horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Horoszkóp és ezotéria

 

A csillagjóslás eredetileg egy intenzív filozófiai, pszichológiai és terápiás rendszer volt, amely részletes információkat adott arról, hogy honnan is jöttünk, milyen fajta emberek vagyunk, és hogyan kell saját személyes hasznunkra fordítani azokat a különféle erősségeket és képességeket, melyek bennünk rejlenek. A New Age rajongók az asztrológiát több fő célra használják: saját magunk és mások pszichológiai megértésére, a kapcsolatok belső dinamikájának a meglátására, események megtervezésére és a jövő kifürkészésére.

Emberek milliói olvassák a napi horoszkópjukat, de soha nem próbálják meg elsajátítani az asztrológia alapjait. Szinte mindenki, aki elmúlt már 13 éves tudja, hogy mi az állatövi jegye, de nem sok mindenki érez vágyat arra, hogy ezen a vonalon elmélyüljön és megtanulja a jegy jellemzőit. Sokaknak egyszerűen nincs idejük arra,

hogy egy új szókincset sajátítsanak el, vagy, hogy összetett fogalmak megértésével küzdjenek meg. Nem arról van szó, hogy nem élvezik az asztrológia témáját, hanem hogy számos asztrológia tanár túlbonyolítja e tárgyat az új hallgatók számára. A célja ennek a cikksorozatnak az, hogy az asztrológiát hozzáférhetővé és tanulhatóvá tegye mindenki számára.

 

 

Az asztrológia egy bonyolult és egyben egy nagyon érdekes tárgy. Ha Ön teljesen kezdő, aki az asztrológia megértését keresi, akkor ez itt Ön számára a tökéletes hely arra, hogy belevágjon.

Ezen a honlapon egyértelműen és átfogóan átvesszük az alapokat, és előrefelé vezetjük Önt egy elmélyültebb tudáshoz. Megnyithatjuk ezt az oldalt az asztrológia bárminemű előzetes ismerete nélkül, és pusztán egy kis összpontosítás segítségével, megtanulhatunk mindent, ami ahhoz kell, hogy hozzáláthassunk kibogozni akár a legbonyolultabb horoszkópokat is.

A haladóbb a érdeklődők is meríthetnek ebből a részből, ahol horoszkópokat egy pontosan rendszerezett módon vázoljuk fel, melyet a saját horoszkóp gyűjteményére is alkalmazhat. Miután megtanulta ezt a technikát, nem akad majd olyan nehéz horoszkóp, amelyet ne tudna megfejteni.

Sokan tanulmányozzák az asztrológiát úgy, mint az emberi viszonyulás egy jobb megértési módját. Itt olyan világos magyarázatokat és technikákat írunk le, melyek segítségével a kapcsolat asztrológia mesterévé válhat.

Mindenki szeretné tudni, mit hoz a jövő, és ezen az oldalon megkapja a szükséges eszközöket, ahhoz hogy meg tudjon nézni egy horoszkópot, és fel tudja tárni a lehetséges eseményeket. Vannak ezen túl meglátások azzal kapcsolatosan, hogy hogyan kell az asztrológia segítségével eseményeket előre tervezni.

Az asztrológia az élet leckéiről és lehetőségeink kibontakoztatásáról szól, és ezen az oldalon olyan könnyen érthető technikákat ajánlunk Önnek, amelyek segítenek elsajátítani az asztrológia ősi és hasznos tudományát. Ez a kis útmutató remélhetőleg, visszahoz egy kicsit ebből az elveszett tudásból és megmutatja, hogyan lehet arra használni, hogy az életében jobb döntéseket hozzon akár már a mai napon!

Jó szerencsét!


karma horoszkopKarma horoszkóp 2014 / 2015 - A karma törvény lapján megtudhatjuk, hogy bizonyos cselekedeteink és tetteink milyen következményekkel járhatnak. Valójában a törvény lényege, hogy a tettek nyomában azok egyértelmű következményei lépnek fel, sőt a világban történő események, maguk mind a következmények, ez másképp az ok – okozati összefüggés. A karma nem ugyan az, mint a sors, nincs köze az újraszületéshez és az eleve elrendeltséghez sem, mert nem mi vagyunk kiszolgáltatva a körülményeknek, hanem azokat mi magunk kell alakítsuk, formáljuk úgy, hogy nekünk a lehető legjobb legyen.


angyalhoroszkópAngyalhoroszkóp 2014 / 2015 évre - Minden embert óv és védelmez az ő saját külön bejáratú őrangyala, így jó, ha megfogadjuk az angyalok és arkangyalok tanácsait, útmutatásait. Nagyon fontos, hogy higgyünk és bízzunk is az angyalokban, hiszen Ők mindig ott vannak velünk, végigkísérik az életünk viszontagságait és mellettünk vannak jóban és rosszban is egyaránt!

Lássuk, kinek mit ígér az angyalhoroszkóp 2014 / 2015-re.


asztrológiai etika Van-e etikai kódex az asztrológus számára? No persze. Sőt, több is.

Kötelező betartani őket? Nem, de ha nem követünk valamiféle etikai kódexet, akkor az önmagunk vagy saját praxisunk megsemmisítése.

Az első szabály a szolgáltatásait kínáló asztrológus számára a titoktartás: Amit az Ügyfél azt mond, az bizalmas.

Ez elég egyszerűnek hangzik, de a legtöbb ember hajlamos kisebb dolgokat kikotyogni, ha nem tesznek aktív lépéseket afelé, hogy folyamatosan emlékeztessék magukat arra, hogy ezek a dolgok nem tartoznak a nagy nyilvánosságra.

Minden embernek joga van a saját születési adatai titokban tartásához, ha úgy kívánják.

Mindig kérdezze meg az ügyfelet, hogy használhatja-e az ő adatait (lehet egy tantermi illusztrációban, vagy egy előadás a témájában). Ne mutassa a személy nevét az adatokkal összefüggésben, és ügyeljen arra, hogy életük bizonyos részletei homályosak, vagy titkosak maradnak.

Olyan közszereplőkkel kapcsolatban, mint Bill Clinton, vagy Madonna, nem kell annyira óvatosnak lennünk, de a magánszemélyeknek joguk van ahhoz, hogy adataik titkosak maradjanak.

Bíróságon több alkalommal kimondták, például, hogy a közszereplőkkel kapcsolatban bármilyen adatot, vagy kritikát közzé lehet tenni, de a magánszemélyek kérdése teljesen más dolog.

Ugyanezek a szabályok nem vonatkoznak rájuk, és jaj, annak, aki egy magánszemélyt nevetségessé tesz.

Ez azt jelenti, hogy Ön, mint asztrológus soha nem is beszélhet arról, amit megtudott? Én egyáltalán nem így hiszem.


 

A legtöbb asztrológus tudja, hogy az Ikrek olyan dolgok fölött uralkodik, amelyek kettesével jelennek meg. Néhányan talán tudják, hogy a Halak hármas dolgokra vonatkozik.

Egyszer volt egy ügyfelem Vénusszal a Halakban és volt három működő veséje. A Vénusz, természetesen, uralja a veséket. Ez egy csodálatos kis bizonyítási anyag, amelyet már megosztottam más asztrológusokkal és asztrológia a diákokkal, több alkalommal. Azt hiszem, ilyesmiről beszélni nem sérti a magánélet, de én biztosan nem azonosítanám az illetőt, vagy használnám a születési adatait vagy a teljes horoszkópját az engedélye nélkül.

A második szabály - vagy talán az első szabály kellene, hogy legyen az aranyszabály: Bánjunk az ügyféllel úgy, mint ahogy azt másoktól elvárnánk saját magunkkal szemben.

Ez egyszerűen hangzik és valójában az is. De a gyakorlatban azonban, néha el kell, hogy gondolkodjunk azon, hányadán is állunk ezzel kapcsolatban.

Sokszor a szülők azt szeretnék, hogy értelmezzük a gyermekeik horoszkópját. Ez a kérés renden is volna. Azonban felnőtt gyermeknek joga van a saját adatai védelméhez. Még a tizenévesek horoszkópjából sem lehetne olyan információkhoz hozzájutni, amely sérteni jogaikat. A személyiség elemzése az egy dolog, de a szexuális életük megvitatása, például, megint egy másik kérdés.


Soha ne adjon senkinek olyan, a születési ábra alapján meglátott információt, amelyre más nem jogosult. Csak azért, mert látja, az nem jelenti azt, hogy azt el is kell mondani.

Ha kérdéses, hogy egy bizonyos információ-igény jogos-e, akkor kérdezzük meg magunkat, hogy nálunk rendben lenne-e az, ha a saját apánk, vagy anyánk, vagy valaki más feltenné az adott kérdést saját magunkkal kapcsolatosan.

Ha a szülők kérdeznek, akkor a döntés nehéz lehet. Sajnáljuk, de ez együtt jár a szakmával. Ha a szülő már tudja, hogy a gyermek homoszexuális, például, és azt akarják tudni, hogy a gyerek valaha is talál tartós boldogságot egy partnerrel, ez egy szerető aggodalom és jogos a kérdés, véleményem szerint.

De soha se tárjuk fel a homoszexualitást a szülőnek. Ez nem a mi szerepünk.

Ha a gyermek sérült és / vagy fogyatékkal élő, a szülő kérhet több mélybe vágó információt, és ez ebben az esetben várható is. Mert érdekeltek abban, hogy megtudják, hogy a gyermekük önellátó lesz-e, vagy gondozásba adásra lesz-e szükség.

Tudom, hogy egy nagymama habozott elmondani a fiának, hogy úgy gondolta, hogy a gyermekének pszichiátriai gondozásra van szüksége. Megnéztem a gyermek horoszkópját és biztattam, hogy nyugodtan beszéljen erről, elmondtam, a jelek szerint az apa nem látja a problémát világosan.

A mi szerepünk mindig a megértés elősegítése és az, hogy hozzásegítsük az embereket a jó döntés meghozatalához. Nem szabad meggyőzni az ügyfelet a saját véleményünkről, ebben mindenképpen óvatosnak kell lennünk, hanem inkább mintegy tájékoztatást kell nyújtani, egy objektív hangvételű áttekintést adva.

Néha ez azt jelenti, hogy a hallgatni kell. Nem minden ügyfél akar, vagy van szüksége teljes elemzésre. Néha csak arra van szükségük, hogy valaki fogja a kezüket, és lerakják lelki terheiket. Ez egy jogos igény, és helyesen járunk el, ha ebben segítséget nyújtunk. Nem etikátlan a teljes díj felszámolása, még akkor sem, ha mi nem jeleztünk előre semmit sem.

Az egyik legfontosabb szerepünk a békéltető szerepe.asztrológiai etika

Mint asztrológusok látnunk kell a két ember közötti konfliktus mindkét oldalát, és gyakran segíteni kell őket, hogy megértsék, mi akadályozza harmóniát közöttük. Soha nem foglalhatunk ellenséges álláspontot azonban, amikor horoszkópot olvasunk.

Nem állhatunk senkinek sem az "oldalán." Nincs összeférhetetlenség, ha asztrológusként mind a párkapcsolati problémát tapasztaló férjet és feleséget is segítjük egyaránt.

Ellenkezőleg, lehet, mi vagyunk egyedül azok, akik tudnánk segíteni nekik a másik szempontot is látni. Feltartunk egy "tükröt" amiben felismerik magukat, ezzel segítünk az ügyfeleknek látni milyen igényeik is vannak, és hogyan lehet a legjobban kezelni a saját életüket.

Fel kell hoznom itt néhány példát, nehogy önhitten becsapjuk magunkat, azt gondolva, hogy az asztrológia isteni hatalommal, betekintéssel ruház fel minket.

Sok minden nem tartozik az asztrológusra. Az ügyfélnek nyilvánvalóan - és néha kétségbeesetten - szüksége van egy ügyvédre, vagy orvosra, vagy egy pszichiáterre, vagy a házassági tanácsadóra. Ha Ön valóban a munkáját végzi, akkor megkéri az ügyfelet, hogy adott esetben keressenek fel szakembert.

Ezek után pedig ne avatkozzon be a szituációba. Egyszer volt egy nagyon beteg ügyfelem, akit meggyőztem, hogy keressen fel egy orvost. Azonnal kivizsgálásra küldte őt az orvos egy kórházba, mielőtt eltávolították volna az életét fenyegető rákos daganatot. Felhívott a kórházból és megkért mondjam meg neki, jó nap-e az a nap egy adott vizsgálatra.

Visszautasítottam a válaszadást. Mondtam neki, hogy az orvos kezében van, és azt kell csinálnia, amit az orvos mond. Nem vagyok orvosilag képzett, nem értettem a problémához, és nem avatkoztam be az problémával foglalkozó szakember dolgába.

Ez még egy fontos elvet vet fel: Ismerjük korlátainkat.

Ha Ön nem tud semmit a befektetésről, ne adjon befektetési tanácsot. Egy asztrológus nem érthet mindenhez. Vannak asztrológusok, akik specializálódtak a piacon. Használom őket. Egy ügyfelemet tavaly elküldtem egy ilyen asztrológushoz. Remélem, hogy segített neki. Tökéletesen rendben, ha azt mondjuk az ügyfélnek, hogy "nem értek hozzá." Egy másik dolog, ami teljesen rendben van, ha azt mondjuk, hogy "nem vagyok benne biztos."

Mondjunk igazat.

Néha lehet, hogy könnyebb megszépítve, közhelyekben tálalni a dolgokat, de azzal nem a munkánkat végezzük. Egy fiatal nő, akinek elemzést készítettem évekkel ezelőtt állandóan zaklatott és zaklatott, hogy mondjam meg, hogy egy férfi, aki tetszett neki, vajon viszonozná-e érzelmeit. Az illető házas volt, és mondtam neki, hogy esély sincsen rá. Évekkel később (20, talán) azt mondta, hogy azért jött vissza állandóan hozzám, mert hogy ritkán mondtam meg neki, amit hallani akart, de hogy ő mindig számíthatott rám az igazságért.

Legyen tapintatos, amikor mond valamit.

Egy bölcs ember egyszer azt mondta nekem, bármit meg lehet mondani bárkinek, csak tudni kell, hogyan. Igaza volt. Ha nem tudja, hogyan kell ezt megtenni, akkor végezzen el egy kommunikációs vagy tanácsadói tanfolyamot.

Az őszinteség a legjobb dolog, amit bele lehet vinni egy ügyféllel való kapcsolatba. Látom, ha a férj beteg a felesége horoszkópjában. Nem mindig tudom megmondani, hogy mi a baja. Lehet, hogy azt kell mondanom, "nem tudom." Elmagyarázom, hogy ez az ő horoszkópja, nem a férjé. Megfelelő magyarázat mellett, az emberek megértik a dolgokat.

 

 

Egy alkalommal egy ügyfél mérges volt rám, mert a férje meghalt az után a nap után, hogy nálam járt horoszkópelemzésért és úgy érezte, hogy nem figyelmeztettem ezzel kapcsolatban. Annyit mondtam, hogy van valami egészségügyi probléma a férjjel, és hogy jobb lenne egy kivizsgálás. Az egyedüli dolog, amit mondani tudtam neki később, hogy bocsánat, túl későn jött a javaslatom. Én nem irányítom a világegyetemet, egyszerűen csak megpróbálok segíteni az embereknek, hogy értelmet találjanak benne.

Körültekintően készítsük el az elemzéseinket.

Ha valami látható a diagramban három különböző módon is, akkor magabiztos lehet az előrejelzéssel kapcsolatban. De dolgokat ritkán lesznek olyan jók, vagy rosszak, mint ahogy gondoljuk. Adjon magának némi mozgásteret.

Kerüljük az kompromittációra okot adó helyzeteket. Néha nagyon nehéz elvonatkoztatni saját gyermekeink életétől. Küldje el a gyermekét karrier tanácsadásért egy olyan asztrológushoz, akiben megbízik, ha észreveszi, hogy rózsaszín szemüvegen néz, valahányszor a gyermeke horoszkópját vizsgálja.

Ugyanez az elv vonatkozik az egyéb rokonokra, és néha közeli barátokra is. Ha objektívek nem tudunk maradni, mondjuk el. Néha szükséges fenéken billenteni saját magunkat, ha képtelenek vagyunk megérteni saját korlátainkat.

A hippokratészi szabály, melyet az orvosok követnek jók minden asztrológus számára is: Először is, ne ártson. Segítsen, ha tud. El a kezekkel, ha nem tudunk segíteni. Ezt diktálja a józan paraszti ész és mindenkinek fel kellene ezt fogni. Ennek ellenére, rengetegszer belegázolunk más emberek életébe, anélkül, hogy előre átgondolnánk előzőlegesen, hogy mit is csinálunk.

Alaposan felkészülni minden elemzéshez.

A legjobb tudásunk szerint dolgozunk. Teljesen elfogadott, hogy csak egy bizonyos számú technikát alkalmazzunk egy adott ügyfél horoszkópjára.

A számítógépek előtti időszakban sok órát töltöttem minden horoszkóp matematikai részleteivel, kettősen ellenőrizve állandóan. Most az elkészítési idő sokkal gyorsabban és további eszközöket használunk, de nem feltétlenül látunk többet. Próbáljon meg nem eltévedni a részletekben. Ragaszkodjon a megbízható technikákhoz, és a tökéletesítse őket.

Mielőtt bármely személy horoszkópját olvasná, szánjon néhány percet a meditációra vagy imára. Ha nem szeretné imádságnak hívni, nevezze központosításnak, vagy aminek akarja, de azokat a pillanatokat használja csendes, szemlélődő előkészületre.

Ne próbálja meg a túlterhelni az ügyfelet információkkal az adott horoszkóp elemzése során. Amikor munkánk során kihagyunk az olvasatból dolgokat az azt jelenti, hogy csak a jelenleg legfontosabbak férnek bele. Ha még nem tárgyalta meg a diagram minden házát, az talán azért van, mert néhányukat intenzívebben elemezett ki közülük.

Önbizalommal tegye mindezt. Bízzon magában. Kövesse a megérzéseit. Figyeljen arra, hogy mire van szüksége az ügyfélnek.

Természetesen, lesz, amikor teljesen elhibázzuk. Valljuk be. A baseball játékosok nagyon sok pénzt kapnak azért, hogy a labdáknak kevesebb, mint harmadát találják el. Azok az asztrológusok, akik 90 %-ban találják el a labdát, milliókat kellene, hogy érjenek nem?

Néha nem fog sikerülni. Bocsáss meg magadnak. Próbálja keményebben legközelebb.

Néha bírálat éri. Hallgassunk figyelmesen. Az ellenség több fontos dolgot mond el rólunk, amit hallanunk kell, mint a barátok valaha is fognak.

Díjazzunk méltányosan.

Nem szabad alulértékelni, azt, amit adunk. Ön keményen dolgozott, hogy asztrológus lehessen. Állapítsa meg a díjait és ragaszkodjon hozzájuk. Számoljon fel honoráriumot, ha időközben az ügyfelek további információért telefonálnak. Ha az éves szolgáltatásának részét képezik az ilyen hívások - vagy akár egy ilyen hívás is - akkor azt tisztázza mindjárt az elején.

Ha ügyfélből barát válik, győződjön meg arról, hogy a barátság nem-e egyszerűen egy álcázott út az ingyen információhoz. Ha kétsége van, ne beszéljen velük asztrológiáról, és látja majd milyen jól halad a barátság.

Nem etikátlan, ha nem engedjük, hogy kihasználjanak. Ha egy ügyfél kihasználva a jóhiszeműségét, és megnövekedett mennyiségű időre tart igényt, növelje a díjakat.

etika az asztrológiábanLegyen saját privát időnk. Mindenképpen értessük meg a rendszeres ügyfelekkel, akik gyakran telefonálnak, hogy Ön nem dolgozik pl. vasárnap. Ha egy ügyfél olyan önző, hogy folyamatosan betolakodik az életébe (nem egyszerűen csak egy válság során) hosszú időn keresztül, akkor kérdezze meg magától, hogy ér-e annyit az ügyfél. Hallgasson belső válaszára.

Ne engedje meg, hogy túl függővé váljanak az ügyfelek. Néhány ember született tanuló. Nem jó asztrológus, ha ennek teret ad. Le kell őket választani, még akkor is, ha ezzel bevételi forrástól esik el.

Ne működjön légüres térben. Beszéljen más asztrológusokkal is. Találjon egy megbízhatót, aki őszintén beszél Önnel.

Folytassa a tanulmányait.

Nőjön a tudása. Tanuljon új technikákat. Bővítse könyvtárát. Tágítsa látókörét. Tegye meg a magától telhető legtöbbet, hogy jobb asztrológussá váljon évről-évre.

Egy szó erejéig a pénzről. Vezessen jó nyilvántartást. Fizesse meg az adókat. Ne dolgozzon "fű alatt." Emelje fel a fejét. Ha egy elégedetlen ügyfél bajt szeretne okozni az Ön számára, Önnek nem lesz sara. Ne feledje, ez a megélhetése, nem egy hobbi. Tisztelettel viszonyuljon hozzá.

Ha ön asztrológus, akkor becsülje meg a nevét és büszkén viselje. Nyújtsa az Öntől telhető lehető legjobb asztrológiai szolgáltatást. A Világegyetemről szóló tudás bizonyos kulcsai az Ön kezében vannak. Tartsa nagy gonddal kezében. Ez Önre bízatott.

Ossza meg amit tud. Tanítsa azokat, akik kérdeznek, segítse a kezdőket, adjon tanácsot azoknak, akik szeretnének az Ön nyomdokában járni. Ez az Ön ajándéka a világnak.


csabitas horoszkopCsábítás horoszkóp 2014 / 2015 - Így tuti lesz a siker! A csillagok sok mindenre megadják a választ, még arra is, hogy milyen fortélyokra van szükség ahhoz, hogy a kiszemelt férfit elcsábítsuk. Igen ám, de nem mindegy, hogy a nagy Ő milyen csillagjegyben született. A horoszkópok életünk részei, van, aki hisz benne van, aki nem, de kétségtelenül jelen van mindennapjainkban. A csábítás horoszkóp segít mindenkinek, irányt mutat a párkeresésben lévőknek, hogy könnyebben és személyre szabottan boldoguljanak a hódítás világában. Nem mindegy tehát, hogy egy adott csillagjegyű emberhez, hogyan közeledünk.


viraghoroszkopKétféle virághoroszkóp ismeretes, az egyik tizenkét virágot foglal magába és nagyjából az asztrológia tizenkét csillagjegyére épül. A másik a kilenc bolygóhoz kapcsolódik, tehát kilenc virágot tartalmaz, és kiszámításakor nem a hónapokat, hanem a születésnapra, tehát azért, hogy megtudjuk melyik a virágunk, csak a születésnapi dátumra van szükség, tehát a numerológia az alapja. A Virághoroszkóp 2014 / 2015-ben is a nélkül mondja el a várható eseményeket, hogy meg kellene hozzá adni a születés évét. Mivel az egyes napokhoz illeszkedő virágok sok sok tapasztalat és tanulmány alapján lettek besorolva, így ez a fajta horoszkóp is teljes és hiteles jellemzést ad.


Az 1., 10., 19., 28. napokon születettek a Napraforgó jegyébe tartoznak, az ő legerősebb személyiségjegyük a nemes lelkűség, elkötelezettek és céltudatosak. Szimpatikus személyiségek, főként akkor boldogok, ha ők adhatnak. Óriási akaraterővel bírnak, a lehetetlent is képesek megoldani. A cél érdekében nem válogat a kivitelezés eszközeiben. Igen tehetséges emberek, kreatívak, ezen tulajdonságaik gyakran a sikerek csúcsára segítik őket. Kevésbé jó tulajdonsága a Napraforgónak, hogy néha erőszakos, önző,pedig több szerénységgel sokkal többre is vihetné. A szerelemben imádja a romantikát, de kapcsolatai csak akkor lehetnek teljesek, ha erőszakosságát levetkőzi. A Virághoroszkóp 2014 / 2015-re a Napraforgó jegyében születettek számára váratlan pénzhez jutást mutat, ami adódhat egy öröklésből, de akár munkahelyi előremenetelében is bízhat. A nem várt nagyobb összegtől ne szálljon el, mert akkor cselekszik okosan, ha ezt megbecsüli és gondol a jövőre, jöhetnek még rosszabb idők is. A 2014 / 2015 párkapcsolat terén számíthatnak rá, hogy rátalál az igazira ebben az évben, méghozzá egy mindent elsöprő szerelem tükrében. maradjon azonban a földön,  ne vakítsák el az érzelmek, mert ilyenkor könnyen pórul járhat az ember. A Napraforgók egészségi állapota megfelelő lesz, de ha régen járt orvosánál, egy kis állapotfelmérésre érdemes felkeresni.

További Horoszkópok - Mindent az angyalokról

A következő jegy a Babarózsa a Virághoroszkópban, azok tartoznak ebbe a jegybe, akiknek a születési napja 2., 11., 20., 29. A Babarózsa szülöttei higgadt, barátságos, de ugyanakkor szenvedélyes és érzékeny lelkű emberek, Egyenes jellemük kizárja, hogy kibeszéljenek másokat, nem tűrik a hazugokat és magukat a hazugságokat sem, ezért gyakran előfordul náluk, hogy csak egy két igaz barát tart ki mellettük. A nehéz helyzeteket pillanatok alatt felmérik és képesek megoldani is, konokságuk ilyenkor jól jön, mert ez úgy teszi őket akaratossá, hogy ez erőt ad a megoldásokhoz. A szerelem terén rájuk is jellemző a romantikus alkat, a nagy szenvedély, de könnyen áteshetnek a ló túlsó oldalára, ilyenkor kibírhatatlanul féltékennyé képesek válni, erről le kellene szokni, mert kevesen viselik el hosszútávon. A Babarózsák 2014 / 2015-es éve kihívásokkal lesz tele, de annak ellenére, hogy ettől még nagyobb erőre kapnak, maradjanak körültekintőek anyagi, családi téren egyformán. A magányosak közül sokan révbe érnek, de családi ügyekben nem lesz minden felhőtlen, kerüljék a rokoni vitákat. Ez azért is fontos, mert a stresszes helyzetek nincsenek jó hatással egészségi állapotukra, több kikapcsolódásra, aktív pihenésre szorítson időt.

Bükköny azok Virághoroszkópja, akik a 3.,12.,21.,30.-as napokon születtek. Az ide sorolt személyek igen kíváncsi és nem túl stabil egyéniségek, sokan köztük olyanok, mintha kettős személyiségük lenne. Az egyik percben magába zárkózik, a következőben pedig újraéled, rá sem ismerni. Családja és barátai felől nagy toleranciára és türelemre van szüksége. Kíváncsi természete állandóan hajtja, kutatja, hajkurássza az újdonságokat, de a dolgokra hamar ráun, nem elég kitartó. Szerelmi téren is a változatosság hajtja, nem mond le szabadságáról, e miatt a lazább kapcsolatokat keresi. A Bükköny 2014 / 2015-ben kimagasló sikerekkel számolhat munkája terén és anyagi szempontból is. Előléptetés is előfordulhat, az biztos, hogy ez évben kimondottan népszerű lesz az élete minden terén. Aki megállapodott párkapcsolatában, annál nagy esélye van a család bővülésének, ahol pedig már vannak gyermekek, ott az eddiginél sokkal meghittebb lesz az élet. Egészsége teljesen rendben lesz, arra azért érdemes odafigyelni, hogy ne vállalja túl magát, akár milyen jól alakulnak a dolgok.

A Kéknefelejcs azok horoszkópját ismerteti, akik a 4., 13., 22., 31. napokon születtek, és akiknek legjellegzetesebb vonásai a vak bizalom, és a hűség, kitartás minden körülmények között, a végsőkig. Soha nem nagyszájúak, szeretnek a háttérben maradni, nehezen mutatják ki érzéseiket, talán ez védekező eszközük, így kevésbé bánthatják meg őket. Családcentrikusak, nagyon szoros a kapcsolatuk barátaikkal is, ez ad nekik biztonságérzetet, ugyanis nagyon tartanak a változásoktól. Saját magával szemben nagyon magas követelményeket állít fel, sokszor olyan, mintha versenyt futna önmagával is, hogy elsőnek érjen célba. Egész életében szerelmes a Kéknefelejcs, nagyon igényli, hogy ez az érzés állandóan jelen legyen és mindent meg tesz, hogy az érzéseket életben tartsa. Munkája során a 2014 / 2015-es kellemes meglepetéseket tartogat, úgy alakulhat, hogy végre önállóvá válhat anyagilag, nem kell mástól függnie. Akár egy jó befektetésre is gondolhat 2014 / 2015-ben, ez az üzlet most igen jól sülhet el. A szerelemben nagy dolgokat ne várjon ez évben, aki független, most inkább kisebb, de kellemes kalandokra számíthat. Az egészsége kiválóan alakul, kirobbanó formában lesz, de ha csapodár életbe csap át, az rosszul is végződhet, a testünknek is vannak határai, így érdemes egy kissé visszafogottabban hajszolni az életet.

Az Írisz szülöttei azok az emberek, akik a 5, 14, 23.-as napokon jöttek világra, ők mindannyian többnyire bátor, erős jellemek. Az Írisz könnyen barátkozik, kellemes társaság, állandóan újdonságokkal képes előrukkolni, szórakoztató egyéniség. Igaz, hogy nagyon meg tudja magát makacsolni, de egyben tiszteletreméltó is, hogy a kemény helyzetekből milyen intelligens módon tud kilábalni. Rendkívül találékony, ha kitűz egy célt, nincs semmi és senki, aki megállíthatná. A szerelemben őszinte és lángoló, de azok számíthatnak közeledésére, akik elfogadják olyannak, amilyen és nem kívánják erőszakkal megváltoztatni. Távolságtartása miatt elég lassan adja be derekát, de ha megtalálja a szerelmet, kitartó és mindent meg tesz a kapcsolatáért. Az Írisz 2014 / 2015-es Virághoroszkópja ebben az esztendőben nagy gazdasági fellendülést mutat, megtörténhet, hogy ezt többszöri munkahely cserével éri el. Aki kapcsolatban él, remek alkalom kínálkozik a családalapításra, aki még keresi párját, az is révbe érhet, ha képes hosszú távon fenntartani kapcsolatát. Amire ügyelni kell, hogy ne vállaljon többet a munkahelyén, mert az az egyébként jó egészsége rovására mehet. kapcsolódjon ki, pihenjen és az egészséges táplálkozás szem előtt tartása sem árt.

Következnek a Pipacsok, akik a hónapok 6.,15., 24. napjain születtek. Ők mind finom lelkű, igen érzékeny emberek, akik nagyon jó barátnak bizonyulnak, így büszkélkedhetnek is sok igaz baráttal, jó ismerőssel. Ragaszkodik családtagjaihoz, de mások is keresik és szeretik az ő társaságát. igen nagy ellenségük az egyedüllét, de ennek ellenére előfordul, hogy szeretnek félrevonulni, elgondolkodni az élet dolgain, és felmérni a pillanatnyi problémákat, helyzetüket. Javíthatatlan romantikusok, kitartóan küzd, hogy megtalálja élete igazi párját. A Pipacs 2014 / 2015-es éve egy olyan eshetőséget tartogat számára munka terén, amelyet nem lehet visszautasítani és nem is lenne okos dolog. Igen nagy sansza van arra, hogy egy remek állást megcsípjen, ez persze az anyagi helyzetét is nagyon kedvezően befolyásolja. A Pipacsok párkapcsolata véglegessé válhat, itt az ideje, hogy révbe érjenek és gondoljanak a családalapításra. Ebben az évben többször előfordul majd, hogy kényes kérdésekben kell döntenie, ezért erősítse meg fizikailag és idegileg egyaránt magát, így menni fogminden. mint a karikacsapás.

A 7, 16, 25. napokon születettek az Orchidea jegyébe tartoznak a Virághoroszkópban. Ezek az embertípusok nem csak romantikusak, de már már sokszor hiszékenységbe hajlóan naivak. Óriási felelősségtudatuk irányítja tetteiket, munkájukban hallatlanul becsületesek, gyakran sokkal többet vállalnak el, mint ami normálisnak mondható, ennek elsődleges oka, hogy nagyon sokat jelent nekik az anyagi biztonság, Szereti a kényelmet és ennek megteremtése vezérli főként, de nem csak a maga, hanem családja számára is ezt kívánja biztosítani. Emberbarát, nyílt jelleméből akad, hogy könnyen meg tudják bántani, elég lenne egy kicsit kevésbé megbízni főleg az ismeretlenekben. A szerelem nagy kihívás számára, sokszor észérvek vezérlik a párkeresésben, de ha rátalál a szerelem, akkor átcsap romantikus hősbe. Az Orchideákra kellemes 2014 / 2015-e év köszönt, a munkahelyi ügyek kiválóan alakulnak, szép tempóban haladhat előre és ez a keresetében is meglátszik majd. A párkapcsolatában némi felhők gyülekeznek, igyekezzen többet törődni párjával, és ne csináljon a bolhából elefántot, akkor egy kis türelemmel, kedvességgel megoldhatják a problémákat. Ne legyen pesszimista az egészségét illetően, mert az ok nélküli aggódás teheti beteggé. Lazuljon el gyakrabban, így könnyebben talál megoldást a gondokra is.


A Margaréta jegyűek a 8-as, 17-es és 26-os napokon születettek, akik türelmes, gyengéd személyiségek, ám mégis előfordulhat, hogy időnként kiszámíthatatlanná válnak. csak magában hisz, céljai határozottak, és harcolnak is azokért. Sokkal többet kellene családjával foglalkoznia, mert ha erre nem figyel, kicsúszhatnak a dolgok a kezei közül. A Margaréta egyenesen elvárja szeretteitől, hogy ahogy ő diktál, úgy ugrálják körül, de bármennyire elnézik és tolerálják ezt a többiek, ez a helyzet nem tartható fenn sokáig. Nem várhatja el párjától, hogy vakon megbízzon Önben és teljes szabadságot biztosítson minden feltétel nélkül, ha a másik oldatról ez nem természetes. 2014 / 2015 során a Virághoroszkóp szerint lehet, hogy egy új feladat, vagy akár új munka van kilátásban, de ez ne riassza meg, mert kedvező változást hozhat. Jobb időbeosztás mellett sokkal több ideje juthat a családra és saját magára. Rokoni viták felmerülhetnek, de a szoros családi kapocs még biztosabbá válik. Próbáljon mások iránt több megértést és türelmet tanúsítani, Ami az egészséget illeti, ez is csak akkor lehet rendben, ha lelki békéjét és az egyensúlyt megtalálja, a mások iránti nemtörődömség visszaüthet, nehogy magára maradjon, amikor szüksége lenne segítségre.

A 9.,18., és 27. napok szülöttei a Rózsa jegyébe tartoznak. Náluk gyakorta felfedezhető a szenvedélyes, időnként agresszív természet, ezzel együtt könnyen haragra gerjednek, de kemény karakterek és egyenes, őszinte emberek. Kiharcolják, hogy egy társaságnak ők legyenek a fókuszában, semmit nem tesznek rutinból, igen kreatívak, minden körülmények között feltalálják magukat. Hajlamos két végén égetni a gyertyát, épp emiatt az egyébként áhított örök szerelem és végleges kapcsolat sokáig várat magára. Ennek oka megrögzött hűtlenségre való hajlama is, ezért többször is előfordul, hogy párját, társát elég alaposan megsérti. A Rózsa 2014 / 2015-ben nagyon figyeljen pénzügyeire, ne bocsátkozzon szabálytalan manőverekbe, mert ebben az időszakban megtörténhet, hogy anyagi téren kellemetlenségek érik. A család más kereső tagjainak is akadhat nehéz időszaka ez évben, épp e miatt nagyon fontolja meg pénzügyi lépéseit, nehogy bajba kerüljenek. Ha boldog párkapcsolatban él, ne veszélyeztesse azt sem most, sem máskor, mert 2014 / 2015 kemény év lesz, nem lehet mindenkor szerencséje, és nem számíthat örökké a másik megértésére. Az egészség terén nem lesznek gondjai, de igyekezzen barátságban, békességben élni, ne adja át magát semmiképp a lehúzó, rossz hangulatnak.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu