horoszkóp, ezotéria és asztrológia


lo kinai horoszkopA ló évében született személyek 2014 / 2015-ben előreláthatólag kicsit bizonytalanok lesznek, mert nehezen tudják majd eldönteni, mire is lesz szükségük, vagy, hogy merre induljanak el az életében, mit kezdjenek magukkal és, hogy mi legyen a legjobb eszköz arra, hogy véghez vigyék azt, amit elterveztek. A Saját életét magának kell kézbe vennie, tehát ebben az évben át kell vennie az irányítást élete fölött és el kell döntenie, hogyan tovább. A legfontosabb, amiben magában dűlőre kell jutnia, hogy a függetlenség, vagy a biztonság, amire nagyobb szüksége van boldogulásához. Minden esetre jó alaposan fontolja meg a helyzetét, mielőtt kimondja a végső szót, mert ha elhamarkodottan dönt, azt lehet, hogy hamarosan megbánja. Valószínűleg a helyzete sokkal kevésbé komplikált, mint azt érzi, tisztázni kell lehetőségeket és ennek fényében menni tovább. Az egész 2014 / 2015-es évsorán egy energiabomba lesz, az anyagi, munkahelyi helyzete kiválóan alakul, csupán azt kell szem előtt tartani, hogy ezt a hallatlan energiáját ne eméssze fel felesleges dolgokra, éljen jó beosztással minden féle szempontból, akkor kimagaslóan sikeres év vár Önre.


A Ló által uralt évek:

 • 1906.. január 25. – 1907. február 12.,     
 • 1918. február 11. – 1919. január 31.
 • 1930. január 30. – 1931. február 16.,     
 • 1942. február 15. – 1943. február 4.
 • 1954. február 3. – 1955. január 23.,     
 • 1966. január 21. – 1967. február 8.
 • 1978. február 7. – 1979. január 27.,     
 • 1990. január 27. – 1991. február 14.
 • 2002. február 12. – 2003. január 31.,     
 • 2014 2015. január 31. – 2015. február 18.
 • 2026. február 17. – 2027. február 5.,     
 • 2038. február 4. – 2039. január 23.


A Ló jegyében született személyekre jellemző a vidámság, a nagy életkedv és az, hogy minden körülmények között nagyon jól tudja érezni magát és soha nem esik terhére a szórakozás. Nagyon szereti azt, ha nincsen korlátozva, tehát oda van a szabadságért, az életérzésért, ami ezzel jár, képes önállóan döntéseket, hozni és mérlegelni. Nem tudja elviselni, ha ugyan úgy kell viselkednie, mint a többieknek, ezért sem szereti, ha túl sok szabállyal próbálják korlátozni.

A Lovak negatív tulajdonságai közé tartozik az, hogy sokat foglalkoznak a külsejükkel tehát nagyon hiúak. Nagyon szeretnek a középpontban lenni és minden figyelmet magukra terelni. Képes néha tekintet nélkül belemenni olyan dolgokba, amit előtte nem gondolt át. Azt cselekszi, ami neki jó és nagyon kevés embert hallgat meg vagy fogadja meg véleményüket. Gyakorta gondolja úgy, hogy sok mindent tud és néha el is veszi az eszét ez az érzés. Viszont a Ló jegyűek tisztában vannak azzal, hogy mit kéne jobban erősíteniük és mik a gyengéik.

A pozitív tulajdonságok táborába tartozik, hogy szüksége van a családra, az otthon érzésére, arra, hogy sosincs egyedül. Szenvedélyes és érzelemmel teli személyiség, aki mindig tud valami újat mutatni. A szerelem hihetetlenül lényeges része az életének és az egyik legfontosabbnak életelemnek tartja. Viszont ez könnyen megrészegítheti, és olyan dolgokat csinálhat, amit amúgy magától nem tenne meg. Nem hűséges típus és amilyen könnyen beleszeret a választottjába, olyan könnyen kialudhat a másik iránt érzett láng. Rengeteg energia gyülemlik fel benne és szereti ezt kiengedni magából, így olyan tevékenységekbe is benne van, amivel nagyon ki lehet engedni ezt a bizonyos energiát, mint például extrém sportok.

Az utazás nagyon jó elfoglaltság a Ló számára, gyakran űzi ezt a hobbit, imádja megismerni a körülötte lévő világot és ismerkedni új emberekkel. Viszont egyedül sose szeret utazni, legtöbbször barátokkal kel útra, ahol jól tudják magukat érezni. Az anyagi javakat nagyon sokra tartja, fontos neki, hogy biztonságban érezze magát ezen a téren is és hogy ne kelljen nélkülöznie. Idősebb korukra sokkal nyugodtabbak lesznek, érettebbek és bölcsebbek.

A Ló jegyű nők nem azok az otthonülő típusok, hanem inkább szívesen mennek vásárolni a barátnőkkel és itt is fontos szerepet játszik az ismerkedés. A Ló férfiak igen csak kalandos életet élnek, a veszélytől nem félnek, mindig keresik az új kihívásokat és nem rettennek meg az idegenekkel való ismerkedéstől sem.

Az öt elem szerint a Ló jegyben született személyek jellegzetes vonásai még egy kicsit tovább csoportosíthatók.

Fém-Ló: Szereti a hatalmat és befolyásos személy hírében áll, gyakorolja is ezeket a tulajdonságait és nem fél megmutatni az igazi lényét ahhoz, hogy elérje céljait.

Föld-Ló: A Fold a természet és a harmónia jelképe, ezért ez az egyik legnyugodtabb Ló mindközül, mindent átgondol, mielőtt cselekszik, és mindig tudatában van annak amit csinál.

Víz-Ló: Szereti a változást, gyakran visz valami új színt életébe. Vidámság és életerő lengi körül egész lényét, köszönhetően a Víznek harmonikus és boldog életet él.

Tűz-Ló: Csalódás és seb jellemzi, de nem az életét, hanem azt, hogy másoknak képes akár véletlenül is komoly fájdalmakat okozni, ezért is félnek tőle úgy és sok esetben tartanak tőle.

Fa-Ló: Jól tud csapatban működni másokkal, szívesen ismerkedik, higgadtabb és bölcsebb, mint a többi Ló, ezért is fogadják el könnyen egy új társaságban.

 

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu