horoszkóp, ezotéria és asztrológia


kecske kinai horoszkopA Kecske jegy alatt születő és született embereknek remek érzékük van az alkotáshoz, a művészetekhez, képzeletük használata messze földön híres. Nyugalmuk egyenesen páratlan és természetük türelmes és megértő személyt mutat meg. A szerelmet és más nagy érzelmeket keresi, a párkapcsolatokat sem utasítja vissza, nagyon kötődik a megszeretett emberhez. Kicsit magának való, zárkózott, de érzékeny és szerethető egyéniség. Negatív tulajdonságai közé tartozik a szorongás, az aggodalmaskodás és a jövőtől való félelem. Nagyon sokáig foglalkozik egy problémával és akár a jelentéktelen dolgokat is felnagyíthatja, hogyha rossz a kedve.


Nem mindig boldogul egyedül az életben, van, hogy segítséget kell kérnie barátaitól vagy családtagjaitól, mert eléggé bizonytalan természet és támogatásra van szüksége. Pozitív tulajdonságai, hogy alapjáraton nem mondható balszerencsésnek, sőt kimondottan szerencsések a Kecskék és anyagi gondokkal sem kell különösebben küzdenie. Egyedül nem fognak maradni, hiszen nagyon könnyen elfogadják és beilleszkedik táraságokba.

Karrierjében a Kecsek jegyű ember nagyon kiegyensúlyozott, szereti, ha csapatmunka jár a kitűzött feladattal, mert a döntésekben sokszor másokra hagyja a lépést. A pénzügyeiben meglepően adakozó személyiség, de csak akkor, hogy ha ezzel nem jár sok áldozat, átverni képtelenség, mivel nagyon jó érzéke van a pénzhez és az ezzel kapcsolatos tevékenységekhez. Viszont nagyon gyorsan tud döntést hozni, ám megtörténhet, hogy túlzásba is esik és szórja a pénzt, de ilyenkor hamar rádöbben, ha hibázik és minél gyorsabban korrigálja azt. Biztos, hogy sikereket fog elérni, ha elég kitartó és szorgalmas abban, amit csinál.

A kecske nők számára a család és az otthon képezi az életközéppontját, ide összpontosul az összes energiája és nagyon élvezi ezt a szerepet, a gondoskodást és az anyai szeretetet csak úgy árasztani tudja magából. A kecske férfi nem túl bátor, inkább félénk és határozatlan, elkerüli a konfliktusokkal járó helyzeteket, gyakran behódol és elfogadja a másik döntését még akkor is, ha esetleg neki van igaza. A legtöbb Kecske jegybe tartozó ember mégis általánosságban véve igen kedves személy, másokat lenyűgöz kedvességével, így képes megbirkózni a legtöbb akadállyal. Szerencsés alkat, mert mindig akkor cselekszik, amikor már alaposan végiggondolta tettei következményeit is. Nagyon jó természete van, mindennek tud örülni, egy kellemes, nyugodttáj hatalmas örömet okoz neki, az apró dolgok is boldoggá teszik.

Az elemek némileg felosztják a Kecske jegyben világra jötteket, de az alap jellemvonásaik felismerhetővé teszik őket.

Víz- Kecske: A Víz Kecskék nagyon nyugodt személyiségek, akik képesek, pontosan a víz miatt harmóniában és békességben élni, persze ha biztonságban érzik magukat.

Tűz- Kecske: Az egyik leg bátrabb Kecske, ellentétben a többi típussal, sokkal inkább kiáll magáért és nyitottabb nem csak mások, hanem a világ felé is.

Fa – Kecske: Nagyon érzékeny, gyakran vannak szomorú időszakai, sokszor okolja önmagát minden miatt ezért is nehéz természetű, de ugyanakkor jámbor és szeretetre méltó.

Fém – Kecske: A Fém miatt nagy önbizalommal rendelkezik, ellentétben a többi Kecskével. Sokszor ad hangot véleményének, elképzeléseinek.

Föld- Kecske: Családcentrikus személyiség, a barátok a legfontosabbak neki és minden kitűzött célt képes elérni.

A kecske által uralt évek:

 • 1907. február 13. – 1908. február 1.     
 • 1919. február 17. – 1920. február 19.
 • 1931. február 17. – 1932. február 5.     
 • 1943. február 5. – 1944. január 24.
 • 1955. január 24. – 1956. február 11.     
 • 1967. február 9. – 1968. február 28.
 • 1979. január 28. – 1980. február 15.     
 • 1991. február 15. – 1992. február 3.
 • 2003. február 1. – 2004. január 21.   
 • 2015. február 19. – 2016. február 7.
 • 2027. február 6. – 2028. január 25.     
 • 2039. január 24. – 2040. február 11.


Híres Kecskék, akik ezekben az években születtek, többek között: Kolumbusz Kristóf, Teller Ede, Liszt Ferenc, Cseh Tamás, Catherine Deneuve, Bruce Willis, Pamela Anderson.

A kecske évében született emberekre a mostaninál sokkal nyugodtabb év vár 2014 2015 eljövetelével. Nagyon sok esély és lehetőség lesz, csak figyelni kell és nyitva tartania a szemét, ahhoz, hogy meglássa, amit normális esetben figyelmen kívül hagyna. Minden egyes eredményért meg kell dolgoznia majd, de tudja, hogy ha könnyen feladja, akkor nem lesz meg az eredménye erőfeszítéseinek. Sokkal mozgékonyabbnak és aktívabbnak kell lennie ebben az évben és sok újdonságot kell kipróbálnia, olyat is, amit eddig nem tett volna meg. Az évelején még tele lesz aggodalommal és megfontolandó kérdésekkel, de tudja magáról, hogy képes megfelelően dönteni minden szituációban és ennek következtében minden téren kedvezően alakul az élete.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu