horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Horoszkóp és ezotéria

 

A csillagjóslás eredetileg egy intenzív filozófiai, pszichológiai és terápiás rendszer volt, amely részletes információkat adott arról, hogy honnan is jöttünk, milyen fajta emberek vagyunk, és hogyan kell saját személyes hasznunkra fordítani azokat a különféle erősségeket és képességeket, melyek bennünk rejlenek. A New Age rajongók az asztrológiát több fő célra használják: saját magunk és mások pszichológiai megértésére, a kapcsolatok belső dinamikájának a meglátására, események megtervezésére és a jövő kifürkészésére.

Emberek milliói olvassák a napi horoszkópjukat, de soha nem próbálják meg elsajátítani az asztrológia alapjait. Szinte mindenki, aki elmúlt már 13 éves tudja, hogy mi az állatövi jegye, de nem sok mindenki érez vágyat arra, hogy ezen a vonalon elmélyüljön és megtanulja a jegy jellemzőit. Sokaknak egyszerűen nincs idejük arra,

hogy egy új szókincset sajátítsanak el, vagy, hogy összetett fogalmak megértésével küzdjenek meg. Nem arról van szó, hogy nem élvezik az asztrológia témáját, hanem hogy számos asztrológia tanár túlbonyolítja e tárgyat az új hallgatók számára. A célja ennek a cikksorozatnak az, hogy az asztrológiát hozzáférhetővé és tanulhatóvá tegye mindenki számára.

 

 

Az asztrológia egy bonyolult és egyben egy nagyon érdekes tárgy. Ha Ön teljesen kezdő, aki az asztrológia megértését keresi, akkor ez itt Ön számára a tökéletes hely arra, hogy belevágjon.

Ezen a honlapon egyértelműen és átfogóan átvesszük az alapokat, és előrefelé vezetjük Önt egy elmélyültebb tudáshoz. Megnyithatjuk ezt az oldalt az asztrológia bárminemű előzetes ismerete nélkül, és pusztán egy kis összpontosítás segítségével, megtanulhatunk mindent, ami ahhoz kell, hogy hozzáláthassunk kibogozni akár a legbonyolultabb horoszkópokat is.

A haladóbb a érdeklődők is meríthetnek ebből a részből, ahol horoszkópokat egy pontosan rendszerezett módon vázoljuk fel, melyet a saját horoszkóp gyűjteményére is alkalmazhat. Miután megtanulta ezt a technikát, nem akad majd olyan nehéz horoszkóp, amelyet ne tudna megfejteni.

Sokan tanulmányozzák az asztrológiát úgy, mint az emberi viszonyulás egy jobb megértési módját. Itt olyan világos magyarázatokat és technikákat írunk le, melyek segítségével a kapcsolat asztrológia mesterévé válhat.

Mindenki szeretné tudni, mit hoz a jövő, és ezen az oldalon megkapja a szükséges eszközöket, ahhoz hogy meg tudjon nézni egy horoszkópot, és fel tudja tárni a lehetséges eseményeket. Vannak ezen túl meglátások azzal kapcsolatosan, hogy hogyan kell az asztrológia segítségével eseményeket előre tervezni.

Az asztrológia az élet leckéiről és lehetőségeink kibontakoztatásáról szól, és ezen az oldalon olyan könnyen érthető technikákat ajánlunk Önnek, amelyek segítenek elsajátítani az asztrológia ősi és hasznos tudományát. Ez a kis útmutató remélhetőleg, visszahoz egy kicsit ebből az elveszett tudásból és megmutatja, hogyan lehet arra használni, hogy az életében jobb döntéseket hozzon akár már a mai napon!

Jó szerencsét!


horoszkop gyerekeknekHoroszkóp gyerekeknek 2014 / 2015 - Talán sokan nem is foglalkoznak vele, de nemcsak a felnőtteket érinti a csillagjegyek személyiségformáló hatása, hanem a gyermekekre is hatással van az, hogy melyik hónapban és napon, órában születtek.


Éppen ezért a horoszkóp gyerekeknek 2014 / 2015 megmutatja, hogy gyermeked milyen csillagjegyi tulajdonságokkal bír!angyalhoroszkópAngyalhoroszkóp 2014 / 2015 évre - Minden embert óv és védelmez az ő saját külön bejáratú őrangyala, így jó, ha megfogadjuk az angyalok és arkangyalok tanácsait, útmutatásait. Nagyon fontos, hogy higgyünk és bízzunk is az angyalokban, hiszen Ők mindig ott vannak velünk, végigkísérik az életünk viszontagságait és mellettünk vannak jóban és rosszban is egyaránt!

Lássuk, kinek mit ígér az angyalhoroszkóp 2014 / 2015-re.


viraghoroszkopKétféle virághoroszkóp ismeretes, az egyik tizenkét virágot foglal magába és nagyjából az asztrológia tizenkét csillagjegyére épül. A másik a kilenc bolygóhoz kapcsolódik, tehát kilenc virágot tartalmaz, és kiszámításakor nem a hónapokat, hanem a születésnapra, tehát azért, hogy megtudjuk melyik a virágunk, csak a születésnapi dátumra van szükség, tehát a numerológia az alapja. A Virághoroszkóp 2014 / 2015-ben is a nélkül mondja el a várható eseményeket, hogy meg kellene hozzá adni a születés évét. Mivel az egyes napokhoz illeszkedő virágok sok sok tapasztalat és tanulmány alapján lettek besorolva, így ez a fajta horoszkóp is teljes és hiteles jellemzést ad.


Az 1., 10., 19., 28. napokon születettek a Napraforgó jegyébe tartoznak, az ő legerősebb személyiségjegyük a nemes lelkűség, elkötelezettek és céltudatosak. Szimpatikus személyiségek, főként akkor boldogok, ha ők adhatnak. Óriási akaraterővel bírnak, a lehetetlent is képesek megoldani. A cél érdekében nem válogat a kivitelezés eszközeiben. Igen tehetséges emberek, kreatívak, ezen tulajdonságaik gyakran a sikerek csúcsára segítik őket. Kevésbé jó tulajdonsága a Napraforgónak, hogy néha erőszakos, önző,pedig több szerénységgel sokkal többre is vihetné. A szerelemben imádja a romantikát, de kapcsolatai csak akkor lehetnek teljesek, ha erőszakosságát levetkőzi. A Virághoroszkóp 2014 / 2015-re a Napraforgó jegyében születettek számára váratlan pénzhez jutást mutat, ami adódhat egy öröklésből, de akár munkahelyi előremenetelében is bízhat. A nem várt nagyobb összegtől ne szálljon el, mert akkor cselekszik okosan, ha ezt megbecsüli és gondol a jövőre, jöhetnek még rosszabb idők is. A 2014 / 2015 párkapcsolat terén számíthatnak rá, hogy rátalál az igazira ebben az évben, méghozzá egy mindent elsöprő szerelem tükrében. maradjon azonban a földön,  ne vakítsák el az érzelmek, mert ilyenkor könnyen pórul járhat az ember. A Napraforgók egészségi állapota megfelelő lesz, de ha régen járt orvosánál, egy kis állapotfelmérésre érdemes felkeresni.

További Horoszkópok - Mindent az angyalokról

A következő jegy a Babarózsa a Virághoroszkópban, azok tartoznak ebbe a jegybe, akiknek a születési napja 2., 11., 20., 29. A Babarózsa szülöttei higgadt, barátságos, de ugyanakkor szenvedélyes és érzékeny lelkű emberek, Egyenes jellemük kizárja, hogy kibeszéljenek másokat, nem tűrik a hazugokat és magukat a hazugságokat sem, ezért gyakran előfordul náluk, hogy csak egy két igaz barát tart ki mellettük. A nehéz helyzeteket pillanatok alatt felmérik és képesek megoldani is, konokságuk ilyenkor jól jön, mert ez úgy teszi őket akaratossá, hogy ez erőt ad a megoldásokhoz. A szerelem terén rájuk is jellemző a romantikus alkat, a nagy szenvedély, de könnyen áteshetnek a ló túlsó oldalára, ilyenkor kibírhatatlanul féltékennyé képesek válni, erről le kellene szokni, mert kevesen viselik el hosszútávon. A Babarózsák 2014 / 2015-es éve kihívásokkal lesz tele, de annak ellenére, hogy ettől még nagyobb erőre kapnak, maradjanak körültekintőek anyagi, családi téren egyformán. A magányosak közül sokan révbe érnek, de családi ügyekben nem lesz minden felhőtlen, kerüljék a rokoni vitákat. Ez azért is fontos, mert a stresszes helyzetek nincsenek jó hatással egészségi állapotukra, több kikapcsolódásra, aktív pihenésre szorítson időt.

Bükköny azok Virághoroszkópja, akik a 3.,12.,21.,30.-as napokon születtek. Az ide sorolt személyek igen kíváncsi és nem túl stabil egyéniségek, sokan köztük olyanok, mintha kettős személyiségük lenne. Az egyik percben magába zárkózik, a következőben pedig újraéled, rá sem ismerni. Családja és barátai felől nagy toleranciára és türelemre van szüksége. Kíváncsi természete állandóan hajtja, kutatja, hajkurássza az újdonságokat, de a dolgokra hamar ráun, nem elég kitartó. Szerelmi téren is a változatosság hajtja, nem mond le szabadságáról, e miatt a lazább kapcsolatokat keresi. A Bükköny 2014 / 2015-ben kimagasló sikerekkel számolhat munkája terén és anyagi szempontból is. Előléptetés is előfordulhat, az biztos, hogy ez évben kimondottan népszerű lesz az élete minden terén. Aki megállapodott párkapcsolatában, annál nagy esélye van a család bővülésének, ahol pedig már vannak gyermekek, ott az eddiginél sokkal meghittebb lesz az élet. Egészsége teljesen rendben lesz, arra azért érdemes odafigyelni, hogy ne vállalja túl magát, akár milyen jól alakulnak a dolgok.

A Kéknefelejcs azok horoszkópját ismerteti, akik a 4., 13., 22., 31. napokon születtek, és akiknek legjellegzetesebb vonásai a vak bizalom, és a hűség, kitartás minden körülmények között, a végsőkig. Soha nem nagyszájúak, szeretnek a háttérben maradni, nehezen mutatják ki érzéseiket, talán ez védekező eszközük, így kevésbé bánthatják meg őket. Családcentrikusak, nagyon szoros a kapcsolatuk barátaikkal is, ez ad nekik biztonságérzetet, ugyanis nagyon tartanak a változásoktól. Saját magával szemben nagyon magas követelményeket állít fel, sokszor olyan, mintha versenyt futna önmagával is, hogy elsőnek érjen célba. Egész életében szerelmes a Kéknefelejcs, nagyon igényli, hogy ez az érzés állandóan jelen legyen és mindent meg tesz, hogy az érzéseket életben tartsa. Munkája során a 2014 / 2015-es kellemes meglepetéseket tartogat, úgy alakulhat, hogy végre önállóvá válhat anyagilag, nem kell mástól függnie. Akár egy jó befektetésre is gondolhat 2014 / 2015-ben, ez az üzlet most igen jól sülhet el. A szerelemben nagy dolgokat ne várjon ez évben, aki független, most inkább kisebb, de kellemes kalandokra számíthat. Az egészsége kiválóan alakul, kirobbanó formában lesz, de ha csapodár életbe csap át, az rosszul is végződhet, a testünknek is vannak határai, így érdemes egy kissé visszafogottabban hajszolni az életet.

Az Írisz szülöttei azok az emberek, akik a 5, 14, 23.-as napokon jöttek világra, ők mindannyian többnyire bátor, erős jellemek. Az Írisz könnyen barátkozik, kellemes társaság, állandóan újdonságokkal képes előrukkolni, szórakoztató egyéniség. Igaz, hogy nagyon meg tudja magát makacsolni, de egyben tiszteletreméltó is, hogy a kemény helyzetekből milyen intelligens módon tud kilábalni. Rendkívül találékony, ha kitűz egy célt, nincs semmi és senki, aki megállíthatná. A szerelemben őszinte és lángoló, de azok számíthatnak közeledésére, akik elfogadják olyannak, amilyen és nem kívánják erőszakkal megváltoztatni. Távolságtartása miatt elég lassan adja be derekát, de ha megtalálja a szerelmet, kitartó és mindent meg tesz a kapcsolatáért. Az Írisz 2014 / 2015-es Virághoroszkópja ebben az esztendőben nagy gazdasági fellendülést mutat, megtörténhet, hogy ezt többszöri munkahely cserével éri el. Aki kapcsolatban él, remek alkalom kínálkozik a családalapításra, aki még keresi párját, az is révbe érhet, ha képes hosszú távon fenntartani kapcsolatát. Amire ügyelni kell, hogy ne vállaljon többet a munkahelyén, mert az az egyébként jó egészsége rovására mehet. kapcsolódjon ki, pihenjen és az egészséges táplálkozás szem előtt tartása sem árt.

Következnek a Pipacsok, akik a hónapok 6.,15., 24. napjain születtek. Ők mind finom lelkű, igen érzékeny emberek, akik nagyon jó barátnak bizonyulnak, így büszkélkedhetnek is sok igaz baráttal, jó ismerőssel. Ragaszkodik családtagjaihoz, de mások is keresik és szeretik az ő társaságát. igen nagy ellenségük az egyedüllét, de ennek ellenére előfordul, hogy szeretnek félrevonulni, elgondolkodni az élet dolgain, és felmérni a pillanatnyi problémákat, helyzetüket. Javíthatatlan romantikusok, kitartóan küzd, hogy megtalálja élete igazi párját. A Pipacs 2014 / 2015-es éve egy olyan eshetőséget tartogat számára munka terén, amelyet nem lehet visszautasítani és nem is lenne okos dolog. Igen nagy sansza van arra, hogy egy remek állást megcsípjen, ez persze az anyagi helyzetét is nagyon kedvezően befolyásolja. A Pipacsok párkapcsolata véglegessé válhat, itt az ideje, hogy révbe érjenek és gondoljanak a családalapításra. Ebben az évben többször előfordul majd, hogy kényes kérdésekben kell döntenie, ezért erősítse meg fizikailag és idegileg egyaránt magát, így menni fogminden. mint a karikacsapás.

A 7, 16, 25. napokon születettek az Orchidea jegyébe tartoznak a Virághoroszkópban. Ezek az embertípusok nem csak romantikusak, de már már sokszor hiszékenységbe hajlóan naivak. Óriási felelősségtudatuk irányítja tetteiket, munkájukban hallatlanul becsületesek, gyakran sokkal többet vállalnak el, mint ami normálisnak mondható, ennek elsődleges oka, hogy nagyon sokat jelent nekik az anyagi biztonság, Szereti a kényelmet és ennek megteremtése vezérli főként, de nem csak a maga, hanem családja számára is ezt kívánja biztosítani. Emberbarát, nyílt jelleméből akad, hogy könnyen meg tudják bántani, elég lenne egy kicsit kevésbé megbízni főleg az ismeretlenekben. A szerelem nagy kihívás számára, sokszor észérvek vezérlik a párkeresésben, de ha rátalál a szerelem, akkor átcsap romantikus hősbe. Az Orchideákra kellemes 2014 / 2015-e év köszönt, a munkahelyi ügyek kiválóan alakulnak, szép tempóban haladhat előre és ez a keresetében is meglátszik majd. A párkapcsolatában némi felhők gyülekeznek, igyekezzen többet törődni párjával, és ne csináljon a bolhából elefántot, akkor egy kis türelemmel, kedvességgel megoldhatják a problémákat. Ne legyen pesszimista az egészségét illetően, mert az ok nélküli aggódás teheti beteggé. Lazuljon el gyakrabban, így könnyebben talál megoldást a gondokra is.


A Margaréta jegyűek a 8-as, 17-es és 26-os napokon születettek, akik türelmes, gyengéd személyiségek, ám mégis előfordulhat, hogy időnként kiszámíthatatlanná válnak. csak magában hisz, céljai határozottak, és harcolnak is azokért. Sokkal többet kellene családjával foglalkoznia, mert ha erre nem figyel, kicsúszhatnak a dolgok a kezei közül. A Margaréta egyenesen elvárja szeretteitől, hogy ahogy ő diktál, úgy ugrálják körül, de bármennyire elnézik és tolerálják ezt a többiek, ez a helyzet nem tartható fenn sokáig. Nem várhatja el párjától, hogy vakon megbízzon Önben és teljes szabadságot biztosítson minden feltétel nélkül, ha a másik oldatról ez nem természetes. 2014 / 2015 során a Virághoroszkóp szerint lehet, hogy egy új feladat, vagy akár új munka van kilátásban, de ez ne riassza meg, mert kedvező változást hozhat. Jobb időbeosztás mellett sokkal több ideje juthat a családra és saját magára. Rokoni viták felmerülhetnek, de a szoros családi kapocs még biztosabbá válik. Próbáljon mások iránt több megértést és türelmet tanúsítani, Ami az egészséget illeti, ez is csak akkor lehet rendben, ha lelki békéjét és az egyensúlyt megtalálja, a mások iránti nemtörődömség visszaüthet, nehogy magára maradjon, amikor szüksége lenne segítségre.

A 9.,18., és 27. napok szülöttei a Rózsa jegyébe tartoznak. Náluk gyakorta felfedezhető a szenvedélyes, időnként agresszív természet, ezzel együtt könnyen haragra gerjednek, de kemény karakterek és egyenes, őszinte emberek. Kiharcolják, hogy egy társaságnak ők legyenek a fókuszában, semmit nem tesznek rutinból, igen kreatívak, minden körülmények között feltalálják magukat. Hajlamos két végén égetni a gyertyát, épp emiatt az egyébként áhított örök szerelem és végleges kapcsolat sokáig várat magára. Ennek oka megrögzött hűtlenségre való hajlama is, ezért többször is előfordul, hogy párját, társát elég alaposan megsérti. A Rózsa 2014 / 2015-ben nagyon figyeljen pénzügyeire, ne bocsátkozzon szabálytalan manőverekbe, mert ebben az időszakban megtörténhet, hogy anyagi téren kellemetlenségek érik. A család más kereső tagjainak is akadhat nehéz időszaka ez évben, épp e miatt nagyon fontolja meg pénzügyi lépéseit, nehogy bajba kerüljenek. Ha boldog párkapcsolatban él, ne veszélyeztesse azt sem most, sem máskor, mert 2014 / 2015 kemény év lesz, nem lehet mindenkor szerencséje, és nem számíthat örökké a másik megértésére. Az egészség terén nem lesznek gondjai, de igyekezzen barátságban, békességben élni, ne adja át magát semmiképp a lehúzó, rossz hangulatnak.


csabitas horoszkopCsábítás horoszkóp 2014 / 2015 - Így tuti lesz a siker! A csillagok sok mindenre megadják a választ, még arra is, hogy milyen fortélyokra van szükség ahhoz, hogy a kiszemelt férfit elcsábítsuk. Igen ám, de nem mindegy, hogy a nagy Ő milyen csillagjegyben született. A horoszkópok életünk részei, van, aki hisz benne van, aki nem, de kétségtelenül jelen van mindennapjainkban. A csábítás horoszkóp segít mindenkinek, irányt mutat a párkeresésben lévőknek, hogy könnyebben és személyre szabottan boldoguljanak a hódítás világában. Nem mindegy tehát, hogy egy adott csillagjegyű emberhez, hogyan közeledünk.

 astro Hogy sok választással kell szembenéznünk ebben az életben, az elkerülhetetlen. Választási lehetőségekkel találjuk magunkat szemben minden éber pillanatban, a reggelire fogyasztott müzlitől kezdve, az általunk űzött szakmán át a hitvestársig. Hányszor fordult elő, hogy egy banális választás - mondjuk, hogy a későbbi busszal mentünk - okozott fontos változásokat az életünkben, melyeket nem láttunk előre. A későbbi buszon utazott a leendő házastársad, aki hellyel kínált és beszélgetést kezdeményezett. Milyen egyszerű tettek, milyen óriási következményekkel.

Ez nincs mindig ilyen egyszerű és magától értetődő. Több millió szót írtak már le ezekkel a témákkal kapcsolatban sors és végzetszabad akarat, vagy előre meghatározott ösvény. Én biztosan nem próbálok meg végleges választ adni, csak azt mondom, mi valóban szabad akaratban hiszünk. Amit mindenki az utolsó leheletéig megvédene az a saját véleménye.

A születési horoszkóp az egy pillanatfelvétel az égről a születés pillanatában, és a planetáris energiák egy lenyomatát adja egy személyenként egyedi elrendezésben. Ennek az értelmezése egy hatalmas témakör, amiben egyszerre vannak precíz, tudományos mérések és magában foglalja az intuíció és a tudatosság művészetét is egyben. Az asztrológia egy hatékony eszköz melynek a segítségével nem csak azt határozzuk meg, hogy egy adott személynek milyen kihívásokkal kell majd valószínűleg szembenéznie, hanem azokat az erősségeket és gyengeségeket is, amelyek végül a kimenetelt is befolyásolhatják.

 


Azt, hiszem, hogy az adott személy tudatossági szintje az, amely végül meghatározza, hogyan is birkózik meg az élet kihívásaival. Minél tudatosabbak vagyunk, annál több választási lehetőségünk akad. tehát meg kell próbálnunk tanulni mindenből, ami velünk történik, nem számít, milyen nehéznek is tűnik az.

Vannak bizonyos planetáris ciklusok, amelyek mindenkit befolyásolnak körülbelül azonos korban, valamint léteznek az egyéni születési dátum és idő által meghatározott ciklusok. Például, ez történik a Szaturnusszal hétévente, és az egy egész generációt érint ugyanabban az időben.

Az első Szaturnusz visszatérés kb. 29 korban lényeges változást hoz az életben, de néhányan szinte alig hullámzó vizeken vitorláznak tovább az életükben. Vajon miért? Ez nem azt jelenti, a kihívás nem létezik számukra, csak azt, hogy lehet, hogy már meghozták azokat a döntéseket, amelyek pozitívan hatnak saját életükre, és egyben hasznosítják a Szaturnusz energiáját is.

Az egyik példa erre a "7 éves viszketés" a házasságban. Szaturnusz ránéz a kapcsolatra, felkavarja az állóvizet és megnézi, megingathatatlanok-e. Ismét kb. 14, 20-21 és 29-30 év után.

Számos házasságba fut bele problémákba ilyenkor, és ez egy tünet, nem ok. A partnerek egy kapcsolatban, a saját szülés horoszkópjuktól és energiáiktól függően, ha nem teremtik újra folyamatosan a kapcsolatot, akkor kudarcot vallhat, a változtatások elodázása miatt. Ez mindig egy választás.

Házas voltam 21 évig, tehát én tapasztalatból beszélek. A 14. évben választanom kellett, hogy maradjak vagy elhagyjam a házastársam; a 21. évben szintén szembe kellett néznem azzal a döntéssel, hogy maradjak-e vagy menjek, és elmentem. Voltak más asztrológiai tényezők, de amikor ez a Szaturnusz ciklus (a házasságra vonatkozóan) újra visszatért, a nézeteltéréseket tápláló személyes gondok újra felvetették a fejüket, és a választás új útját nyitották meg.

Amit az asztrológia tesz az, hogy segít meghatározni az élet kihívásait, de azután maga az adott személy dönti el, hogyan tovább. Életeseményekkel kapcsolatban gyakran úgy érezzük, hogy nincs más választásunk. Dráma és válság események hirtelen jöhetnek, majd levegő után kapkodva hagynak minket.

Például kirúgják a munkahelyéről, és egyáltalán nincsenek kilátások a láthatáron. Úgy tűnik, hogy ez derült égből villámcsapás, és egy reménytelen helyzetbe hozott minket. A választás abban rejlik, hogy hogyan fog megbirkózni vele - elsüllyed vagy úszik. Az ember depresszióba eshet és begubózhat, de el kezdhet más lehetőségeket teremteni az életében, pl. egy kisvállalkozást indít, vagy kapcsolatai révén munka után kutat, stb.

Az ilyen típusú döntésekkel és kihívásokkal, mindannyian rendszeresen szembe kell, hogy nézzünk. Bár az asztrológiai előrejelzés és értelmezés jelezhet egy lehetőséget jó előre, de hogy hogy birkózunk meg vele, az egy nagyon fontos dolog.

 

A hozzáállás az egy választás

 

Minél nagyobb az énről való tudatosság és annak a megerősítése, annál könnyebben folyhat az élet. Az én személyes véleményem, az hogy mi szellemi lények vagyunk, itt ebben a fizikai megtestesülésben, hogy tapasztaljunk és tanuljunk. Ennek a "magyarázata" a filozófusokat évszázadok óta foglalkoztatja, és ez a jövőben is így lesz. Fontos annak a megértése, hogy minden ember ezen a bolygón része az egésznek, és eszköze az emberiség sorsának, nem számít, hogy valaki látszólag milyen jelentéktelen életet választott.

Törekedjen a pozitívra minden választásra, és mindenkinek a hasznára válik majd az.

 

 

Mi az alapja az asztrológiai előrejelzésnek?

Vitathatatlanul a legerősebb és leghasznosabb oldala az asztrológiának, hogy képes pontosan tükrözni a jelenlegi és jövőbeli pszichológiai és tapasztalati állapotainkat.

Az ember élete egy utazás.

Az, hogy valaki egyetért Shakespeare-rel abban, hogy ez az út "Mese,mit egy bolond beszél, teli Hangos dagállyal, – ám értelme nincs! (Szász Károly fordítása)”, vagy úgy gondolja, hogy inkább hasonlít az egy utazásra az Oz-ban, vagy éppen egy lelki zarándoklatra, az függhet a gondolkodásmódjától és érettségi szintjétől (vagy az asztrológiai születési ábrájától).

Függetlenül álláspontunktól az élet folyamatával kapcsolatosan, a két alapvetés az élet-folyamattal kapcsolatosan: először is, az nem statikus, hanem dinamikus, az, hogy kik is vagyunk és mit tapasztalunk meg teljesen megváltozhat két-három év leforgása alatt; másodszorra, mindegy, hogy mennyire jól határozzák meg a pszichológiai fejlődési elméletek az élet állomásait, soha nem lehetnek annyira mélyrehatóak, hogy tükrözni legyenek képesek azt, hogy Ön, mint egyszeri és megismételhetetlen egyén, min is megy keresztül az életnek bármely adott szakaszában.

Lehet, hogy a kamaszkor és a kapuzárás krízispontokká válnak az életünkben a legtöbbünk esetében, ugyanakkor, a krízis és átalakulás bármikor beüthet az életünkben (a tankönyvi meghatározásokon kívül, melyek leírják, mikor is valószínű azok bekövetkezése).

Az asztrológiai születési horoszkóp - a bolygók, házak, és állatövi jegyek portréja pontosan a születés pillanatában - egy útiterv a személyes utazáshoz. Az ég mintázata a születés pillanatában ugyanaz marad, megfagyva az időben, de a bolygók mozgása folyamatosan dinamikus a születési horoszkóphoz viszonyítva. Mint egy kozmikus tükör, ez a mozgás a személyes horoszkóphoz vagy képlethez képest, mindig tükrözi a változásokat, találkozásokat, átalakulásokat, és saját magunk tapasztalatát a világban.

Az egyik módszer az ég dinamikus mozgásának a feltérképezésére a születési képlethez képest az átvonulások megvizsgálása. A legtöbb asztrológus egyetért abban, hogy az átvonulás az első és legfontosabb prediktív tényező az asztrológiában.

Átvonulások akkor fordulnak elő, amikor a bolygók meghatározott szögekben állnak a születési ábra bolygóival. Az átvonulások nem elszigetelt események, hanem állandóan zajlanak, összefüggésben állnak a kisebb élet-változtató történésekkel, érési időszakokkal, pszichológiai változásokkal és átalakulásokkal az életünkben.

decisions.jpg
Amikor a bolygók átvonulnak a születési horoszkópban található fontos tényezőkön, "kigyulladnak", felizzanak, katalizálják vagy hangsúlyozzák azokat az energetikai és pszichológiai tényezőket, amelyek ezekkel a tényezőkkel kapcsolatosak.

Például, amikor az Uránusz ugyanabban a helyzetben van az égen, ahol a Vénusz volt az Ön születésének a pillanatában, akkor nyugodtan feltételezhetjük, hogy az Uránusz egy jelentős, érzékelhető hatással lesz arra a területre, amelyet a Vénusz ural: a szerelem, a szépség, a művészi ihlet, a személyes megjelenés, a barátságok, intim kapcsolatok, és a szexuális élet, stb.

Ezen túlmenően, az átvonuló bolygó hajlítja a házat, jegyet vagy bolygót abban a születési horoszkópban, melyen átvonul. Nagyon korlátozott értelemben a Mars általában energiával tölti meg azt, amin átvonul, a Jupiter inkább bővít, és felemel, és optimizmust ad, a Szaturnusz hajlamos tagadni, kicsinyíteni, korlátozni, elnyomni, problematikussá tenni azt, amin átvonul és így tovább.

Az átvonulások háromféleképpen nyilvánvalóak az életünkben:

Változik a felfogásunk. Ahogy az egyik áthaladás befolyása elhal, és egy másik kezdődik, amit az ember másra kezd összpontosítani a környezetében. Ha az életkörülményeinket egyfajta alakként fogjuk fel - játék az előtérrel és háttérrel, olyasminek, mint a Gestaltpszichológiából (alaklélektan) ismert "kétarcú váza", akkor lesznek dolgok a környezetben, melyek előtérbe kerülnek, míg a többi pedig a háttérbe szorul. A nagy tranzitok hajlamosak előtérbe helyezni embereket, helyeket és kapcsolatokat, amelyek rezonálnak annak alapvető jelentéseivel és mintáival.

Bevonzanak bizonyos eseményeket, embereket, körülményeket, és helyeket az életünkbe. Úgy tudnánk elképzelni egy archetípust, mint egy mágneses mezőt, amely körül vesz bennünket, és valamilyen és titokzatos módon vonzza az embereket és eseményeket, akiken, és amelyeken keresztül az archetípus megnyilvánulhat. Így, ha valaki egy erőteljes Szaturnusz tranziton megy keresztül, bevonzhat Szaturnusz-szerű alakokat az életébe: a fősodratú kulturális hatalmi figurákat; csiszolt, tiszta és hatékony az embereket, akik még soha nem kérdőjelezték meg a saját társadalmi kontextusukat; büntető, pesszimista, és a negatív hatásokat, vagy a tanárokat, akik felvilágosítanak minket az az élet azon oldaláról, melyet a "kemény pofonok iskolájának" hívunk.

Hajlítják és áthatják a szubjektív tapasztalatainkat, hangulatunkat, és a belső dialógusunkat. Végezetül, az átvonuló archetípusok, úgy tűnik, hogy befolyásolják a tudatfolyamot és a belső szubjektív állapotokat. Például, ha valaki egy jelentős Uránusz tranzitot tapasztal, akkor több mint valószínű, hogy az egyén izgatottságot érez, továbbá ötletek és meglátások ösztönzik;

A vágy, hogy kiszabadítsa önmagát a jelenlegi kontextusból tetőzhet, és lehet, hogy megújul a csoda, ámulat és lenyűgözöttség érzete az egyén szubjektív életével kapcsolatosan.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu