horoszkóp, ezotéria és asztrológia


rak horoszkopA horoszkóp szorosan kötődik az asztrológiához, ami megmutatja, hogy az eljövő periódusban, hogy fognak állni a naprendszer égitestei, melyek nagy hatással vannak életünkre, és ennek anyagi, egészségügyi vonzata is lehet. Ha nagyon nagy ismereteink vannak a horoszkópokkal kapcsolatban, képben lehet arra vonatkozóan, hogy akik egy időben születtek, egy napon azoknak is nagyon sok differencia mutatkozhat jövőjükben.

 

A Rák horoszkóp alakulása (06.22 – 07.22.) 2014 2015-re

Az ezen csillagzat alatt világra jött emberek nagyon családcentrikusak, a fő égi testük a Napot éjszakánként felváltó Hold, természeti eleme az élet alapjául szolgáló víz. A nyugalmat és a kiegyensúlyozottságot keresi és rendkívül jól tud másokhoz viszonyulni. Viszont személyisége nem annyira erős, sőt nagyon is érzékeny, ezért sokszor rosszul kezeli a dolgokat. A Rákok érzelmei olyanok, mint a tenger, sokszor fodros, de rendkívül fogékonyak a bejövő információkra, köszönhetően nyíltságuknak. Más emberek számára meglehetősen keménynek és erősnek látszhatnak, de ez csak azért van, mert így akarják leplezni valójában érzékeny felüket. Képesek minden ok nélkül megutálni valakit, de a család szent és sérthetetlen számukra.

Szerelem: Ez elkövetkezendő év, fantasztikus lesz, hisz nagyon nagy szerencséjük lehet-e téren, mivel új szerelem jöhet a képbe ami elég erősnek és hosszú életűnek ígérkezik. Ez az év tökéletes lehetőség a családalapításra és arra, hogy fontos hosszú időtartamú döntéseket hozzanak. A család alapítás után is van élet, nem kell beletörődni abba, hogy a letelepedés után esetleg ellaposodott a kapcsolatuk, számtalan lehetőségük van még, aminek az idei év nem is lehetne jobb alapja. Szaturnusz segítségére lesz, hogy áthidalja a rossz párkeresési találatokat és egy teljesen új irányba terelje önt és életét. A gyermek egy kincs és ideje elgondolkodnia rajta, hogy hogyan válna be szülőként. De ehhez végig kell gondolnia mivel jár mindez és mi a pozitív hozadéka a családalapításnak.

Pénz: A legtöbb Ráknak szerencséje van, hiszen a 2014 2015-es év nagyon sok meglepetést tartogat Önnek pénzügyi szempontból, lehetőségeinek tárháza végtelen, mindössze a maga előtt lebegő célt kell elérnie. Előbb viszont rendet kell tenni anyagi körülményei között és át kell vizslatnia minden pénzzel kapcsolatos ügyét, majd szépen sorjában rendezni azokat. Még több pénzre számíthat a 2014 2015-es esztendőben, csak legyen bátorsága odamennie a főnökéhez fizetésemelést kérni. Szánja el magát végre és álljon oda, csak úgy érheti el azt, amit szeretne, hogy ha tesz érte és ez úgymond egy befektetés a jövőbe, hisz minél többe energiát fektetünk abba, hogy pénzt keressünk, annál több hasznot fog a végén hozni és rendkívül büszkék leszünk majd magunkra. Próbáljon meg új kapcsolatokat kialakítani, szélesítse ismeretségi körét, ezzel könnyedén adódhat új kamatozó pénzügyi lehetőség, akár egy kiváló befektetés is.

Egészség: A Rákok leginkább a 2014 2015. évi télre kell egészségileg felkészüljenek, nagyon nehéz lesz átvészelni ezt az időszakot, sajnos meghűléssel és megfázással kell számolniuk, de utána a lehető legnagyobb rendben lesz minden, csak pihenjék ki rendesen magukat és szánjanak időt a megfelelő sportolási tevékenységekre így érhetik el azt, hogy nem csak szellemi és testi harmóniában élhessék életüket, de egészségük is a toppon legyen. Nagyon sokat fog dobni a Rákok hangulatán, ha a barátokkal, vagy családtagokkal minél több programot szerveznek. Igyekezzen rengeteg gyümölcsöt és zöldfélét enni a télen, mert a C-vitamin az egyik legfontosabb éltető erő, amit például megtalálhat a narancsban vagy különböző zöldségekben, mint például a paprika. Töltsön több időt párjával, így a sportolás is könnyen megy, ha van kivel együtt futni, edzeni, így tudják egymást előrébb vinni és motiválni, könnyebb még reggel felkelni is, ha tudja, hogy várja valaki a futópályán.

Munka: A munka terén is kedvezően alakul a Rákok számára a 2014 2015-re jövendölő horoszkóp, köszönheti ezt annak a ténynek, kitartásnak, hogy nem adta fel és mindent beleadott, ennek most lesz meg a gyümölcse. A mars és a Plútó nagy szerepet játszik a kreatív feladatok megoldásában, miközben a mentális teljesítményre sem lesz majd panasza. Az eddigi hibákból csak tanulni fog és saját maga előnyére tudja tapasztalatait fordítani, ezen túl nagyon jól fog majd teljesíteni és a sikerek még több motivációt generálnak. Ennek köszönhetően egy körforgásba csöppen, tehát azzal, hogy sikereket ér el még jobban ösztönzi saját magát arra, hogy élvezettel űzze élete hivatását, vagy éppen azt a munkát amit jelenleg csinál. Viszont figyelni kell szerelmével kialakított helyzetre ugyanis a rengeteg munka befolyásolhatja a párkapcsolata alakulását. A munkahelyén kialakított személyes kapcsolatok terén számíthat egy kis konfliktusra, de nincs olyan dolog amit ne lehetne megoldani egy alapos beszélgetéssel.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu