horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Horoszkóp és ezotéria

 

A csillagjóslás eredetileg egy intenzív filozófiai, pszichológiai és terápiás rendszer volt, amely részletes információkat adott arról, hogy honnan is jöttünk, milyen fajta emberek vagyunk, és hogyan kell saját személyes hasznunkra fordítani azokat a különféle erősségeket és képességeket, melyek bennünk rejlenek. A New Age rajongók az asztrológiát több fő célra használják: saját magunk és mások pszichológiai megértésére, a kapcsolatok belső dinamikájának a meglátására, események megtervezésére és a jövő kifürkészésére.

Emberek milliói olvassák a napi horoszkópjukat, de soha nem próbálják meg elsajátítani az asztrológia alapjait. Szinte mindenki, aki elmúlt már 13 éves tudja, hogy mi az állatövi jegye, de nem sok mindenki érez vágyat arra, hogy ezen a vonalon elmélyüljön és megtanulja a jegy jellemzőit. Sokaknak egyszerűen nincs idejük arra,

hogy egy új szókincset sajátítsanak el, vagy, hogy összetett fogalmak megértésével küzdjenek meg. Nem arról van szó, hogy nem élvezik az asztrológia témáját, hanem hogy számos asztrológia tanár túlbonyolítja e tárgyat az új hallgatók számára. A célja ennek a cikksorozatnak az, hogy az asztrológiát hozzáférhetővé és tanulhatóvá tegye mindenki számára.

 

 

Az asztrológia egy bonyolult és egyben egy nagyon érdekes tárgy. Ha Ön teljesen kezdő, aki az asztrológia megértését keresi, akkor ez itt Ön számára a tökéletes hely arra, hogy belevágjon.

Ezen a honlapon egyértelműen és átfogóan átvesszük az alapokat, és előrefelé vezetjük Önt egy elmélyültebb tudáshoz. Megnyithatjuk ezt az oldalt az asztrológia bárminemű előzetes ismerete nélkül, és pusztán egy kis összpontosítás segítségével, megtanulhatunk mindent, ami ahhoz kell, hogy hozzáláthassunk kibogozni akár a legbonyolultabb horoszkópokat is.

A haladóbb a érdeklődők is meríthetnek ebből a részből, ahol horoszkópokat egy pontosan rendszerezett módon vázoljuk fel, melyet a saját horoszkóp gyűjteményére is alkalmazhat. Miután megtanulta ezt a technikát, nem akad majd olyan nehéz horoszkóp, amelyet ne tudna megfejteni.

Sokan tanulmányozzák az asztrológiát úgy, mint az emberi viszonyulás egy jobb megértési módját. Itt olyan világos magyarázatokat és technikákat írunk le, melyek segítségével a kapcsolat asztrológia mesterévé válhat.

Mindenki szeretné tudni, mit hoz a jövő, és ezen az oldalon megkapja a szükséges eszközöket, ahhoz hogy meg tudjon nézni egy horoszkópot, és fel tudja tárni a lehetséges eseményeket. Vannak ezen túl meglátások azzal kapcsolatosan, hogy hogyan kell az asztrológia segítségével eseményeket előre tervezni.

Az asztrológia az élet leckéiről és lehetőségeink kibontakoztatásáról szól, és ezen az oldalon olyan könnyen érthető technikákat ajánlunk Önnek, amelyek segítenek elsajátítani az asztrológia ősi és hasznos tudományát. Ez a kis útmutató remélhetőleg, visszahoz egy kicsit ebből az elveszett tudásból és megmutatja, hogyan lehet arra használni, hogy az életében jobb döntéseket hozzon akár már a mai napon!

Jó szerencsét!


asztrológiai etika Van-e etikai kódex az asztrológus számára? No persze. Sőt, több is.

Kötelező betartani őket? Nem, de ha nem követünk valamiféle etikai kódexet, akkor az önmagunk vagy saját praxisunk megsemmisítése.

Az első szabály a szolgáltatásait kínáló asztrológus számára a titoktartás: Amit az Ügyfél azt mond, az bizalmas.

Ez elég egyszerűnek hangzik, de a legtöbb ember hajlamos kisebb dolgokat kikotyogni, ha nem tesznek aktív lépéseket afelé, hogy folyamatosan emlékeztessék magukat arra, hogy ezek a dolgok nem tartoznak a nagy nyilvánosságra.

Minden embernek joga van a saját születési adatai titokban tartásához, ha úgy kívánják.

Mindig kérdezze meg az ügyfelet, hogy használhatja-e az ő adatait (lehet egy tantermi illusztrációban, vagy egy előadás a témájában). Ne mutassa a személy nevét az adatokkal összefüggésben, és ügyeljen arra, hogy életük bizonyos részletei homályosak, vagy titkosak maradnak.

Olyan közszereplőkkel kapcsolatban, mint Bill Clinton, vagy Madonna, nem kell annyira óvatosnak lennünk, de a magánszemélyeknek joguk van ahhoz, hogy adataik titkosak maradjanak.

Bíróságon több alkalommal kimondták, például, hogy a közszereplőkkel kapcsolatban bármilyen adatot, vagy kritikát közzé lehet tenni, de a magánszemélyek kérdése teljesen más dolog.

Ugyanezek a szabályok nem vonatkoznak rájuk, és jaj, annak, aki egy magánszemélyt nevetségessé tesz.

Ez azt jelenti, hogy Ön, mint asztrológus soha nem is beszélhet arról, amit megtudott? Én egyáltalán nem így hiszem.


 

A legtöbb asztrológus tudja, hogy az Ikrek olyan dolgok fölött uralkodik, amelyek kettesével jelennek meg. Néhányan talán tudják, hogy a Halak hármas dolgokra vonatkozik.

Egyszer volt egy ügyfelem Vénusszal a Halakban és volt három működő veséje. A Vénusz, természetesen, uralja a veséket. Ez egy csodálatos kis bizonyítási anyag, amelyet már megosztottam más asztrológusokkal és asztrológia a diákokkal, több alkalommal. Azt hiszem, ilyesmiről beszélni nem sérti a magánélet, de én biztosan nem azonosítanám az illetőt, vagy használnám a születési adatait vagy a teljes horoszkópját az engedélye nélkül.

A második szabály - vagy talán az első szabály kellene, hogy legyen az aranyszabály: Bánjunk az ügyféllel úgy, mint ahogy azt másoktól elvárnánk saját magunkkal szemben.

Ez egyszerűen hangzik és valójában az is. De a gyakorlatban azonban, néha el kell, hogy gondolkodjunk azon, hányadán is állunk ezzel kapcsolatban.

Sokszor a szülők azt szeretnék, hogy értelmezzük a gyermekeik horoszkópját. Ez a kérés renden is volna. Azonban felnőtt gyermeknek joga van a saját adatai védelméhez. Még a tizenévesek horoszkópjából sem lehetne olyan információkhoz hozzájutni, amely sérteni jogaikat. A személyiség elemzése az egy dolog, de a szexuális életük megvitatása, például, megint egy másik kérdés.


Soha ne adjon senkinek olyan, a születési ábra alapján meglátott információt, amelyre más nem jogosult. Csak azért, mert látja, az nem jelenti azt, hogy azt el is kell mondani.

Ha kérdéses, hogy egy bizonyos információ-igény jogos-e, akkor kérdezzük meg magunkat, hogy nálunk rendben lenne-e az, ha a saját apánk, vagy anyánk, vagy valaki más feltenné az adott kérdést saját magunkkal kapcsolatosan.

Ha a szülők kérdeznek, akkor a döntés nehéz lehet. Sajnáljuk, de ez együtt jár a szakmával. Ha a szülő már tudja, hogy a gyermek homoszexuális, például, és azt akarják tudni, hogy a gyerek valaha is talál tartós boldogságot egy partnerrel, ez egy szerető aggodalom és jogos a kérdés, véleményem szerint.

De soha se tárjuk fel a homoszexualitást a szülőnek. Ez nem a mi szerepünk.

Ha a gyermek sérült és / vagy fogyatékkal élő, a szülő kérhet több mélybe vágó információt, és ez ebben az esetben várható is. Mert érdekeltek abban, hogy megtudják, hogy a gyermekük önellátó lesz-e, vagy gondozásba adásra lesz-e szükség.

Tudom, hogy egy nagymama habozott elmondani a fiának, hogy úgy gondolta, hogy a gyermekének pszichiátriai gondozásra van szüksége. Megnéztem a gyermek horoszkópját és biztattam, hogy nyugodtan beszéljen erről, elmondtam, a jelek szerint az apa nem látja a problémát világosan.

A mi szerepünk mindig a megértés elősegítése és az, hogy hozzásegítsük az embereket a jó döntés meghozatalához. Nem szabad meggyőzni az ügyfelet a saját véleményünkről, ebben mindenképpen óvatosnak kell lennünk, hanem inkább mintegy tájékoztatást kell nyújtani, egy objektív hangvételű áttekintést adva.

Néha ez azt jelenti, hogy a hallgatni kell. Nem minden ügyfél akar, vagy van szüksége teljes elemzésre. Néha csak arra van szükségük, hogy valaki fogja a kezüket, és lerakják lelki terheiket. Ez egy jogos igény, és helyesen járunk el, ha ebben segítséget nyújtunk. Nem etikátlan a teljes díj felszámolása, még akkor sem, ha mi nem jeleztünk előre semmit sem.

Az egyik legfontosabb szerepünk a békéltető szerepe.asztrológiai etika

Mint asztrológusok látnunk kell a két ember közötti konfliktus mindkét oldalát, és gyakran segíteni kell őket, hogy megértsék, mi akadályozza harmóniát közöttük. Soha nem foglalhatunk ellenséges álláspontot azonban, amikor horoszkópot olvasunk.

Nem állhatunk senkinek sem az "oldalán." Nincs összeférhetetlenség, ha asztrológusként mind a párkapcsolati problémát tapasztaló férjet és feleséget is segítjük egyaránt.

Ellenkezőleg, lehet, mi vagyunk egyedül azok, akik tudnánk segíteni nekik a másik szempontot is látni. Feltartunk egy "tükröt" amiben felismerik magukat, ezzel segítünk az ügyfeleknek látni milyen igényeik is vannak, és hogyan lehet a legjobban kezelni a saját életüket.

Fel kell hoznom itt néhány példát, nehogy önhitten becsapjuk magunkat, azt gondolva, hogy az asztrológia isteni hatalommal, betekintéssel ruház fel minket.

Sok minden nem tartozik az asztrológusra. Az ügyfélnek nyilvánvalóan - és néha kétségbeesetten - szüksége van egy ügyvédre, vagy orvosra, vagy egy pszichiáterre, vagy a házassági tanácsadóra. Ha Ön valóban a munkáját végzi, akkor megkéri az ügyfelet, hogy adott esetben keressenek fel szakembert.

Ezek után pedig ne avatkozzon be a szituációba. Egyszer volt egy nagyon beteg ügyfelem, akit meggyőztem, hogy keressen fel egy orvost. Azonnal kivizsgálásra küldte őt az orvos egy kórházba, mielőtt eltávolították volna az életét fenyegető rákos daganatot. Felhívott a kórházból és megkért mondjam meg neki, jó nap-e az a nap egy adott vizsgálatra.

Visszautasítottam a válaszadást. Mondtam neki, hogy az orvos kezében van, és azt kell csinálnia, amit az orvos mond. Nem vagyok orvosilag képzett, nem értettem a problémához, és nem avatkoztam be az problémával foglalkozó szakember dolgába.

Ez még egy fontos elvet vet fel: Ismerjük korlátainkat.

Ha Ön nem tud semmit a befektetésről, ne adjon befektetési tanácsot. Egy asztrológus nem érthet mindenhez. Vannak asztrológusok, akik specializálódtak a piacon. Használom őket. Egy ügyfelemet tavaly elküldtem egy ilyen asztrológushoz. Remélem, hogy segített neki. Tökéletesen rendben, ha azt mondjuk az ügyfélnek, hogy "nem értek hozzá." Egy másik dolog, ami teljesen rendben van, ha azt mondjuk, hogy "nem vagyok benne biztos."

Mondjunk igazat.

Néha lehet, hogy könnyebb megszépítve, közhelyekben tálalni a dolgokat, de azzal nem a munkánkat végezzük. Egy fiatal nő, akinek elemzést készítettem évekkel ezelőtt állandóan zaklatott és zaklatott, hogy mondjam meg, hogy egy férfi, aki tetszett neki, vajon viszonozná-e érzelmeit. Az illető házas volt, és mondtam neki, hogy esély sincsen rá. Évekkel később (20, talán) azt mondta, hogy azért jött vissza állandóan hozzám, mert hogy ritkán mondtam meg neki, amit hallani akart, de hogy ő mindig számíthatott rám az igazságért.

Legyen tapintatos, amikor mond valamit.

Egy bölcs ember egyszer azt mondta nekem, bármit meg lehet mondani bárkinek, csak tudni kell, hogyan. Igaza volt. Ha nem tudja, hogyan kell ezt megtenni, akkor végezzen el egy kommunikációs vagy tanácsadói tanfolyamot.

Az őszinteség a legjobb dolog, amit bele lehet vinni egy ügyféllel való kapcsolatba. Látom, ha a férj beteg a felesége horoszkópjában. Nem mindig tudom megmondani, hogy mi a baja. Lehet, hogy azt kell mondanom, "nem tudom." Elmagyarázom, hogy ez az ő horoszkópja, nem a férjé. Megfelelő magyarázat mellett, az emberek megértik a dolgokat.

 

 

Egy alkalommal egy ügyfél mérges volt rám, mert a férje meghalt az után a nap után, hogy nálam járt horoszkópelemzésért és úgy érezte, hogy nem figyelmeztettem ezzel kapcsolatban. Annyit mondtam, hogy van valami egészségügyi probléma a férjjel, és hogy jobb lenne egy kivizsgálás. Az egyedüli dolog, amit mondani tudtam neki később, hogy bocsánat, túl későn jött a javaslatom. Én nem irányítom a világegyetemet, egyszerűen csak megpróbálok segíteni az embereknek, hogy értelmet találjanak benne.

Körültekintően készítsük el az elemzéseinket.

Ha valami látható a diagramban három különböző módon is, akkor magabiztos lehet az előrejelzéssel kapcsolatban. De dolgokat ritkán lesznek olyan jók, vagy rosszak, mint ahogy gondoljuk. Adjon magának némi mozgásteret.

Kerüljük az kompromittációra okot adó helyzeteket. Néha nagyon nehéz elvonatkoztatni saját gyermekeink életétől. Küldje el a gyermekét karrier tanácsadásért egy olyan asztrológushoz, akiben megbízik, ha észreveszi, hogy rózsaszín szemüvegen néz, valahányszor a gyermeke horoszkópját vizsgálja.

Ugyanez az elv vonatkozik az egyéb rokonokra, és néha közeli barátokra is. Ha objektívek nem tudunk maradni, mondjuk el. Néha szükséges fenéken billenteni saját magunkat, ha képtelenek vagyunk megérteni saját korlátainkat.

A hippokratészi szabály, melyet az orvosok követnek jók minden asztrológus számára is: Először is, ne ártson. Segítsen, ha tud. El a kezekkel, ha nem tudunk segíteni. Ezt diktálja a józan paraszti ész és mindenkinek fel kellene ezt fogni. Ennek ellenére, rengetegszer belegázolunk más emberek életébe, anélkül, hogy előre átgondolnánk előzőlegesen, hogy mit is csinálunk.

Alaposan felkészülni minden elemzéshez.

A legjobb tudásunk szerint dolgozunk. Teljesen elfogadott, hogy csak egy bizonyos számú technikát alkalmazzunk egy adott ügyfél horoszkópjára.

A számítógépek előtti időszakban sok órát töltöttem minden horoszkóp matematikai részleteivel, kettősen ellenőrizve állandóan. Most az elkészítési idő sokkal gyorsabban és további eszközöket használunk, de nem feltétlenül látunk többet. Próbáljon meg nem eltévedni a részletekben. Ragaszkodjon a megbízható technikákhoz, és a tökéletesítse őket.

Mielőtt bármely személy horoszkópját olvasná, szánjon néhány percet a meditációra vagy imára. Ha nem szeretné imádságnak hívni, nevezze központosításnak, vagy aminek akarja, de azokat a pillanatokat használja csendes, szemlélődő előkészületre.

Ne próbálja meg a túlterhelni az ügyfelet információkkal az adott horoszkóp elemzése során. Amikor munkánk során kihagyunk az olvasatból dolgokat az azt jelenti, hogy csak a jelenleg legfontosabbak férnek bele. Ha még nem tárgyalta meg a diagram minden házát, az talán azért van, mert néhányukat intenzívebben elemezett ki közülük.

Önbizalommal tegye mindezt. Bízzon magában. Kövesse a megérzéseit. Figyeljen arra, hogy mire van szüksége az ügyfélnek.

Természetesen, lesz, amikor teljesen elhibázzuk. Valljuk be. A baseball játékosok nagyon sok pénzt kapnak azért, hogy a labdáknak kevesebb, mint harmadát találják el. Azok az asztrológusok, akik 90 %-ban találják el a labdát, milliókat kellene, hogy érjenek nem?

Néha nem fog sikerülni. Bocsáss meg magadnak. Próbálja keményebben legközelebb.

Néha bírálat éri. Hallgassunk figyelmesen. Az ellenség több fontos dolgot mond el rólunk, amit hallanunk kell, mint a barátok valaha is fognak.

Díjazzunk méltányosan.

Nem szabad alulértékelni, azt, amit adunk. Ön keményen dolgozott, hogy asztrológus lehessen. Állapítsa meg a díjait és ragaszkodjon hozzájuk. Számoljon fel honoráriumot, ha időközben az ügyfelek további információért telefonálnak. Ha az éves szolgáltatásának részét képezik az ilyen hívások - vagy akár egy ilyen hívás is - akkor azt tisztázza mindjárt az elején.

Ha ügyfélből barát válik, győződjön meg arról, hogy a barátság nem-e egyszerűen egy álcázott út az ingyen információhoz. Ha kétsége van, ne beszéljen velük asztrológiáról, és látja majd milyen jól halad a barátság.

Nem etikátlan, ha nem engedjük, hogy kihasználjanak. Ha egy ügyfél kihasználva a jóhiszeműségét, és megnövekedett mennyiségű időre tart igényt, növelje a díjakat.

etika az asztrológiábanLegyen saját privát időnk. Mindenképpen értessük meg a rendszeres ügyfelekkel, akik gyakran telefonálnak, hogy Ön nem dolgozik pl. vasárnap. Ha egy ügyfél olyan önző, hogy folyamatosan betolakodik az életébe (nem egyszerűen csak egy válság során) hosszú időn keresztül, akkor kérdezze meg magától, hogy ér-e annyit az ügyfél. Hallgasson belső válaszára.

Ne engedje meg, hogy túl függővé váljanak az ügyfelek. Néhány ember született tanuló. Nem jó asztrológus, ha ennek teret ad. Le kell őket választani, még akkor is, ha ezzel bevételi forrástól esik el.

Ne működjön légüres térben. Beszéljen más asztrológusokkal is. Találjon egy megbízhatót, aki őszintén beszél Önnel.

Folytassa a tanulmányait.

Nőjön a tudása. Tanuljon új technikákat. Bővítse könyvtárát. Tágítsa látókörét. Tegye meg a magától telhető legtöbbet, hogy jobb asztrológussá váljon évről-évre.

Egy szó erejéig a pénzről. Vezessen jó nyilvántartást. Fizesse meg az adókat. Ne dolgozzon "fű alatt." Emelje fel a fejét. Ha egy elégedetlen ügyfél bajt szeretne okozni az Ön számára, Önnek nem lesz sara. Ne feledje, ez a megélhetése, nem egy hobbi. Tisztelettel viszonyuljon hozzá.

Ha ön asztrológus, akkor becsülje meg a nevét és büszkén viselje. Nyújtsa az Öntől telhető lehető legjobb asztrológiai szolgáltatást. A Világegyetemről szóló tudás bizonyos kulcsai az Ön kezében vannak. Tartsa nagy gonddal kezében. Ez Önre bízatott.

Ossza meg amit tud. Tanítsa azokat, akik kérdeznek, segítse a kezdőket, adjon tanácsot azoknak, akik szeretnének az Ön nyomdokában járni. Ez az Ön ajándéka a világnak.


szammisztikaSzámmisztika 2014 / 2015 - A számmisztika egy számokat felhasználó spirituális szerkezetű eszköz arra, hogy esetleg belepillantást nyerjünk a jövőbe, vagy megtudjunk néhány számunkra fontos információt. A mennyiség mellett a minőségre is hangsúlyt fektet. Miden számnak meg van a maga jelentéstartalma. A numerológia egyik atyjának Pütagorast tartják. Mint a bolygók, a számok is rendkívül fontosak az emberek számára. Körülölel minket, áthat, köztünk van. Mindent le lehet írni számokkal és bármit ki lehet fejezni azokkal. A numerológia csak a sok között létező egy jóslási mód, talán az összes közül a legracionálisabb módszer. De ez a módszer manapság már nem része a matematikának, mint ahogy régen az volt.


horoszkop az agybanHoroszkóp az ágyban 2014 / 2015 évre - Itt is fontos a kémia? Sokszor szóba kerül a kémia, na, nem az iskolai óra értelmében, hanem párkapcsolati szinten. Hogy jól működjön egy Nő és Férfi között a kapcsolat, a mindennapokban és az intim pillanatokban is, bizony az úgynevezett szikrának meg kell lennie, itt is fontos a kémia.

Ez bizony kihat az ágyban töltött percekre is, és ahhoz, hogy tudjuk, melyik csillagjegyű személlyel illünk leginkább össze, vegyük sorra a horoszkóp az ágyban iránymutatóit!


japan horoszkopA japán horoszkóp a Krisztus előtti 100. évtől ismert, és az akkoriban uralkodó Kaika császár nejének nevéhez fűződik ennek „megalkotása”. A japán horoszkóp a Hold és a Nap állásának, egymáshoz viszonyított helyzetének viszonyán alapszik és manapság már az asztrológia stabil részét képezi.

A japán horoszkóp a születési évszám alapján kilenc csillagjegybe sorolja a személyiségek vizsgálatát, mely jegyek és a hozzá tartozó születési évek a következők:

asztrologia
Nos, most ez egy jó kérdés! A legelső ösztönös válaszom az volt, hogy asztrológussá mindenképpen válni kell, mint inkább születni, mivel az asztrológia olyan készség, amelyet meg lehet tanulni, mint bármi mást. De ha még jobban megvizsgáljuk a dolgot, vannak bizonyos fényszögek, amelyek, úgy tűnik, ugyanolyanok nagyon sok asztrológusnál (de egyáltalán nem mindegyik esetében), amely egyfajta veleszületett "érdeklődést" mutat a téma iránt.

Első ránézésre, ugyanakkor, ez a kérdés ugyanaz, mint "Mérnöknek, ügyvédnek, orvosnak (vagy bármi más hivatásra) születni kell, vagy azzá kell válni?"

Bárki, aki valaha is tanult szakmai asztrológiát tudni fogja, közismerten nehéz pontosan valakinek a hivatását meghatározni egyedül a szülési horoszkópból. Viszonylag könnyű belőni egy iparágat - pl. Égközép a Bikában, melyet megerősít még néhány más tényező, amelyek egy építőiparbéi hivatásra mutathatnak - de azt kideríteni pontosan, hogy az adott személy hogyan használja a különböző adottságait az iparágon belül, az megint egy más kérdés. Lehet, hogy fizikai építési munka, építészeti tervezés vagy építési anyagok gyártása, vagy bármi más. Gyakran a planetáris pozíciók nyomokat hagynak nekünk, valami konkrétat megerősítenek vagy kizárnak, mint a kétkezi munka a szellemi munkával szemben - de nem mindig.


Hasonlóképpen van a segítség nyújtó hivatásokkal is, amelyek magukban foglalják a tanácsadás minden formáját. Bár elég könnyű megállapítani, hogy valaki valamiféle tanácsadási hivatást gyakorol-e, sokkal nehezebb azt látni, függetlenül attól, hogy az hagyományos pszichoanalízis-e vagy,  energialégzés, asztrológiai tanácsadás, házassági tanácsadás, vagy hasonlók.

Ennek ellenére, lehetséges azt megállapítani a születési horoszkóp alapján, hogy valakinek van-e mély érdeklődése vagy affinitása egy bizonyos téma iránt, mint pl. az asztrológia - bár az, hogy elindultak-e az érdeklődés vonalán az már nem annyira tiszta, és az adott egyén szabad akaratától is függ az egyben. Ezt szem előtt tartva, nézzük meg, melyik asztrológiai tényezők jelezhetik a legnagyobb érdeklődést.

Asztrológia - hagyományosan így gondolják - az Uránusz uralma alatt áll. Egyértelműen egy erős Uránusz a horoszkópban segítene azonnal beazonosítani egy ilyen háttér vonzódást az efféle témával kapcsolatosan.
Az Uránusz erős lehet egy olyan horoszkópban, ahol a Vízöntő az Aszcendens a holdjegy vagy a napjegy horoszkópban, vagy ahol az Uránusz együtt áll az Aszcendenssel. Az Uránusz együttállásban az Égközéppel (az a pont, amely a karrier törekvésekkel kapcsolatos, más egyebek mellett), nagyon segítőkész jegy a bimbózó asztrológus számára - de olyan karriert is jelölhet, ami rendkívül technikai vagy tudományos, vagy egyszerűen az illető karrierje valamilyen módon nem mindennapi.

 

 

A Vízőntő a tízedik ház csúcsán egy másik "tipikus" helye az asztrológia iránti érdeklődésnek, amely aztán később karrierré nőhet. Ugyanígy az Uránusz vagy a Vízöntő a kilencedik házban vagy annak a csúcsán általában a téma iránt való spirituálisabb érdeklődést mutat.

Eltekintve a Vízöntőtől személyesen azt érzem, hogy a Skorpió is gyakran meghatározó, egy asztrológus horoszkópjában. A Skorpió szeret mélyre hatolni, a felszínes alá, és mély érdeklődése van az élet rejtelmei iránt.

Azt is érzem, hogy a Mérlegnek is megvan a megfelelő adag együtt és beleérző képessége ehhez, miközben képes megtartani az objektív, racionális nézőpontot az ügyfél problémáinak a szemlélése során.

Eltekintve a kezdeti érdeklődéstől az asztrológia iránt, ugyanakkor, egy számos készségre van szüksége ahhoz, hogy ettől az érdeklődéstől eljusson egészen a gyakorlás színpadjáig. Jó beszédkészséggel kell, hogy rendelkezzen, mind szóban és írásban, hogy képes legyen elmagyarázni a bonyolult fogalmakat az ügyfélnek az egyszeri ember nyelvén. Erős Merkúr az Ikrekben vagy a Szűzben segít itt. Asztrológusoknak sokszor kell bajba jutott ügyfelekkel foglalkozni, és sok nyugtalanító mesét kell végighallgatni, így egy jó adag megértés és együttérzés is szükséges – egy jó helyen lévő vagy jó fényű Hold vagy a Vénusz hasznos ehhez, és hangsúlyos Mérleg egy kiegyensúlyozott és objektív szemléletmód megtartásában segít.

Tapintat és a diplomácia is fontosak, és újra, ilyenkor a Holdra, a Vénuszra és a Mérlegre tekintünk, hogy megnézzük, van-e támogatás ezen a területen. Bár úgy is gondolhatnánk, hogy egy erős Rák vagy Halak segítheti a "gondoskodó/tanácsadó" oldalát az asztrológus munkájának, az én személyes véleményem az, hogy valaki nagyon erős, a horoszkópban túlsúlyban lévő vizes jegyekkel túlságosan belebonyolódhat érzelmileg az ügyfél problémáiba - és ez egyiküknek sem jó. Szerintem a levegős jegyek sokkal fontosabbak, egy kis távolságnak és objektivitásnak a megtartásában.
Egy jó adag intuíció is segít egy olyan horoszkópnak az elemzését megoldani, amely túl sok lehetőséget kínál fel - a Neptunusz egy vizes jegyben vagy pozitív szögben a Nappal vagy a Holddal megadja ezt az intuíciót, anélkül, hogy érzelmileg túlságosan elsodródna az illető.

Az asztrológusnak inkább nyitottnak kell lenni, és nem ítélkezőnek lenni az emberek és problémáik felől. Egy jó fényszögben lévő Merkúr vagy Jupiter, megint egy levegős jegyben, elengedhetetlen ehhez. Még élesen is kell látniuk a részleteket, ehhez a Szűz és a Skorpió a legjobb, és mint bármelyik vállalkozónak, rengeteg üzleti érzék is kell, és ilyenkor általában az Oroszlánt vagy a Bakot nézzük. E mellett természetesen a képletnek kell tartalmaznia a bonyolult, szerteágazó tudományágak tanulmányozására való képességet, de ugyanakkor ez rengeteg szakmára vonatkozik.

Ennyit az "ideális" asztrológusról. Nem mindenki rendelkezik a fenti adottságokkal - én magam biztosan nem, bár érdekes megjegyezni, hogy az "asztrológia iránti érdeklődést" jelző tipikus együttállások nagyon erősek a horoszkópomban a többi dologhoz képest, és ez ugyanígy van más asztrológusok születési horoszkópjaival is, amelyeket volt szerencsém tanulmányozni.

Összefoglalva, úgy érzem, hogy a válasz az eredeti kérdésre, hogy "Asztrológusnak születni kell vagy tanulni" az, hogy "MINDAKETTŐ!" A kezdeti érdeklődés az asztrológia iránt, a nyitottság annak tanulmányozására, és a vágy, hogy bekapcsolódjunk– ezek a dolgok veleszületettek, ezeket kínálják nekünk a születési képletek, és viszonylag könnyen ki lehet őket szúrni a születési ábrában.

 

 

Azonban csakúgy, mint minden más készség, így az asztrológia is fejleszthető, változó sikerrel, mint minden másban. A csodálat kezdeti szikrájának a megléte szükséges, hogy érdemes legyen tanulni, de bárki aki szeretne tanulni asztrológiát, megteheti azt, és megfelelő jártassági szintre hozhatja fel magát a matematikában és a technikai kérdésekben.
Ahogyan egyre jobban hozzászokunk az asztrológia használatához és az azzal való munkához, a velünk született intuíció egyszer csak elkezd működni, bár az asztrológia az nem olyasféle "tisztánlátó" dolog, hanem egy tudomány, és én azt veszem észre, hogy saját intuícióm gyakran segít nekem tisztázni olyan kérdéseket, amelyeket nem mutat világosan egy bizonyos képlet. És az előzőekre megint visszatérve, ez az intuíció nálam veleszületett - másoknak is meg van ugyanez az intuíciójuk, de más területeken használják.

Végezetül, az én meglátásom szerint átlagos asztrológussá bárki "válhat", ha tanulni akar és keményen dolgozik. Egy igazán jó asztrológus, azonban "született" abban az értelemben, hogy az ilyen asztrológusnak a szakma egy életen át tartó szerelem, és belül egyszerűen úgy érzik, hogy ez olyas valami amiben el "kellett" mélyülniük. Mint oly sok más szakmában is, azok az emberek lesznek a legjobb hivatásos asztrológusok, akik a szívüket teszik bele a szakmába - azok viszont, akik anyagi vagy más okok miatt kezdik el, lehet, hogy elég jól boldogulnak vele, de nem lesz munkájukban benne az a hiányzó bizonyos "valami."


Az asztrológusok tíz szabálya

  • Minden módosít minden mást.
  • Semmi sem olyan jó, vagy rossz, mint gondolja.
  • Csak óvatosan bánjunk az előrejelzésekkel, az sokkal jobb, mint amikor bolondnak néznek minket félig bevált előrejelzések miatt.
  • Vizsgálja a szerelmi, pénz és egészségügyi kérdéseket. Ha majd hivatásos asztrológus lesz, akkor az emberek 99% ezekről akar hallani. Ha amatőr marad, akkor valószínűleg Ön szeretné ezeket tudni. A többi cukormáz.
  • Ne vegye nagyon szívére a tranzitokat. A tranzit azt jelenti, hogy "átmeneti." Ezek az állomások a legjobb jelzők.
  • Folyamatosan tanuljon. Figyeljen mindig az öreg motorosokra. Ők tanították az Ön által oly csodálatosnak tartott asztrológusokat is.
  • Vegye komolyan az asztrológiát. Ne adja tudását oda túl olcsón. Sokba került Önnek mindezt megtanulni. Méltányos honoráriumot kérjen.
  • Tartsa a száját. Soha ne beszéljen arról, amit az ügyfelek mondanak, és ami bizalmas információ. Nem kell hozzá sok idő, és senki sem oszt meg magával semmit, és semmit sem fog tanulni utána.
  • Figyeljen. Az esetek felénél csak szeretnének valakivel beszélni az ügyfelek. A legtöbben megoldják saját problémáikat, ha egy kis erkölcsi támogatást kapnak Öntől. Valószínűleg inkább kézfogásra, mint előrejelzésre van szükségük.
  • Ossza meg a tanulni vágyókkal, amit tud. Így megmarad a jövőben is az asztrológia fontossága. Ez az Ön ajándéka a világnak.

Ezek nem a legfontosabb szabályok, csak néhány a főbb szabályok közül.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu