horoszkóp, ezotéria és asztrológia

EGY KEDVEZŐ ÉV

 

nyúl horoszkóp 2015

NYÚL (Kelet) – Halak (Nyugat)

A Kecske 2015-ös éve világosan kedvez a Nyúl Évében született személyeknek. Nem szabad, hogy engedjék, hogy elmúljon ez a kiváló lehetőségeket magában rejtő időszak anélkül, hogy kihasználnák ezt a lehetőséget.

Az a tény, hogy a jó dolgok elkezdenek megtörténni – még akkor is, ha ezek nem csak a személyes erőfeszítések eredményei, hanem a jó szerencséé is – pozitív hatással lesznek a lélekre, és így annál jobb hatással lesznek a különböző helyzetekre.

Végre elkezdi megint jól érezni magát.

Kapuk nyílnak és sikerei számosak lesznek. Megnövekedett fegyelemmel lesz felruházva, továbbá annak a módja, ahogy a dolgokat kezeli elégedettségre okot adó változásokat hoznak magukkal mindaddig, amíg megfelelő figyelmet szentel az apró, de fontos részleteknek.

 

 

A múlt gyötrelmei eltűnnek és lehetősége van könnyedén tovább siklani. Mindazok az évek, melyeket Ön mások segítésével töltött, most meghozzák a megérdemelt gyümölcsöket.

 

Az Nyúl szerelmi horoszkópja a 2015-ös évre.

 

A Nyúlnak annak megőrzésére kell összpontosítania, amije már van, és nem az újdonságok kipróbálására.

A jellegzetes hatások a Nyúl szentimentális életére nem a legjobbak, de az általános viszonyok kedvezőek, melyeknek derűs visszacsengése lesz ebben a tekintetben.

 

A Nyúl karrier horoszkópja a 2015-ös évre.

 

2015 egy különösen áldásos év, kiváló egy új terv, vagy vállalkozás indításához.

A Nyolc Vezér csillag azt a nyolc vezért szimbolizálja, akik segítettek a császárnak országa kormányzásában. Bár hivatalosan ezek szerint a "miniszterelnök" parancsnoklata alatt álltak, az igazság az, hogy valójában náluk volt a hatalom. Ez a hatás igen jelentős hatalmat ad a Nyulaknak és az arra való képességet, hogy távol tartsák maguktól az ellenséget.


A Nyúl pénz horoszkópja a 2015-ös évre

 

2015 egy jó év a tranzakciók, beruházások számára. Az üzleti intuíció finoman hangolt lesz.

De ez nem jelenti azt, hogy meggondolatlanul cselekedhetnek. Ha a józanész szerint járnak el, akkor különleges jutalomba lesz részük.

 

A Nyúl egészség horoszkópja a 2015-ös évre

 

Az egészség önmagában nem lesz probléma. De van némi hajlam a balesetre, különösen azokra, amelyek a vízzel kapcsolatosak.

 

ÜZENET A NYÚLNAK a Kecske 2015-ös évére

 

Annak ellenére, hogy a mérleg egyértelműen pozitív, még mindig sok a negatív csillag a Nyulak sorsában, ebben az évben. Ez azt jelenti, nem minden lesz a rózsakert, de nem
szabad csüggedni a nehéz pillanatokban, mert hamarosan minden pozitív lesz újra.

Ebben az évben minden lesz, kivéve állóvíz. Minél aktívabban vesz részt az életben a Nyúl, annál nagyobb az esély egy felejthetetlen mozgalmas évre.

 

 

Legjobb hónapok 2015-re: Április, július, szeptember, október és december
Mire kell törekednie 2015-ben: Nagyobb önbizalommal és erősebb hozzáállás
A szerencsés számok 2015-ben: 19,22,28,35,42,47

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu