horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Horoszkóp és ezotéria

 

A csillagjóslás eredetileg egy intenzív filozófiai, pszichológiai és terápiás rendszer volt, amely részletes információkat adott arról, hogy honnan is jöttünk, milyen fajta emberek vagyunk, és hogyan kell saját személyes hasznunkra fordítani azokat a különféle erősségeket és képességeket, melyek bennünk rejlenek. A New Age rajongók az asztrológiát több fő célra használják: saját magunk és mások pszichológiai megértésére, a kapcsolatok belső dinamikájának a meglátására, események megtervezésére és a jövő kifürkészésére.

Emberek milliói olvassák a napi horoszkópjukat, de soha nem próbálják meg elsajátítani az asztrológia alapjait. Szinte mindenki, aki elmúlt már 13 éves tudja, hogy mi az állatövi jegye, de nem sok mindenki érez vágyat arra, hogy ezen a vonalon elmélyüljön és megtanulja a jegy jellemzőit. Sokaknak egyszerűen nincs idejük arra,

hogy egy új szókincset sajátítsanak el, vagy, hogy összetett fogalmak megértésével küzdjenek meg. Nem arról van szó, hogy nem élvezik az asztrológia témáját, hanem hogy számos asztrológia tanár túlbonyolítja e tárgyat az új hallgatók számára. A célja ennek a cikksorozatnak az, hogy az asztrológiát hozzáférhetővé és tanulhatóvá tegye mindenki számára.

 

 

Az asztrológia egy bonyolult és egyben egy nagyon érdekes tárgy. Ha Ön teljesen kezdő, aki az asztrológia megértését keresi, akkor ez itt Ön számára a tökéletes hely arra, hogy belevágjon.

Ezen a honlapon egyértelműen és átfogóan átvesszük az alapokat, és előrefelé vezetjük Önt egy elmélyültebb tudáshoz. Megnyithatjuk ezt az oldalt az asztrológia bárminemű előzetes ismerete nélkül, és pusztán egy kis összpontosítás segítségével, megtanulhatunk mindent, ami ahhoz kell, hogy hozzáláthassunk kibogozni akár a legbonyolultabb horoszkópokat is.

A haladóbb a érdeklődők is meríthetnek ebből a részből, ahol horoszkópokat egy pontosan rendszerezett módon vázoljuk fel, melyet a saját horoszkóp gyűjteményére is alkalmazhat. Miután megtanulta ezt a technikát, nem akad majd olyan nehéz horoszkóp, amelyet ne tudna megfejteni.

Sokan tanulmányozzák az asztrológiát úgy, mint az emberi viszonyulás egy jobb megértési módját. Itt olyan világos magyarázatokat és technikákat írunk le, melyek segítségével a kapcsolat asztrológia mesterévé válhat.

Mindenki szeretné tudni, mit hoz a jövő, és ezen az oldalon megkapja a szükséges eszközöket, ahhoz hogy meg tudjon nézni egy horoszkópot, és fel tudja tárni a lehetséges eseményeket. Vannak ezen túl meglátások azzal kapcsolatosan, hogy hogyan kell az asztrológia segítségével eseményeket előre tervezni.

Az asztrológia az élet leckéiről és lehetőségeink kibontakoztatásáról szól, és ezen az oldalon olyan könnyen érthető technikákat ajánlunk Önnek, amelyek segítenek elsajátítani az asztrológia ősi és hasznos tudományát. Ez a kis útmutató remélhetőleg, visszahoz egy kicsit ebből az elveszett tudásból és megmutatja, hogyan lehet arra használni, hogy az életében jobb döntéseket hozzon akár már a mai napon!

Jó szerencsét!

 astro Hogy sok választással kell szembenéznünk ebben az életben, az elkerülhetetlen. Választási lehetőségekkel találjuk magunkat szemben minden éber pillanatban, a reggelire fogyasztott müzlitől kezdve, az általunk űzött szakmán át a hitvestársig. Hányszor fordult elő, hogy egy banális választás - mondjuk, hogy a későbbi busszal mentünk - okozott fontos változásokat az életünkben, melyeket nem láttunk előre. A későbbi buszon utazott a leendő házastársad, aki hellyel kínált és beszélgetést kezdeményezett. Milyen egyszerű tettek, milyen óriási következményekkel.

Ez nincs mindig ilyen egyszerű és magától értetődő. Több millió szót írtak már le ezekkel a témákkal kapcsolatban sors és végzetszabad akarat, vagy előre meghatározott ösvény. Én biztosan nem próbálok meg végleges választ adni, csak azt mondom, mi valóban szabad akaratban hiszünk. Amit mindenki az utolsó leheletéig megvédene az a saját véleménye.

A születési horoszkóp az egy pillanatfelvétel az égről a születés pillanatában, és a planetáris energiák egy lenyomatát adja egy személyenként egyedi elrendezésben. Ennek az értelmezése egy hatalmas témakör, amiben egyszerre vannak precíz, tudományos mérések és magában foglalja az intuíció és a tudatosság művészetét is egyben. Az asztrológia egy hatékony eszköz melynek a segítségével nem csak azt határozzuk meg, hogy egy adott személynek milyen kihívásokkal kell majd valószínűleg szembenéznie, hanem azokat az erősségeket és gyengeségeket is, amelyek végül a kimenetelt is befolyásolhatják.

 


Azt, hiszem, hogy az adott személy tudatossági szintje az, amely végül meghatározza, hogyan is birkózik meg az élet kihívásaival. Minél tudatosabbak vagyunk, annál több választási lehetőségünk akad. tehát meg kell próbálnunk tanulni mindenből, ami velünk történik, nem számít, milyen nehéznek is tűnik az.

Vannak bizonyos planetáris ciklusok, amelyek mindenkit befolyásolnak körülbelül azonos korban, valamint léteznek az egyéni születési dátum és idő által meghatározott ciklusok. Például, ez történik a Szaturnusszal hétévente, és az egy egész generációt érint ugyanabban az időben.

Az első Szaturnusz visszatérés kb. 29 korban lényeges változást hoz az életben, de néhányan szinte alig hullámzó vizeken vitorláznak tovább az életükben. Vajon miért? Ez nem azt jelenti, a kihívás nem létezik számukra, csak azt, hogy lehet, hogy már meghozták azokat a döntéseket, amelyek pozitívan hatnak saját életükre, és egyben hasznosítják a Szaturnusz energiáját is.

Az egyik példa erre a "7 éves viszketés" a házasságban. Szaturnusz ránéz a kapcsolatra, felkavarja az állóvizet és megnézi, megingathatatlanok-e. Ismét kb. 14, 20-21 és 29-30 év után.

Számos házasságba fut bele problémákba ilyenkor, és ez egy tünet, nem ok. A partnerek egy kapcsolatban, a saját szülés horoszkópjuktól és energiáiktól függően, ha nem teremtik újra folyamatosan a kapcsolatot, akkor kudarcot vallhat, a változtatások elodázása miatt. Ez mindig egy választás.

Házas voltam 21 évig, tehát én tapasztalatból beszélek. A 14. évben választanom kellett, hogy maradjak vagy elhagyjam a házastársam; a 21. évben szintén szembe kellett néznem azzal a döntéssel, hogy maradjak-e vagy menjek, és elmentem. Voltak más asztrológiai tényezők, de amikor ez a Szaturnusz ciklus (a házasságra vonatkozóan) újra visszatért, a nézeteltéréseket tápláló személyes gondok újra felvetették a fejüket, és a választás új útját nyitották meg.

Amit az asztrológia tesz az, hogy segít meghatározni az élet kihívásait, de azután maga az adott személy dönti el, hogyan tovább. Életeseményekkel kapcsolatban gyakran úgy érezzük, hogy nincs más választásunk. Dráma és válság események hirtelen jöhetnek, majd levegő után kapkodva hagynak minket.

Például kirúgják a munkahelyéről, és egyáltalán nincsenek kilátások a láthatáron. Úgy tűnik, hogy ez derült égből villámcsapás, és egy reménytelen helyzetbe hozott minket. A választás abban rejlik, hogy hogyan fog megbirkózni vele - elsüllyed vagy úszik. Az ember depresszióba eshet és begubózhat, de el kezdhet más lehetőségeket teremteni az életében, pl. egy kisvállalkozást indít, vagy kapcsolatai révén munka után kutat, stb.

Az ilyen típusú döntésekkel és kihívásokkal, mindannyian rendszeresen szembe kell, hogy nézzünk. Bár az asztrológiai előrejelzés és értelmezés jelezhet egy lehetőséget jó előre, de hogy hogy birkózunk meg vele, az egy nagyon fontos dolog.

 

A hozzáállás az egy választás

 

Minél nagyobb az énről való tudatosság és annak a megerősítése, annál könnyebben folyhat az élet. Az én személyes véleményem, az hogy mi szellemi lények vagyunk, itt ebben a fizikai megtestesülésben, hogy tapasztaljunk és tanuljunk. Ennek a "magyarázata" a filozófusokat évszázadok óta foglalkoztatja, és ez a jövőben is így lesz. Fontos annak a megértése, hogy minden ember ezen a bolygón része az egésznek, és eszköze az emberiség sorsának, nem számít, hogy valaki látszólag milyen jelentéktelen életet választott.

Törekedjen a pozitívra minden választásra, és mindenkinek a hasznára válik majd az.

 

 

Mi az alapja az asztrológiai előrejelzésnek?

Vitathatatlanul a legerősebb és leghasznosabb oldala az asztrológiának, hogy képes pontosan tükrözni a jelenlegi és jövőbeli pszichológiai és tapasztalati állapotainkat.

Az ember élete egy utazás.

Az, hogy valaki egyetért Shakespeare-rel abban, hogy ez az út "Mese,mit egy bolond beszél, teli Hangos dagállyal, – ám értelme nincs! (Szász Károly fordítása)”, vagy úgy gondolja, hogy inkább hasonlít az egy utazásra az Oz-ban, vagy éppen egy lelki zarándoklatra, az függhet a gondolkodásmódjától és érettségi szintjétől (vagy az asztrológiai születési ábrájától).

Függetlenül álláspontunktól az élet folyamatával kapcsolatosan, a két alapvetés az élet-folyamattal kapcsolatosan: először is, az nem statikus, hanem dinamikus, az, hogy kik is vagyunk és mit tapasztalunk meg teljesen megváltozhat két-három év leforgása alatt; másodszorra, mindegy, hogy mennyire jól határozzák meg a pszichológiai fejlődési elméletek az élet állomásait, soha nem lehetnek annyira mélyrehatóak, hogy tükrözni legyenek képesek azt, hogy Ön, mint egyszeri és megismételhetetlen egyén, min is megy keresztül az életnek bármely adott szakaszában.

Lehet, hogy a kamaszkor és a kapuzárás krízispontokká válnak az életünkben a legtöbbünk esetében, ugyanakkor, a krízis és átalakulás bármikor beüthet az életünkben (a tankönyvi meghatározásokon kívül, melyek leírják, mikor is valószínű azok bekövetkezése).

Az asztrológiai születési horoszkóp - a bolygók, házak, és állatövi jegyek portréja pontosan a születés pillanatában - egy útiterv a személyes utazáshoz. Az ég mintázata a születés pillanatában ugyanaz marad, megfagyva az időben, de a bolygók mozgása folyamatosan dinamikus a születési horoszkóphoz viszonyítva. Mint egy kozmikus tükör, ez a mozgás a személyes horoszkóphoz vagy képlethez képest, mindig tükrözi a változásokat, találkozásokat, átalakulásokat, és saját magunk tapasztalatát a világban.

Az egyik módszer az ég dinamikus mozgásának a feltérképezésére a születési képlethez képest az átvonulások megvizsgálása. A legtöbb asztrológus egyetért abban, hogy az átvonulás az első és legfontosabb prediktív tényező az asztrológiában.

Átvonulások akkor fordulnak elő, amikor a bolygók meghatározott szögekben állnak a születési ábra bolygóival. Az átvonulások nem elszigetelt események, hanem állandóan zajlanak, összefüggésben állnak a kisebb élet-változtató történésekkel, érési időszakokkal, pszichológiai változásokkal és átalakulásokkal az életünkben.

decisions.jpg
Amikor a bolygók átvonulnak a születési horoszkópban található fontos tényezőkön, "kigyulladnak", felizzanak, katalizálják vagy hangsúlyozzák azokat az energetikai és pszichológiai tényezőket, amelyek ezekkel a tényezőkkel kapcsolatosak.

Például, amikor az Uránusz ugyanabban a helyzetben van az égen, ahol a Vénusz volt az Ön születésének a pillanatában, akkor nyugodtan feltételezhetjük, hogy az Uránusz egy jelentős, érzékelhető hatással lesz arra a területre, amelyet a Vénusz ural: a szerelem, a szépség, a művészi ihlet, a személyes megjelenés, a barátságok, intim kapcsolatok, és a szexuális élet, stb.

Ezen túlmenően, az átvonuló bolygó hajlítja a házat, jegyet vagy bolygót abban a születési horoszkópban, melyen átvonul. Nagyon korlátozott értelemben a Mars általában energiával tölti meg azt, amin átvonul, a Jupiter inkább bővít, és felemel, és optimizmust ad, a Szaturnusz hajlamos tagadni, kicsinyíteni, korlátozni, elnyomni, problematikussá tenni azt, amin átvonul és így tovább.

Az átvonulások háromféleképpen nyilvánvalóak az életünkben:

Változik a felfogásunk. Ahogy az egyik áthaladás befolyása elhal, és egy másik kezdődik, amit az ember másra kezd összpontosítani a környezetében. Ha az életkörülményeinket egyfajta alakként fogjuk fel - játék az előtérrel és háttérrel, olyasminek, mint a Gestaltpszichológiából (alaklélektan) ismert "kétarcú váza", akkor lesznek dolgok a környezetben, melyek előtérbe kerülnek, míg a többi pedig a háttérbe szorul. A nagy tranzitok hajlamosak előtérbe helyezni embereket, helyeket és kapcsolatokat, amelyek rezonálnak annak alapvető jelentéseivel és mintáival.

Bevonzanak bizonyos eseményeket, embereket, körülményeket, és helyeket az életünkbe. Úgy tudnánk elképzelni egy archetípust, mint egy mágneses mezőt, amely körül vesz bennünket, és valamilyen és titokzatos módon vonzza az embereket és eseményeket, akiken, és amelyeken keresztül az archetípus megnyilvánulhat. Így, ha valaki egy erőteljes Szaturnusz tranziton megy keresztül, bevonzhat Szaturnusz-szerű alakokat az életébe: a fősodratú kulturális hatalmi figurákat; csiszolt, tiszta és hatékony az embereket, akik még soha nem kérdőjelezték meg a saját társadalmi kontextusukat; büntető, pesszimista, és a negatív hatásokat, vagy a tanárokat, akik felvilágosítanak minket az az élet azon oldaláról, melyet a "kemény pofonok iskolájának" hívunk.

Hajlítják és áthatják a szubjektív tapasztalatainkat, hangulatunkat, és a belső dialógusunkat. Végezetül, az átvonuló archetípusok, úgy tűnik, hogy befolyásolják a tudatfolyamot és a belső szubjektív állapotokat. Például, ha valaki egy jelentős Uránusz tranzitot tapasztal, akkor több mint valószínű, hogy az egyén izgatottságot érez, továbbá ötletek és meglátások ösztönzik;

A vágy, hogy kiszabadítsa önmagát a jelenlegi kontextusból tetőzhet, és lehet, hogy megújul a csoda, ámulat és lenyűgözöttség érzete az egyén szubjektív életével kapcsolatosan.


szammisztikaSzámmisztika 2014 / 2015 - A számmisztika egy számokat felhasználó spirituális szerkezetű eszköz arra, hogy esetleg belepillantást nyerjünk a jövőbe, vagy megtudjunk néhány számunkra fontos információt. A mennyiség mellett a minőségre is hangsúlyt fektet. Miden számnak meg van a maga jelentéstartalma. A numerológia egyik atyjának Pütagorast tartják. Mint a bolygók, a számok is rendkívül fontosak az emberek számára. Körülölel minket, áthat, köztünk van. Mindent le lehet írni számokkal és bármit ki lehet fejezni azokkal. A numerológia csak a sok között létező egy jóslási mód, talán az összes közül a legracionálisabb módszer. De ez a módszer manapság már nem része a matematikának, mint ahogy régen az volt.


horoszkop az agybanHoroszkóp az ágyban 2014 / 2015 évre - Itt is fontos a kémia? Sokszor szóba kerül a kémia, na, nem az iskolai óra értelmében, hanem párkapcsolati szinten. Hogy jól működjön egy Nő és Férfi között a kapcsolat, a mindennapokban és az intim pillanatokban is, bizony az úgynevezett szikrának meg kell lennie, itt is fontos a kémia.

Ez bizony kihat az ágyban töltött percekre is, és ahhoz, hogy tudjuk, melyik csillagjegyű személlyel illünk leginkább össze, vegyük sorra a horoszkóp az ágyban iránymutatóit!


japan horoszkopA japán horoszkóp a Krisztus előtti 100. évtől ismert, és az akkoriban uralkodó Kaika császár nejének nevéhez fűződik ennek „megalkotása”. A japán horoszkóp a Hold és a Nap állásának, egymáshoz viszonyított helyzetének viszonyán alapszik és manapság már az asztrológia stabil részét képezi.

A japán horoszkóp a születési évszám alapján kilenc csillagjegybe sorolja a személyiségek vizsgálatát, mely jegyek és a hozzá tartozó születési évek a következők:

asztrologia
Nos, most ez egy jó kérdés! A legelső ösztönös válaszom az volt, hogy asztrológussá mindenképpen válni kell, mint inkább születni, mivel az asztrológia olyan készség, amelyet meg lehet tanulni, mint bármi mást. De ha még jobban megvizsgáljuk a dolgot, vannak bizonyos fényszögek, amelyek, úgy tűnik, ugyanolyanok nagyon sok asztrológusnál (de egyáltalán nem mindegyik esetében), amely egyfajta veleszületett "érdeklődést" mutat a téma iránt.

Első ránézésre, ugyanakkor, ez a kérdés ugyanaz, mint "Mérnöknek, ügyvédnek, orvosnak (vagy bármi más hivatásra) születni kell, vagy azzá kell válni?"

Bárki, aki valaha is tanult szakmai asztrológiát tudni fogja, közismerten nehéz pontosan valakinek a hivatását meghatározni egyedül a szülési horoszkópból. Viszonylag könnyű belőni egy iparágat - pl. Égközép a Bikában, melyet megerősít még néhány más tényező, amelyek egy építőiparbéi hivatásra mutathatnak - de azt kideríteni pontosan, hogy az adott személy hogyan használja a különböző adottságait az iparágon belül, az megint egy más kérdés. Lehet, hogy fizikai építési munka, építészeti tervezés vagy építési anyagok gyártása, vagy bármi más. Gyakran a planetáris pozíciók nyomokat hagynak nekünk, valami konkrétat megerősítenek vagy kizárnak, mint a kétkezi munka a szellemi munkával szemben - de nem mindig.


Hasonlóképpen van a segítség nyújtó hivatásokkal is, amelyek magukban foglalják a tanácsadás minden formáját. Bár elég könnyű megállapítani, hogy valaki valamiféle tanácsadási hivatást gyakorol-e, sokkal nehezebb azt látni, függetlenül attól, hogy az hagyományos pszichoanalízis-e vagy,  energialégzés, asztrológiai tanácsadás, házassági tanácsadás, vagy hasonlók.

Ennek ellenére, lehetséges azt megállapítani a születési horoszkóp alapján, hogy valakinek van-e mély érdeklődése vagy affinitása egy bizonyos téma iránt, mint pl. az asztrológia - bár az, hogy elindultak-e az érdeklődés vonalán az már nem annyira tiszta, és az adott egyén szabad akaratától is függ az egyben. Ezt szem előtt tartva, nézzük meg, melyik asztrológiai tényezők jelezhetik a legnagyobb érdeklődést.

Asztrológia - hagyományosan így gondolják - az Uránusz uralma alatt áll. Egyértelműen egy erős Uránusz a horoszkópban segítene azonnal beazonosítani egy ilyen háttér vonzódást az efféle témával kapcsolatosan.
Az Uránusz erős lehet egy olyan horoszkópban, ahol a Vízöntő az Aszcendens a holdjegy vagy a napjegy horoszkópban, vagy ahol az Uránusz együtt áll az Aszcendenssel. Az Uránusz együttállásban az Égközéppel (az a pont, amely a karrier törekvésekkel kapcsolatos, más egyebek mellett), nagyon segítőkész jegy a bimbózó asztrológus számára - de olyan karriert is jelölhet, ami rendkívül technikai vagy tudományos, vagy egyszerűen az illető karrierje valamilyen módon nem mindennapi.

 

 

A Vízőntő a tízedik ház csúcsán egy másik "tipikus" helye az asztrológia iránti érdeklődésnek, amely aztán később karrierré nőhet. Ugyanígy az Uránusz vagy a Vízöntő a kilencedik házban vagy annak a csúcsán általában a téma iránt való spirituálisabb érdeklődést mutat.

Eltekintve a Vízöntőtől személyesen azt érzem, hogy a Skorpió is gyakran meghatározó, egy asztrológus horoszkópjában. A Skorpió szeret mélyre hatolni, a felszínes alá, és mély érdeklődése van az élet rejtelmei iránt.

Azt is érzem, hogy a Mérlegnek is megvan a megfelelő adag együtt és beleérző képessége ehhez, miközben képes megtartani az objektív, racionális nézőpontot az ügyfél problémáinak a szemlélése során.

Eltekintve a kezdeti érdeklődéstől az asztrológia iránt, ugyanakkor, egy számos készségre van szüksége ahhoz, hogy ettől az érdeklődéstől eljusson egészen a gyakorlás színpadjáig. Jó beszédkészséggel kell, hogy rendelkezzen, mind szóban és írásban, hogy képes legyen elmagyarázni a bonyolult fogalmakat az ügyfélnek az egyszeri ember nyelvén. Erős Merkúr az Ikrekben vagy a Szűzben segít itt. Asztrológusoknak sokszor kell bajba jutott ügyfelekkel foglalkozni, és sok nyugtalanító mesét kell végighallgatni, így egy jó adag megértés és együttérzés is szükséges – egy jó helyen lévő vagy jó fényű Hold vagy a Vénusz hasznos ehhez, és hangsúlyos Mérleg egy kiegyensúlyozott és objektív szemléletmód megtartásában segít.

Tapintat és a diplomácia is fontosak, és újra, ilyenkor a Holdra, a Vénuszra és a Mérlegre tekintünk, hogy megnézzük, van-e támogatás ezen a területen. Bár úgy is gondolhatnánk, hogy egy erős Rák vagy Halak segítheti a "gondoskodó/tanácsadó" oldalát az asztrológus munkájának, az én személyes véleményem az, hogy valaki nagyon erős, a horoszkópban túlsúlyban lévő vizes jegyekkel túlságosan belebonyolódhat érzelmileg az ügyfél problémáiba - és ez egyiküknek sem jó. Szerintem a levegős jegyek sokkal fontosabbak, egy kis távolságnak és objektivitásnak a megtartásában.
Egy jó adag intuíció is segít egy olyan horoszkópnak az elemzését megoldani, amely túl sok lehetőséget kínál fel - a Neptunusz egy vizes jegyben vagy pozitív szögben a Nappal vagy a Holddal megadja ezt az intuíciót, anélkül, hogy érzelmileg túlságosan elsodródna az illető.

Az asztrológusnak inkább nyitottnak kell lenni, és nem ítélkezőnek lenni az emberek és problémáik felől. Egy jó fényszögben lévő Merkúr vagy Jupiter, megint egy levegős jegyben, elengedhetetlen ehhez. Még élesen is kell látniuk a részleteket, ehhez a Szűz és a Skorpió a legjobb, és mint bármelyik vállalkozónak, rengeteg üzleti érzék is kell, és ilyenkor általában az Oroszlánt vagy a Bakot nézzük. E mellett természetesen a képletnek kell tartalmaznia a bonyolult, szerteágazó tudományágak tanulmányozására való képességet, de ugyanakkor ez rengeteg szakmára vonatkozik.

Ennyit az "ideális" asztrológusról. Nem mindenki rendelkezik a fenti adottságokkal - én magam biztosan nem, bár érdekes megjegyezni, hogy az "asztrológia iránti érdeklődést" jelző tipikus együttállások nagyon erősek a horoszkópomban a többi dologhoz képest, és ez ugyanígy van más asztrológusok születési horoszkópjaival is, amelyeket volt szerencsém tanulmányozni.

Összefoglalva, úgy érzem, hogy a válasz az eredeti kérdésre, hogy "Asztrológusnak születni kell vagy tanulni" az, hogy "MINDAKETTŐ!" A kezdeti érdeklődés az asztrológia iránt, a nyitottság annak tanulmányozására, és a vágy, hogy bekapcsolódjunk– ezek a dolgok veleszületettek, ezeket kínálják nekünk a születési képletek, és viszonylag könnyen ki lehet őket szúrni a születési ábrában.

 

 

Azonban csakúgy, mint minden más készség, így az asztrológia is fejleszthető, változó sikerrel, mint minden másban. A csodálat kezdeti szikrájának a megléte szükséges, hogy érdemes legyen tanulni, de bárki aki szeretne tanulni asztrológiát, megteheti azt, és megfelelő jártassági szintre hozhatja fel magát a matematikában és a technikai kérdésekben.
Ahogyan egyre jobban hozzászokunk az asztrológia használatához és az azzal való munkához, a velünk született intuíció egyszer csak elkezd működni, bár az asztrológia az nem olyasféle "tisztánlátó" dolog, hanem egy tudomány, és én azt veszem észre, hogy saját intuícióm gyakran segít nekem tisztázni olyan kérdéseket, amelyeket nem mutat világosan egy bizonyos képlet. És az előzőekre megint visszatérve, ez az intuíció nálam veleszületett - másoknak is meg van ugyanez az intuíciójuk, de más területeken használják.

Végezetül, az én meglátásom szerint átlagos asztrológussá bárki "válhat", ha tanulni akar és keményen dolgozik. Egy igazán jó asztrológus, azonban "született" abban az értelemben, hogy az ilyen asztrológusnak a szakma egy életen át tartó szerelem, és belül egyszerűen úgy érzik, hogy ez olyas valami amiben el "kellett" mélyülniük. Mint oly sok más szakmában is, azok az emberek lesznek a legjobb hivatásos asztrológusok, akik a szívüket teszik bele a szakmába - azok viszont, akik anyagi vagy más okok miatt kezdik el, lehet, hogy elég jól boldogulnak vele, de nem lesz munkájukban benne az a hiányzó bizonyos "valami."


Az asztrológusok tíz szabálya

  • Minden módosít minden mást.
  • Semmi sem olyan jó, vagy rossz, mint gondolja.
  • Csak óvatosan bánjunk az előrejelzésekkel, az sokkal jobb, mint amikor bolondnak néznek minket félig bevált előrejelzések miatt.
  • Vizsgálja a szerelmi, pénz és egészségügyi kérdéseket. Ha majd hivatásos asztrológus lesz, akkor az emberek 99% ezekről akar hallani. Ha amatőr marad, akkor valószínűleg Ön szeretné ezeket tudni. A többi cukormáz.
  • Ne vegye nagyon szívére a tranzitokat. A tranzit azt jelenti, hogy "átmeneti." Ezek az állomások a legjobb jelzők.
  • Folyamatosan tanuljon. Figyeljen mindig az öreg motorosokra. Ők tanították az Ön által oly csodálatosnak tartott asztrológusokat is.
  • Vegye komolyan az asztrológiát. Ne adja tudását oda túl olcsón. Sokba került Önnek mindezt megtanulni. Méltányos honoráriumot kérjen.
  • Tartsa a száját. Soha ne beszéljen arról, amit az ügyfelek mondanak, és ami bizalmas információ. Nem kell hozzá sok idő, és senki sem oszt meg magával semmit, és semmit sem fog tanulni utána.
  • Figyeljen. Az esetek felénél csak szeretnének valakivel beszélni az ügyfelek. A legtöbben megoldják saját problémáikat, ha egy kis erkölcsi támogatást kapnak Öntől. Valószínűleg inkább kézfogásra, mint előrejelzésre van szükségük.
  • Ossza meg a tanulni vágyókkal, amit tud. Így megmarad a jövőben is az asztrológia fontossága. Ez az Ön ajándéka a világnak.

Ezek nem a legfontosabb szabályok, csak néhány a főbb szabályok közül.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu