horoszkóp, ezotéria és asztrológia


majom kinai horoszkopA Majom évében születettekre 2014 / 2015-ben stresszmentes időszak vár, képesek lesznek harmonikusan élni, mellőzve a szorongást és a stresszel járó rossz élményeket életükből. Lesznek olyan személyek, akikkel nem fog jól kijönni a Majom szülött, ezért megszakítja velük az eddigi kapcsolatot. A megszakított kapcsolatok egyik oka az lehet, hogy csak visszatartják önt a fejlődésben és nem engedik kibontakozni, ezért úgy dönt, hogy az ilyen emberektől meg kell válnia. De ne aggódjon, mert ebben az évben az elvesztett kapcsolatok helyett újakra fog rátalálni és sokkal elégedettebb lesz végül, mint ha nem tette volna meg ezt lépést. Türelmesnek kell lennie és akkor minden, amit eltervez valóra fog válni kivétel nélkül.


Akik ez alatt a csillagjegy alatt születtek, nagyon okos, intelligens emberek, ráadásul rendkívül találékonyak, szinte minden élethelyzetben fel tudják magukat találni. Nincs olyan akadály vagy probléma, amit ne tudnának megoldani. A Majmok képesek olyan logikával megoldani a problémákat amitől a többi ember csak ámulva és csodálattal nézi őket, hogy mire képesek.

A majom évei:

 • 1908. február 2. – 1909. január 21.     
 • 1920. február 20. – 1921. február 7.
 • 1932. február 6. - 1933. január 25.     
 • 1944. január 25. – 1945. február 12.
 • 1956. február 12. – 1957. január 30.     
 • 1968. január 29. – 1969. február 16.
 • 1980. február 16. – 1981. február 4.     
 • 1992. február 4. – 1993. január 22.
 • 2004. január 22. – 2005. február 8.     
 • 2016. február 8. – 2017. január 27.
 • 2028. január 26. – 2029. február 12.     
 • 2040. február 12. – 2041. január 31.


Híres Majmok, akik ezen évek egyikében születtek: Julius Ceasar, Leonardo da Vinchi, Charles Dickens, Liz Tayor, Walther Mattau, Omar Shariff, Kylie Minougue, Charles Dickens, Ian Flamming, Paul Gauguin, Harry Houdini Martina Navratilova, Little Richard.

A Majom jegyűek szinte kivétel nélkül mind optimisták, nyitott gondolkodásúak, magához a világhoz is nyitottan állnak hozzá. Nagyon jó munkaerők, karrierjükért sokat tesznek, szorgalmasak és maximalista típusok, ezért lehet rájuk a legjobban számítani. Rossz tulajdonsága a Majomnak, hogy néha nem mond igazat és sokszor lusta. Jó tulajdonsága, hogy nagyon jó humora van és ezért igen gyors tempóban fejlődik. Az élet minden egyes területén kiválóan helytáll és soha nem kell benne csalódni.

A Majmok az esetek többségében helyesen cselekszenek, magukkal hozott intelligenciájuknak és remek megfigyelő képességüknek köszönhetően. Rendkívül gazdag képzelőerejük van, ennek köszönhetőek igazán kiváló ötleteik, amiket többnyire valóra is váltanak. Igénylik a mozgalmas életet, és mivel szinte minden embertársukban bizalmat ébresztenek, igen sokan keresik társaságukat és kerülnek bensőséges, bizalmas viszonyba vele. Bármikor szívesen segít, de sokszor elfogja a gőg és beképzelt is tud lenni, ám ennek ellenére el tudják fogadni minden hibájával együtt az emberek. Szerelemben rendkívül hűséges, de elvárja azt, hogy igazságosak legyenek vele. A korrektség azért fontos a számára, mert ő is az mások felé  és jogos elvárás részéről, hogy ha ő így viszonyul másokhoz, akkor a minimum az, hogy mások is így viselkednek vele.

A Majom férfi kreatív és nagyon sok jó ötlete van, munkájában rendkívül rugalmas. Párkapcsolatára jellemző, hogy igen jól forgatja a szavakat, remekül udvarol, ha valakit megszeret, mindent elkövet, hogy párját megtartsa, néha még túlzásokba is esik, de ez nem taszító, inkább bóknak veszik tőle. A Majom nőnek fontos a szabadság, a függetlenség. Általában vidám, életerős teremtés, aki csak az életet szeretné élvezni, de néha enged változó hangulatainak is. Ami nem a legszimpatikusabb vonása, hogy nem túl együttérző másokkal, ritkán érez lelkiismeret furdalást. Mindene a flört, ez élete mozgatórugója, nem érdekli mások véleménye sem viselkedését, sem öltözködését illetően, ő úgy szép és úgy érzi jól magát, ahogy van.

A Majom öt elemének alapvető tulajdonságaiban nincs különösebb eltérés, de persze az elemek hatása mindegyikőjük személyiségét befolyásolja.

 • Víz- Majom: Rendkívül jól alkalmazkodik mindenkihez, a Víz miatt harmonikus és nyugodt életet él. Számára nincs stressz és idegeskedés.
 • Tűz- Majom: Mindig a középpontban van, energiája hihetetlenül nagy és mindig eléri azt a célt, amit kitűzött maga elé.
 • Fa- Majom: Rendkívül kíváncsi természet és nagyon nehéz eleget tenni ennek a kíváncsiságnak.
 • Fém- Majom: A Fém hatására heves és irányító személyiség, álmaiért és céljaiért féktelenül küzd és nem tűri, ha bárki megpróbálja ebben megakadályozni.
 • Föld- Majom: A legnyugodtabb Majom típus, a Földnek köszönhetően harmóniában és békességben él környezetével.


MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu