horoszkóp, ezotéria és asztrológia


kutya kinai horoszkopA Kutya a kínai horoszkóp jegyei közül a legönzetlenebb személyiség, kitartóan harcol saját és mások igazáért. A gyengéket és elsősorban, akiket igazságtalanság ér, teljes erővel védelmébe veszi. Kétséges, nehéz helyzetekben is reálisan képes gondolkodni, minden körülmények között becsületes marad. Őszinte, mindig követhető módon viselkedik, nemcsak segítő kezet nyújt, de megfelelő irányt is mutat, gondolkodásában és viselkedésében is lényegre törő. Olyan helyzetben, amikor képtelen segíteni, ennek még a gondolata is megbetegíti. Sokszor ezekben az esetekben annyira lelkére veszi a történteket, hogy magába zárkózva elbújik a világ elől és gondolataiba mélyedve éli ki aggódását. Sajnos olyannyira sajátjának érzi mások szenvedését, hogy nem is lehet neki megmagyarázni észérvekkel, nem oldhatja meg ő maga az egész világ - gondját baját.


A kutya által uralt évek:

 • 1910. február 10. – 1911. január 29.     
 • 1922. január 28. – 1923. február 1.
 • 1934. február 14. – 1935. február 5.     
 • 1946. február 2. – 1947. január 21.
 • 1958. február 16. – 1959. február 7.     
 • 1970. február 6. – 1971. január 26.
 • 1982. január 26. – 1983. február 12.     
 • 1944. február 10. – 1955. január 30.
 • 2006. január 29. – 2007. február 17.     
 • 2018. február 19. – 2019. február 4.
 • 2030. február 3. – 2031. január 22.     
 • 2042. január 22. – 2043. február 9.


A Kutya jegyűek között is szép számban akadnak hírességek: Bálint Ágnes, Mariah Carey, Radnóti Sándor, Sade márki, Naomi Cambell, Claudia Schiffer, André Agassi. Ezen személyek rendkívül lojálisak, és ragaszkodnak a megismert emberhez, nagyon sok barátja van főleg azért, mert rengeteg jó tulajdonság lakozik benne, igen könnyen megszeretik és nagyon jól tud alkalmazkodni. Becsületes és kedves, barátainak és kapcsolatainak száma ezért olyan nagy, ráadásul ennek köszönhetően könnyen teremt kapcsolatokat. Benne van a legnagyobb kötelesség tudat, igazság érzet és becsület. Az elesettek és a szegények támogatását szívügyének veszi. A nagy tömeget nem szereti annak ellenére, hogy mindenkivel kijön, nem szereti a nagyfelhajtásokat, érzi magát otthon vagy a kandalló melegénél.

Karrierjét tekintve a Kutya csakis akkor tesz valamit, ha a cél megfelelő számára, de ha elhatározza magát. akkor mindent megtesz, hogy elérje azt. Amennyiben ez nem következik be és nem úgy lesz ahogy ő elgondolja, akkor nem fogja elérni ezt a célt és csak megy az árral. Nem szívesen válik meg olyan dolgoktól, amihez már hozzászokott, ami már hozzá nőtt, ilyenek például emléktárgyak, családi tárgyak vagy más dolog, ami a részeként hozzátartozik. Általában szeretik, de nem igazán egyszerű társként élni mellette. A Kutya nőre jellemző a kedvesség, a jámborság és a melegszívű törődés, mindent megad családjának csak, hogy ne kelljen szeretetből hiányt szenvedniük, óvja őket és egyben félti, igazi anya. Ugyan vágyik a családra és az otthonra, de olyakor csapong és keresi a kihívásokat, nagyon sokoldalú és kész a változásokra. A Kutya férfi precíz és lovagias, nem veszett ki még belőle a nemesség és hűséges, de ha kell akkor foggal körömmel küzd mindenért ami neki fontos. A küzdelem az élete része sosem hátrál meg, mindig tudja mi a célja és azt is, hogy hogyan érheti el.

Az elemek szerint a Kutyák között a következő különbségek láthatók:

A Víz- Kutya minden helyzetben tudja, mit kell mondani, remekül képes beszélni és kommunikatív képességei az egekben vannak, a Víznek köszönhetően nyugodt és kiegyensúlyozott élete van, talán neki adatik ez meg leginkább az összes Kutya elem közül.

Fa- Kutya:  Fegyvere a humor, szinte mindenkit letud venni a lábáról, egyből a középpontba kerül, az életet habzsolja és a legrosszabb pillanatait is humorral fedi el.

Tűz- Kutya: Hihetetlenül makacs és gyorsan felkapja a vizet, viszont meg van benne a tűz, a gyámoltalanok és elesettek védelme nála is természetéből adódóan alapvető tulajdonság, mindenkor úgy viselkedik, mint egy igazi lovag.

Föld- Kutya: Rendkívül nyugodt és csöndes, nem keveredik bajba, mindenki tiszteli és könnyen beilleszkedik minden társaságba.

Fém- Kutya: A bátorság a lételeme, a Fémnek köszönhetően nincs nála nagyobb kalandor és mindig megtalálja az életben az útját.

2014 2015-ben Kutyaként ne feledkezzen meg arról, hogy aki tétlenül várja a sült galambot, azt általában elkerüli a szerencse. Ez az év akkor lesz igazán eredményes, ha mindent meg is tesz ennek érdekében, aktívan és kitartóan. A Kutyától megszokott remek ötletek sorra jönnek majd, kiváló lehetőségei adódnak ez idő tájt, hogy kiemelkedhessen környezetéből. Ennek igen jó anyagi vonzatai is láthatók a Kutya 2014 2015-es kínai horoszkópjában.

 

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu