horoszkóp, ezotéria és asztrológia

2015. évi horoszkóp Mérleg csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Szaturnusz átmenete 2015-ben

 

merleg horoszkopA Szaturnusz 2015. szeptember 17-én telepszik le a Mérleg jegyében, a Mérleg Második Házában (ez a ház képviseli a pénzt, eszközöket és vagyonokat).

Az elmúlt két évben úgy érezhetted, hogy egy olyan szakaszába léptél az életednek, ahol keményen meg kell dolgoznod a pénzért és meg kellett küzdened az akadályokkal, amelyek az utadba kerültek a siker érdekében. Ez az időszak folytatódik 2015. szeptemberéig, szóval úgy érezheted, hogy problémák léphetnek fel, pénzügyi nehézségek, tiltások, késések, pénzügyi korlátok a vagyonodat és tulajdonodat illetően.

Ez az átmenet általában jelez egy olyan pillanatot, amikor rá vagy kényszerítve, hogy átformáld a tartalékaid felhasználását. A pénzügy továbbra is problémás lehet, ezért jobb lenne nem vállalni pénzügyi kockázatot mert az később nehézségekhez vezethet. Néhány asztrológus ezt az átmenetet pénzügyi veszteségekkel teszi egyenlővé, szóval néhány Mérleg tapasztalhat ilyet. Mások pedig alulfizetettnek érezhetik magukat és bizonytalannak stabil bevétel elérésében. A probléma amit ez az átmenet okoz, az az, hogy félelemtelivé válhatsz, aggódni fogsz a pénz miatt és még többet fogsz szenvedni.

Minden átmenetnek megvan a pozitív oldala, ahogy a Szaturnusz átmenetének a vagyon területén keresztül, még komolyabbá, megbízhatóvá válhatsz a pénzzel kapcsolatos viselkedésedben. Talán észrevetted, hogy még gazdaságosabbá, mérsékeltebbé, okosabbá és kimértté váltál és nem akarsz többet költeni, mint amit megengedhetsz magadnak.

Amikor a Szaturnusz elhagyja ezt a területet, valószínűleg sokkal fegyelmezettebben fogsz hozzáállni a pénz használatához és más személyek forrásaihoz és kifogod érdemelni, hogy a munkádon, erőfeszítéseiden, türelmen keresztül pénzhez és mindenhez hozzájuss, amit értékesnek találsz, értéket adni a becsületességnek és meg fogod tanulni, hogyan erősítsd, stabilizáld a pénzügyi helyzeted. A Szaturnusz célja, hogy megtanítson a pénzügyi felelősségre és önértékelésre.

Nem szabad elfelejtenünk, hogy egy mélyebb szinten a Második Ház kapcsolatban áll a személyes értékeinkkel és belső erőforrásainkkal. Ezért ez egy kedvező időszak lesz, hogy megvizsgáljuk az értékrendünket. A Szaturnusz arra kér, hogy tanulj többet az értékekről (az élet értékéről, a pénz értékéről és mindenről, ami pénzzel megszerezhető). Kérdezd meg magadtól, hogy mi az igazán fontos számodra, mit tartasz értékesnek, mit kezdesz azzal, amit már most birtokolsz (a pénzeddel, eszközeiddel, vagyonoddal), számodra mik az értékek és mit tartasz igazán értékesnek az életben.

 

2015. évi horoszkóp Mérleg csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged az Uránusz átmenete 2015-ben

 

Az Uránusz jelen lesz a Kos csillagjegy egész évében, a Mérleg Hetedik Házában (ez a ház kapcsolódik a párkapcsolatokhoz, üzleti kapcsolatokhoz, szerződésekhez, konfliktusokhoz, együttműködésekhez, büntető ügyekhez, megegyezésekhez és ellenségeinkhez.

Általában az Uránusz átmenete változásokhoz köthető, gyakran hirtelen, váratlan és meglepő változásokhoz. Ezért a következő években jelentős változások fognak beköszönteni a kapcsolataidban és a házasságodban. Partnerek és az emberek, akikkel meghitt kapcsolatban vagy, valószínűleg panaszkodni fognak a kiszámíthatatlan és instabil viselkedésed miatt, azt érezhetik, nem számíthatnak rád. A kapcsolataidban valószínűleg hajlamos lehetsz, hogy érzelmi elkülönítést keress és akarj, mindenek felett, hogy szabadnak érezd magad a kapcsolataidban.

Ez az átmenet nem feltételül jelenti a jelenlegi kapcsolatod végét, de érezni fogod a változás iránti vágyat. Lehetséges, hogy úgy fogod érezni, hogy egy régi jelenése a Mérlegnek nem fog elegendő kihívást hozni neked, és hogy a régi kapcsolatokat meg kell "újítani".

Talán megszeretnéd majd törni a kapcsolatod merevségét, fel akarod kavarni a dolgokat, amikor úgy tűnik, hogy nem haladtok sehova. Esetleg reménykedni fogsz egy új kapcsolat kezdetében, ami kevésbé megszokott, talán nyitott kapcsolatban, vagy legalább egy kapcsolatban, amiben szabadnak érezheted magad, és semmilyen módon sem korlátozottnak.

Szükséged lesz térre a kapcsolatodban. Nem csak fizikailag, de érzelmileg is szükséged lesz helyre, hogy önmagad lehess a kapcsolatban. Nem fogod értékelni a létező korlátokat és kényszereket a kapcsolatodban. Ha úgy érzed, hogy csapdába estél, mindig indulásra készen leszel. Nyitott lehetsz mindennemű kapcsolatra, elvetheted a hagyományos ceremónia ötletét és úgy gondolhatod, hogy az érzéseket nem befolyásolja egy darab papír. Rendkívül utópisztikus módon közelítheted meg a házasság témáját. Ezen kívül lehet, hogy plátói kapcsolathoz lenne kedved, esetleg hajlamos vagy barátként kezelni partneredet. Az is lehetséges, hogy a legtöbb kapcsolatod barátságként indul.

Az elkövetkező években megvan a lehetősége egy hirtelen házasságnak a pillanat hevében, de egyaránt a megfontolás nélküli hirtelen szakításra is. Erőfeszítéseket kell tenned annak érdekében, hogy kifejlessz néhány hosszabb távú elkötelezettséget, mert nagyon független hangulatba kerülhetsz. Valójában az olyan embereket fogod keresni akikkel nem kerülhetsz komoly kapcsolatba és úgy érezheted, hogy vonzani fogod az olyan típusú embereket, akik nem igazán alkalmasak komoly kapcsolatra.

Meglehet a hajlamod, hogy "megtagadd" a bolygót, minthogy inkább megmutasd ezeket a jellemvonásokat. Vonzhatod az olyan partnereket akiket a következő viselkedésformák jellemeznek: különös, független, nem alkalmazkodó, különböző, eredeti, leleményes, individuális, kreatív, radikális, emberek, akik birtokolnak egy adag enyheséget és különcséget. 

Az elképzelés az az, hogy számíthatsz új és szokatlan emberek megismerésére, személyekre, akik lehetővé teszik, hogy kapcsolatot hozz létre a szociális normákon kívül. Azt is érezheted, hogy a többiek kényszerítik a változásokat a kapcsolatokban, vagy, hogy a partnerednek/férjednek/feleségednek instabil a viselkedése.

Az Uránusz célja, hogy felszabadítson a függőségből és a kapcsolataidból. Azt akarja, hogy meglásd magadban, hogy legyél másoktól független és ne köss jogtalan kompromisszumokat többé. Ez segít megérteni egy másfajta megközelítését annak, hogy a kapcsolatok milyen szerepet játszanak az életedben.

 

2015. évi horoszkóp Mérleg csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Neptunusz átmenete 2015-ben

 

A Neptunusz a Halak csillagjegyében lesz jelen a mérleg Hatodik Házában (ez a Ház kapcsolatban áll a napi rutinnal, munkahellyel, egészséggel, munkával, alkalmazottakkal, munkahelyi környezettel és a közösségért tett szolgálatokkal).

2015-ben a figyelmedet a munkádra összpontosítod, de nem lesz egészen tiszta számodra, mi igazán jó ebben és merre kellene haladnod. A Neptunusz befolyással van a munkádra, napi rutinodra, és kisebb egészségügyi problémáidra.

Szakszerűen fogalmazva, a Neptunusz bátorítani fog téged, hogy szellemi munkákat végezz, ahol szükséges az együttérzés, ahol segíthetsz, ami a mások segítésére szolgál és nem önös vágyakra irányul. Ha szakmai utat választasz magadnak ami személyes törekvéseken alapul, akkor találkozhatsz rejtélyes akadályokkal, csalásokkal, rejtett ellenségekkel, amelyek gátolnak az előrehaladásban.

A Neptunusz sokkal kedvezőbben gondoskodik a szolgáltatásokról, szóval dolgozhatsz magasabb célokért, minthogy csak a saját érdekedben. Ha eddig csak a megélhetésért dolgoztál, akkor ez az átmenet erősen elégedetté tehet, ami végezetül rávehet más munkák fontolgatására. Munkára, ami a közösség szolgálatára válhat.

Sajnos a Neptunusz a Hatodik Házban összezavarhat a munkáddal kapcsolatban, nem úgy látva a dolgokat amilyenek, hanem amilyennek látni akarod őket és sokkal jobban fogod értékelni az álmaidat és a képzeletedet, mint azt, ami valós és lehetséges. Figyelembe véve a tényt, hogy a Neptunusz kapcsolatban áll a csalással, vigyáznod kell és az álmaidat a valóság talaján tartani, le kell venned a rózsaszín szemüveget és így nem fogsz csalásokat, kellemetlenségeket, vagy veszteségeket tapasztalni a munkahelyedet illetően.

Az egészségedet illetően a Neptunusz átmenete megkér téged, hogy több figyelmet szentelj az egészségedre. Alapjában véve kerülnöd kell a valóságtól való menekülés mindennemű formáját (drogok, alkohol, gyógyszerek), mert ez az átmenet nagyobb érzékenységet sugallhat az anyagokra. Mérgezés vagy fertőzés is előfordulhat.

 

2015. évi horoszkóp Mérleg csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Pluto átmenete 2015-ben

 

A 2015-ös évben a Pluto a Bak csillagjegyében lesz jelen, a Mérleg Negyedik Házában (ez a ház utal a családra, otthonra és a személyiség alapjaira).

A Pluto mostantól szállítani fogja a családi otthont sok évig. Néhány külső esemény nagy mértékben megváltoztathatja az életed, például a tartózkodás helyed megváltozása, vagy házfelújítás.

A családoddal való kapcsolatot illetően a Pluto hatása harcokat eredményezhet a hatalomért a családtagokkal (főleg édesanyáddal), a dominanciáért és az irányításért. Pszichológiai trükkök minden fajtája jelen lehet: manipuláció, érzelmi zsarolás, vádaskodás, szemrehányás. A szüleid mélységes átalakulást tapasztalhatnak.

A Negyedik Ház kapcsolatban áll a múltaddal is, és ez az átmenet gyakran megmutat olyan helyzeteket az életedből, amelyek még mindig nagy hatással vannak rád. Lehetséges, hogy újra kell értékelned néhány gyerekkori élményt, megvizsgálnod az érzelmi örökséget és néhány elfojtott érzelmet. Lehetséges, hogy meg kell békélned néhány emlékkel.

A Pluto segíthet belevetni magad a belsőd mélyére és rámutat a rejtett problémákra, azok megvizsgálására, megértésére és átformálására. A Pluto lehetőséget nyújt leszámolni a múlttal és átalakítani magad ennek elfogadásával.

A külső események megfognak mutatkozni a belső változás során többször is. Valószínüleg egy külső környezet létrehozásának lehetőségét keresed, hogy megmutasd a belsőd. Ha a belsőre összpontosítod a figyelmed, a Pluto segíti az erősebb önkontroll elérését. Az átmenet végére sokkal jobban tisztában leszel a személyeddel és jobban fel leszel készülve a személyes hatalmad bölcs használatára. 

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu