horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Horoszkóp és ezotéria

 

A csillagjóslás eredetileg egy intenzív filozófiai, pszichológiai és terápiás rendszer volt, amely részletes információkat adott arról, hogy honnan is jöttünk, milyen fajta emberek vagyunk, és hogyan kell saját személyes hasznunkra fordítani azokat a különféle erősségeket és képességeket, melyek bennünk rejlenek. A New Age rajongók az asztrológiát több fő célra használják: saját magunk és mások pszichológiai megértésére, a kapcsolatok belső dinamikájának a meglátására, események megtervezésére és a jövő kifürkészésére.

Emberek milliói olvassák a napi horoszkópjukat, de soha nem próbálják meg elsajátítani az asztrológia alapjait. Szinte mindenki, aki elmúlt már 13 éves tudja, hogy mi az állatövi jegye, de nem sok mindenki érez vágyat arra, hogy ezen a vonalon elmélyüljön és megtanulja a jegy jellemzőit. Sokaknak egyszerűen nincs idejük arra,

hogy egy új szókincset sajátítsanak el, vagy, hogy összetett fogalmak megértésével küzdjenek meg. Nem arról van szó, hogy nem élvezik az asztrológia témáját, hanem hogy számos asztrológia tanár túlbonyolítja e tárgyat az új hallgatók számára. A célja ennek a cikksorozatnak az, hogy az asztrológiát hozzáférhetővé és tanulhatóvá tegye mindenki számára.

 

 

Az asztrológia egy bonyolult és egyben egy nagyon érdekes tárgy. Ha Ön teljesen kezdő, aki az asztrológia megértését keresi, akkor ez itt Ön számára a tökéletes hely arra, hogy belevágjon.

Ezen a honlapon egyértelműen és átfogóan átvesszük az alapokat, és előrefelé vezetjük Önt egy elmélyültebb tudáshoz. Megnyithatjuk ezt az oldalt az asztrológia bárminemű előzetes ismerete nélkül, és pusztán egy kis összpontosítás segítségével, megtanulhatunk mindent, ami ahhoz kell, hogy hozzáláthassunk kibogozni akár a legbonyolultabb horoszkópokat is.

A haladóbb a érdeklődők is meríthetnek ebből a részből, ahol horoszkópokat egy pontosan rendszerezett módon vázoljuk fel, melyet a saját horoszkóp gyűjteményére is alkalmazhat. Miután megtanulta ezt a technikát, nem akad majd olyan nehéz horoszkóp, amelyet ne tudna megfejteni.

Sokan tanulmányozzák az asztrológiát úgy, mint az emberi viszonyulás egy jobb megértési módját. Itt olyan világos magyarázatokat és technikákat írunk le, melyek segítségével a kapcsolat asztrológia mesterévé válhat.

Mindenki szeretné tudni, mit hoz a jövő, és ezen az oldalon megkapja a szükséges eszközöket, ahhoz hogy meg tudjon nézni egy horoszkópot, és fel tudja tárni a lehetséges eseményeket. Vannak ezen túl meglátások azzal kapcsolatosan, hogy hogyan kell az asztrológia segítségével eseményeket előre tervezni.

Az asztrológia az élet leckéiről és lehetőségeink kibontakoztatásáról szól, és ezen az oldalon olyan könnyen érthető technikákat ajánlunk Önnek, amelyek segítenek elsajátítani az asztrológia ősi és hasznos tudományát. Ez a kis útmutató remélhetőleg, visszahoz egy kicsit ebből az elveszett tudásból és megmutatja, hogyan lehet arra használni, hogy az életében jobb döntéseket hozzon akár már a mai napon!

Jó szerencsét!


tenyerjoslasA tenyérjóslás tudomány már régóta létezik, azt hivatott elérni, hogy a különböző személyek tenyerét elemezve, tekintsünk a jövőbe és megjósoljuk mi fog történni. Minden kultúrában megtalálhatjuk a tenyérjóslást, igaz eltérő módozatokkal. A tenyérjós ritkább elnevezése a chiromanta, de a legközismertebb elnevezése a tenyérjós. A jelenkori tenyérjóslást indiai gyökerekig tudjuk visszavezetni, már akkor léteztek tenyérjósok, akik megkísérelték előre vetíteni a jövőt, pusztán a tenyér vonalainak segítségével. Ezt a jóslási formát a mai jósdákban vegyíteni szokták gyógyászattal és pszichológiával. A tenyéren található vonalak mind mást és mást jelentenek, minden vonalnak meg van a maga jelentése, amiből a jós olvasni tud. Ide tartozik a szívvonal, a fejvonal vagy az életvonal, melyek jelentése nagyságuktól és erejüktől függően eltérő.


gyertyalang joslas meditacioA tűznek hatalmas szerepe volt minden kultúrában, nem csak, mint természeti elem, hanem misztikus és spirituális jelentéssel bírt, bír ma is. Jelképe volt a tisztaságnak és a vallás szempontjából is kiemelkedő jelentőségű volt. A tüzet felhasználták a jövő kifürkészéséhez, kezdetben csak tábortüzeket raktak és a láng játékának megfejtéséből próbáltak következtetni az eljövendőre. Például a magyar hiedelem szerint, ha egy babát elégettek, akkor ezzel elűzték a rossz dolgokat, itt jön képbe például a megtisztulást jelentő tűz. A tűz rendkívül kötődik a halálhoz, nemcsak azért mert régen máglyán égették el a halottakat ezzel megtisztítva őket minden, még életükben elkövetett bűntől, de amint megjelent a gyertya, több mindenre használták azt ebben a formában. Például virrasztó gyertyákat csináltak. Vagy gyertyát gyújtottak az elhunyt tiszteletére. A tűznek a használata a jóslásban évszázadokon keresztül csiszolódott így kialakítva a mai Gyertyalángjóslás fogalmát. Teljesen mindegy, hogy milyen anyagból van a gyertya erre a célra bármilyen materiálból készült eszközt fel lehet használni. A méret is lényegtelen a fontos csak az, hogy gyertyát alkalmazzunk a rituálé során.


asztrologia.pngAsztrológia 2014 / 2015 - Azon az emberek közül, akik nem konkrétan ezzel foglalkoznak, kevesen tudják, hogy az Asztrológia pontosan egyidős az emberiséggel, hisz ha belegondolunk, már az ősember is felfedezte valamilyen szinten azt a tényt, hogy a Hold keringése hatással van például a dagály és az apály váltakozásával. Ahogy az emberiség fejlődött, úgy tágultak az ismeretek lehetőségei, sokkal messzebbre ellátott az ember, megismerte a Holdon kívüli égitesteket, így lassan a bolygók hatásait is megismertük és ebből számos dologra lehetett már régen is következtetni. Az Asztrológia 2014 / 2015 évben is lényegileg ugyan azt jelenti, mint eddig és most, a születési idő alapján bizonyos életminőségre, egészségi körülményekre lehet következtetni, ez alapján készülnek továbbra is a személyre szabott horoszkópok és aki hisz benne, a bolygók állása szerint készülhet fel bizonyos eseményekre, élethelyzetekre.


parkapcsolat elemzesPárkapcsolat elemzés 2014 / 2015 - Minden ember életében igen fontos tényező a párkapcsolat, hiszen társas lények vagyunk, fontos számunka a barátság, a munkahelyi kapcsolatok és szinte egész életünket meghatározza, hogy miként alakul párkapcsolatunk. Kit ne izgatna folyamatosan – főleg fiatal korában – a kérdés, hogy vajon ki lesz a párom, hogy alakul majd az életem? Hisz ha nincs még párunk, várjuk az igazit, ha van, tudni akarjuk, hogy lehetünk egész életünkben boldogak vele. „van aki „bevallja, van, aki tagadja”, de tény, hogy ez életünk egyik legnagyobb kérdése.


horoszkop gyerekeknekHoroszkóp gyerekeknek 2014 / 2015 - Talán sokan nem is foglalkoznak vele, de nemcsak a felnőtteket érinti a csillagjegyek személyiségformáló hatása, hanem a gyermekekre is hatással van az, hogy melyik hónapban és napon, órában születtek.


Éppen ezért a horoszkóp gyerekeknek 2014 / 2015 megmutatja, hogy gyermeked milyen csillagjegyi tulajdonságokkal bír!


MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu