horoszkóp, ezotéria és asztrológia


oroszlan horoszkopA horoszkópok megkreálásához alapos ismeretek szükségesek, melyek nagyon szorosan összefüggnek az ezotériával és az Asztrológiával. Ebben a világban csak az tud igazán eligazodni, aki jártas a különböző bolygók és csillagok állásában, jellegzetességeiben. Például tudnia kell, milyen állapotokra van hatással, pénz, egészség, munka, család, szerelem témakörében. A 2014 / 2015-es évre vonatkozó horoszkópot, is rendkívül nagy odafigyeléssel és szakértelemmel állítottuk össze. A bolygók és a csillagok szerepe rendkívül fontos, nem véletlen, hogy az Ókorban is ezek vizsgálatával jövendölték meg az elkövetkezendő eseményeket. Amióta létezik emberiség és amióta először felnéztek az égre létezik a csillagok égitestek vizsgálatának tudománya és ahogy egyre inkább vizsgálták ezeket úgy jöttek létre ezek az új tudományágak.

Az Oroszlánok horoszkópja (07.23– 08.23.) 2014 2015-re vajon mit mutat?

A név mindent elárul hordozójáról, az oroszlánok nem félnek az elkövetkezendőtől, bátrak rátermettek és erősek, de van bennük az elnyomásra is vágy. Sok esetben a középpontban tartózkodnak, amikor egy nagyobb társaságban vannak, mivel személyiségük nagyon erős, általában optimista jelleműek. Kontrollálni életét egyedül csak ő szeretné, akár mennyire is padlón van mindig képes visszajönni a felszínre. Az oroszlánnak nehezen megy a tanulás, nem is igazán csinálja, de ha egy cél érdekében kell megtenni, akkor mindent bevet, hogy megkaparintsa azt, amit szeretne. Kapcsolatai hullámzóak, de nagy Casanova, inkább a trófeák gyűjtésében van otthon. A baráti viszonyok terén nagyon megbízható jellem, nem hátrál meg és a barátai mellett mindig ott áll.

Szerelem: A szerelem eljövetele nagyban függ az Oroszlántól, hiszen kicsit kevesebb jut most majd a szerencsés kimenetelű eseményekből, ezért keményen oda kell magukat tenniük, hogy eredményeket érjenek el e téren. Meg fogja találni élete párját, viszont kompromisszumokat kell majd kötnie. El kell fogadnia a másikat és az elnyomó szerepet kicsit háttérbe szorítani, hogy párja is ki tudjon bontakozni kapcsolatukban. Meg kell tennie azt a nagy lépést, amire eddig sosem szánta rá magát és szembe kell néznie a felelősséggel.

Pénz: Elképzelhető, hogy nagy dolgok várnak Önre, esetleg megveszi álmai ingatlanját, vagy albérlő társat tudhat maga mellett, aki beszáll a különböző kiadásokba, de az elkövetkezendő időszakban nagy vagyonra fog szert tenni. Minden, amit csak elképzelt megvalósul és képes lesz eldönteni, hogy innentől kezdve élni fog és nem hagyja, hogy a bajok és a gondok megkeserítsék mindennapjait. Csak előre fog tekinteni és Önre talál a szerencse. Befektetéseit nagy gonddal kezeli, mivel nehezen bízik meg az emberekben, az üzlettársakban, de bármit eltervez, szívesen csinálja és nem állíthatja meg semmi.

Egészség: Az Oroszlánok horoszkópja 2014 2015-re azt mutatja, kicsattanóan jó egészségnek fognak örvendeni mind testi mind lelki értelemben, a párjukkal eltervezett közös mozgás sokkal jobban fog hatni, mint azt gondolná, hiszen ha nem egymagunk sportolunk nem csak az izmokra, de a lélekre is hatunk, ha van kivel megosztani gondjainkat egy jó kis kocogás közben, amit már oly régóta terveztünk. Ne hanyagolja el magát, szedjen sok vitamint és járjon el az orvoshoz. A mozgás, mint tevékenység rendkívül fontos és az Oroszlán igényli is a feszültségek levezetését. Ügyeljen arra, hogy megfelelően táplálja testét minden módon, megfelelő étkezés, elegendő vízívás, és rengeteg kikapcsolódás!

Munka: A kemény munka meghozza gyümölcsét, sikerekben gazdag éve lesz tele kihívásokkal. Az oroszlán kiemelkedik a többiek közül tehetségével és rátermettségével, tudja, hogy mire képes. Nem tudja elviselni, ha valaki lenézi és kevésnek tartja. Lehetőséget kell teremteni az Oroszlánnak az előrelépéshez és ahhoz, hogy bizonyítani tudjon a munkahelyén. Adja meg neki ezt a lehetőséget és fel fogja fedezni a benne rejlő tehetséget. A munkahelyi kapcsolatok még sok meglepetéseket okozhatnak, hisz rengeteg emberrel tud majd megismerkedni. Lesz pár nehézség is, ami majd akadályként fog az Oroszlánok elé gördülni, de nem szabad megijedni, egy szerencsés eseménynek köszönhetően minden akadályon át tudja magát verekedni és ebben segítséget fognak nyújtani a munkatársak és a barátok. Elég annyi, hogy ne szégyelljen másokra támaszkodni. A felmerülő problémákkal nem kell egyedül megküzdenie, hiszen tudjuk, hogy a szavannán élő hím Oroszlánoknak is támogatást nyújtanak a nőstények, ha férfi Oroszlánról van tehát szó, ugyan olyan bátorsággal fogadja el az oroszlán horoszkóp 2014 2015 javaslatait, mint a nők is természetesen.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu