horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Horoszkóp és ezotéria

 

A csillagjóslás eredetileg egy intenzív filozófiai, pszichológiai és terápiás rendszer volt, amely részletes információkat adott arról, hogy honnan is jöttünk, milyen fajta emberek vagyunk, és hogyan kell saját személyes hasznunkra fordítani azokat a különféle erősségeket és képességeket, melyek bennünk rejlenek. A New Age rajongók az asztrológiát több fő célra használják: saját magunk és mások pszichológiai megértésére, a kapcsolatok belső dinamikájának a meglátására, események megtervezésére és a jövő kifürkészésére.

Emberek milliói olvassák a napi horoszkópjukat, de soha nem próbálják meg elsajátítani az asztrológia alapjait. Szinte mindenki, aki elmúlt már 13 éves tudja, hogy mi az állatövi jegye, de nem sok mindenki érez vágyat arra, hogy ezen a vonalon elmélyüljön és megtanulja a jegy jellemzőit. Sokaknak egyszerűen nincs idejük arra,

hogy egy új szókincset sajátítsanak el, vagy, hogy összetett fogalmak megértésével küzdjenek meg. Nem arról van szó, hogy nem élvezik az asztrológia témáját, hanem hogy számos asztrológia tanár túlbonyolítja e tárgyat az új hallgatók számára. A célja ennek a cikksorozatnak az, hogy az asztrológiát hozzáférhetővé és tanulhatóvá tegye mindenki számára.

 

 

Az asztrológia egy bonyolult és egyben egy nagyon érdekes tárgy. Ha Ön teljesen kezdő, aki az asztrológia megértését keresi, akkor ez itt Ön számára a tökéletes hely arra, hogy belevágjon.

Ezen a honlapon egyértelműen és átfogóan átvesszük az alapokat, és előrefelé vezetjük Önt egy elmélyültebb tudáshoz. Megnyithatjuk ezt az oldalt az asztrológia bárminemű előzetes ismerete nélkül, és pusztán egy kis összpontosítás segítségével, megtanulhatunk mindent, ami ahhoz kell, hogy hozzáláthassunk kibogozni akár a legbonyolultabb horoszkópokat is.

A haladóbb a érdeklődők is meríthetnek ebből a részből, ahol horoszkópokat egy pontosan rendszerezett módon vázoljuk fel, melyet a saját horoszkóp gyűjteményére is alkalmazhat. Miután megtanulta ezt a technikát, nem akad majd olyan nehéz horoszkóp, amelyet ne tudna megfejteni.

Sokan tanulmányozzák az asztrológiát úgy, mint az emberi viszonyulás egy jobb megértési módját. Itt olyan világos magyarázatokat és technikákat írunk le, melyek segítségével a kapcsolat asztrológia mesterévé válhat.

Mindenki szeretné tudni, mit hoz a jövő, és ezen az oldalon megkapja a szükséges eszközöket, ahhoz hogy meg tudjon nézni egy horoszkópot, és fel tudja tárni a lehetséges eseményeket. Vannak ezen túl meglátások azzal kapcsolatosan, hogy hogyan kell az asztrológia segítségével eseményeket előre tervezni.

Az asztrológia az élet leckéiről és lehetőségeink kibontakoztatásáról szól, és ezen az oldalon olyan könnyen érthető technikákat ajánlunk Önnek, amelyek segítenek elsajátítani az asztrológia ősi és hasznos tudományát. Ez a kis útmutató remélhetőleg, visszahoz egy kicsit ebből az elveszett tudásból és megmutatja, hogyan lehet arra használni, hogy az életében jobb döntéseket hozzon akár már a mai napon!

Jó szerencsét!


viraghoroszkopKétféle virághoroszkóp ismeretes, az egyik tizenkét virágot foglal magába és nagyjából az asztrológia tizenkét csillagjegyére épül. A másik a kilenc bolygóhoz kapcsolódik, tehát kilenc virágot tartalmaz, és kiszámításakor nem a hónapokat, hanem a születésnapra, tehát azért, hogy megtudjuk melyik a virágunk, csak a születésnapi dátumra van szükség, tehát a numerológia az alapja. A Virághoroszkóp 2014 / 2015-ben is a nélkül mondja el a várható eseményeket, hogy meg kellene hozzá adni a születés évét. Mivel az egyes napokhoz illeszkedő virágok sok sok tapasztalat és tanulmány alapján lettek besorolva, így ez a fajta horoszkóp is teljes és hiteles jellemzést ad.


Az 1., 10., 19., 28. napokon születettek a Napraforgó jegyébe tartoznak, az ő legerősebb személyiségjegyük a nemes lelkűség, elkötelezettek és céltudatosak. Szimpatikus személyiségek, főként akkor boldogok, ha ők adhatnak. Óriási akaraterővel bírnak, a lehetetlent is képesek megoldani. A cél érdekében nem válogat a kivitelezés eszközeiben. Igen tehetséges emberek, kreatívak, ezen tulajdonságaik gyakran a sikerek csúcsára segítik őket. Kevésbé jó tulajdonsága a Napraforgónak, hogy néha erőszakos, önző,pedig több szerénységgel sokkal többre is vihetné. A szerelemben imádja a romantikát, de kapcsolatai csak akkor lehetnek teljesek, ha erőszakosságát levetkőzi. A Virághoroszkóp 2014 / 2015-re a Napraforgó jegyében születettek számára váratlan pénzhez jutást mutat, ami adódhat egy öröklésből, de akár munkahelyi előremenetelében is bízhat. A nem várt nagyobb összegtől ne szálljon el, mert akkor cselekszik okosan, ha ezt megbecsüli és gondol a jövőre, jöhetnek még rosszabb idők is. A 2014 / 2015 párkapcsolat terén számíthatnak rá, hogy rátalál az igazira ebben az évben, méghozzá egy mindent elsöprő szerelem tükrében. maradjon azonban a földön,  ne vakítsák el az érzelmek, mert ilyenkor könnyen pórul járhat az ember. A Napraforgók egészségi állapota megfelelő lesz, de ha régen járt orvosánál, egy kis állapotfelmérésre érdemes felkeresni.

További Horoszkópok - Mindent az angyalokról

A következő jegy a Babarózsa a Virághoroszkópban, azok tartoznak ebbe a jegybe, akiknek a születési napja 2., 11., 20., 29. A Babarózsa szülöttei higgadt, barátságos, de ugyanakkor szenvedélyes és érzékeny lelkű emberek, Egyenes jellemük kizárja, hogy kibeszéljenek másokat, nem tűrik a hazugokat és magukat a hazugságokat sem, ezért gyakran előfordul náluk, hogy csak egy két igaz barát tart ki mellettük. A nehéz helyzeteket pillanatok alatt felmérik és képesek megoldani is, konokságuk ilyenkor jól jön, mert ez úgy teszi őket akaratossá, hogy ez erőt ad a megoldásokhoz. A szerelem terén rájuk is jellemző a romantikus alkat, a nagy szenvedély, de könnyen áteshetnek a ló túlsó oldalára, ilyenkor kibírhatatlanul féltékennyé képesek válni, erről le kellene szokni, mert kevesen viselik el hosszútávon. A Babarózsák 2014 / 2015-es éve kihívásokkal lesz tele, de annak ellenére, hogy ettől még nagyobb erőre kapnak, maradjanak körültekintőek anyagi, családi téren egyformán. A magányosak közül sokan révbe érnek, de családi ügyekben nem lesz minden felhőtlen, kerüljék a rokoni vitákat. Ez azért is fontos, mert a stresszes helyzetek nincsenek jó hatással egészségi állapotukra, több kikapcsolódásra, aktív pihenésre szorítson időt.

Bükköny azok Virághoroszkópja, akik a 3.,12.,21.,30.-as napokon születtek. Az ide sorolt személyek igen kíváncsi és nem túl stabil egyéniségek, sokan köztük olyanok, mintha kettős személyiségük lenne. Az egyik percben magába zárkózik, a következőben pedig újraéled, rá sem ismerni. Családja és barátai felől nagy toleranciára és türelemre van szüksége. Kíváncsi természete állandóan hajtja, kutatja, hajkurássza az újdonságokat, de a dolgokra hamar ráun, nem elég kitartó. Szerelmi téren is a változatosság hajtja, nem mond le szabadságáról, e miatt a lazább kapcsolatokat keresi. A Bükköny 2014 / 2015-ben kimagasló sikerekkel számolhat munkája terén és anyagi szempontból is. Előléptetés is előfordulhat, az biztos, hogy ez évben kimondottan népszerű lesz az élete minden terén. Aki megállapodott párkapcsolatában, annál nagy esélye van a család bővülésének, ahol pedig már vannak gyermekek, ott az eddiginél sokkal meghittebb lesz az élet. Egészsége teljesen rendben lesz, arra azért érdemes odafigyelni, hogy ne vállalja túl magát, akár milyen jól alakulnak a dolgok.

A Kéknefelejcs azok horoszkópját ismerteti, akik a 4., 13., 22., 31. napokon születtek, és akiknek legjellegzetesebb vonásai a vak bizalom, és a hűség, kitartás minden körülmények között, a végsőkig. Soha nem nagyszájúak, szeretnek a háttérben maradni, nehezen mutatják ki érzéseiket, talán ez védekező eszközük, így kevésbé bánthatják meg őket. Családcentrikusak, nagyon szoros a kapcsolatuk barátaikkal is, ez ad nekik biztonságérzetet, ugyanis nagyon tartanak a változásoktól. Saját magával szemben nagyon magas követelményeket állít fel, sokszor olyan, mintha versenyt futna önmagával is, hogy elsőnek érjen célba. Egész életében szerelmes a Kéknefelejcs, nagyon igényli, hogy ez az érzés állandóan jelen legyen és mindent meg tesz, hogy az érzéseket életben tartsa. Munkája során a 2014 / 2015-es kellemes meglepetéseket tartogat, úgy alakulhat, hogy végre önállóvá válhat anyagilag, nem kell mástól függnie. Akár egy jó befektetésre is gondolhat 2014 / 2015-ben, ez az üzlet most igen jól sülhet el. A szerelemben nagy dolgokat ne várjon ez évben, aki független, most inkább kisebb, de kellemes kalandokra számíthat. Az egészsége kiválóan alakul, kirobbanó formában lesz, de ha csapodár életbe csap át, az rosszul is végződhet, a testünknek is vannak határai, így érdemes egy kissé visszafogottabban hajszolni az életet.

Az Írisz szülöttei azok az emberek, akik a 5, 14, 23.-as napokon jöttek világra, ők mindannyian többnyire bátor, erős jellemek. Az Írisz könnyen barátkozik, kellemes társaság, állandóan újdonságokkal képes előrukkolni, szórakoztató egyéniség. Igaz, hogy nagyon meg tudja magát makacsolni, de egyben tiszteletreméltó is, hogy a kemény helyzetekből milyen intelligens módon tud kilábalni. Rendkívül találékony, ha kitűz egy célt, nincs semmi és senki, aki megállíthatná. A szerelemben őszinte és lángoló, de azok számíthatnak közeledésére, akik elfogadják olyannak, amilyen és nem kívánják erőszakkal megváltoztatni. Távolságtartása miatt elég lassan adja be derekát, de ha megtalálja a szerelmet, kitartó és mindent meg tesz a kapcsolatáért. Az Írisz 2014 / 2015-es Virághoroszkópja ebben az esztendőben nagy gazdasági fellendülést mutat, megtörténhet, hogy ezt többszöri munkahely cserével éri el. Aki kapcsolatban él, remek alkalom kínálkozik a családalapításra, aki még keresi párját, az is révbe érhet, ha képes hosszú távon fenntartani kapcsolatát. Amire ügyelni kell, hogy ne vállaljon többet a munkahelyén, mert az az egyébként jó egészsége rovására mehet. kapcsolódjon ki, pihenjen és az egészséges táplálkozás szem előtt tartása sem árt.

Következnek a Pipacsok, akik a hónapok 6.,15., 24. napjain születtek. Ők mind finom lelkű, igen érzékeny emberek, akik nagyon jó barátnak bizonyulnak, így büszkélkedhetnek is sok igaz baráttal, jó ismerőssel. Ragaszkodik családtagjaihoz, de mások is keresik és szeretik az ő társaságát. igen nagy ellenségük az egyedüllét, de ennek ellenére előfordul, hogy szeretnek félrevonulni, elgondolkodni az élet dolgain, és felmérni a pillanatnyi problémákat, helyzetüket. Javíthatatlan romantikusok, kitartóan küzd, hogy megtalálja élete igazi párját. A Pipacs 2014 / 2015-es éve egy olyan eshetőséget tartogat számára munka terén, amelyet nem lehet visszautasítani és nem is lenne okos dolog. Igen nagy sansza van arra, hogy egy remek állást megcsípjen, ez persze az anyagi helyzetét is nagyon kedvezően befolyásolja. A Pipacsok párkapcsolata véglegessé válhat, itt az ideje, hogy révbe érjenek és gondoljanak a családalapításra. Ebben az évben többször előfordul majd, hogy kényes kérdésekben kell döntenie, ezért erősítse meg fizikailag és idegileg egyaránt magát, így menni fogminden. mint a karikacsapás.

A 7, 16, 25. napokon születettek az Orchidea jegyébe tartoznak a Virághoroszkópban. Ezek az embertípusok nem csak romantikusak, de már már sokszor hiszékenységbe hajlóan naivak. Óriási felelősségtudatuk irányítja tetteiket, munkájukban hallatlanul becsületesek, gyakran sokkal többet vállalnak el, mint ami normálisnak mondható, ennek elsődleges oka, hogy nagyon sokat jelent nekik az anyagi biztonság, Szereti a kényelmet és ennek megteremtése vezérli főként, de nem csak a maga, hanem családja számára is ezt kívánja biztosítani. Emberbarát, nyílt jelleméből akad, hogy könnyen meg tudják bántani, elég lenne egy kicsit kevésbé megbízni főleg az ismeretlenekben. A szerelem nagy kihívás számára, sokszor észérvek vezérlik a párkeresésben, de ha rátalál a szerelem, akkor átcsap romantikus hősbe. Az Orchideákra kellemes 2014 / 2015-e év köszönt, a munkahelyi ügyek kiválóan alakulnak, szép tempóban haladhat előre és ez a keresetében is meglátszik majd. A párkapcsolatában némi felhők gyülekeznek, igyekezzen többet törődni párjával, és ne csináljon a bolhából elefántot, akkor egy kis türelemmel, kedvességgel megoldhatják a problémákat. Ne legyen pesszimista az egészségét illetően, mert az ok nélküli aggódás teheti beteggé. Lazuljon el gyakrabban, így könnyebben talál megoldást a gondokra is.


A Margaréta jegyűek a 8-as, 17-es és 26-os napokon születettek, akik türelmes, gyengéd személyiségek, ám mégis előfordulhat, hogy időnként kiszámíthatatlanná válnak. csak magában hisz, céljai határozottak, és harcolnak is azokért. Sokkal többet kellene családjával foglalkoznia, mert ha erre nem figyel, kicsúszhatnak a dolgok a kezei közül. A Margaréta egyenesen elvárja szeretteitől, hogy ahogy ő diktál, úgy ugrálják körül, de bármennyire elnézik és tolerálják ezt a többiek, ez a helyzet nem tartható fenn sokáig. Nem várhatja el párjától, hogy vakon megbízzon Önben és teljes szabadságot biztosítson minden feltétel nélkül, ha a másik oldatról ez nem természetes. 2014 / 2015 során a Virághoroszkóp szerint lehet, hogy egy új feladat, vagy akár új munka van kilátásban, de ez ne riassza meg, mert kedvező változást hozhat. Jobb időbeosztás mellett sokkal több ideje juthat a családra és saját magára. Rokoni viták felmerülhetnek, de a szoros családi kapocs még biztosabbá válik. Próbáljon mások iránt több megértést és türelmet tanúsítani, Ami az egészséget illeti, ez is csak akkor lehet rendben, ha lelki békéjét és az egyensúlyt megtalálja, a mások iránti nemtörődömség visszaüthet, nehogy magára maradjon, amikor szüksége lenne segítségre.

A 9.,18., és 27. napok szülöttei a Rózsa jegyébe tartoznak. Náluk gyakorta felfedezhető a szenvedélyes, időnként agresszív természet, ezzel együtt könnyen haragra gerjednek, de kemény karakterek és egyenes, őszinte emberek. Kiharcolják, hogy egy társaságnak ők legyenek a fókuszában, semmit nem tesznek rutinból, igen kreatívak, minden körülmények között feltalálják magukat. Hajlamos két végén égetni a gyertyát, épp emiatt az egyébként áhított örök szerelem és végleges kapcsolat sokáig várat magára. Ennek oka megrögzött hűtlenségre való hajlama is, ezért többször is előfordul, hogy párját, társát elég alaposan megsérti. A Rózsa 2014 / 2015-ben nagyon figyeljen pénzügyeire, ne bocsátkozzon szabálytalan manőverekbe, mert ebben az időszakban megtörténhet, hogy anyagi téren kellemetlenségek érik. A család más kereső tagjainak is akadhat nehéz időszaka ez évben, épp e miatt nagyon fontolja meg pénzügyi lépéseit, nehogy bajba kerüljenek. Ha boldog párkapcsolatban él, ne veszélyeztesse azt sem most, sem máskor, mert 2014 / 2015 kemény év lesz, nem lehet mindenkor szerencséje, és nem számíthat örökké a másik megértésére. Az egészség terén nem lesznek gondjai, de igyekezzen barátságban, békességben élni, ne adja át magát semmiképp a lehúzó, rossz hangulatnak.


szammisztikaSzámmisztika 2014 / 2015 - A számmisztika egy számokat felhasználó spirituális szerkezetű eszköz arra, hogy esetleg belepillantást nyerjünk a jövőbe, vagy megtudjunk néhány számunkra fontos információt. A mennyiség mellett a minőségre is hangsúlyt fektet. Miden számnak meg van a maga jelentéstartalma. A numerológia egyik atyjának Pütagorast tartják. Mint a bolygók, a számok is rendkívül fontosak az emberek számára. Körülölel minket, áthat, köztünk van. Mindent le lehet írni számokkal és bármit ki lehet fejezni azokkal. A numerológia csak a sok között létező egy jóslási mód, talán az összes közül a legracionálisabb módszer. De ez a módszer manapság már nem része a matematikának, mint ahogy régen az volt.


horoszkop az agybanHoroszkóp az ágyban 2014 / 2015 évre - Itt is fontos a kémia? Sokszor szóba kerül a kémia, na, nem az iskolai óra értelmében, hanem párkapcsolati szinten. Hogy jól működjön egy Nő és Férfi között a kapcsolat, a mindennapokban és az intim pillanatokban is, bizony az úgynevezett szikrának meg kell lennie, itt is fontos a kémia.

Ez bizony kihat az ágyban töltött percekre is, és ahhoz, hogy tudjuk, melyik csillagjegyű személlyel illünk leginkább össze, vegyük sorra a horoszkóp az ágyban iránymutatóit!


japan horoszkopA japán horoszkóp a Krisztus előtti 100. évtől ismert, és az akkoriban uralkodó Kaika császár nejének nevéhez fűződik ennek „megalkotása”. A japán horoszkóp a Hold és a Nap állásának, egymáshoz viszonyított helyzetének viszonyán alapszik és manapság már az asztrológia stabil részét képezi.

A japán horoszkóp a születési évszám alapján kilenc csillagjegybe sorolja a személyiségek vizsgálatát, mely jegyek és a hozzá tartozó születési évek a következők:

asztrologia
Nos, most ez egy jó kérdés! A legelső ösztönös válaszom az volt, hogy asztrológussá mindenképpen válni kell, mint inkább születni, mivel az asztrológia olyan készség, amelyet meg lehet tanulni, mint bármi mást. De ha még jobban megvizsgáljuk a dolgot, vannak bizonyos fényszögek, amelyek, úgy tűnik, ugyanolyanok nagyon sok asztrológusnál (de egyáltalán nem mindegyik esetében), amely egyfajta veleszületett "érdeklődést" mutat a téma iránt.

Első ránézésre, ugyanakkor, ez a kérdés ugyanaz, mint "Mérnöknek, ügyvédnek, orvosnak (vagy bármi más hivatásra) születni kell, vagy azzá kell válni?"

Bárki, aki valaha is tanult szakmai asztrológiát tudni fogja, közismerten nehéz pontosan valakinek a hivatását meghatározni egyedül a szülési horoszkópból. Viszonylag könnyű belőni egy iparágat - pl. Égközép a Bikában, melyet megerősít még néhány más tényező, amelyek egy építőiparbéi hivatásra mutathatnak - de azt kideríteni pontosan, hogy az adott személy hogyan használja a különböző adottságait az iparágon belül, az megint egy más kérdés. Lehet, hogy fizikai építési munka, építészeti tervezés vagy építési anyagok gyártása, vagy bármi más. Gyakran a planetáris pozíciók nyomokat hagynak nekünk, valami konkrétat megerősítenek vagy kizárnak, mint a kétkezi munka a szellemi munkával szemben - de nem mindig.


Hasonlóképpen van a segítség nyújtó hivatásokkal is, amelyek magukban foglalják a tanácsadás minden formáját. Bár elég könnyű megállapítani, hogy valaki valamiféle tanácsadási hivatást gyakorol-e, sokkal nehezebb azt látni, függetlenül attól, hogy az hagyományos pszichoanalízis-e vagy,  energialégzés, asztrológiai tanácsadás, házassági tanácsadás, vagy hasonlók.

Ennek ellenére, lehetséges azt megállapítani a születési horoszkóp alapján, hogy valakinek van-e mély érdeklődése vagy affinitása egy bizonyos téma iránt, mint pl. az asztrológia - bár az, hogy elindultak-e az érdeklődés vonalán az már nem annyira tiszta, és az adott egyén szabad akaratától is függ az egyben. Ezt szem előtt tartva, nézzük meg, melyik asztrológiai tényezők jelezhetik a legnagyobb érdeklődést.

Asztrológia - hagyományosan így gondolják - az Uránusz uralma alatt áll. Egyértelműen egy erős Uránusz a horoszkópban segítene azonnal beazonosítani egy ilyen háttér vonzódást az efféle témával kapcsolatosan.
Az Uránusz erős lehet egy olyan horoszkópban, ahol a Vízöntő az Aszcendens a holdjegy vagy a napjegy horoszkópban, vagy ahol az Uránusz együtt áll az Aszcendenssel. Az Uránusz együttállásban az Égközéppel (az a pont, amely a karrier törekvésekkel kapcsolatos, más egyebek mellett), nagyon segítőkész jegy a bimbózó asztrológus számára - de olyan karriert is jelölhet, ami rendkívül technikai vagy tudományos, vagy egyszerűen az illető karrierje valamilyen módon nem mindennapi.

 

 

A Vízőntő a tízedik ház csúcsán egy másik "tipikus" helye az asztrológia iránti érdeklődésnek, amely aztán később karrierré nőhet. Ugyanígy az Uránusz vagy a Vízöntő a kilencedik házban vagy annak a csúcsán általában a téma iránt való spirituálisabb érdeklődést mutat.

Eltekintve a Vízöntőtől személyesen azt érzem, hogy a Skorpió is gyakran meghatározó, egy asztrológus horoszkópjában. A Skorpió szeret mélyre hatolni, a felszínes alá, és mély érdeklődése van az élet rejtelmei iránt.

Azt is érzem, hogy a Mérlegnek is megvan a megfelelő adag együtt és beleérző képessége ehhez, miközben képes megtartani az objektív, racionális nézőpontot az ügyfél problémáinak a szemlélése során.

Eltekintve a kezdeti érdeklődéstől az asztrológia iránt, ugyanakkor, egy számos készségre van szüksége ahhoz, hogy ettől az érdeklődéstől eljusson egészen a gyakorlás színpadjáig. Jó beszédkészséggel kell, hogy rendelkezzen, mind szóban és írásban, hogy képes legyen elmagyarázni a bonyolult fogalmakat az ügyfélnek az egyszeri ember nyelvén. Erős Merkúr az Ikrekben vagy a Szűzben segít itt. Asztrológusoknak sokszor kell bajba jutott ügyfelekkel foglalkozni, és sok nyugtalanító mesét kell végighallgatni, így egy jó adag megértés és együttérzés is szükséges – egy jó helyen lévő vagy jó fényű Hold vagy a Vénusz hasznos ehhez, és hangsúlyos Mérleg egy kiegyensúlyozott és objektív szemléletmód megtartásában segít.

Tapintat és a diplomácia is fontosak, és újra, ilyenkor a Holdra, a Vénuszra és a Mérlegre tekintünk, hogy megnézzük, van-e támogatás ezen a területen. Bár úgy is gondolhatnánk, hogy egy erős Rák vagy Halak segítheti a "gondoskodó/tanácsadó" oldalát az asztrológus munkájának, az én személyes véleményem az, hogy valaki nagyon erős, a horoszkópban túlsúlyban lévő vizes jegyekkel túlságosan belebonyolódhat érzelmileg az ügyfél problémáiba - és ez egyiküknek sem jó. Szerintem a levegős jegyek sokkal fontosabbak, egy kis távolságnak és objektivitásnak a megtartásában.
Egy jó adag intuíció is segít egy olyan horoszkópnak az elemzését megoldani, amely túl sok lehetőséget kínál fel - a Neptunusz egy vizes jegyben vagy pozitív szögben a Nappal vagy a Holddal megadja ezt az intuíciót, anélkül, hogy érzelmileg túlságosan elsodródna az illető.

Az asztrológusnak inkább nyitottnak kell lenni, és nem ítélkezőnek lenni az emberek és problémáik felől. Egy jó fényszögben lévő Merkúr vagy Jupiter, megint egy levegős jegyben, elengedhetetlen ehhez. Még élesen is kell látniuk a részleteket, ehhez a Szűz és a Skorpió a legjobb, és mint bármelyik vállalkozónak, rengeteg üzleti érzék is kell, és ilyenkor általában az Oroszlánt vagy a Bakot nézzük. E mellett természetesen a képletnek kell tartalmaznia a bonyolult, szerteágazó tudományágak tanulmányozására való képességet, de ugyanakkor ez rengeteg szakmára vonatkozik.

Ennyit az "ideális" asztrológusról. Nem mindenki rendelkezik a fenti adottságokkal - én magam biztosan nem, bár érdekes megjegyezni, hogy az "asztrológia iránti érdeklődést" jelző tipikus együttállások nagyon erősek a horoszkópomban a többi dologhoz képest, és ez ugyanígy van más asztrológusok születési horoszkópjaival is, amelyeket volt szerencsém tanulmányozni.

Összefoglalva, úgy érzem, hogy a válasz az eredeti kérdésre, hogy "Asztrológusnak születni kell vagy tanulni" az, hogy "MINDAKETTŐ!" A kezdeti érdeklődés az asztrológia iránt, a nyitottság annak tanulmányozására, és a vágy, hogy bekapcsolódjunk– ezek a dolgok veleszületettek, ezeket kínálják nekünk a születési képletek, és viszonylag könnyen ki lehet őket szúrni a születési ábrában.

 

 

Azonban csakúgy, mint minden más készség, így az asztrológia is fejleszthető, változó sikerrel, mint minden másban. A csodálat kezdeti szikrájának a megléte szükséges, hogy érdemes legyen tanulni, de bárki aki szeretne tanulni asztrológiát, megteheti azt, és megfelelő jártassági szintre hozhatja fel magát a matematikában és a technikai kérdésekben.
Ahogyan egyre jobban hozzászokunk az asztrológia használatához és az azzal való munkához, a velünk született intuíció egyszer csak elkezd működni, bár az asztrológia az nem olyasféle "tisztánlátó" dolog, hanem egy tudomány, és én azt veszem észre, hogy saját intuícióm gyakran segít nekem tisztázni olyan kérdéseket, amelyeket nem mutat világosan egy bizonyos képlet. És az előzőekre megint visszatérve, ez az intuíció nálam veleszületett - másoknak is meg van ugyanez az intuíciójuk, de más területeken használják.

Végezetül, az én meglátásom szerint átlagos asztrológussá bárki "válhat", ha tanulni akar és keményen dolgozik. Egy igazán jó asztrológus, azonban "született" abban az értelemben, hogy az ilyen asztrológusnak a szakma egy életen át tartó szerelem, és belül egyszerűen úgy érzik, hogy ez olyas valami amiben el "kellett" mélyülniük. Mint oly sok más szakmában is, azok az emberek lesznek a legjobb hivatásos asztrológusok, akik a szívüket teszik bele a szakmába - azok viszont, akik anyagi vagy más okok miatt kezdik el, lehet, hogy elég jól boldogulnak vele, de nem lesz munkájukban benne az a hiányzó bizonyos "valami."


Az asztrológusok tíz szabálya

  • Minden módosít minden mást.
  • Semmi sem olyan jó, vagy rossz, mint gondolja.
  • Csak óvatosan bánjunk az előrejelzésekkel, az sokkal jobb, mint amikor bolondnak néznek minket félig bevált előrejelzések miatt.
  • Vizsgálja a szerelmi, pénz és egészségügyi kérdéseket. Ha majd hivatásos asztrológus lesz, akkor az emberek 99% ezekről akar hallani. Ha amatőr marad, akkor valószínűleg Ön szeretné ezeket tudni. A többi cukormáz.
  • Ne vegye nagyon szívére a tranzitokat. A tranzit azt jelenti, hogy "átmeneti." Ezek az állomások a legjobb jelzők.
  • Folyamatosan tanuljon. Figyeljen mindig az öreg motorosokra. Ők tanították az Ön által oly csodálatosnak tartott asztrológusokat is.
  • Vegye komolyan az asztrológiát. Ne adja tudását oda túl olcsón. Sokba került Önnek mindezt megtanulni. Méltányos honoráriumot kérjen.
  • Tartsa a száját. Soha ne beszéljen arról, amit az ügyfelek mondanak, és ami bizalmas információ. Nem kell hozzá sok idő, és senki sem oszt meg magával semmit, és semmit sem fog tanulni utána.
  • Figyeljen. Az esetek felénél csak szeretnének valakivel beszélni az ügyfelek. A legtöbben megoldják saját problémáikat, ha egy kis erkölcsi támogatást kapnak Öntől. Valószínűleg inkább kézfogásra, mint előrejelzésre van szükségük.
  • Ossza meg a tanulni vágyókkal, amit tud. Így megmarad a jövőben is az asztrológia fontossága. Ez az Ön ajándéka a világnak.

Ezek nem a legfontosabb szabályok, csak néhány a főbb szabályok közül.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu