horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Horoszkóp és ezotéria

 

A csillagjóslás eredetileg egy intenzív filozófiai, pszichológiai és terápiás rendszer volt, amely részletes információkat adott arról, hogy honnan is jöttünk, milyen fajta emberek vagyunk, és hogyan kell saját személyes hasznunkra fordítani azokat a különféle erősségeket és képességeket, melyek bennünk rejlenek. A New Age rajongók az asztrológiát több fő célra használják: saját magunk és mások pszichológiai megértésére, a kapcsolatok belső dinamikájának a meglátására, események megtervezésére és a jövő kifürkészésére.

Emberek milliói olvassák a napi horoszkópjukat, de soha nem próbálják meg elsajátítani az asztrológia alapjait. Szinte mindenki, aki elmúlt már 13 éves tudja, hogy mi az állatövi jegye, de nem sok mindenki érez vágyat arra, hogy ezen a vonalon elmélyüljön és megtanulja a jegy jellemzőit. Sokaknak egyszerűen nincs idejük arra,

hogy egy új szókincset sajátítsanak el, vagy, hogy összetett fogalmak megértésével küzdjenek meg. Nem arról van szó, hogy nem élvezik az asztrológia témáját, hanem hogy számos asztrológia tanár túlbonyolítja e tárgyat az új hallgatók számára. A célja ennek a cikksorozatnak az, hogy az asztrológiát hozzáférhetővé és tanulhatóvá tegye mindenki számára.

 

 

Az asztrológia egy bonyolult és egyben egy nagyon érdekes tárgy. Ha Ön teljesen kezdő, aki az asztrológia megértését keresi, akkor ez itt Ön számára a tökéletes hely arra, hogy belevágjon.

Ezen a honlapon egyértelműen és átfogóan átvesszük az alapokat, és előrefelé vezetjük Önt egy elmélyültebb tudáshoz. Megnyithatjuk ezt az oldalt az asztrológia bárminemű előzetes ismerete nélkül, és pusztán egy kis összpontosítás segítségével, megtanulhatunk mindent, ami ahhoz kell, hogy hozzáláthassunk kibogozni akár a legbonyolultabb horoszkópokat is.

A haladóbb a érdeklődők is meríthetnek ebből a részből, ahol horoszkópokat egy pontosan rendszerezett módon vázoljuk fel, melyet a saját horoszkóp gyűjteményére is alkalmazhat. Miután megtanulta ezt a technikát, nem akad majd olyan nehéz horoszkóp, amelyet ne tudna megfejteni.

Sokan tanulmányozzák az asztrológiát úgy, mint az emberi viszonyulás egy jobb megértési módját. Itt olyan világos magyarázatokat és technikákat írunk le, melyek segítségével a kapcsolat asztrológia mesterévé válhat.

Mindenki szeretné tudni, mit hoz a jövő, és ezen az oldalon megkapja a szükséges eszközöket, ahhoz hogy meg tudjon nézni egy horoszkópot, és fel tudja tárni a lehetséges eseményeket. Vannak ezen túl meglátások azzal kapcsolatosan, hogy hogyan kell az asztrológia segítségével eseményeket előre tervezni.

Az asztrológia az élet leckéiről és lehetőségeink kibontakoztatásáról szól, és ezen az oldalon olyan könnyen érthető technikákat ajánlunk Önnek, amelyek segítenek elsajátítani az asztrológia ősi és hasznos tudományát. Ez a kis útmutató remélhetőleg, visszahoz egy kicsit ebből az elveszett tudásból és megmutatja, hogyan lehet arra használni, hogy az életében jobb döntéseket hozzon akár már a mai napon!

Jó szerencsét!


szerencse horoszkopA szerencse horoszkóp megmutatja, hogy mikor lesz Fortuna kegyeltje az adott csillagjegy alá tartozó személy. A 2014 / 2015-es évre vonatkozó előrejelzéseket itt találja és szembesülni fog azzal, hogy miben és mikor lesz a legnagyobb szerencséje. Ha arra kíváncsi, hogy a vállalkozása mikor lesz sikeres, vagy mikor kell elindítania saját üzletét, mert az adott időpontban arathatja le a legnagyobb sikereket, akkor a lehető legjobb helyen jár. Itt megtudhatja az időszakokra vonatkozó előrejelzéseket, tehát, mit ígér a szerencse horoszkóp 2014 / 2015-re.

2015. évi horoszkóp Szűz csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Jupiter átmenete 2015-ben

 

szuz horoszkopA Jupiter a 2015-ös évet az Oroszlán csillagjegyében kezdik a Szűz Tizenkettedik Házában (ez a Ház képviseli a kollektív tudatalattit, a szellemiséget, a rejtett ellenségeket, az önbántalmazást felismerés nélkül, amit nem akarunk, hogy mások tudjanak és lássanak velünk kapcsolatban, komoly egészségügyi problémákat, a félelmeinket és az önpusztítást).

Azt gondolhatod, hogy a szerencse mindig pénz, ember, vagy munkalehetőség formájában jelenik meg. a Jupiter átmenete kiemeli a belső életedet és lelkedet, ez a siker titka.

Elsőre furcsának tűnhet, hogy el kell távolodnod, el kell szigetelned magad másoktól, hogy több időt tölts egyedül, de idővel rá fogsz jönni ennek hasznára, és hogy ez nem is olyan rossz, mert ez segít önmagad megtalálásában. Ez egy remek időszak lesz, hogy újrahatározd a kapcsolatot az istenséggel, barátságokkal köss ismeretlen világokkal és energiákkal, amelyek segítenek téged a magad felé vezető úton.

A Jupiter elfog kalauzolni téged a magányba, hogy imádkozz, meditálj Isten megtalálásának érdekeiben. Az életed ezen területén a Jupiter jelenlétének ideje alatt a hited csodákra lehet képes és úgy érezheted, valaki szeret téged odafent.

 

Meg kell tanulnod hallgatni az előérzeteidre, meg kell értened az álmaidat. A Jupiter az Oroszlán csillagjegyében jelentheti számodra a rejtett lehetőségeid megtalálását és álmaid valóra válását. Megvan a képességed, hogy barátságokat köss ellenségeiddel és végezetül nekik köszönhetően nyerj. Szerezhetsz segítséget titokban, csendben, akár még az utolsó pillanatban is. Lehet, hogy érzékennyé válsz mások szükségleteivel kapcsolatban és több együttérzést fogsz tanúsítani a nehéz helyzetben lévő emberek iránt.

Általánosságban a bolygók átmenete az Élet Házának ezen szakaszán számos ember számára kényelmetlen lehet ezen ház és a tudatalatti kapcsolata miatt, ami ott van elrejtve. Ez a Ház szimbolizálja a dolgokat magunkról, amelyekkel nem vagyunk tisztába és inkább elrejtjük magunktól. A Jupiter ennek a Háznak az egyik vezetője, következésképpen, sokkal könnyebben cselekedhet itt.

Mivel a Tizenkettedik Ház kapcsolatban áll a tudatalattival, a rejtett ellenségekkel, amelyek időről időre ugyanazok, 2015. első fele kedvező lesz az önvizsgálatra.

Meglesz a lehetőséged, hogy teljesen megértsd, mi tart vissza, a dolgokat, amik rejtve vannak a tudatalattidban, a félelmeidet, az önpusztító viselkedéseket, a hitet ami korlátozza az életed, azt, hogy hogyan szabotálod önmagad, hogyan teszed az életedet még nehezebbé, de egy sokkal békésebb környezetben és módon, ami kevésbé nyomasztó számodra. Ha eddig egy képzeletben éltél, akkor a Jupiter segíthet szabaddá válni.

2015. augusztus 11-én a Jupiter belép a Szűz csillagjegyébe - ez az önfejlesztés új időszakának kezdete lesz.

A jó hír az számodra, hogy 2015-ben a szerencse, bőség és lehetőségek bolygója a Jupiter folytatja útját a csillagjegyeden keresztül 2015. augusztusától. Minden 12 évben a Jupiter áthalad a csillagjegyeden és ez a 2015-ös év különleges lesz számodra, mert egyike azoknak a szerencsés éveknek.

Ha Szűz a csillagjegyed vagy a leszármazottad az, észre fogod venni, hogy az általános viselkedésed megváltozott a következőkben: kíváncsiság, spontaniás, lelkesedés, alkalmazhatóság, logikus gondolkodás képessége, kapcsolatépítés, a gondolataid tagolása, másokkal való kommunikáció képessége.

A Jupiter Szűz csillagjegyként jutalmazni fog téged csillagjegyed a következő tulajdonságaid miatt: részleteket fürkésző szemek, analitikus személyiség, mobilitás, értelem. A Jupiter lehetőségeket, esélyeket fog nyújtani a fejlődésre, a saját szerencséd kovácsa leszel, aki vagy, ahogyan kifejezed magad, fizikai megjelenésed, a tested.

Sokkal beszédesebbé, kirobbanóbbá és lelkesebbé válsz, a Jupiter megnöveli optimizmusod és nagylelkűséged. Ami a múltban történt, nem lesz most már olyan fontos számodra, figyelmedet még inkább a jövőre összpontosítod, bizalommal tekinteni a világegyetem felé és minden rendben lesz. Sokkal könnyebbnek fogod érezni magad, a többiek is sokkal könnyebben elfogadnak majd téged. Jobban fogod érezni magad a bőrödben, magabiztosabb leszel a képességeidben és ez lehetővé teszi, hogy mások jobban érezzék magukat körülötted és megbízzanak benned.

Még boldogabbá, optimistábbá, együtt érzőbbé válsz még több pozitív viselkedéssel. Kedvező lehet számodra minden, ami az önfejlődéssel kapcsolatos. Lehetőséged adódik magasabb célok felállításában, fejlesztheted a fizikai megjelenésedet, kiterjesztheted a látóköröd (szó szerint és átvitt értelemben), találhatsz magadnak egy teljesen új elvet vagy akár felfogad az élet értelmét is.

Lehetőségek adódhatnak az oktatásodat, egyetemet illetően, kedvező lehet minden, ami kapcsolatban áll az oktatással, tanulással, tengerentúli vagy hosszútávú utazásra is lesz lehetőséged.

Figyelembe véve a tényt, hogy a Jupiter kapcsolatban van a szélsőségekkel, nem szabad diétás végletekbe bonyolódnod (meghíznod), ne költs túl sok pénzt és vigyázz a szélsőségekkel. A Jupiter az előremeneteledet akarja, de nem túlzott értelemben.

A Jupiter a Szűz jegyében először a 2015. első felében születetteknek kedvez, míg a többi Szűz a Hatalmas Jótevő nagylelkűségét 2016-ban fogja élvezni.

 

 

2015. évi horoszkóp Szűz csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Szaturnusz átmenete 2015-ben

 

A Szaturnusz a Skorpió csillagjegyében lesz jelen, a Szűz Harmadik Házában (ez a Ház szimbolizálja a kommunikációt, mentalitást, az elmét és a gondolkodást, mindent ami az írással, olvasással, beszéddel, oktatással, iskolával, kommunikáció összes fajtájával - levél, telefonhívás, SMS, email - van kapcsolatban, valamint ötleteiddel, gondolataiddal, testvéreiddel, rokonaiddal, szomszédaiddal és rövid távú utazásokkal).

Az utolsó két évben a Szaturnusz tesztek és leckék elé állított téged a kommunikációt, oktatást, utazásokat és testvéreidet illetően. 2015. szeptemberéig a Szaturnusz számon fogja kérni, hogy bizonyítsd az érettséged és sértetlenséged a kommunikációban, a testvéreiddel kapcsolatban is.

A Szaturnusz azt tanácsolja, hogy tanulj meg hatékonyabban kommunikálni felelősségteljes módon, valamint megmutatja, hogy hogy jöjj ki jól másokkal. Szembe kell nézned a gondolkodás pontatlanságaival és látni fogod, hogy mely területeken kell fejleszteni tudásod és folytatni a tanulmányaidat. Úgy érezheted, hogy korlátoznak a kommunikációban és, hogy nincs meg a kellő szabadságod kifejezni ötleteidet és véleményeidet.

Az is lehet, hogy az átlagosnál többször leszel hajlamos a negatív gondolkodásra. Figyelned kell a kommunikálásra, meg kell válogatnod a szavaidat, tanulnod kell a beszélgetéseidből, komollyá kell válnod a kommunikációban és meg kell értened, hogy a gondolataid kinyilvánulnak az életedben. Meg kell tanulnod fegyelmezni az elmédet és jobban kéne figyelned arra, hogy mit gondolsz és mondasz.

Lehetőleg próbálj arra koncentrálni, amit el szeretnél érni. Ez jó időszak arra, hogy jól megalapozott döntéseket hozz. Megvan a képességed koncentrálni a legmélyebb és legnehezebb témákra.

A szigorúság bolygója még komolyabbá és figyelmesebbé tesz a felelősségeid és szolgálataid kapcsán a testvéreid és unokatestvéreid kapcsán. A kapcsolatod velük szilárdabbá válhat, de adódhatnak helyzetek, amikor segítened kell őket néhány kedves szóval, bölcs tanáccsal vagy erkölcsi támogatással.

Utazásaid során találkozhatsz nehézségekkel, késésekkel és korlátozásokkal, vagy talán meg kell javítani, kicserélni az autódat, telefonodat, számítógépedet, vagy egyéb kommunikációhoz szükséges készülékedet.

 

 

2015. évi horoszkóp Szűz csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged az Uránusz átmenete 2015-ben

 

Az Uránusz a teljes 2015-ös évben jelen lesz a Kos csillagjegyben, a Szűz Nyolcadik Házában (a közös erőforrások, öröklődések, szexualitás és átalakulás Háza).

A következő néhány évben az Uránusznak közvetlen befolyása lesz a közös erőforrásaidra, hatalmadra, szexualitásodra, adódra, biztosításaidra, örökségedre, más emberek pénzére és a tudatalattidra. Ezen területeken légy felkészülve meglepetésekre, hirtelen változásokra és instabilitásra. Ez a hatalom Háza, és a következő pár évben teljesen megváltoztathatod az életed, ha szeretnéd.

Az Uránusz segíteni fog, hogy jobban tisztában legyél a személyes hatalmaddal. Még inkább megfogod érteni a negatív érzelmeidet, félelmeidet és az egyéb negatív szemléleteket. Szemléleteket, amelyektől meg kell szabadulnod, mert hátráltatnak az előrehaladásod próbálkozásaiban.

Néhány fájdalmas probléma, elfojtott érzelem, igazság, ami tabu volt korábban, talán váratlan, sokkoló módon kerülhet a felszínre, amikor a legkevésbé számítasz rá. Piszkos titkok, amikkel eddig nem akartál szembenézni és amiket mélyen eltemettél a tudatalattidba.

Ez az év egy belülről fakadó forradalom, felébredés és teljes kontroll éve lehet, akár egyik napról a másikra. Az Uránusz arra fog kérni, hogy légy őszinte magaddal, nézz mélyen a lelkedbe annak érdekében, hogy meghozd az átalakuláshoz szükséges változásokat. Az Uránusz segíteni fog, hogy jobban megismerd magad, és hogy megértsd, mit jelent igazán őszintének lenni magaddal.

Pénzügyek, befektetések, adósságok, közös vagyonok, mind megfognak változni és nőni, néha hirtelen. Ez nem az az év lesz, amikor a stabilitás fogja jellemezni a közös erőforrásokat. A partnerednek a pénzügyei szabálytalanok, megszakítottak lehetnek, és lehetséges, hogy nem lesz állandó jövedelme és szünetek szakíthatják meg a pénzszerző időszakokat.

Nagyon fontos, hogy megértsd, ezalatt az átmenet alatt a következők lesznek a kulcsszavak: "pénzügyi függetlenség a partneredtől", "függetlenség mélyebb követelménye". Ezért, ha pénzügyileg függsz a társadtól, meg kellene próbálnod megszerezni a függetlenségedet és tovább nem támaszkodni partnered pénzügyi biztonságára.

Pénzügyileg hasznot fogsz húzni technológiából, barátokból, internetből, asztrológiából, újításból és új felfedezésekből.Az örökségeket illetően váratlan hagyaték birtokába juthatsz, de ezek meglepetéseket is tartogathatnak.

A szex és az intimitás egy másik terület, amelyet ez a Ház irányít, és az Uránusz jelenléte változásokat szimbolizálhat ebből a szempontból. Előfordulhat, hogy szexuális szabadságra vágysz, lehúzni a leplet a szexuális tabukról, szokatlan és haladó elképzeléseket a szexualitásról. Új szexuális kapcsolat léphet az életedbe, de meglepő, nem megszokott, talán még sokkoló is, hirtelen kiváltott szenvedély lehet ez. Lehet, hogy teljesen más lesz, mint amilyennel eddig találkoztál. Az Uránusz nem arról ismert, hogy stabil kapcsolatokat ösztönöz, ezért nem szabad stabil intim kapcsolatokra számítanod.

 

 

2015. évi horoszkóp Szűz csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Neptunusz átmenete 2015-ben

 

A Neptunusz a Halak jegyében lesz jelen a Szűz Hetedik Házában (ez a Ház képviseli a házasságot, kapcsolatokat és a látható ellenségeket).

Az elkövetkező években a Neptunusz szállítja a Hetedik Házadat és ez a helyzet rejtélyt, mágiát, együttérzést és idealizmust hoz a házasságodba, éppúgy mint másokkal való kapcsolataidba. Minden kapcsolat fogékony ennek az átmenetnek a befolyására, és ez általában nem jelent kedvező helyzetet.

A pozitív oldala, hogy a Neptunusz segíteni fog a következő években megértetni, hogy mit jelent a feltétel nélküli szeretet; romantikusabb, együtt érzőbb és megértőbb leszel másokkal. Még inkább tudatában leszel mások érzelmi szükségleteinek, hajlandó leszel több időt és energiát áldozni mások segítségére, akiknek szükségük van rá. Teljesen egyesülni akarsz a partnereddel, hangulatában leszel, hogy élettársad idealizáld és tökéletesnek fogod látni házastársadat.

Azonban mint az összes többi bolygónak, a Neptunusznak is megvan a sötét oldala és hozhat a kapcsolataidra gyalázatot, titkokat, hiszékenységet, önpusztítást, függősséget és "ködöt". A problémák fő oka lehet a hajlamosság rá, hogy figyelmen kívül hagyod más emberek gondjait. Hajlamos lehetsz rá, hogy értékesebbnek ítéled meg az álmokat és a képzeletet, irreális elképzeléseid lesznek a kapcsolatokról és olyan kvalitásokat tulajdonítasz embereknek, amelyekkel nem rendelkeznek.

Meglesz a hajlamod arra, hogy felvedd a rózsaszín szemüveged és nem olyannak fogod látni a partnered, amilyen valójában. Nem fogod tisztán látni a dolgokat, mintha homályos lenne a látásod. Nem fogod tisztán megkülönböztetni mi történik a kapcsolataidban. Innentől pedig a csalódás csak egyetlen lépés.

Valószínűleg elkezdesz hatalmas áldozatokat hozni a társadért, vagy a kapcsolatodért, de a baj az lehet, hogy túl sokat nyújtasz és nem fogadod el az azonos mennyiséget. Nehézségekbe ütközhetsz az érdeklődésed meghatározása és megvédése közben. Amiatt a hajlamod miatt, hogy félsz elveszíteni a személyiséged és nem leszel képes tiszta korlátokat felépíteni a kapcsolatodban a partnereddel.

Vonzhatod az olyan személyeket, akik idealisták, nagy képzelőerővel rendelkeznek, álmodozóak, ravaszak, toleránsak, spirituálisak, könyörületesek. Bekövetkezhet az is, hogy rossz emberrel esel szerelembe, aki elérhetetlen, járhatatlan, megtévesztő vagy valóságtól távol álló. Lehetőség van titkos kapcsolat folytatására is vagy éppen olyanra, ami a társadalom számára nem elfogadott.

Az üzleti kapcsolataid is esetleges probléma forrásai lehetnek. A Neptunusz átmenete hajlamot jelezhet a becsapásra, ezért minél óvatosabbnak kell lenned.

 

2015. évi horoszkóp Szűz csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Pluto átmenete 2015-ben

 

A Pluto az egész 2015-ös évben a Bak csillagjegyében lesz jelen, a Szűz Ötödik Házában ( a kreativitás, gyermekek, szerelem, élvezet és találgatások Háza).

A 2015-ös évben a Pluto folytatja a gyerekekkel és szerelemmel kapcsolatos befolyásolásodat. A Pluto meg fogja "kérdezni", hogy tudsz-e felnőttként felelősségteljesen és komolyan viselkedni a kapcsolatodban és a gyermekeiddel szemben.

Ha szerelmi kapcsolatban veszel részt, a Pluto még erősebbé, mélyebbé, változékonyabbá teheti ezt. Akár teljesen megszállottjává is válhatsz szerelmednek. 2015-ben egy tartósabb szerelmet is szeretnél és mély érzelmeket, amelyek kiállják az idő próbáját és örökké tart.

Negatív megközelítésből ha a Plutotól kapott energiát negatív értelemben használod fel, a kapcsolatod a szerelmeddel (vagy a gyermekeiddel) fordulóponthoz juthat. A fő témák lehetnek: harc és vágyakozás a hatalomért és a társ irányítása. A hatalom elérése iránti vágy miatt mindenféle pszichológiai csel előfordulhat: manipuláció, érzelmi zsarolás, vádaskodás és végletekig fajuló kapcsolat (szerelem - gyűlölet). 

2015. évi horoszkóp Nyilas csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Jupiter átmenete 2015-ben

 

nyilas horoszkópA Jupiter az évet az Oroszlán csillagjegyében fogja kezdeni, a Nyilas Kilencedik Házában (ez a ház képviseli a hosszú távú utazásokat, felsőbb szintű oktatást, külföldi országokat és külföldiekkel való kapcsolatot).

A Jupiter otthon van a Kilencedik Házban és ez a tény lehetővé teszi, hogy jobban kifejezze tulajdonságait. Nagy hangsúly van a hosszú távú utazásokon, felsőbb szintű oktatáson, valláson és filozófián.

2015. első hét hónapjában Jupiter kényszeríteni fog, hogy kiterjeszd az intellektuális látóköröd, hogy készíts egy újfajta nézetet az életedben, egy új életfilozófiát, hogy megtapasztald mi mindent tartogat neked az élet, hogy az életet más megközelítésből közelítsd meg, felhalmozd a tudást a tapasztalatokon, utazásokon, tanulásokon keresztül, kockáztass és megtapasztalj dolgokat, amelyeket nem volt bátorságod eddig kipróbálni.

A fő célja ennek az utazásnak az, hogy kiterjeszd nézőpontodat és felnyitsd az elméd. Úgy érezheted, hogy az ismert dolgok mögé kell hatolnod, felfognod más kultúrákat és életfilozófiákat. Ez az az időszak lesz, amikor tele leszel optimizmussal és hittel, és a teljes képet fogod látni, nem fognak érdekelni a kis részletek.

Érdekeltté válhatsz vallásokban, vagy más hitrendszerben. Megpróbálsz válaszokat találni fontos kérdésekre amelyek az életed értelmével és irányával kapcsolatosak. Találkozhatsz egy személlyel, aki tanár, segítő, vagy szellemi mester, egy olyan valaki, aki bátorítani fog, hogy kibővítsd az elmédet a mostani határokon túlra.

Lehetőség van arra, hogy külföldiek vagy külföldi kultúrák felnyitják a szemed egy új módjára annak, hogy hogy tekintesz a világra. Adódhatnak lehetőségek, hogy fejleszd a kapcsolataidat idegen országokkal és kedvező időszak lehet akár külföldön letelepedni. Felmerülhet munkalehetőség külföldi országokban is.

A Kilencedik Ház kapcsolatban van könyvkiadással, információ sugárzással, tanítással, kommunikációval szélesebb körben és üzenetküldéssel tömegek számára. 2015. augusztusáig jó időszak lehet, hogy megoszd másokkal, amit eddig tanultál. Ha valaha kiakartál adni könyvet, ez lesz rá a megfelelő idő.

Abban az esetben, ha főiskolás vagy, vagy valamilyen tanfolyamot folytatsz, ez egy kedvező időszak lesz, sokkal könnyebben fogod megtanulni és feldolgozni a tudást és a vizsgákkal is szerencséd lesz.

Negatív megközelítésből a Jupiter jelenléte az Oroszlán csillagjegyben megnövelheti a negatív hajlamaidat, hogy szélsőségesen makaccsá, rideggé, megszállottá válhatsz, megingathatatlan véleményeid lehetnek a világról, semmiért sem akarod majd megváltoztatni a gondolataidat és megleszel győződve róla, hogy csak te tudod az igazat.

 

 

2015. évi horoszkóp Nyilas csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Szaturnusz átmenete 2015-ben

 

A Szaturnusz a Nyilas csillagjegyében lesz jelen, a Nyilas Tizenkettedik Házában (ez a Ház képviseli a kollektív tudatalattit, szellemiséget, áldozatot, rejtett ellenségeket, hogyan ártunk magunknak annak tudata nélkül, amit nem akarunk, hogy mások lássanak vagy tudjanak rólunk, komoly egészségügyi problémákat, félelmeinket és hogy hogyan ön-pusztítjuk magunkat).

A Tizenkettedik Ház a káosz kényelmetlen képét, betegségeket, őrületet és önmagunk elvesztését hozza. 2015. első kilenc hónapjában úgy érezheted, meg kell védened magad a káosztól. Ezenfelül találkozol az elmúlt 28-29 évben hozott döntéseid és cselekedeteid következményeivel. Rá leszel kényszerítve, hogy elvégezd az "életed tavaszi nagytakarítását" és meg kell tanulnod kapcsolatba hozni az ok és okozatot.

Ha nem sikerül felismerned a kapcsolatot a mostani események és a múltbeli cselekedetek között, tehetetlen áldozatnak érezheted magad, úgy tekinthetsz majd az életedre, hogy az igazságtalan, kegyetlen és nehéz. Viszont ha képes leszel felelősséget vállalni az eseményekért amivel találkozni fogsz, akkor ez az átmenet bölcsebbé és érettebbé tehet.

Néhány Nyilas bűntudatot érezhet, felelősséget vállalni a társadalom összes szenvedéséért, mindig egyedül érezheti magát, túlterheltnek érezheti magát az elszigetelés érzéseitől, éppúgy, hogy különválhat a többi embertől, nem számít, hogy hány személy veszi körül. Ha úgy érzed, vissza kell vonulnod a világtól, megteheted, de nem szabad elfelejtened, hogy van egy valós világ és ez nem a legjobb pillanat, hogy elvessz a fantáziáidban. Rendelkezni fogsz a lehetőséggel, hogy sikeresen dolgozz a háttérből, egyénileg.

Általánosságban a bolygók átmenete az életednek ezen szakaszán a legtöbb ember számára kényelmetlen lehet, ennek a Háznak a tudatalatti és a tudatalattiban elrejtett dolgok kapcsolata miatt. Ez a Ház jelképezi mindazt, amivel nem vagyunk tisztában magunkkal kapcsolatban és amit rejtve akarunk tartani, elsősorban magunktól.

Figyelembe véve a tényt, hogy a Tizenkettedik Ház kapcsolatban van a tudatalattival és rejtett ellenségekkel, ez egy kedvező időszak lesz az önvizsgálatra, és hogy elkezdd a "tavaszi nagytakarítást". Képes leszel tisztán észlelni mi tart vissza, a tudatalattid rejtett dolgait, félelmeidet, önpusztító viselkedésedet, hitedet, ami korlátozza életed, hogyan szabotáld magad, hogyan nyomod el magad és egyedül milyen nehézzé teszed az életed. Ha eddig egy illúzióban éltél, a Szaturnusz segíthet kilépni ebből.

Több időt tölthetsz magányban, önmagad megtalálásával, újragondolni az életed és önmagad vizsgálatával. A határok ebben a Házban eloszlottak, mostantól amikor a Szaturnusz jelen van az életed ezen szakaszán, megijedhetsz a határok hiánya miatt, úgy érezheted, kapcsolatban állsz a valóságon túlival és félsz az irracionálistól. Valószínűleg félsz attól, hogy elveszted az irányítást és végül magányban végzed, vagy akár szó szerint bezárva.

Szélsőséges esetben néhány Nyilas rá lehet kényszerítve, hogy magánnyal fizesse a hibáiért amit az elmúlt 29 évben tett és szó szerint be lehetnek zárva, ha az életük valamely pontján ezt az utat választották.

Amikor a Szaturnusz ezen a Házon keresztül utazik, magas lehet a depresszió esélye, mert a Szaturnusz rákényszerít, hogy szembeszállj a viselkedésed valójával, hogy szembenézz önpusztító viselkedéseddel, függősségeiddel, a "szekrényben elrejtett démonjaiddal", és figyelembe vedd annak a módját, hogy a viselkedésed hogyan blokkolja a fejlődésed, de ennek oka az a tény is, hogy találkozol a tetteid következményeivel és ki kell javítanod amit nem cselekedtél helyesen az elmúlt 29 évben.

Néhány Nyilas kényszerűséget érezhet, hogy felelősséget vállaljon néhány nagyon beteg emberért, vagy olyanért, aki eltávolodott a társadalomtól.

 

2015. évi horoszkóp Nyilas csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Uránusz átmenete 2015-ben.

 

 

Az Uránusz az egész 2015. évben a Kos csillagjegyében lesz jelen, a Nyilas Ötödik Házában (a kreativitás, gyermekek, szerelem, élvezetek és találgatások Háza).

Amikor az Uránusz az Ötödik Házadat szállítja, az a jelen annak, hogy a gyermekeidnek, kapcsolatodnak a szeretteddel és a kreativitásodnak változásra van szüksége. 2019-ig egy hosszú folyamat lesz amikor az Uránusz nagyobb, hirtelen, váratlan, meglepetésszerű változásokat hoz. Védtelen leszel néhány új tapasztalat ellen annak érdekében, hogy meglegyen a lehetőséged új megközelítésbe helyezni az egyediséged és kreatív potenciádat. Az Uránusz átmenete olyan szituációk elé állít majd aminél olyan irányba kell felhasználnod az energiád ami számodra ismeretlen

A szerelemmel és a szeretteddel való kapcsolatodat illetően meglesz benned a hajlam, hogy elválaszd magad érzelmileg és mindennél jobban kívánni fogod, hogy szabadon szeress. Az Uránusz személyes mágneses erőt fog hozni, amitől vonzó és megnyerő leszel. Még újszerűbbé fogsz válni, és még több szabadságra lesz szükséged a szeretteddel való kapcsolatban, és hogy magad legyél. Nem fogod értékelni a korlátozásokat és kényszert, hajlamos lehetsz plátói szerelmi történetek felé, ahol a társadat inkább barátként fogod kezelni, mintsem társként. Ezen kívül akár az egyik barátodba szerelembe is eshetsz hirtelen és váratlanul.

Lehetséges, hogy az interneten keresztül esel szerelembe, közösségi hálózatokat használva. Szerelembe eshetsz valakivel, aki különc, független, nem alkalmazkodó, különböző, eredeti, valaki, aki bizonyos enyeséggel és különcséggel bír. Ahogy korábban volt róla szó, meglehet a hajlamod hirtelen szerelembe esni a pillanat hevében, gondolkodás nélkül, de ez hamar el fog múlni. Úgy érezheted, hogy vonzod az olyan embereket, akik nem állnak készen kapcsolatra és nem akarnak nagyon belefolyni a dolgokba.

Az Ötödik Ház kapcsolatban van a hobbikkal, és azzal, amit annak érdekében csinálunk, hogy jól érezzük magunkat. A "szórakoztatások" remek módja, hogy kifejezzük a belső gyermeket, amely az a részünk, amely szeret játszani és szórakozni. Ez egy remek időszak lehet megtapasztalni különböző hobbikat és szórakoztató tevékenységeket, nem számít, mennyire szokatlan lehet ez. Ez az átmenet segít majd felfedezni a kreativitásodat, fiatalságot, szenvedélyt, hogy kifejezd magad és többet játssz. Az Uránusz fel akarja szabadítani az elméd és a kifejezés új módjait nyújtani, amikkel eddig nem voltál tisztában.

Abban az esetben, ha vannak gyerekeid, tudnod kell, hogy több szabadságot akarnak majd és lázadóként fognak viselkedni, ha azt érzik, korlátozod őket. Néhányuk azt fogja kívánni, bárcsak egyedül lenne, és elfogják hagyni az otthont, hogy szabadnak érezzék magukat. Ha kisbabát szeretnél, az Uránusz ezen hosszabb átmenete segíthet, de tudnod kell, hogy ez történhet meglepetésként, akkor amikor nem számítasz erre egyáltalán.

 

 

2015. évi horoszkóp Nyilas csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Neptunusz átmenete 2015-ben.

 

A Neptunusz a Halak csillagjegyében lesz jelen, a Nyilas Negyedik Házában (ez a Ház kapcsolatban áll a családdal, otthonnal és a személyiség alapjaival).

2015-ben a Neptunusz letelepszik a családod és a te otthonod Házában jópár évre. A kapcsolatod a családoddal még zavarosabbá válhat. Még tisztábban kezdesz lenni a múlt örökségével. Ebben az időszakban tapasztalhatsz bizonytalanságot a Neptunusz tudatalattidra gyakorolt hatása miatt. Összezavarodhatsz a múltaddal kapcsolatban és nagyon nehéz lesz a jelenben maradnod. Mindennél jobban fogod hiányolni a gyerekkorod és édesanyád megnyugtató ölelését és azt az időszakot amikor védve és biztonságban érezted magad.

Ami az otthonod területét illeti, ez egy remek időszak lehet a ház felújítására vagy egy új ház építésére (vagy a meglévőt újjáépíteni), hogy jobban kifejezd ötleteidet az ideális otthon kinézetével kapcsolatban. Figyelned kell és realisztikusnak lenni, mert hajlamos leszel elérhetetlen ötleteket kigondolni a családodat és az otthonodat illetően. Azt akarod majd, hogy az otthonléted tökéletes legyen és hajlamos leszel másként látni a dolgokat, mint amilyenek valójában. Elkezdesz álmodozni arról, hogy megtaláld a tökéletes otthont.

Álmaid otthona csak azután valósul meg, miután visszamész a múltba, megérted meditáción, belső kifejezésen vagy spirituális tudás útján. Az igazi célja ennek az élménynek, hogy teljesen biztonságban érezz magaddal kapcsolatban, az otthonod csak a belsőd visszatükröződése.

A Neptunusz kapcsolatban van csalással is, szóval vigyáznod kell mindennel, ami a családoddal és az otthonoddal kapcsolatos, mert könnyen naivvá válhatsz életed ezen területén. Hajlamos lehetsz feláldozni magad valakiért a családodban, olyan személyért akivel együtt élsz, vagy csak kedvezményező leszel valaki felé, aki csak hasznot akar húzni a kedvességedből. Ezalatt az átmenet alatt az otthonod menedékké vagy szentéllyé válhat néhány ember számára.

A Negyedik Ház az édesanyádat is jelképezi és a Neptunusz jelenléte ezen a területen sugallhat bizonyos sebezhetőséget, gyámoltalanságot, vagy érzelmi bizonytalanságot édesanyádat illetően. Lehetséges, hogy vigyáznod kell édesanyádra és meg kell kímélned néhány szenvedéstől. Ezenfelül figyelned kell egy esetleges árvízre vagy csőtörésre, meg kell bizonyosodnod, hogy a házadnak szilárd alapja van.

 

2015. évi horoszkóp Nyilas csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Pluto átmenete 2015-ben.

 

A Pluto az egész 2015-ös évben a Kos csillagjegyében lesz jelen, a Nyilas Második Házában (ez a Ház kapcsolatban áll a vagyonnal, pénzzel, ingósággal, bevétellel és kiadással, megtakarítással és értékkel).

A Pluto az elkövetkező éveket a Második Házadban fogja tölteni, rákényszerítve arra, hogy megértsd ennek a területnek a jelentőségét, a pénz területét, a vagyont és az anyagi erőforrásokat. Ebben a hosszú időszakban számos leckét kapsz arról, hogy hogyan használd a benned rejlő tehetségeket és hogyan tudsz kifejleszteni magadnak egy jó pénzügyi alapot. A személyes értékeid is befolyásolva lesznek ezen átmenet által. Adódhatnak olyan kritikus események, ahol meg kell becsülnöd az értékrendedet annak érdekében, hogy újabb belső erőforrásokat fedezz fel.

Néhány Nyilas ezt az időszakot gazdasági összeomlásnak érzékelheti, pénzügyi értelemben véve mély válságos időszaknak. Tele lehetnek adóssággal és úgy érezhetik, hogy elvesztették pénzügyeik irányítását. Ha ebben a helyzetben vagy, meg kell értened, hogy nem kell kétségbeesni, ez a pénzügyi krízis arra ösztökél, hogy alaposabban átgondold az értékeidet (önértékelés, személyes erőforrások, tehetség és képességek), valamint radikálisan meg is változtatni azokat, a pénzhez és vagyonhoz való hozzáállásodat. Ez az összeomlás csak azért következik be, hogy újrakezdhesd a dolgokat.

Rá leszel kényszerülve, hogy helyreállítsd a teljes pénzügyi felépítésedet a nulláról, de ezúttal szilárd alapokon. A Pluto célja, hogy motiváljon téged, hogy megtaláld a tehetséged és a belülről fakadó elrejtett kincseket, amik mostanáig nem fejlődtek. Az út végén, ami 7 évig fog tartani, megtalálod az ösvényt az igaz gazdagsághoz.

Egy másik figyelmeztetés egy lehetséges tendenciára vonatkozik, miszerint a pénz megszállottja leszel, és minden áron a hatalmat akarod birtokolni és irányítani az anyagi világot. Szélsőséges esetekben a pénz rabszolgájává válhatsz, mindig a pénzre gondolsz, mindenben a hatalom szimbólumaként látod a pénzt, megpróbálsz másokat manipulálni, hogy anyagi előnyt szerezz, féltékeny leszel mások tulajdonaira, képes leszel bármit megtenni a pénzért, azt gondolva, hogy a "cél szentesíti az eszközt."


alvaspozok jelenteseEgy emberről nagyon sok mindent elárul az, hogy milyen szokások jellemzik, nincs ez másként az alvási szokások terén sem, mint például az alvás közbeni testhelyzetek.  Jelentése mindennek van, valamilyen formában ez tulajdonképpen a testbeszéd kategóriába tartozó tulajdonság. Ezért nézzük most meg, hogy melyik póz mit jelent. Olyan információhoz juthat hozzá, amikről eddig nem is tudhatott. Az alvás része a test, ezért alvás közben is testbeszéddel kommunikálunk, az agyunk, azaz a tudatalattink ilyenkor is közölni akar valamit. Ekkor azonban nem képes kontrollálni a mozdulatokat. Tudományos tény, hogy ha testünkben rossz változások következnek be, akkor az alvásunkban is tapasztalhatunk különböző zavarokat.

2015. évi horoszkóp Mérleg csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Szaturnusz átmenete 2015-ben

 

merleg horoszkopA Szaturnusz 2015. szeptember 17-én telepszik le a Mérleg jegyében, a Mérleg Második Házában (ez a ház képviseli a pénzt, eszközöket és vagyonokat).

Az elmúlt két évben úgy érezhetted, hogy egy olyan szakaszába léptél az életednek, ahol keményen meg kell dolgoznod a pénzért és meg kellett küzdened az akadályokkal, amelyek az utadba kerültek a siker érdekében. Ez az időszak folytatódik 2015. szeptemberéig, szóval úgy érezheted, hogy problémák léphetnek fel, pénzügyi nehézségek, tiltások, késések, pénzügyi korlátok a vagyonodat és tulajdonodat illetően.

Ez az átmenet általában jelez egy olyan pillanatot, amikor rá vagy kényszerítve, hogy átformáld a tartalékaid felhasználását. A pénzügy továbbra is problémás lehet, ezért jobb lenne nem vállalni pénzügyi kockázatot mert az később nehézségekhez vezethet. Néhány asztrológus ezt az átmenetet pénzügyi veszteségekkel teszi egyenlővé, szóval néhány Mérleg tapasztalhat ilyet. Mások pedig alulfizetettnek érezhetik magukat és bizonytalannak stabil bevétel elérésében. A probléma amit ez az átmenet okoz, az az, hogy félelemtelivé válhatsz, aggódni fogsz a pénz miatt és még többet fogsz szenvedni.

Minden átmenetnek megvan a pozitív oldala, ahogy a Szaturnusz átmenetének a vagyon területén keresztül, még komolyabbá, megbízhatóvá válhatsz a pénzzel kapcsolatos viselkedésedben. Talán észrevetted, hogy még gazdaságosabbá, mérsékeltebbé, okosabbá és kimértté váltál és nem akarsz többet költeni, mint amit megengedhetsz magadnak.

Amikor a Szaturnusz elhagyja ezt a területet, valószínűleg sokkal fegyelmezettebben fogsz hozzáállni a pénz használatához és más személyek forrásaihoz és kifogod érdemelni, hogy a munkádon, erőfeszítéseiden, türelmen keresztül pénzhez és mindenhez hozzájuss, amit értékesnek találsz, értéket adni a becsületességnek és meg fogod tanulni, hogyan erősítsd, stabilizáld a pénzügyi helyzeted. A Szaturnusz célja, hogy megtanítson a pénzügyi felelősségre és önértékelésre.

Nem szabad elfelejtenünk, hogy egy mélyebb szinten a Második Ház kapcsolatban áll a személyes értékeinkkel és belső erőforrásainkkal. Ezért ez egy kedvező időszak lesz, hogy megvizsgáljuk az értékrendünket. A Szaturnusz arra kér, hogy tanulj többet az értékekről (az élet értékéről, a pénz értékéről és mindenről, ami pénzzel megszerezhető). Kérdezd meg magadtól, hogy mi az igazán fontos számodra, mit tartasz értékesnek, mit kezdesz azzal, amit már most birtokolsz (a pénzeddel, eszközeiddel, vagyonoddal), számodra mik az értékek és mit tartasz igazán értékesnek az életben.

 

2015. évi horoszkóp Mérleg csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged az Uránusz átmenete 2015-ben

 

Az Uránusz jelen lesz a Kos csillagjegy egész évében, a Mérleg Hetedik Házában (ez a ház kapcsolódik a párkapcsolatokhoz, üzleti kapcsolatokhoz, szerződésekhez, konfliktusokhoz, együttműködésekhez, büntető ügyekhez, megegyezésekhez és ellenségeinkhez.

Általában az Uránusz átmenete változásokhoz köthető, gyakran hirtelen, váratlan és meglepő változásokhoz. Ezért a következő években jelentős változások fognak beköszönteni a kapcsolataidban és a házasságodban. Partnerek és az emberek, akikkel meghitt kapcsolatban vagy, valószínűleg panaszkodni fognak a kiszámíthatatlan és instabil viselkedésed miatt, azt érezhetik, nem számíthatnak rád. A kapcsolataidban valószínűleg hajlamos lehetsz, hogy érzelmi elkülönítést keress és akarj, mindenek felett, hogy szabadnak érezd magad a kapcsolataidban.

Ez az átmenet nem feltételül jelenti a jelenlegi kapcsolatod végét, de érezni fogod a változás iránti vágyat. Lehetséges, hogy úgy fogod érezni, hogy egy régi jelenése a Mérlegnek nem fog elegendő kihívást hozni neked, és hogy a régi kapcsolatokat meg kell "újítani".

Talán megszeretnéd majd törni a kapcsolatod merevségét, fel akarod kavarni a dolgokat, amikor úgy tűnik, hogy nem haladtok sehova. Esetleg reménykedni fogsz egy új kapcsolat kezdetében, ami kevésbé megszokott, talán nyitott kapcsolatban, vagy legalább egy kapcsolatban, amiben szabadnak érezheted magad, és semmilyen módon sem korlátozottnak.

Szükséged lesz térre a kapcsolatodban. Nem csak fizikailag, de érzelmileg is szükséged lesz helyre, hogy önmagad lehess a kapcsolatban. Nem fogod értékelni a létező korlátokat és kényszereket a kapcsolatodban. Ha úgy érzed, hogy csapdába estél, mindig indulásra készen leszel. Nyitott lehetsz mindennemű kapcsolatra, elvetheted a hagyományos ceremónia ötletét és úgy gondolhatod, hogy az érzéseket nem befolyásolja egy darab papír. Rendkívül utópisztikus módon közelítheted meg a házasság témáját. Ezen kívül lehet, hogy plátói kapcsolathoz lenne kedved, esetleg hajlamos vagy barátként kezelni partneredet. Az is lehetséges, hogy a legtöbb kapcsolatod barátságként indul.

Az elkövetkező években megvan a lehetősége egy hirtelen házasságnak a pillanat hevében, de egyaránt a megfontolás nélküli hirtelen szakításra is. Erőfeszítéseket kell tenned annak érdekében, hogy kifejlessz néhány hosszabb távú elkötelezettséget, mert nagyon független hangulatba kerülhetsz. Valójában az olyan embereket fogod keresni akikkel nem kerülhetsz komoly kapcsolatba és úgy érezheted, hogy vonzani fogod az olyan típusú embereket, akik nem igazán alkalmasak komoly kapcsolatra.

Meglehet a hajlamod, hogy "megtagadd" a bolygót, minthogy inkább megmutasd ezeket a jellemvonásokat. Vonzhatod az olyan partnereket akiket a következő viselkedésformák jellemeznek: különös, független, nem alkalmazkodó, különböző, eredeti, leleményes, individuális, kreatív, radikális, emberek, akik birtokolnak egy adag enyheséget és különcséget. 

Az elképzelés az az, hogy számíthatsz új és szokatlan emberek megismerésére, személyekre, akik lehetővé teszik, hogy kapcsolatot hozz létre a szociális normákon kívül. Azt is érezheted, hogy a többiek kényszerítik a változásokat a kapcsolatokban, vagy, hogy a partnerednek/férjednek/feleségednek instabil a viselkedése.

Az Uránusz célja, hogy felszabadítson a függőségből és a kapcsolataidból. Azt akarja, hogy meglásd magadban, hogy legyél másoktól független és ne köss jogtalan kompromisszumokat többé. Ez segít megérteni egy másfajta megközelítését annak, hogy a kapcsolatok milyen szerepet játszanak az életedben.

 

2015. évi horoszkóp Mérleg csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Neptunusz átmenete 2015-ben

 

A Neptunusz a Halak csillagjegyében lesz jelen a mérleg Hatodik Házában (ez a Ház kapcsolatban áll a napi rutinnal, munkahellyel, egészséggel, munkával, alkalmazottakkal, munkahelyi környezettel és a közösségért tett szolgálatokkal).

2015-ben a figyelmedet a munkádra összpontosítod, de nem lesz egészen tiszta számodra, mi igazán jó ebben és merre kellene haladnod. A Neptunusz befolyással van a munkádra, napi rutinodra, és kisebb egészségügyi problémáidra.

Szakszerűen fogalmazva, a Neptunusz bátorítani fog téged, hogy szellemi munkákat végezz, ahol szükséges az együttérzés, ahol segíthetsz, ami a mások segítésére szolgál és nem önös vágyakra irányul. Ha szakmai utat választasz magadnak ami személyes törekvéseken alapul, akkor találkozhatsz rejtélyes akadályokkal, csalásokkal, rejtett ellenségekkel, amelyek gátolnak az előrehaladásban.

A Neptunusz sokkal kedvezőbben gondoskodik a szolgáltatásokról, szóval dolgozhatsz magasabb célokért, minthogy csak a saját érdekedben. Ha eddig csak a megélhetésért dolgoztál, akkor ez az átmenet erősen elégedetté tehet, ami végezetül rávehet más munkák fontolgatására. Munkára, ami a közösség szolgálatára válhat.

Sajnos a Neptunusz a Hatodik Házban összezavarhat a munkáddal kapcsolatban, nem úgy látva a dolgokat amilyenek, hanem amilyennek látni akarod őket és sokkal jobban fogod értékelni az álmaidat és a képzeletedet, mint azt, ami valós és lehetséges. Figyelembe véve a tényt, hogy a Neptunusz kapcsolatban áll a csalással, vigyáznod kell és az álmaidat a valóság talaján tartani, le kell venned a rózsaszín szemüveget és így nem fogsz csalásokat, kellemetlenségeket, vagy veszteségeket tapasztalni a munkahelyedet illetően.

Az egészségedet illetően a Neptunusz átmenete megkér téged, hogy több figyelmet szentelj az egészségedre. Alapjában véve kerülnöd kell a valóságtól való menekülés mindennemű formáját (drogok, alkohol, gyógyszerek), mert ez az átmenet nagyobb érzékenységet sugallhat az anyagokra. Mérgezés vagy fertőzés is előfordulhat.

 

2015. évi horoszkóp Mérleg csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Pluto átmenete 2015-ben

 

A 2015-ös évben a Pluto a Bak csillagjegyében lesz jelen, a Mérleg Negyedik Házában (ez a ház utal a családra, otthonra és a személyiség alapjaira).

A Pluto mostantól szállítani fogja a családi otthont sok évig. Néhány külső esemény nagy mértékben megváltoztathatja az életed, például a tartózkodás helyed megváltozása, vagy házfelújítás.

A családoddal való kapcsolatot illetően a Pluto hatása harcokat eredményezhet a hatalomért a családtagokkal (főleg édesanyáddal), a dominanciáért és az irányításért. Pszichológiai trükkök minden fajtája jelen lehet: manipuláció, érzelmi zsarolás, vádaskodás, szemrehányás. A szüleid mélységes átalakulást tapasztalhatnak.

A Negyedik Ház kapcsolatban áll a múltaddal is, és ez az átmenet gyakran megmutat olyan helyzeteket az életedből, amelyek még mindig nagy hatással vannak rád. Lehetséges, hogy újra kell értékelned néhány gyerekkori élményt, megvizsgálnod az érzelmi örökséget és néhány elfojtott érzelmet. Lehetséges, hogy meg kell békélned néhány emlékkel.

A Pluto segíthet belevetni magad a belsőd mélyére és rámutat a rejtett problémákra, azok megvizsgálására, megértésére és átformálására. A Pluto lehetőséget nyújt leszámolni a múlttal és átalakítani magad ennek elfogadásával.

A külső események megfognak mutatkozni a belső változás során többször is. Valószínüleg egy külső környezet létrehozásának lehetőségét keresed, hogy megmutasd a belsőd. Ha a belsőre összpontosítod a figyelmed, a Pluto segíti az erősebb önkontroll elérését. Az átmenet végére sokkal jobban tisztában leszel a személyeddel és jobban fel leszel készülve a személyes hatalmad bölcs használatára. 

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu