni a partneredet, irreális elvárásaid lesznek és vonzani fogsz önpusztító vagy naiv szexpartnereket.

 

2015. évi horoszkóp Oroszlán csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Pluto átmenete 2015-ben

 

A Pluto az egész 2015-ös évben jelen lesz a Bak csillagjegyben, az Oroszlán Hatodik Házában (ez a Ház kapcsolódik a napi rutinhoz, munkahelyhez, egészséghez, kisebb egészségügyi problémákhoz, higiéniához, alkalmazottakhoz, munkahelyi körülményekhez és a közösségért tett szolgálatokhoz).

2015-ben a Pluto továbbra is komoly változásokat fog hozni a munkádba, a kapcsolatodba a munkatársakkal és beosztottakkal, de az egészségedbe is. A Pluto megfogja "kérdezni", hogy tudod-e milyen fegyelmezettnek, felelősségteljesnek és komolynak lenni a munkahelyen, és hogy tudod-e, hogy tudod magad mások szolgálatába állítanod.

Talán nem lesz mindig békés a kapcsolatod a munkatársaiddal, alkalmazóiddal vagy alkalmazottaiddal. Mások számára nehéz lehet veled dolgozni, mert meglehet benned az uralkodói hajlam és nem akarsz majd együttműködni.

Meg kell tanulnod toleránsabbnak és türelmesebbnek lenni azokkal, akik nem tudnak megfelelni a maximalizmusodnak, akik nem annyira elhivatottak a munkában vagy különbözik a stílusuk és módjuk, ahogy dolgoznak. Lehetnek küzdelmek a hatalomért, munkahelyi féltékenységek, intrikák, árulások és még manipulációk is.

Ami az egészségedet illeti, előfordulhatnak egészségügyi problémák amiknek a tudatalattidhoz vagy mérgező érzelmekhez van köze és ki kell ezeket iktatni. Van egy olyan lehetőség is, hogy megszállottá válsz az egészségedet illetően.


szerencse horoszkopA szerencse horoszkóp megmutatja, hogy mikor lesz Fortuna kegyeltje az adott csillagjegy alá tartozó személy. A 2014 / 2015-es évre vonatkozó előrejelzéseket itt találja és szembesülni fog azzal, hogy miben és mikor lesz a legnagyobb szerencséje. Ha arra kíváncsi, hogy a vállalkozása mikor lesz sikeres, vagy mikor kell elindítania saját üzletét, mert az adott időpontban arathatja le a legnagyobb sikereket, akkor a lehető legjobb helyen jár. Itt megtudhatja az időszakokra vonatkozó előrejelzéseket, tehát, mit ígér a szerencse horoszkóp 2014 / 2015-re.

2015. évi horoszkóp Bak csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Jupiter átmenete 2015-ben

 

Bak horoszkóp 2015-reA Jupiter a 2015-ös évet az Oroszlán csillagjegyében kezdi, a Mérleg Nyolcadik Házában (a közös erőforrások, örökségek, szexualitás és átalakulás Háza).

2015. augusztusáig a Jupiternek közvetlen befolyása lesz a következőkön: közös erőforrások, hatalom, szexualitás, intimitás, lojalitás, adók, biztosítások, örökségek, más emberek pénze, a partnered pénze, másoktól kapott készpénz, értékelések, hitelek, kölcsönkért pénz, nyugdíj ellátás, befektetések és tartozások.

Légy felkészülve rá, hogy ezen területeken bármelyikkel szembesülhetsz. Keress kockázat nélküli befektetéseket, óvatosan, olyan beruházásokat, amelyek lassan, de biztosan emelkednek és amik kényelmet és stabilitást biztosítanak. Az anyagi keresetek bármilyen javulása más embereken, talán egy bizonyos partneren keresztül valószínű, mintsem a saját erőfeszítéseid eredményeként. Szerencsés lehetsz a fizetéssel, adókkal és értékelésekkel kapcsolatosan, vagy abban az esetben, ha adósságot kell kifizetned.

Ha vettél fel hitelt bankokból, valószínűleg nem érzed olyan megterhelőnek, mint korábban, és abban az esetben, ha szeretnél hitelt vagy kölcsönt felvenni, jó esélyed van rá, hogy kedvező feltételekkel sikerülni is fog. Továbbá lehet, hogy kapsz egy örökséget, jelentős ajándékot, hogy egy üzletbe befektess, alkalmazz egy üzleti tervet, egy üzlet finanszírozási kérelem elfogadását megkapod vagy akár még a rendelkezésedre álló eszközöket is bebiztosítod.

A negatív oldala, hogy megvan rá az esély, hogy felhalmozol tartozásokat, valamint többet költesz. A bővítési lehetőségek jók is és rosszak is: járhatnak nagyszerű és rossz eredménnyel is.

Általában, amikor a Jupiter az életed Házát szállítja, az önmegértésed sokkal erősebb. Sokkal jobban tisztában leszel az érzelmi karaktereddel kapcsolatban, nyitottabb és érzékenyebb leszel érzelmileg és sokkal könnyebben közelebb engedsz embereket magadhoz, annak félelme nélkül, hogy akár árthatnak is neked. Ha jelenleg jelentkezel olyan problémával, amely a Nyolcadik Házaddal áll kapcsolatban, jelentősen felerősödhet. Lehetőségek adódhatnak az intimitásoddal és régebbi érzelmi megrázkódtatásokkal kapcsolatos problémák megoldására.

Ha válságos időszakon mész keresztül 2015. augusztusáig, a Jupiter megnövelheti a fájdalmad. Úgy fogod érezni, hogy ez megterhelő és hogy nagy mértékű válságon mész keresztül. Azonban a pozitív oldala, hogy egyidőben nyújtani fog neked nagymértékű kapacitást a regenerálódásra, hatalmas erőt az átváltozásra, hitet és reményt, hogy a nehéz időszakoknak vége lesz és túlteszed magad életed ezen szakaszán.

Ez egy jó időszak lesz, hogy a lelkedbe nézz, hogy a "felszín alá áss", hogy megértsd a negatív érzelmeidet, félelmeidet és az életed más negatív tényezőit, amelyeket el kell távolítanod az útból, mert gátolnak az előrehaladásban. Felszínre kerülhet megerősödött túlzott módon néhány fájdalmas probléma, néhány elfojtott érzelem, igazság, ami eddig tabu volt, néhány piszkos titok, dolgok, amikkel nem akartál szembenézni eddig, és ami el volt temetve a tudatalattidban.

A szex és az intimitás két másik terület, amit ez a Ház irányít, és a Jupiter jelenléte szimbolizálhatja a szexuális életed fejlődését, de akár a szexuális vágy eltúlzását is, szexuális kapzsiságot, könnyelműséget olyan szexuális partnerek vonzására, akik biztonságot és pénzügyi stabilitást nyújtanak.

 

2015. évi horoszkóp Bak csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Szaturnusz átmenete 2015-ben.

 

A Szaturnusz 2015. szeptember 17-ig a Skorpió csillagjegyében lesz letelepedve, a Bak Tizenegyedik Házában ( ez a Ház kapcsolatban áll a védelmezőkkel, barátokkal, támogatókkal, népszerűséggel, kapcsolatok csoportokkal, társadalmakkal és jövőbeli tervekkel). 2015. első kilenc hónapjában a Szaturnusz a Tizenegyedik Házadon való átmenetével kényszerít téged, hogy keményebben dolgozz, hogy elérd álmaidat és reményeidet, és hogy a jövő valósággá válljon. Valójában ez egy újrahatározása lesz annak, hogy mit is akarsz elérni és hogyan éred azt el.

Ős Bakként hajlamos vagy körülvenni magad erős barátokkal, akik képesek olyan nehéz munkákat is elvégezni, aminek elvégzését te visszautasítottad. Megvannak a privát ügynökeid akik kivitelezik céljaidat vagy álmaidat. Ritkán választasz magadnak gyenge egyénű embereket barátnak, azt akarod, hogy a barátaid a legtöbbet hozzák minden helyzetben.

Intenzitást hozol a baráti körödbe, tele vagy ötletekkel, hogy mit kellene tenni a társadalom fejlődése érdekében, de megvan a képességed megvalósítani ezeket és formába önteni. 2015-ben harmonizálnod kell reményeidet, álmaidat, eszményképeidet és céljaidat mások eszményképeivel, és hogy hogyan kell csapatként dolgozni.

A szociális hálózatod újraépítésen fog keresztül menni és a Szaturnusz megmutatja neked a barátságaid valóját, és megmutatja azt a baráti társaságot, ahova tartozol. Ha a kapcsolataid túlélik ezt az átmenetet, konszolidálódni és tartósabbá válnak. Lehetséges, hogy néhány barátodat el kell távolítanod az életből, néhány egészségtelen társaságot, és lehetséges, hogy újra kell értékelned a barátságaidat valósságosan.

Rá kell majd jönnöd, kivel szocializálódj, ha ők igaz barátok, ha csak pocsékolod velük az időd a semmiért. Adódhatnak nehéz és kellemetlen helyzetek, amik a barátaiddal vagy a csoportod tagjaival kapcsolatosak (manipuláció, játékok). Valamint segítenek majd megérteni, kiben bízhatsz és kire nem számíthatsz.

Az is lehetséges, hogy a kapcsolataid a barátaiddal tesztelve lesznek, újra meg kell majd vizsgálnod a viselkedésed a barátaid irányába és rá kell jönnöd, hogy képes vagy-e igaz barátként viselkedni. Meg kell tanulnod sokkal megbízhatóbbá válni egy csapat vagy szervezet tagjaként.

Lehetséges, hogy ez egy olyan időszak, amikor nem akarsz sokat szocializálódni, úgy érezheted, hogy a csoportok és kapcsolatok korlátozzák a szabadságod és arra a következtetésre fogsz jutni, hogy jobb ha kevesebb barátod van, de olyanok, akik megbízhatóak és hűségesek. Támogatást kaphatsz néhány régi barátodtól is, vagy találkozhatsz egy olyan valakivel aki befolyásoló és idősebb, aki a szárnyai alá vesz.

Ez jó időszak lesz, hogy csatlakozz valami ügyért egy szervezethez, alapítványhoz, kampányhoz, ami jól felépített, gyakorlatias és valóságos.

 

2015. évi horoszkóp Bak csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged az Uránusz átmenete 2015-ben.

 

Az Uránusz a Kos csillagjegyben lesz jelen, a Bak Negyedik Házában (ez a Ház kapcsolatban áll az otthonnal, családdal és a személyiség alapjával).

Az Uránusz átmenete a Negyedik Házadon közvetlenül befolyásolni fogja a család életed. Az Uránusz képviseli a szabadság és a kifejezés szabadságának szükségletét. Ezért lehet, hogy ez az átmenet forradalmi változásokat hoz a személyes életedben. Lehetséges, hogy szabadnak akarod érezni magad otthon, szabadon járni-kelni, anélkül, hogy bárkinek megmagyaráznál bármit, de akár érzelmi és belső szabadságot is kívánhatsz.

Alapvetően a családi életed és a belső életed a feje tetejére fordulhat. Az Uránusz változásokat fog hozni az otthonoddal, a családod szerkezetével kapcsolatosan, akár új házba is költözhetsz. Még mélyebb szinten ez az átmenet felszínre hozhat gyerekkori emlékeket is, emlékeket és hangulatokat, amik mélyre voltak ásva és most azt követelik, hogy megmutatkozhassanak.

2015-ben szintén időre, térre és szabadságra lesz szükséged, hogy felfedezd az új érzelmi szükségleteidet, és meg lesz a lehetőséged, hogy felfedezd egyediséged a saját érzelmeid, hangulatod és érzéseid kifejezésével. Ez az átmenet belső anarchiát hozhat neked, a biztonság és szabadság szükséglete miatt belső konfliktus alakulhat ki és sokkal jobban zavarodottá válhatsz belülről. Az elkövetkező években még elkülönültebbé válhatsz a partneredtől és a családodtól.

Elképzelhető, hogy elidegenítve éreznéd magad az otthonodban és a családi kapcsolatodban, különbözőnek éreznéd magad a szüleidtől és a család többi tagjától. A következő években sokkal jobban elszakadhatsz a partneredtől és családodtól. Az Uránusz nem nem veszi figyelembe a "törzs családod" és a "vérségi köteléked", azt akarja, hogy megértsd, hogy nem élhetsz úgy, ahogy mások számítanak rá és szabaddá kell tenned magad a függősség és érzelmi biztonság minden külső formájától.

Az által, hogy a Kos a Negyedik Házban van, képes és kész vagy gyors döntéseket hozni a családodat illetően. Azonban így, hogy az Uránusz jelen van a Kos csillagjegyében, rendkívül önzőnek bizonyulhatsz, senkit nem fogadsz el a családban, akik számítanának rád és felszabadítsd magad tiszta feltételek között.

Főleg a fiatalok fellázadhatnak a családban, úgy érezhetik, hogy korlátozzák őket, szükségét érzik, hogy elszakadjanak a szülői otthontól és saját kezükbe vegyék a sorsukat, szeretnének elszabadulni a családi kényszerektől és függőségtől. Habár ez a hirtelen késztetés, hogy elvágj minden biztonságos kapcsolatot, kezdetben kényelmetlen lesz, a szükség, hogy "légy önmagad" túl erős lesz ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyd.

Egy másik lehetőség, hogy a szüleid komoly változáson mennek keresztül az életükben és néhány sokkoló, váratlan dologgal kell szembenézned, akár hatalmas meglepetésekkel (mint például a szüleid válása), de a házadban is lehet pár változás. Például úgy határozol, hogy felújítod a házadat, mert már unod ugyanazokat a régi bútorokat nézni, és ideje megszabadulni a házadban felgyülemlett régi dolgoktól.

Vagy, ha korlátoltnak érzed magad a saját otthonodban, talán arra a következtetésre jutsz, hogy nagyobb térre van szükséged és ideje a házat egy nagyobbra cserélni, amiben nem fogod magad bebörtönözve érezni. Ha a szüleiddel élsz, kérhetnél saját szobát, amit szabadon dekorálhatnál ki ahogy akarod, a te elképzeléseid szerint (ami most furcsának és különcnek tűnhet).

 

2015. évi horoszkóp Bak csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Neptunusz átmenete 2015-ben

 

A Neptunusz a Halak csillagjegyében lesz, a Bak Harmadik Házában.

2015-ben álmodozóbb és idealista hangulatban leszel életed ezen területén. Ezen területeken előfordulhat, hogy hajlamos leszel a tévedésreés inkább szándékozol adni mint kapni, vagy ellenkezőleg: kerülöd a felelősséget, nem veszel tudomást a valóságról, beleásod magad a spiritualitásba és a saját világodba és olyannak látod a világot amilyennek szeretnéd, nem pedig amilyen valójában. Ez az átmenet zavaró lehet azok számára, akik egy jól szervezett és strukturált életet élnek.

A pozitív oldala, hogy ez egy olyan időszak kezdete lehet, amikor élénkebb a fantáziád a szokásosnál és érdeklődővé válhatsz a spiritualitás és metafizika iránt. A Neptunusz növelni fogja az ösztönöket, együttérzést, toleranciát és személyek közötti kommunikációt, valamint a kapcsolatokat a környezetedben lévő emberekkel.

Talán ki fogsz venni könyveket a könyvtárból a spiritualitásról, személyiségfejlődésről, vallásról, és akár még könyveket is fogsz írni a spiritualitásról vagy spirituális utazáson veszel részt. Azonban figyelned kell arra amit hallasz vagy olvasol, mert könnyedén befolyásolható lehetsz általuk, nem fogsz tisztán látni. Az elmédnek lesz egy egyetemes perspektívája és könnyebben hozzáférkőzhetsz a tudatalattidhoz.

Elkezdesz majd sokkal többet gondolkozni, és erős megérzéseid lesznek. A gondolkodásodat az óceán mélységei fogják ösztönözni, az elméd nem ismer majd határokat és azt fogod hinni, hogy minden lehetséges. A Neptunusz jelenléte alatt a művészi területeid remekül fognak működni, inspirációt fog neked nyújtani novella íráshoz, versíráshoz, festéshez, érdeklődést nyújt a fotózás iránt, megvilágosodást hozhat szellemileg, az elmédnek több finom észlelése lesz, hangulatod lesz képekben gondolkozni és gyakran nehézségbe fogsz ütközni a gondolataid mondatba foglalásával.

Negatív megközelítésből, a Neptunusz ködöt, zavart és rendetlenséget hozhat a kommunikációdat és a szomszédaiddal való viszonyt illetően. A testvéreiddel és más közeli rokonokkal, az emberekkel való érintkezésed közben a környékeden, de még a gondolkodási folyamatodban is. A Neptunusz hiszékenységet, titkokat és érzelmi csalást hozhat.

A jó napjaidban a Neptunusz segíthet tudnod valamit ösztönösen, gondolkodás nélkül, de a rossz napjaidon a Neptunusz elérheti, hogy nagyon nehéz legyen számodra hatásosan kommunikálni, mintha emberekhez beszélnél más nyelven és egyszerűen semmilyen úton nem értik meg, amit mondani akarsz. Nehezebb lehet számodra összpontosítani, elhagyni a mentális fegyelmet, tapasztalni egy mentálisan összezavaró eltorzult gondolkodást, lehet pár észlelésed, amit nehéz megmagyarázni.

Néha meglehet az alkalmatlanság a tiszta és őszinte beszédre, ezért azt érezheted, hogy félreértenek a többiek. Meglesz a hajlamod, hogy határok nélkül gondolkozz, felhősen és elhiheted a mások által mondott hazugságokat, vagy elkezdesz történeteket mesélni, amiket nagyon nehéz lesz megkülönböztetned a valóságtól és a fikciótól.

Néhány Bak megvádolható azzal, hogy információt titkol el és nem mond el minden tényt. Más Bakok könnyen hiszékenyek lehetnek és mentálisan könnyen befolyásolhatóak. Amikor majd jó ember akarsz lenni, teljes együttérzéssel, megvan annak az esélye, hogy mások elérhetik, hogy naivnak érezd magad, összezavarni a kedvességed valamivel, ami nem az.

Az elméd sokkal érzékenyebbé fog válni a mindennapi környezetre és nehezedre fog esni megbirkózni a mindennap gyakorlatias helyzeteivel. Fontos, hogy mindig a legtisztábban kell kifejezned magad kommunikálás közben és elkerülni az esetleges félreértéseket és minden vigyázni, ami kommunikációval kapcsolatos (levél, dokumentum, email). Megpróbálni időben kezelni a gyakorlati tényezőket, így nem fogod zűrzavarban és káoszban végezni.

Ezen kívül mindenféle üzleti tárgyalást és szerződést figyelmesen meg kell vizsgálni a félreértések és csalások elkerülése végett, mert a Neptunusz ezen átmenete hozhatja számodra ezt a lehetőséget is.

 

2015. évi horoszkóp Bak csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Pluto átmenete 2015-ben

 

A Pluto egész 2015-ös évben a Bak jegyében lesz jelen, a Bak csillagjegy Első Házában (a személyiség Háza).

Bakként, vagy Bak leszármazottjaként meg kell tervezned egy önkontroll és önfegyelem világképet. Ezt az energiát bölcsen használva türelemről és állandósságról tudsz tanúbizonyságot tenni, amik segítenek nagy dolgok elérésében. A Bak az egyik legfőbb földi jegyek közül és következésképpen erős, magabiztos, gyakorlatias, hatékony és hagyományos vagy, és a céljaid elérése felé irányulsz. Életed központi kérdése, hogy létrehozz egy kiemelkedő társadalmi helyzetet a világban és a Szaturnusz irányítson, ami társadalmi siker felé irányít, könnyebb lesz számodra azokat a dolgokat csinálni, amikben a legjobb vagy: szerkezetet és formát adni, szervezni dolgokat egy egész műveletben, használni az elérhető erőforrásaidat és létrehozni a kívánt határokat.

A Pluto vendégként van jelen a csillagjegyedben, továbbra is megmutatja a jegyed negatív oldalát arra kényszerítve, hogy szembenézz az árnyékokkal és megváltozz. A Pluto segíteni fog különbséget tenni a jegyed pozitív oldalán keresztül, hogy bizonyítsd, megbízható és felelősségteljes vagy, nem félsz a munkától, növeled az amíciódat, van önuralmad és határozott lépéseket teszel, hogy elérd a társadalmi helyzetet amit kívánsz. Bakként arra születtél, hogy legyen nagy hatalmad és magas életszínvonalat hozz létre az életedben.

A Plutonak ez a hosszú átmenete kiemeli a viselkedési árnyékokat amiket birtokolsz, és ami megakadályozza, hogy az légy, aki valójában vagy, hogy elérd és teljesítsd céljaidat. Talán meg kell békélned a saját romboló viselkedéseddel, hogy feltárd az igazságot arról, hogy ki is vagy valójában. Fejlesztened kell a személyiséged, kijavítani a hibáidat, ami távol tart a sikerektől, főleg, ha alacsony az önbecsülésed, vagy úgy gondolod, hogy nem vagy elég jó, hogy sikeres legyél az életben. Talán szembe is kell nézned a rögeszméiddel és a hatalom iránti vágyaddal. Kénytelen leszel elismerni a diktátori énedet, ami a személyiséged része, és keményen, könyörtelenül próbálja elérni a céljait.

A Pluto fel fogja fedni a viselkedési normákat, a negatív viselkedést amivel nem vagy tisztában és amik átvették életed felett az irányítást. Sem 2015-ben, sem a következő években nem lesz számodra könnyű, de ezen évek végeztével, körülbelül 7 év múlva több lépést fogsz előre tenni a fejlődésben, új szinten fogod megérteni a létezést, teljes hatalmad lesz a személyiséged felett. Ennek a hosszú időszaknak a végén valószínűleg a legerősebbnek fogod érezni a csillagjegyedet. A Pluto jelen van az életünkben, hogy átalakítson és segítsen minket megtalálni a saját, igazi kincsünket.

Azonban sajnos csak szenvedések árán érhetünk el sikert. Azzal, hogy a személyiséged terén van a Pluto, kényszeríteni fog, hogy légy óvatos, alaposan figyelj a viselkedésedre, és hozd meg a szükséges változásokat, amikor kell. Ezeket már elkezdted csinálni apránként, kezdve 2008. végétől, és valószínűleg sok változást tapasztaltál az életedben egészen mostanáig...és az elkövetkező években is tapasztalni fogsz. A regeneráló Pluto lassú ütemben folytatja az átmenetet a jegyeden keresztül, ezzel hoz több szinten rombolást és újjáépítést az életed minden területén.

Sok változást fogsz tapasztalni a testedhez, fizikai megjelenésedhez, külső tulajdonságaidhoz (mint például mozdulatok, modor) kapcsolódóan. Végül kezded megérteni, hogy a személyiséged nem a külső megjelenésedtől függ. Ha rólad van szó, a legfontosabb ami számít, az a személyiséged. A személyiséged fokozatosan fog kiépülni, lassan tudomásod lesz a társadalmi személyiségedről, és hogy ez hogy tükrözi vissza, hogy ki is vagy valójában.

Talán azt lehet mondani, hogy ismét újjászülettél, egy új személy vagy a saját bőrödben, egy új egyéniség, személyiség, egy másik ego, amit nem is gyanítasz, hogy benned lakozik. Felszínre fog hozni elrejtett képességeket, tehetséget, és újjá fogod építeni az életed, ami teljesen különbözik attól, ami 2008. novembere előtt volt. Találkozni fogsz olyan élettapasztalatokkal, amelyek arra kényszerítenek, hogy elengedd azt a személyt, akiről azt hitted, te voltál. Kénytelen leszel elengedni azt az arcot, amit csak azért mutattál, hogy fenntarts egy látszatot, hogy így az lehess, aki valójában vagy. Hosszú időszak lesz amikor hinned kell abban, hogy ami nem öl meg, erősebbé tesz.

2015-ben a Pluto továbbra is segít "levetni" az álcádat ás megpróbálja megmutatni az utat magadhoz, lényed központjába, a belsődbe, a lelkedbe. Fel lesznek számodra fedve a viselkedésed mögött rejlő motivációk, és hogy miért akarsz bizonyos módon tűnni az embereknek. Ez az átmenet felajánlja a lehetőséget, hogy őszintébb légy magaddal és hogy tudatosabban irányítsd, hogy hogy mutatkozol meg a világnak. Ez egy kedvező idő lehet arra, hogy megszabadulj hasztalan csomagoktól aminek a cipelése gátol az életben való előrehaladásban.

Erről a feléd tartó útról nem lehet azt mondani, hogy könnyű lesz átlépni, talán lesznek pillanatok amikor a pokolban érzed magad, és rendkívül fájdalmas lesz szembenézni azzal, ami kiderült. A végén azonban őszintébb és erőteljesebb leszel. Az egód és a személyiséged olyan irányokba fog változni, amiket el sem tudsz képzelni.

Találkozhatsz konfrontációval másokkal és küzdhetsz a hatalomért. Ez azonban azt is jelentheti, hogy megpróbálod irányítani és megváltoztatni őket, ahelyett, hogy magad tekintenéd az egyetlen személynek, akit valóban tudsz irányítani és megváltoztatni. Másokkal is előfordulhatnak konfliktusok, mert mások bizonytalanul és kényelmetlenül érezhetik magukat a változások miatt, amiken átmész, a rendkívüli fizikai megjelenés és személyiség változás miatt, és úgy tűnhet, hogy számukra olyan személlyé váltál, akit már nem képesek felismerni.

Összegezve: A Pluto segíteni akar neked egy erős személlyé válni, a kezedbe adja a hatalmat, de csak akkor, ha ezt a hatalmad nem csak a saját kapzsi érdekeidre használod fel, hanem mindenki kamatoztat belőle. 

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu