horoszkóp, ezotéria és asztrológia

asztrológiai konzultáció 

Gondolt már arra, tanácsadást kér egy asztrológustól?

Nem fél, kellemetlen dolgokat jósolna meg, vagy olyan dolgokat mondana, amelyeket nem akarna tudni?

Nem, ez nem az, amiről az asztrológia szól.

Az asztrológia nem korlátozó, nem tagadja a szabad akaratunkat, és nem is mondja meg, hogy vajon nyerünk-e a lottón.

Az asztrológia nem az ok és okozat alapján működik.

Ez nem egy racionális előrejelzés rendszer, hanem szimbolikus képek tánca, amelyek segítségével saját magát az ember úgy láthatja, mintha a tükörbe nézne.

Hogyan is működik ez? "Tudományos"-e, vagy babonás ostobaság? Egyik sem ezek közül. Ez a képzelet nyelve, olyan, mint a költészet, mint a zene, mint művészet.

Ajtót nyit, saját magunk rejtett részei felé lehetővé teszi, hogy feltárjuk bensőnket és az életünket olyan módon, amely megszabadít minket a téves ítéletektől vagy a negativitástól, lehetővé téve az új megközelítéseket nehéz helyzetek felé konkrét problémáknak az azonosítása segítségével.

 

 

Az asztrológia lényege az időzítésben és az élet-ciklusokban lakozik, lehetővé téve a kezdeti és a végződési a fázisok előtérbe kerülését, a lépéseink időzítését a maximális hatás érdekében és tudni, mikor kell felhagyni azzal, hogy megpróbáljunk kikászálódni egy zsákutcából.

A konzultáció során az asztrológus megvizsgálja a születési képletet, és minden aktuális kérdést az egészségre, pénzügyekre, otthonra, a kreativitásra, a gyerekekre, a munkára, a kapcsolatokra, hivatásra és az élet minden más szempontjára vonatkozóan. Tanácsot lehet adni konkrét kérdésekben, mint a munkahelyváltás, költözés, kapcsolat dinamika.

A születés pillanatában a különböző állatöv jegyekben lévő bolygók olyanok, mint különböző belső hangok, melyek szeretnék magukat hallatni, gyakran egymásnak ellentmondó igényeknek hangoztatva. Így gyakran saját magunk és a legjobb érdekeink ellen harcolunk.

Az asztrológia segít kibogozni a szálakat, odafigyelni minden hangra, és megtalálni annak a módját, hogy hogyan harmonizáljuk őket és együtt dolgozzunk velük.

Két vagy több képletet összehasonlítása szintén hatékony eszköze a kapcsolatok mögöttes dinamikája feltárásának, legyen az akár házasság vagy üzleti kapcsolat, illetve kapcsolat a gyermekekkel vagy a barátokkal.

 

Hogyan válasszunk asztrológust

 

"Ha szakorvost választ, betegséget választ."

Mint minden szakmában, sokféle szakember van az asztrológiában is, némelyik jobban képzett, mint mások, néhányuk inkompetens lehet. Asztrológus választásnál legalább olyan gondosan kell eljárni, mint bármely más szakember megválasztásánál.
A józanész gyakran a legjobb útmutató mind az asztrológus kiválasztásában és asztrológiai konzultáció értékelésében. Barátok is segítséget nyújthatnak - ha megbízhatók a barátai, akik már ellátogattak asztrológushoz, kérje ki azok ajánlásait. Mit tapasztaltak az asztrológusnál?

Ha még soha nem járt az asztrológusnál, és nem tudja, mire számíthat, körül kell nézni. Hívjon fel több asztrológust, de ne feltétlenül látogasson el az elsőhöz, akivel beszélt. Faggassa ki az asztrológusokat - az első értékelési szempont az lesz, hogy az asztrológus miként hangzik a telefonbeszélgetés alatt.

Először is, tudnia és emlékeznie kell, hogy az asztrológia nem egy egzakt tudomány, bármit is mond az asztrológus az függ a saját személyiségétől = az asztrológus személyisége még fontosabb, mint az asztrológiai szakértelme. Ezért nagyon fontos, a lehető legnagyobb mértékben megismerni az asztrológust, mielőtt meghozza a döntését.

 

Különféle végzettségek

 

 

Asztrológusok nagyon különböző háttérrel, a képesítéssel és a képességekkel rendelkeznek. És természetesen a személyiségek. Alaposan tanulmányozza az asztrológiai szolgáltatások hirdetéseit.

 • Vajon túl sokat ígérnek?
 • Profinak tűnik?
 • Hol találta meg ? Egy tekintélyes magazin vagy a jövendőmondók rovatában?

Ha lehetséges, hívjon fel több asztrológust és tegyen fel kérdéseket konzultáció egyeztetés előtt. Mindenképpen kérdezze meg, hogy mennyibe fog kerülni. Kap róla felvételt? Ha az asztrológus ellenzi hangfelvétel készítését, érdemes újragondolni ...

Próbálja meg kideríteni, hogy milyen típusú emberrel beszél. Kérdezze meg a csillagjóst hátteréről, képzettségéről, tapasztalatairól, értékeiről. Sokan, autodidakta módon tanulnak, és nincsen semmi rossz abban.

Azzal sincsen semmi baj, ha valaki egy amatőr asztrológus, de tudnia kell, hogy mit kap. Egy jól képzett asztrológus örömmel adja meg azt az információt, amit kér. Az, ahogyan egy asztrológus válaszol - vagy nem válaszol - egy kérdésre azt sokat elárul, sokat az asztrológus személyiségéről, és az ő tanácsadói képességeiről.

Azt jó megtudni, hogy a milyen idős az asztrológus -, nem lehet valaki jó asztrológus sok gyakorlás vagy nagy tapasztalat nélkül, így a kor gyakran jó tényező, mivel ez általában azt jelenti, hogy több a gyakorlat.


Szem előtt tartadó tényezők

 

Miután felhívta az összes szóba jöhető asztrológust, válassza ki a legjobbat közülük. Az alábbi pontok szem előtt tartása a kezdeti telefonhívás alatt és után segíthet kiértékelni az asztrológust:

 • Vajon az asztrológus odafigyelt Önre? Ha az asztrológus választ adott a kérdéseire, ha figyelt, akkor jó. Ha nem hallgatta meg figyelemmel Önt, akkor biztos lehet benne, hogy később sem fogja Önt meghallgatni, vagy kérdéseire válaszokat adni.

 • Vajon az asztrológus túl pesszimista vagy optimista volt? Túl nagy elhajlás bármely irányba, általában azt jelenti, hogy az asztrológus nem gyakorlatias.

 • Vajon az asztrológus túl sokat ígért vagy túl sokat állított magáról?

 • Őszinte és becsületes, jó etikájú ember benyomását keltette?

 • Ebben a személyben bízhat?

 • Aki tartaná a diszkréciót?

 • Aki empatikus és támogató lenne?

 • Szeretné elküldeni barátait egy ilyen típusú emberhez?

 • Szimpatikus volt Önnek, mint ember? Ez egy nagyon fontos pont, talán a legfontosabb. Ahhoz, hogy egy jó asztrológiai konzultációt kapjunk, képesnek kell lenni arra, hogy jól érezzük magunkat, és nyugodtak legyünk az asztrológus jelenlétében = nincs jó kapcsolat, nincs jó konzultáció. Az asztrológus mindenekelőtt egy emberi lény, az ő személyisége mindig rendkívül fontos bármilyen konzultációról legyen is szó.

Ha Ön vallásos, akkor is meg kell tudnia valamit az asztrológus világnézetével és vallási meggyőződével kapcsolatosan, mert lehet, hogy nem érzi magát jól egy ateista asztrológussal vagy egy furcsa ezoterikus nézeteket valló asztrológussal. Ha ön egy hívő keresztény, lehet, hogy nem akar ellátogatni egy olyan asztrológushoz, aki a karmájáról vagy a korábbi életeiről spekulál vagy megtölti az agyát furcsa okkult hókusz-pókusszal. Egy jó asztrológust nem sért meg azzal, hogy ha a világnézete felől érdeklődött egy konzultáció előtt.

 

Csak a legjobbat fogadja el

 

Szánjon időt asztrológusok értékelésére és kiválasztására. Egy jó asztrológusra találás, lehet, hogy hatalmas változást hoz az életében, mert lehet, hogy az életet egy új perspektívából kezdi majd látni és új dolgokat tanul saját magáról. Sajnos egy rossz asztrológus is okozhat jelentős változást az ön életében. Több jól ismert asztrológus, olyan neki küldött levelekről mesél, melyben az emberek arról írnak, hogy "félni kezdtek vagy lelkileg összezavarodtak" még egy jól ismert asztrológussal való konzultációt követően is, és hogy elfogult karaktert elemzéseket és / vagy lehangoló előrejelzéseket kaptak.

Még egy egyszerű asztrológiai előrejelzés vagy karakter elemzés is hozhat tragikus eredményt, mert az asztrológia néhány nagyon mély kérdést érinti az ember életében. És azért is, mert az asztrológiát néha, mint egyfajta tévedhetetlen kozmikus igazságot látják.

Nem az.

Ez csak egy nyelv, melyet olyan emberi lények értelmeznek és használnak, akik még a legjobb szándékkal is, de elkövetnek néhány baklövést: "Meg vagyok döbbenve, hogy mekkora károkat tudnak okozni azok az asztrológusok, akik nem értenek a pszichológiához, akik szabadon bánnak a "jóslatokkal" és elvetik a kétely és félelem magjait az ügyfelekben", írta Alice O., asztrológus és jungi analitikus.

Tehát tegyen akkor magának egy szívességet, és csak a legjobb mellett döntsön, mert az asztrológus néhány nagyon mély és érzékeny kérdésre tapinthat rá Önben és az életében. És, tegyen még egy kis felkészülést is az asztrológiai konzultációra. Egyébként a találkozás új és izgalmas dolgokkal, lehet, hogy elfeledteti a kérdéseket, melyek fejében vannak. És a készülés után élvezze a konzultációt ...

 

Hogyan készüljünk fel az asztrológiai konzultációra

 

Egy jó párbeszéd az ügyfél és az asztrológus között megváltoztathatja a jövőt az ügyfél számára (akár mindkét résztvevő számára) a jelenlegi helyzet meglátásának megváltoztatásával.

Mivel a párbeszéd Ön és a csillagjós közt megváltoztathatja a jövőjét, fel kell készülnie az asztrológiai konzultációra. Van egy jobb esélye a jó asztrológiai párbeszédre, ha tudja, mit keres. Hagyja, hogy az asztrológus tudja, hogy mit szeretne hallani, különösen, hogy milyen konkrét problémák foglalkoztathatják éppen.

A kíváncsiság is lehet olyan jó motiváció, mint bármi más az asztrológushoz való látogatásra, de akkor egy jobb szolgáltatást kap, ha a közvetlen és őszinte az egésszel kapcsolatban.

Ne kérdezzen hamis kérdéseket, csak hogy ellenőrizze az asztrológust - ő is érzi azt. Nem biztos, de ez lehet negatív hatással. Az asztrológus nem jósnő, aki kristály gömbbe tekint, az asztrológia egy nyelv, amelyet alkalmazni lehet bármire, még a hamis helyzetekre és kitalált lényekre is. 

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu