horoszkóp, ezotéria és asztrológia


kakas kinai horoszkopA Kakas rendkívül büszke és cseppet sem fél az elkövetkezendő akadályoktól vagy problémáktól, bátran mellét kidüllesztve száll szembe a tenger viharaival, tudva, hogy nagyon is él és itt van. Szeret a társaság középpontjában lenni és bezsebelni minden elismerést, amit csak kap. Elkeseredés és bánat ül le rajta, hogy ha senki nem veszi észre. Mindenkit meggyőz arról, hogy tehetséges és egyben rejtélyes is, mert nem mindenkinek mutatja meg az igazi arcát, ezért is kíváncsiak rá olyannyian.  Rendkívül szorgalmas, két kezével kapaszkodik a lehetőségekbe és mindent megtesz, hogy ezt véghezvigye, kerüljön, amibe kerül.


A Kakas által uralt évek:

 • 1909. január 22. – 1910. február 9.     
 • 1921. február 8. – 1992.. január 27.
 • 1933. január 26. – 1934. február 13.     
 • 1945. február 13. – 1946. február 1.
 • 1957. január 31. – 1958. február 15.    
 • 1969. február 5. – 1970. február 5.
 • 1981. február 5. – 1982. január 24.     
 • 1993. január 23. – 1994. február 9.
 • 2005. február 9. – 2006. január 28.     
 • 2017. január 28. – 2018. február 18.
 • 2029. február 13. – 2030. február 2.     
 • 2041. február 1. – 2042. január 21.


Néha túlságosan bántóan tud viselkedni főleg ellenfeleivel és ezért is van sok ellensége, de ezek az emberek tisztelik amiért kiáll azért, ami fontos neki. Mindig azt gondolja, hogy az utolsó szó az övé lesz, és nagyon nehezen fogadja azt el, ha másnak van igaza. Mindig naprakész és mindig új információra éhes. A szerelem az életében nagyon vad és szenvedélyes, gyorsan fellobban a láng aziránt a bizonyos nagy ő iránt, ezért is csapodár életet élve váltogatja partnereit, míg végül megtalálja a neki megfelelőt, aki mellett le tud végre telepedni.

Híres Kakasok szülöttek: Johann Strauss, Eric Clapton, Gloria Estefan Steffi Graf, Goldie Hawn, Priscilla Presley, Michael Cain, Sir Peter Ustinov, Steve Martin, Bobby Robson, Richard Wagner.

A Kakas nő számára a házasság szent és sérthetetlen, ezért fontolja meg azt, hogy kivel köti össze az életét, nagyszerű anya, óvja és védi gyermekeit. A Kakas férfi nagyon visszahúzódó és visszafogott személyiség, eléggé konzervatív, ami első pillantásra nem tűnhet fel, rendkívül barátságos és nagyon kommunikatív egyéniség.

Az öt elem alapján a Kakas jegyűek legjellegzetesebb vonásai:

Víz- Kakas: Az elméjét tágítja minden nap, nagyon intelligens, érdeklődik a tudományok iránt és érzéke van a logikával kapcsolatos feladatokhoz.

Tűz- Kakas: Nagyon bátor, de indulatait nehezen tudja visszatartani, energikus és vidám egyéniség, aki imád élni.

Fa- Kakas: Mindig a problémákat keresi, és nem tudja elfogadni magát, viszont rendkívül udvarias és kedves ami nagy erény.

Fém- Kakas: A karrier az első, sikert akar azonnal, viszont mindent belead, amit csak tud így dicsőséget szerezve magának.

Föld- Kakas: Nyugodt természet és meg tudja őrizni higgadtságát minden egyes pillanatban, ő is a tudományokat részesíti előnyben, ahogy a Víz Kakas, de talán ő még jobban beleássa magát.

A Kakas életében 2014 2015 során a karrier és a siker kerül előtérbe, és ha még mindent meg is tesznek ezek támogatásában olyan szempontból, hogy keményen dolgoznak, akkor a dolgok jól fognak alakulni. Történhet olyan esemény is, mely igen váratlanul éri, egy két ismerősre és barátra mindenképpen számíthat és élvezheti teljes körű támogatásukat. Tehát ebben az évben a szerencse lesz előtérben és annak eredményét is élvezheti, amit kemény munkával megteremt magának. Járjon fehérben, akár férfi, akár nő, mert ez a Kakas színe, ami Kínában hagyományosam az ősznek, a felnőtté válásnak, a komoly személyiségnek a szimbóluma. A fehér szerencsét hoz, úgy hogy támogassa meg kicsit ezzel is az adódó lehetőségeket.

 

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu