horoszkóp, ezotéria és asztrológia


kos horoszkopA horoszkópok lényege, hogy legyen idő felkészülni a 2014 / 2015-es évben várható fordulatokra, megtudhatjuk időben, mely napokra várható, hogy érzelmi, fizikai állapotunk a legjobbnak mondható majd, vagy éppen mikor készüljünk a gyengébb pillanatokra. Ha megismerjük idejében, mire számíthatunk, sok probléma elkerülhető, mert testben és lélekben fel tudunk készülni a váratlan eseményre és ha ügyesek vagyunk, el is tudjuk azokat kerülni. Ismerünk napi, heti és egész évre szóló horoszkópot, és amikor mindezeket figyelemmel kísérjük, nemcsak a magunk életét leszünk képesek irányítani, de családtagjaink, párunk nehezebb napjain is a segítségükre lehetünk. Így működik ez a Kos szülöttekre nézve is, a horoszkóp 2014 / 2015 során felhívja a figyelmet arra, mikor érdemes valamivel többet törődni az egészségünkkel, milyen megelőző cselekkel tudjuk szinten tartani egészségünket és hozzájárulhat ahhoz is, hogy érzelmi életünk felsőfokon működjön.

A Kos szülöttek általánosan vasakaratúak, bátrak és igen vállalkozó szelleműek, szabadságvágyuk különösen nagy, mindemellett nyílt, őszinte emberek, hatalmas szenvedélyekkel. Szívesen adnak másoknak, legyen szó érzelmi vagy anyagi támogatásról. Sokszor előfordul, hogy a Kos bőkezűsége tékozlásba csap át, nyughatatlansága sokszor kergeti ismét és ismét lakhelyváltoztatásra, nem könnyű dolog őt követni. De aki kitart mellette, annak hatalmas élményekkel tarkított élete lehet, a Kos szüntelenül új és újabb meglepetésekkel képes meglepni környezetét, melyek úgy váltakoznak a romantika és hatalmas fellángolások, izgatott új útkeresések terén, mint a nappal és az éjszaka.

A Kos horoszkópja (03.21.– 04.20.) 2014 2015 évre többnyire jót ígér, lássuk a részleteket.

Szerelem: A Kos horoszkóp2014 2015-re előrevetíti az ebben a jegyben születettek változó hangulatából és természetéből fakadó igen intenzív életet a szerelem terén is. Év elején még nem lesz biztos a dolgában, de ha sikerül partnerével a Kostól megszokott őszinte és nyílthangon minden kérdést tisztázni, megbeszélni, akkor az esztendő nagyon szépen alakul majd. Legyen viszont állandóan racionális amennyire csak lehet,mert megtörténhet, hogy nem jól választ a nagyrózsaszín köd takarásában. Akár párkapcsolatban él a Kos, akár még keresi az igazit, 2014 2015 év közepe felé a csillagok állása nagyon kedvező lesz, vonzó, kedves és adakozó természetével nagy szerelmi sikerek elé néz. Ősszel már sokkal inkább résen kell a Kosnak lennie mindegy, hogy férfi vagy nő az illető, ebben a periódusban ugyanis előfordulhat, hogy összekeverednek a munkahelyi és érzelmi életszálai, vigyázzon, nehogy a munkahelye veszélybe kerüljön! 2014 2015 év végére remek formába kerül, az érzelmi hullámzások elmúlnak, lelkileg egészen friss és egy igazi, tartós kapcsolatra kész lesz.

Pénz: A Kos horoszkóp 2014 2015 évére pénzügyekben mutat pár nehéz időszakot, óvatosan kezelje meglévő vagyonát, ne menjen bele kétes üzletekbe, elsőként az első negyedévben kell igen óvatosnak lennie. Miután a Kosok általában egyenes, nyílt viselkedést tanúsítanak, megtörténhet, hogy olyan emberre akadnak az üzleti világban, aki kihasználja hiszékenységüket, ennek épp a horoszkóp 2014 2015 tanulmányozásával lehet elejét venni. Később, az évközepe táján már bátrabban vághat bele akár nagyobb befektetésbe is, de a csillagok állása utal esetleges örökségre, vagy más nem a munka során megkeresett bevételre. Kölcsönt ne adjon ebben az időben, megeshet, hogy az adomány rossz kezekbe kerül, de mivel a Kos természetéből fakad a jó tevés, hát legalább járja körül alaposan a helyzetet és csak ez után döntsön.

Egészség: A Kos 2014 2015-es éve elég zaklatottnak, nehéznek látszik fizikai és érzelmi megterhelések sora vár rá, még ha nem is kimondottan kellemetlen dolgok ezek, de nagy lesz a hajtás. Mérhetetlen erővel és energiával lát neki ennek az évnek is, mint általában, épp e miatt fordítson több időt és energiát egészsége megtartására, karbantartására. Főleg az évelején lesz hajlamos arra, hogy elnagyolja a dolgokat, tehát ekkor most már a horoszkóp ismeretében koncentráljon a megszokottnál sokkal jobban saját magára. A sok munka, a felfokozott élet még inkább megkívánja a még több mozgást, a megterhelő, nehéz ételek kerülését.

Munka: A 2014 2015 szerinti Kos horoszkópban nagy változásokat láthatunk, lehet, hogy a Kos körül jönnek mennek az emberek, új munkatársakat kaphat, az is előfordulhat, hogy kedves és már megszokott kollégáktól kell elválnia. Ez azonban a munkájában nem okozhat és is nem is fog fennakadástokozni, beletemetkezik a teendőkbe és egyenesen tör a kitűzött célja felé, ahogy ez a Kostól elvárható. Ha elfogadja a Kos horoszkóp 2014 2015-es intéseit, akkor könnyedén kimaradhat az előrelátható munkahelyi vitákból, és ezzel megőrizheti a vállalatnál megszerzett pozícióját, sőt annak megtartásáért sem kell küzdenie. Szakmailag stabilan áll a lábán, így semmi értelme olyan helyzetbe kerülnie, ami emberileg rossz fényt vetne Önre és netán veszélyeztetné karrierjét, további pályáját. A Kos lendülete kitart egész évben, csak attól intjük óva, hogy olyan feladatokat is elvállaljon, amik már első látásra is felülmúlhatják képességeit, adottságait. Ez persze nem azt jelenti, hogy a villámgyorsan jött ötleteit ne használja fel és ne kamatoztassa,mert ez a munkája során szinte mindig beválik.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu