horoszkóp, ezotéria és asztrológia


nyilas horoszkopMint az sokak számára ismeretes, akiket érdekel a horoszkópkészítés, illetve akik olvassák és magukénak tudják érezni saját csillagjegyük jövendölését, hogy az ezotéria nem varázslat és nem „jóslás”, hanem a világegyetem működésén alapszik. A csillagok, a bolygók állásából sok minden tudományos módon kiolvasható, ez azért is hihető, hiszen nem lehet véletlen, hogy az azonos időpontban – azonos csillagzat alatt-született emberek jelleme, külső és belső tulajdonságai nagyok sok egyezést mutatnak. Egy jó horoszkóp elkészítése kifejezetten komoly feladat, előtanulmányok és széles körű tudás nélkül nem is képzelhető el. Ismerni kell ehhez minden csillagjegy részletes, rá vonatkozó egyedi tulajdonságát, ráadásul nem pusztán az ember megjelenésére, hanem szellemi, lelki, érzelmi, egészségi jellegzetes vonásaira vonatkozóan is. A bolygók helyzetéből meg lehet tudni, hogy az elkövetkező időszakban mire számíthatunk a párkapcsolatok terén, mik lehetnek a várható családi események, hogy alakulnak dolgaink a barátságterén és hogyan alakítsuk munkahelyi életünket, hogy abból a legjobbat tudjuk kihozni.

A Nyilas jegyűek legjellemzőbb tulajdonsága a lendületesség, nagyon nagy érdeklődést mutat az egyetemes tudás iránt. Türelmetlen, könnyen kiborul, ha nem kap meg valamit azon nyomban. De vitathatatlan, hogy hatalmas szíve van, segítségére minden körülmények között számíthatunk, emberszerető, széles látókörű és állandóan készen áll az új elsajátítására, önfejlesztésére. Még akkor sem törik meg az optimizmusa, amikor esetleg jótettének nem jótett, vagy köszönet a jutalma. Tele van empátiával embertársai iránt és ez egész életében meghatározó. Többnyire a Nyilasok szerencsésnek mondhatják magukat, nagyon vonzódnak a luxusélethez, a kényelemhez és mégis tesznek mindent azért, hogy ezeket a körülményeket kialakítsák maguk körül. Érdeklődési körük az extrém, kirívó témák köré csoportosul főleg, nem riadnak meg a szélsőséges dolgoktól,sőt inkább ezek vonzzák. Épp e téren tudják kamatoztatni jól rendkívül optimista természetüket, hiszen ezzel ellensúlyozzák az esetleges kudarcot. A Nyilas horoszkópból megtudható, hogy a jegybe tartozók becsületesen igyekeznek élni, de néha az is megtörténik, hogy ha a némi stikli csúszik be, akkor elhitessék magukkal, hogy jól cselekedtek.

A Nyilas is megtudhatja ebből az írásból, hogy mire számíthat 2014 2015-ben, mire kell ügyelnie, hogy egészségét megőrizhesse és hogy szerelmét megtartsa, vagy épp rátaláljon az igazi. Ezért érdemes megfogadni, hogy mit is mond a Nyilasok a horoszkópja (11.23 – 12.21.) 2014 2015-revonatkozóan.

Szerelem: Mivel a Nyilas tudjuk jól, hogy az egyenesség és őszinteség híve, így neki magának is igyekeznie kell másokat elfogadni és nem kikényszeríteni, hogy úgy viselkedjenek, ahogy azt ő szeretné. A Nyilas szerelmi horoszkóp 2014 2015 évre kellemes kapcsolatokat, akár egy meghatározó nagy szerelmet is ígér, de igyekezzen már az elején világosan megfogalmazni, mire vágyik, és megtudni, mit szeretne partnere, így kikerülhető a csalódás. Ebben az időben szerelmi téren hatalmas érzelmek lobognak majd a Nyilasban, tele lesz vitalitással, akár az év során házasságkötésre is sor kerülhet sokuknál.

Pénz: A Nyilasoknak pénzügyi szempontból nehezebb évre kell számítani 2014 2015során, illetve ez főként attól függ, mennyire tud majd költekezési vágyán uralkodni. Beosztó természetének ellentmondva most hajlamos lesz arra, hogy felesleges dolgokra költsön kissé meggondolatlanul. Vigyázat, mert ebből baj lehet, végezzen előzetes kalkulációkat, állítson fel egy pénzügyi tervet és majd ebből kiderül, hogy meddig nyújtózkodhat. Ha kell, erőltessen magára önuralmat, gondoljon arra, mennyire rossz lenne, ha bármi téren családjának nélkülöznie kellene.

Egészség: A Nyilas egészségével 2014 2015 év tekintetében nem lesznek nagyobb problémák, inkább a teste és általános egészsége karbantartására, edzettebbé tételére kell most valamivel többet koncentrálni. A csillagjegy szülötteinél jellemzően sokszor előfordul mozgásszervi betegség, vagy ezzel összefüggő kellemetlen probléma, nem ritkák az ízületi megbetegedések. Ennek legjobb ellenszere a rendszeres mozgás, sokat érdemes a friss levegőn tartózkodni, kocogni és az étrend átalakításával rengeteget javíthat állapotán. A manapság olyan népszerű természetes táplálkozás előnyeit ki kell élvezni, a számára jól hasznosítható növények például az árnika, a fekete ribizli, vagy a borsmenta. Ha ezekből rendszeresen fogyaszt, kiváló hatással lesznek a csontokra, ízületekre és ettől könnyebb lesz az egész élet.

Munka: 2014 2015-es Nyilas horoszkópot nézegetve jól látható, hogy munkájában túl nagy változásoktól nem kell tartania. Emberileg viszont kicsit könnyedébben kellene a dolgokhoz hozzáállnia az amúgy remek természetű, empatikus Nyilasnak. Amennyiben vezető beosztásban dolgozik, eme rendkívüli tulajdonsága továbbra is meghatározó lesz, azonban mint beosztott, ne akarjon a főnöke fejére nőni, mert ezzel még saját munkakörét is beárnyékolhatja a rossz hangulattal. Ha igazságtalanságot érez, igyekezzen „tiszta vizet önteni a pohárba” a Nyilastól elvárható nyílt és őszinte megnyilvánulással, ezzel bebiztosíthatja hosszú időre biztos pozícióját, melynek szakemberként nagyon is jól meg tud felelni.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu