horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Kecske horoszkóp 2015-reNE BOLYGASSA A DOLGOKAT

 

JUH (kelet) - RÁK (nyugat)

 

Elméletileg a Kecske Éve kedvező azok számára, akik e jegy szülöttei. Azonban erre az évre (2015), sok asztrológus, beleértve a híres Rocky Sungot Hong Kongból, kevésbé derűlátó elemzést ad.

Valójában néhány negatív csillag jelenik meg sorsukban. Habár még mindig létezik az a pozitív potenciál, ami abból következik, hogy ez a "saját" évük, a Kecske Évében született embereknek még mindig meg kell nyerniük bizonyos kihívásokat, mielőtt megtapasztalhatják a sors jó oldalát.

Diszkréten kell élniük, nyitott szemmel járni, és rögtön meg kell oldaniuk minden olyan problémát, amely felmerülhet, mert természetesen fognak a növekedés felé hajlani.

De elismerésben lesz része, ahogyan a jövő kibontakozik, és az álmai, a reményei és a kívánságait mind valóra válnak. Ne hagyja, hogy a félénk természete tartsa vissza – vállalja be a dolgokat, és fogadja el a felajánlott jutalmat.

 

 

Bár ezt megtenni nagyon nehéz feladat lesz az Ön számára, ha nem él mások nagylelkűségével, lehet, hogy nem fog még egy lehetőséget kapni.

 

A Kecske szerelemi horoszkópja 2015-re

 

Egy olyan évben, amikor nem mindig kapják meg amit akarnak, a szeretet és a család nagyon fontos támasznak minősül.

De a szerelemben sokkal inkább arra kell összpontosítaniuk, ami már meg van, mint inkább új területek hódítására.

 

A Kecske karrier horoszkópja 2015-re

 

Az Ékesség nevű csillag jelenik végzetük egén, melynek egy bizonyos fokig reményteli jelentése van.

Az ókori Kínában csak a nemesek és a nagyon fontos emberek díszíthették a kocsijukat különleges módon, társadalmi státuszuk szerint.

Ez a csillag a siker, de a magány jelképe is, mert a magány, ami a látszat mögött bújik meg gyakran az egyik jellemzője a gazdag és híres embereknek.

 

A Kecske pénz horoszkópja 2015-re

 

Nem lesz sok jó szerencse, de nem feltétlenül lesz rossz szerencse.

 

 

Ha rendszeres életet élnek, a gondos és bölcs pénzgazdálkodással, az év végéhez egyértelműen pozitív egyenleggel érkeznek meg.

 

A Kecske egészség horoszkópja 2015-re

 

Az egészség szempontjából ez egy nagyon jó év, bizonyos csillagok balesetre való hajlamra mutathatnak, főleg szúrós tárgyak következtében, a "Kard Éle" nevű csillag hatásai miatt.


ÜZENET A Kecskének a Kecske 2015-ös évére

 

"Ne piszkáld a tüzet, mert elég a kezed" Ez a mondat az év egyik negatív csillagával kapcsolatos, ami azt jelenti, hogy mindenfajta ingerlő, kihívó viselkedésmódot kerülni kell.

Itt fenn áll annak a lehetősége, hogy a Kecske jegy szülöttei, rossz viselkedés következtében, felkelthetnek másokban negatív reakciókat, amely nagyon káros lehet a számukra. A hiba elkerülhető, ha nem bolygatjuk a tüzet, és akkor a kár elkerülhető lesz.

Legjobb hónapok a 2015-ös évre: Július, augusztus, szeptember, október, november és december
Mire kell törekedni a 2015-ben: a mindennapi élet a praktikumára
A szerencsés számok 2015-ben: 4, 17, 20, 24, 36, 38

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu