horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Horoszkóp és ezotéria

 

A csillagjóslás eredetileg egy intenzív filozófiai, pszichológiai és terápiás rendszer volt, amely részletes információkat adott arról, hogy honnan is jöttünk, milyen fajta emberek vagyunk, és hogyan kell saját személyes hasznunkra fordítani azokat a különféle erősségeket és képességeket, melyek bennünk rejlenek. A New Age rajongók az asztrológiát több fő célra használják: saját magunk és mások pszichológiai megértésére, a kapcsolatok belső dinamikájának a meglátására, események megtervezésére és a jövő kifürkészésére.

Emberek milliói olvassák a napi horoszkópjukat, de soha nem próbálják meg elsajátítani az asztrológia alapjait. Szinte mindenki, aki elmúlt már 13 éves tudja, hogy mi az állatövi jegye, de nem sok mindenki érez vágyat arra, hogy ezen a vonalon elmélyüljön és megtanulja a jegy jellemzőit. Sokaknak egyszerűen nincs idejük arra,

hogy egy új szókincset sajátítsanak el, vagy, hogy összetett fogalmak megértésével küzdjenek meg. Nem arról van szó, hogy nem élvezik az asztrológia témáját, hanem hogy számos asztrológia tanár túlbonyolítja e tárgyat az új hallgatók számára. A célja ennek a cikksorozatnak az, hogy az asztrológiát hozzáférhetővé és tanulhatóvá tegye mindenki számára.

 

 

Az asztrológia egy bonyolult és egyben egy nagyon érdekes tárgy. Ha Ön teljesen kezdő, aki az asztrológia megértését keresi, akkor ez itt Ön számára a tökéletes hely arra, hogy belevágjon.

Ezen a honlapon egyértelműen és átfogóan átvesszük az alapokat, és előrefelé vezetjük Önt egy elmélyültebb tudáshoz. Megnyithatjuk ezt az oldalt az asztrológia bárminemű előzetes ismerete nélkül, és pusztán egy kis összpontosítás segítségével, megtanulhatunk mindent, ami ahhoz kell, hogy hozzáláthassunk kibogozni akár a legbonyolultabb horoszkópokat is.

A haladóbb a érdeklődők is meríthetnek ebből a részből, ahol horoszkópokat egy pontosan rendszerezett módon vázoljuk fel, melyet a saját horoszkóp gyűjteményére is alkalmazhat. Miután megtanulta ezt a technikát, nem akad majd olyan nehéz horoszkóp, amelyet ne tudna megfejteni.

Sokan tanulmányozzák az asztrológiát úgy, mint az emberi viszonyulás egy jobb megértési módját. Itt olyan világos magyarázatokat és technikákat írunk le, melyek segítségével a kapcsolat asztrológia mesterévé válhat.

Mindenki szeretné tudni, mit hoz a jövő, és ezen az oldalon megkapja a szükséges eszközöket, ahhoz hogy meg tudjon nézni egy horoszkópot, és fel tudja tárni a lehetséges eseményeket. Vannak ezen túl meglátások azzal kapcsolatosan, hogy hogyan kell az asztrológia segítségével eseményeket előre tervezni.

Az asztrológia az élet leckéiről és lehetőségeink kibontakoztatásáról szól, és ezen az oldalon olyan könnyen érthető technikákat ajánlunk Önnek, amelyek segítenek elsajátítani az asztrológia ősi és hasznos tudományát. Ez a kis útmutató remélhetőleg, visszahoz egy kicsit ebből az elveszett tudásból és megmutatja, hogyan lehet arra használni, hogy az életében jobb döntéseket hozzon akár már a mai napon!

Jó szerencsét!


karma horoszkopKarma horoszkóp 2014 / 2015 - A karma törvény lapján megtudhatjuk, hogy bizonyos cselekedeteink és tetteink milyen következményekkel járhatnak. Valójában a törvény lényege, hogy a tettek nyomában azok egyértelmű következményei lépnek fel, sőt a világban történő események, maguk mind a következmények, ez másképp az ok – okozati összefüggés. A karma nem ugyan az, mint a sors, nincs köze az újraszületéshez és az eleve elrendeltséghez sem, mert nem mi vagyunk kiszolgáltatva a körülményeknek, hanem azokat mi magunk kell alakítsuk, formáljuk úgy, hogy nekünk a lehető legjobb legyen.


asztrológiai etika Van-e etikai kódex az asztrológus számára? No persze. Sőt, több is.

Kötelező betartani őket? Nem, de ha nem követünk valamiféle etikai kódexet, akkor az önmagunk vagy saját praxisunk megsemmisítése.

Az első szabály a szolgáltatásait kínáló asztrológus számára a titoktartás: Amit az Ügyfél azt mond, az bizalmas.

Ez elég egyszerűnek hangzik, de a legtöbb ember hajlamos kisebb dolgokat kikotyogni, ha nem tesznek aktív lépéseket afelé, hogy folyamatosan emlékeztessék magukat arra, hogy ezek a dolgok nem tartoznak a nagy nyilvánosságra.

Minden embernek joga van a saját születési adatai titokban tartásához, ha úgy kívánják.

Mindig kérdezze meg az ügyfelet, hogy használhatja-e az ő adatait (lehet egy tantermi illusztrációban, vagy egy előadás a témájában). Ne mutassa a személy nevét az adatokkal összefüggésben, és ügyeljen arra, hogy életük bizonyos részletei homályosak, vagy titkosak maradnak.

Olyan közszereplőkkel kapcsolatban, mint Bill Clinton, vagy Madonna, nem kell annyira óvatosnak lennünk, de a magánszemélyeknek joguk van ahhoz, hogy adataik titkosak maradjanak.

Bíróságon több alkalommal kimondták, például, hogy a közszereplőkkel kapcsolatban bármilyen adatot, vagy kritikát közzé lehet tenni, de a magánszemélyek kérdése teljesen más dolog.

Ugyanezek a szabályok nem vonatkoznak rájuk, és jaj, annak, aki egy magánszemélyt nevetségessé tesz.

Ez azt jelenti, hogy Ön, mint asztrológus soha nem is beszélhet arról, amit megtudott? Én egyáltalán nem így hiszem.


 

A legtöbb asztrológus tudja, hogy az Ikrek olyan dolgok fölött uralkodik, amelyek kettesével jelennek meg. Néhányan talán tudják, hogy a Halak hármas dolgokra vonatkozik.

Egyszer volt egy ügyfelem Vénusszal a Halakban és volt három működő veséje. A Vénusz, természetesen, uralja a veséket. Ez egy csodálatos kis bizonyítási anyag, amelyet már megosztottam más asztrológusokkal és asztrológia a diákokkal, több alkalommal. Azt hiszem, ilyesmiről beszélni nem sérti a magánélet, de én biztosan nem azonosítanám az illetőt, vagy használnám a születési adatait vagy a teljes horoszkópját az engedélye nélkül.

A második szabály - vagy talán az első szabály kellene, hogy legyen az aranyszabály: Bánjunk az ügyféllel úgy, mint ahogy azt másoktól elvárnánk saját magunkkal szemben.

Ez egyszerűen hangzik és valójában az is. De a gyakorlatban azonban, néha el kell, hogy gondolkodjunk azon, hányadán is állunk ezzel kapcsolatban.

Sokszor a szülők azt szeretnék, hogy értelmezzük a gyermekeik horoszkópját. Ez a kérés renden is volna. Azonban felnőtt gyermeknek joga van a saját adatai védelméhez. Még a tizenévesek horoszkópjából sem lehetne olyan információkhoz hozzájutni, amely sérteni jogaikat. A személyiség elemzése az egy dolog, de a szexuális életük megvitatása, például, megint egy másik kérdés.


Soha ne adjon senkinek olyan, a születési ábra alapján meglátott információt, amelyre más nem jogosult. Csak azért, mert látja, az nem jelenti azt, hogy azt el is kell mondani.

Ha kérdéses, hogy egy bizonyos információ-igény jogos-e, akkor kérdezzük meg magunkat, hogy nálunk rendben lenne-e az, ha a saját apánk, vagy anyánk, vagy valaki más feltenné az adott kérdést saját magunkkal kapcsolatosan.

Ha a szülők kérdeznek, akkor a döntés nehéz lehet. Sajnáljuk, de ez együtt jár a szakmával. Ha a szülő már tudja, hogy a gyermek homoszexuális, például, és azt akarják tudni, hogy a gyerek valaha is talál tartós boldogságot egy partnerrel, ez egy szerető aggodalom és jogos a kérdés, véleményem szerint.

De soha se tárjuk fel a homoszexualitást a szülőnek. Ez nem a mi szerepünk.

Ha a gyermek sérült és / vagy fogyatékkal élő, a szülő kérhet több mélybe vágó információt, és ez ebben az esetben várható is. Mert érdekeltek abban, hogy megtudják, hogy a gyermekük önellátó lesz-e, vagy gondozásba adásra lesz-e szükség.

Tudom, hogy egy nagymama habozott elmondani a fiának, hogy úgy gondolta, hogy a gyermekének pszichiátriai gondozásra van szüksége. Megnéztem a gyermek horoszkópját és biztattam, hogy nyugodtan beszéljen erről, elmondtam, a jelek szerint az apa nem látja a problémát világosan.

A mi szerepünk mindig a megértés elősegítése és az, hogy hozzásegítsük az embereket a jó döntés meghozatalához. Nem szabad meggyőzni az ügyfelet a saját véleményünkről, ebben mindenképpen óvatosnak kell lennünk, hanem inkább mintegy tájékoztatást kell nyújtani, egy objektív hangvételű áttekintést adva.

Néha ez azt jelenti, hogy a hallgatni kell. Nem minden ügyfél akar, vagy van szüksége teljes elemzésre. Néha csak arra van szükségük, hogy valaki fogja a kezüket, és lerakják lelki terheiket. Ez egy jogos igény, és helyesen járunk el, ha ebben segítséget nyújtunk. Nem etikátlan a teljes díj felszámolása, még akkor sem, ha mi nem jeleztünk előre semmit sem.

Az egyik legfontosabb szerepünk a békéltető szerepe.asztrológiai etika

Mint asztrológusok látnunk kell a két ember közötti konfliktus mindkét oldalát, és gyakran segíteni kell őket, hogy megértsék, mi akadályozza harmóniát közöttük. Soha nem foglalhatunk ellenséges álláspontot azonban, amikor horoszkópot olvasunk.

Nem állhatunk senkinek sem az "oldalán." Nincs összeférhetetlenség, ha asztrológusként mind a párkapcsolati problémát tapasztaló férjet és feleséget is segítjük egyaránt.

Ellenkezőleg, lehet, mi vagyunk egyedül azok, akik tudnánk segíteni nekik a másik szempontot is látni. Feltartunk egy "tükröt" amiben felismerik magukat, ezzel segítünk az ügyfeleknek látni milyen igényeik is vannak, és hogyan lehet a legjobban kezelni a saját életüket.

Fel kell hoznom itt néhány példát, nehogy önhitten becsapjuk magunkat, azt gondolva, hogy az asztrológia isteni hatalommal, betekintéssel ruház fel minket.

Sok minden nem tartozik az asztrológusra. Az ügyfélnek nyilvánvalóan - és néha kétségbeesetten - szüksége van egy ügyvédre, vagy orvosra, vagy egy pszichiáterre, vagy a házassági tanácsadóra. Ha Ön valóban a munkáját végzi, akkor megkéri az ügyfelet, hogy adott esetben keressenek fel szakembert.

Ezek után pedig ne avatkozzon be a szituációba. Egyszer volt egy nagyon beteg ügyfelem, akit meggyőztem, hogy keressen fel egy orvost. Azonnal kivizsgálásra küldte őt az orvos egy kórházba, mielőtt eltávolították volna az életét fenyegető rákos daganatot. Felhívott a kórházból és megkért mondjam meg neki, jó nap-e az a nap egy adott vizsgálatra.

Visszautasítottam a válaszadást. Mondtam neki, hogy az orvos kezében van, és azt kell csinálnia, amit az orvos mond. Nem vagyok orvosilag képzett, nem értettem a problémához, és nem avatkoztam be az problémával foglalkozó szakember dolgába.

Ez még egy fontos elvet vet fel: Ismerjük korlátainkat.

Ha Ön nem tud semmit a befektetésről, ne adjon befektetési tanácsot. Egy asztrológus nem érthet mindenhez. Vannak asztrológusok, akik specializálódtak a piacon. Használom őket. Egy ügyfelemet tavaly elküldtem egy ilyen asztrológushoz. Remélem, hogy segített neki. Tökéletesen rendben, ha azt mondjuk az ügyfélnek, hogy "nem értek hozzá." Egy másik dolog, ami teljesen rendben van, ha azt mondjuk, hogy "nem vagyok benne biztos."

Mondjunk igazat.

Néha lehet, hogy könnyebb megszépítve, közhelyekben tálalni a dolgokat, de azzal nem a munkánkat végezzük. Egy fiatal nő, akinek elemzést készítettem évekkel ezelőtt állandóan zaklatott és zaklatott, hogy mondjam meg, hogy egy férfi, aki tetszett neki, vajon viszonozná-e érzelmeit. Az illető házas volt, és mondtam neki, hogy esély sincsen rá. Évekkel később (20, talán) azt mondta, hogy azért jött vissza állandóan hozzám, mert hogy ritkán mondtam meg neki, amit hallani akart, de hogy ő mindig számíthatott rám az igazságért.

Legyen tapintatos, amikor mond valamit.

Egy bölcs ember egyszer azt mondta nekem, bármit meg lehet mondani bárkinek, csak tudni kell, hogyan. Igaza volt. Ha nem tudja, hogyan kell ezt megtenni, akkor végezzen el egy kommunikációs vagy tanácsadói tanfolyamot.

Az őszinteség a legjobb dolog, amit bele lehet vinni egy ügyféllel való kapcsolatba. Látom, ha a férj beteg a felesége horoszkópjában. Nem mindig tudom megmondani, hogy mi a baja. Lehet, hogy azt kell mondanom, "nem tudom." Elmagyarázom, hogy ez az ő horoszkópja, nem a férjé. Megfelelő magyarázat mellett, az emberek megértik a dolgokat.

 

 

Egy alkalommal egy ügyfél mérges volt rám, mert a férje meghalt az után a nap után, hogy nálam járt horoszkópelemzésért és úgy érezte, hogy nem figyelmeztettem ezzel kapcsolatban. Annyit mondtam, hogy van valami egészségügyi probléma a férjjel, és hogy jobb lenne egy kivizsgálás. Az egyedüli dolog, amit mondani tudtam neki később, hogy bocsánat, túl későn jött a javaslatom. Én nem irányítom a világegyetemet, egyszerűen csak megpróbálok segíteni az embereknek, hogy értelmet találjanak benne.

Körültekintően készítsük el az elemzéseinket.

Ha valami látható a diagramban három különböző módon is, akkor magabiztos lehet az előrejelzéssel kapcsolatban. De dolgokat ritkán lesznek olyan jók, vagy rosszak, mint ahogy gondoljuk. Adjon magának némi mozgásteret.

Kerüljük az kompromittációra okot adó helyzeteket. Néha nagyon nehéz elvonatkoztatni saját gyermekeink életétől. Küldje el a gyermekét karrier tanácsadásért egy olyan asztrológushoz, akiben megbízik, ha észreveszi, hogy rózsaszín szemüvegen néz, valahányszor a gyermeke horoszkópját vizsgálja.

Ugyanez az elv vonatkozik az egyéb rokonokra, és néha közeli barátokra is. Ha objektívek nem tudunk maradni, mondjuk el. Néha szükséges fenéken billenteni saját magunkat, ha képtelenek vagyunk megérteni saját korlátainkat.

A hippokratészi szabály, melyet az orvosok követnek jók minden asztrológus számára is: Először is, ne ártson. Segítsen, ha tud. El a kezekkel, ha nem tudunk segíteni. Ezt diktálja a józan paraszti ész és mindenkinek fel kellene ezt fogni. Ennek ellenére, rengetegszer belegázolunk más emberek életébe, anélkül, hogy előre átgondolnánk előzőlegesen, hogy mit is csinálunk.

Alaposan felkészülni minden elemzéshez.

A legjobb tudásunk szerint dolgozunk. Teljesen elfogadott, hogy csak egy bizonyos számú technikát alkalmazzunk egy adott ügyfél horoszkópjára.

A számítógépek előtti időszakban sok órát töltöttem minden horoszkóp matematikai részleteivel, kettősen ellenőrizve állandóan. Most az elkészítési idő sokkal gyorsabban és további eszközöket használunk, de nem feltétlenül látunk többet. Próbáljon meg nem eltévedni a részletekben. Ragaszkodjon a megbízható technikákhoz, és a tökéletesítse őket.

Mielőtt bármely személy horoszkópját olvasná, szánjon néhány percet a meditációra vagy imára. Ha nem szeretné imádságnak hívni, nevezze központosításnak, vagy aminek akarja, de azokat a pillanatokat használja csendes, szemlélődő előkészületre.

Ne próbálja meg a túlterhelni az ügyfelet információkkal az adott horoszkóp elemzése során. Amikor munkánk során kihagyunk az olvasatból dolgokat az azt jelenti, hogy csak a jelenleg legfontosabbak férnek bele. Ha még nem tárgyalta meg a diagram minden házát, az talán azért van, mert néhányukat intenzívebben elemezett ki közülük.

Önbizalommal tegye mindezt. Bízzon magában. Kövesse a megérzéseit. Figyeljen arra, hogy mire van szüksége az ügyfélnek.

Természetesen, lesz, amikor teljesen elhibázzuk. Valljuk be. A baseball játékosok nagyon sok pénzt kapnak azért, hogy a labdáknak kevesebb, mint harmadát találják el. Azok az asztrológusok, akik 90 %-ban találják el a labdát, milliókat kellene, hogy érjenek nem?

Néha nem fog sikerülni. Bocsáss meg magadnak. Próbálja keményebben legközelebb.

Néha bírálat éri. Hallgassunk figyelmesen. Az ellenség több fontos dolgot mond el rólunk, amit hallanunk kell, mint a barátok valaha is fognak.

Díjazzunk méltányosan.

Nem szabad alulértékelni, azt, amit adunk. Ön keményen dolgozott, hogy asztrológus lehessen. Állapítsa meg a díjait és ragaszkodjon hozzájuk. Számoljon fel honoráriumot, ha időközben az ügyfelek további információért telefonálnak. Ha az éves szolgáltatásának részét képezik az ilyen hívások - vagy akár egy ilyen hívás is - akkor azt tisztázza mindjárt az elején.

Ha ügyfélből barát válik, győződjön meg arról, hogy a barátság nem-e egyszerűen egy álcázott út az ingyen információhoz. Ha kétsége van, ne beszéljen velük asztrológiáról, és látja majd milyen jól halad a barátság.

Nem etikátlan, ha nem engedjük, hogy kihasználjanak. Ha egy ügyfél kihasználva a jóhiszeműségét, és megnövekedett mennyiségű időre tart igényt, növelje a díjakat.

etika az asztrológiábanLegyen saját privát időnk. Mindenképpen értessük meg a rendszeres ügyfelekkel, akik gyakran telefonálnak, hogy Ön nem dolgozik pl. vasárnap. Ha egy ügyfél olyan önző, hogy folyamatosan betolakodik az életébe (nem egyszerűen csak egy válság során) hosszú időn keresztül, akkor kérdezze meg magától, hogy ér-e annyit az ügyfél. Hallgasson belső válaszára.

Ne engedje meg, hogy túl függővé váljanak az ügyfelek. Néhány ember született tanuló. Nem jó asztrológus, ha ennek teret ad. Le kell őket választani, még akkor is, ha ezzel bevételi forrástól esik el.

Ne működjön légüres térben. Beszéljen más asztrológusokkal is. Találjon egy megbízhatót, aki őszintén beszél Önnel.

Folytassa a tanulmányait.

Nőjön a tudása. Tanuljon új technikákat. Bővítse könyvtárát. Tágítsa látókörét. Tegye meg a magától telhető legtöbbet, hogy jobb asztrológussá váljon évről-évre.

Egy szó erejéig a pénzről. Vezessen jó nyilvántartást. Fizesse meg az adókat. Ne dolgozzon "fű alatt." Emelje fel a fejét. Ha egy elégedetlen ügyfél bajt szeretne okozni az Ön számára, Önnek nem lesz sara. Ne feledje, ez a megélhetése, nem egy hobbi. Tisztelettel viszonyuljon hozzá.

Ha ön asztrológus, akkor becsülje meg a nevét és büszkén viselje. Nyújtsa az Öntől telhető lehető legjobb asztrológiai szolgáltatást. A Világegyetemről szóló tudás bizonyos kulcsai az Ön kezében vannak. Tartsa nagy gonddal kezében. Ez Önre bízatott.

Ossza meg amit tud. Tanítsa azokat, akik kérdeznek, segítse a kezdőket, adjon tanácsot azoknak, akik szeretnének az Ön nyomdokában járni. Ez az Ön ajándéka a világnak.


csabitas horoszkopCsábítás horoszkóp 2014 / 2015 - Így tuti lesz a siker! A csillagok sok mindenre megadják a választ, még arra is, hogy milyen fortélyokra van szükség ahhoz, hogy a kiszemelt férfit elcsábítsuk. Igen ám, de nem mindegy, hogy a nagy Ő milyen csillagjegyben született. A horoszkópok életünk részei, van, aki hisz benne van, aki nem, de kétségtelenül jelen van mindennapjainkban. A csábítás horoszkóp segít mindenkinek, irányt mutat a párkeresésben lévőknek, hogy könnyebben és személyre szabottan boldoguljanak a hódítás világában. Nem mindegy tehát, hogy egy adott csillagjegyű emberhez, hogyan közeledünk.


angyalhoroszkópAngyalhoroszkóp 2014 / 2015 évre - Minden embert óv és védelmez az ő saját külön bejáratú őrangyala, így jó, ha megfogadjuk az angyalok és arkangyalok tanácsait, útmutatásait. Nagyon fontos, hogy higgyünk és bízzunk is az angyalokban, hiszen Ők mindig ott vannak velünk, végigkísérik az életünk viszontagságait és mellettünk vannak jóban és rosszban is egyaránt!

Lássuk, kinek mit ígér az angyalhoroszkóp 2014 / 2015-re.

 astro Hogy sok választással kell szembenéznünk ebben az életben, az elkerülhetetlen. Választási lehetőségekkel találjuk magunkat szemben minden éber pillanatban, a reggelire fogyasztott müzlitől kezdve, az általunk űzött szakmán át a hitvestársig. Hányszor fordult elő, hogy egy banális választás - mondjuk, hogy a későbbi busszal mentünk - okozott fontos változásokat az életünkben, melyeket nem láttunk előre. A későbbi buszon utazott a leendő házastársad, aki hellyel kínált és beszélgetést kezdeményezett. Milyen egyszerű tettek, milyen óriási következményekkel.

Ez nincs mindig ilyen egyszerű és magától értetődő. Több millió szót írtak már le ezekkel a témákkal kapcsolatban sors és végzetszabad akarat, vagy előre meghatározott ösvény. Én biztosan nem próbálok meg végleges választ adni, csak azt mondom, mi valóban szabad akaratban hiszünk. Amit mindenki az utolsó leheletéig megvédene az a saját véleménye.

A születési horoszkóp az egy pillanatfelvétel az égről a születés pillanatában, és a planetáris energiák egy lenyomatát adja egy személyenként egyedi elrendezésben. Ennek az értelmezése egy hatalmas témakör, amiben egyszerre vannak precíz, tudományos mérések és magában foglalja az intuíció és a tudatosság művészetét is egyben. Az asztrológia egy hatékony eszköz melynek a segítségével nem csak azt határozzuk meg, hogy egy adott személynek milyen kihívásokkal kell majd valószínűleg szembenéznie, hanem azokat az erősségeket és gyengeségeket is, amelyek végül a kimenetelt is befolyásolhatják.

 


Azt, hiszem, hogy az adott személy tudatossági szintje az, amely végül meghatározza, hogyan is birkózik meg az élet kihívásaival. Minél tudatosabbak vagyunk, annál több választási lehetőségünk akad. tehát meg kell próbálnunk tanulni mindenből, ami velünk történik, nem számít, milyen nehéznek is tűnik az.

Vannak bizonyos planetáris ciklusok, amelyek mindenkit befolyásolnak körülbelül azonos korban, valamint léteznek az egyéni születési dátum és idő által meghatározott ciklusok. Például, ez történik a Szaturnusszal hétévente, és az egy egész generációt érint ugyanabban az időben.

Az első Szaturnusz visszatérés kb. 29 korban lényeges változást hoz az életben, de néhányan szinte alig hullámzó vizeken vitorláznak tovább az életükben. Vajon miért? Ez nem azt jelenti, a kihívás nem létezik számukra, csak azt, hogy lehet, hogy már meghozták azokat a döntéseket, amelyek pozitívan hatnak saját életükre, és egyben hasznosítják a Szaturnusz energiáját is.

Az egyik példa erre a "7 éves viszketés" a házasságban. Szaturnusz ránéz a kapcsolatra, felkavarja az állóvizet és megnézi, megingathatatlanok-e. Ismét kb. 14, 20-21 és 29-30 év után.

Számos házasságba fut bele problémákba ilyenkor, és ez egy tünet, nem ok. A partnerek egy kapcsolatban, a saját szülés horoszkópjuktól és energiáiktól függően, ha nem teremtik újra folyamatosan a kapcsolatot, akkor kudarcot vallhat, a változtatások elodázása miatt. Ez mindig egy választás.

Házas voltam 21 évig, tehát én tapasztalatból beszélek. A 14. évben választanom kellett, hogy maradjak vagy elhagyjam a házastársam; a 21. évben szintén szembe kellett néznem azzal a döntéssel, hogy maradjak-e vagy menjek, és elmentem. Voltak más asztrológiai tényezők, de amikor ez a Szaturnusz ciklus (a házasságra vonatkozóan) újra visszatért, a nézeteltéréseket tápláló személyes gondok újra felvetették a fejüket, és a választás új útját nyitották meg.

Amit az asztrológia tesz az, hogy segít meghatározni az élet kihívásait, de azután maga az adott személy dönti el, hogyan tovább. Életeseményekkel kapcsolatban gyakran úgy érezzük, hogy nincs más választásunk. Dráma és válság események hirtelen jöhetnek, majd levegő után kapkodva hagynak minket.

Például kirúgják a munkahelyéről, és egyáltalán nincsenek kilátások a láthatáron. Úgy tűnik, hogy ez derült égből villámcsapás, és egy reménytelen helyzetbe hozott minket. A választás abban rejlik, hogy hogyan fog megbirkózni vele - elsüllyed vagy úszik. Az ember depresszióba eshet és begubózhat, de el kezdhet más lehetőségeket teremteni az életében, pl. egy kisvállalkozást indít, vagy kapcsolatai révén munka után kutat, stb.

Az ilyen típusú döntésekkel és kihívásokkal, mindannyian rendszeresen szembe kell, hogy nézzünk. Bár az asztrológiai előrejelzés és értelmezés jelezhet egy lehetőséget jó előre, de hogy hogy birkózunk meg vele, az egy nagyon fontos dolog.

 

A hozzáállás az egy választás

 

Minél nagyobb az énről való tudatosság és annak a megerősítése, annál könnyebben folyhat az élet. Az én személyes véleményem, az hogy mi szellemi lények vagyunk, itt ebben a fizikai megtestesülésben, hogy tapasztaljunk és tanuljunk. Ennek a "magyarázata" a filozófusokat évszázadok óta foglalkoztatja, és ez a jövőben is így lesz. Fontos annak a megértése, hogy minden ember ezen a bolygón része az egésznek, és eszköze az emberiség sorsának, nem számít, hogy valaki látszólag milyen jelentéktelen életet választott.

Törekedjen a pozitívra minden választásra, és mindenkinek a hasznára válik majd az.

 

 

Mi az alapja az asztrológiai előrejelzésnek?

Vitathatatlanul a legerősebb és leghasznosabb oldala az asztrológiának, hogy képes pontosan tükrözni a jelenlegi és jövőbeli pszichológiai és tapasztalati állapotainkat.

Az ember élete egy utazás.

Az, hogy valaki egyetért Shakespeare-rel abban, hogy ez az út "Mese,mit egy bolond beszél, teli Hangos dagállyal, – ám értelme nincs! (Szász Károly fordítása)”, vagy úgy gondolja, hogy inkább hasonlít az egy utazásra az Oz-ban, vagy éppen egy lelki zarándoklatra, az függhet a gondolkodásmódjától és érettségi szintjétől (vagy az asztrológiai születési ábrájától).

Függetlenül álláspontunktól az élet folyamatával kapcsolatosan, a két alapvetés az élet-folyamattal kapcsolatosan: először is, az nem statikus, hanem dinamikus, az, hogy kik is vagyunk és mit tapasztalunk meg teljesen megváltozhat két-három év leforgása alatt; másodszorra, mindegy, hogy mennyire jól határozzák meg a pszichológiai fejlődési elméletek az élet állomásait, soha nem lehetnek annyira mélyrehatóak, hogy tükrözni legyenek képesek azt, hogy Ön, mint egyszeri és megismételhetetlen egyén, min is megy keresztül az életnek bármely adott szakaszában.

Lehet, hogy a kamaszkor és a kapuzárás krízispontokká válnak az életünkben a legtöbbünk esetében, ugyanakkor, a krízis és átalakulás bármikor beüthet az életünkben (a tankönyvi meghatározásokon kívül, melyek leírják, mikor is valószínű azok bekövetkezése).

Az asztrológiai születési horoszkóp - a bolygók, házak, és állatövi jegyek portréja pontosan a születés pillanatában - egy útiterv a személyes utazáshoz. Az ég mintázata a születés pillanatában ugyanaz marad, megfagyva az időben, de a bolygók mozgása folyamatosan dinamikus a születési horoszkóphoz viszonyítva. Mint egy kozmikus tükör, ez a mozgás a személyes horoszkóphoz vagy képlethez képest, mindig tükrözi a változásokat, találkozásokat, átalakulásokat, és saját magunk tapasztalatát a világban.

Az egyik módszer az ég dinamikus mozgásának a feltérképezésére a születési képlethez képest az átvonulások megvizsgálása. A legtöbb asztrológus egyetért abban, hogy az átvonulás az első és legfontosabb prediktív tényező az asztrológiában.

Átvonulások akkor fordulnak elő, amikor a bolygók meghatározott szögekben állnak a születési ábra bolygóival. Az átvonulások nem elszigetelt események, hanem állandóan zajlanak, összefüggésben állnak a kisebb élet-változtató történésekkel, érési időszakokkal, pszichológiai változásokkal és átalakulásokkal az életünkben.

decisions.jpg
Amikor a bolygók átvonulnak a születési horoszkópban található fontos tényezőkön, "kigyulladnak", felizzanak, katalizálják vagy hangsúlyozzák azokat az energetikai és pszichológiai tényezőket, amelyek ezekkel a tényezőkkel kapcsolatosak.

Például, amikor az Uránusz ugyanabban a helyzetben van az égen, ahol a Vénusz volt az Ön születésének a pillanatában, akkor nyugodtan feltételezhetjük, hogy az Uránusz egy jelentős, érzékelhető hatással lesz arra a területre, amelyet a Vénusz ural: a szerelem, a szépség, a művészi ihlet, a személyes megjelenés, a barátságok, intim kapcsolatok, és a szexuális élet, stb.

Ezen túlmenően, az átvonuló bolygó hajlítja a házat, jegyet vagy bolygót abban a születési horoszkópban, melyen átvonul. Nagyon korlátozott értelemben a Mars általában energiával tölti meg azt, amin átvonul, a Jupiter inkább bővít, és felemel, és optimizmust ad, a Szaturnusz hajlamos tagadni, kicsinyíteni, korlátozni, elnyomni, problematikussá tenni azt, amin átvonul és így tovább.

Az átvonulások háromféleképpen nyilvánvalóak az életünkben:

Változik a felfogásunk. Ahogy az egyik áthaladás befolyása elhal, és egy másik kezdődik, amit az ember másra kezd összpontosítani a környezetében. Ha az életkörülményeinket egyfajta alakként fogjuk fel - játék az előtérrel és háttérrel, olyasminek, mint a Gestaltpszichológiából (alaklélektan) ismert "kétarcú váza", akkor lesznek dolgok a környezetben, melyek előtérbe kerülnek, míg a többi pedig a háttérbe szorul. A nagy tranzitok hajlamosak előtérbe helyezni embereket, helyeket és kapcsolatokat, amelyek rezonálnak annak alapvető jelentéseivel és mintáival.

Bevonzanak bizonyos eseményeket, embereket, körülményeket, és helyeket az életünkbe. Úgy tudnánk elképzelni egy archetípust, mint egy mágneses mezőt, amely körül vesz bennünket, és valamilyen és titokzatos módon vonzza az embereket és eseményeket, akiken, és amelyeken keresztül az archetípus megnyilvánulhat. Így, ha valaki egy erőteljes Szaturnusz tranziton megy keresztül, bevonzhat Szaturnusz-szerű alakokat az életébe: a fősodratú kulturális hatalmi figurákat; csiszolt, tiszta és hatékony az embereket, akik még soha nem kérdőjelezték meg a saját társadalmi kontextusukat; büntető, pesszimista, és a negatív hatásokat, vagy a tanárokat, akik felvilágosítanak minket az az élet azon oldaláról, melyet a "kemény pofonok iskolájának" hívunk.

Hajlítják és áthatják a szubjektív tapasztalatainkat, hangulatunkat, és a belső dialógusunkat. Végezetül, az átvonuló archetípusok, úgy tűnik, hogy befolyásolják a tudatfolyamot és a belső szubjektív állapotokat. Például, ha valaki egy jelentős Uránusz tranzitot tapasztal, akkor több mint valószínű, hogy az egyén izgatottságot érez, továbbá ötletek és meglátások ösztönzik;

A vágy, hogy kiszabadítsa önmagát a jelenlegi kontextusból tetőzhet, és lehet, hogy megújul a csoda, ámulat és lenyűgözöttség érzete az egyén szubjektív életével kapcsolatosan.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu