horoszkóp, ezotéria és asztrológia


sarkany kinai horoszkopA sárkányok mesebeli lények melyekről nagyon sok jó tulajdonság jut az eszünkbe, köztük az emberfeletti bátorság és a nemesség, mely egy életen át elkíséri. A sárkány nézzen szembe bármely veszéllyel ami csak elé tárulhat. A hihetetlen vakmerőség jellemzi küzdelmüket. Ezek a tulajdonságok a mi világunkban is megjelennek a mindennapi életben. A sárkány évében született emberek ezekkel a tulajdonságokkal rendelkeznek így. A sárkány évének jellemzését nagyon fontos azzal kezdeni, hogy ez az időszak szerencsét hoz. Az a személy pedig, aki ebben az időszakban született, azt nevezhetjük a szerencse fiának.


A sárkány évei:

1904. február 16. – 1905. február 3.
1916. február 3. – 1917. január 22.
1928. január 23. – 1929. február 9.
1940. február 8. – 1941. január 26.
1952. január 27. – 1953. február 13.
1964. február 13. – 1965. február 1.
1976. január 31 - 1977. február 17.
1988. február 17.-1989. február 5.
2000. február 5. .-2001. január 23.
2012. január 23.-2013. február 9.
2024. február. 10.–2025. január 28.
2036. január 28.-2037. február 14.

A Sárkány évében született emberek tulajdonságai között alapvetően említhető tehát a bátorság, a nemes lélek. Ha a Sárkány, mint mitikus lény jut eszünkbe akkor egyből olyan tulajdonságok kerülnek előtérbe, mint bátorság, erő, merészség. Rengeteg akaratereje van a Sárkány évében születetteknek és a céljaiért képes bármit megtenni. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően, karrierjében nagyon gyorsan el tudja érni azt amit akar. Vezető és irányító szerep jut neki, hiszen ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően tudja étvényesíteni önmagát az életben.

Nagyon nagylelkű egyéniségről van szó és rendkívül kötődik az általa megszeretett lényhez. Barátságban és szövetségben rendkívül jó partner, hiszen a végsőkig képes kitartani és küzdeni a céljaiért. Sajnos vannak a sárkánynak negatív tulajdonságai is mint, mint minden embernek, például rendkívül türelmetlen köszönhető ez annak, hogy mindent azonnal szeretne megvalósítani a sikerre való tekintettel. Néha tapintatlan is tud lenni és udvariatlan. A pénznek a kezelése nem tartozik a legjobb tulajdonságai közé, hiszen nagyon tudja szórni a pénzt, bár képes gyorsan visszaszerezni azt. Ennek ellenére a Sárkányok évében születetteknek rengeteg pozitív tulajdonságuk van. Nagyon spontán egyéniség és rengeteg ötlete van, szinte soha nem merül ki a tárháza a néha hihetetlen ötletekből.

Nagyon jó vezető, aki kiválóan tud hatni arra akivel együtt dolgozik és mindenben támogatja. munkájában hűséges odaadó és célratörő egyéniség, aki mindent megtesz azért, hogy ne csak a magánéletében legyen ilyen, hanem a munkában is hozza ezt a formáját. Ezek a tulajdonságok nagyon megszerethetővé teszik az illetőt és nem igazán szokták kiközösíteni a közösségekből. A sárkány évében született nők általában feminista típusúak, akik szeszélyesek és szenvedélyesek is, valamint nagyon büszkék is tudnak lenni. A sárkány nő, ha szerelmes, akkor bármit meg tud és meg akar szerezni ennek érdekében. Amikor korlátozni próbálják, ellenáll, állandó szabadságra és térre van szüksége, hogy kiteljesítse önmagát az életben. A Sárkány férfiak igen nagy akaraterővel rendelkeznek és nagyon szabad lelkűek. Mindig kész valamit csinálni soha nem ül a babérjain. A szerelemben teljesen őszinte és ragaszkodik a másikhoz. Híres Sárkányok, akiket ismerhetünk: James Brown, Darwin, Kocsis Zoltán, Frank Zappa, , Bruce Lee.

Az öt elem szerinti besorolás nem véletlen, mert a Sárkány jegy szülöttei a rájuk vonatkozó elem hatására más más jegyeket viselnek.

Víz- Sárkány: Az egyetlen, akinél nem lehet észrevenni annyira a türelmetlenség jeleit, kihasználja lehetőségeit és tettre kész a sárkányok körében.

Fa- Sárkány: Nagyon nagy képességekkel rendelkezik abban a tekintetben, hogy megvalósítsa a maga elé kitűzött célt, így kitartása is nagy és mindenképpen véghez viszi azt amit kitűzött maga elé.

Tűz- Sárkány: Sikeres akar lenni, nagyon sok a munkateherbírása ebben a tekintetben így mindig lehet rá számítani és soha nem hagy cserben egy esetleges társulásban.


Föld- Sárkány: Ő az ész, gondolkodik, filozofál és nagyon megfontolja minden egyes lépést amit tesz annak érdekében, hogy eltudja végezni feladatát. Tehát a sárkányok évében született személy nagyon szerencsés és bátorságnak vakmerőségnek sincs híján. Reméljük, hogy minden amit ebben az évben eltervezett valóra fog válni , kitartást és boldogságot kívánunk önnek!

Fém- Sárkány: Nagy harcos, óriási elszántsággal és akaraterővel, mely a Fém hatásából adódik. Fém hatása, ezért olyan cselekedeteket képes véghezvinni, melyekre egyik másik elem szülötte sem képes. amelyekről más álmodni sem mer. Nem tűri maga körül a lusta embereket, egyetlen percet sem tölt haszontalanul, csak a kitűzött cél lebeg a szeme előtt, nincs olyan, aki eltéríthetné.

A Sárkány szülöttei rettentően igénylik a társasági életet, ők maguk középpontként állandóan maguk köré vonzzák a figyelmet. Csak akkor vannak elemükben, hogyha minden szem rájuk figyel. Hihetetlen energiákat képesek tartalékolni, ennél csak önbizalmuk nagyobb, s e két tulajdonsága révén a Sárkány a hegyeket is képes megmozgatni. Persze épp e miatt hajlamos a meggondolatlanságra is, cselekszik időnként a nélkül, hogy belegondolna tettének milyen következményei lehetnek.

A Sárkány 2014 2015-ben – a Kígyó évében – sokkal jobb év elé nézhet, mint amilyen az elmúlt időszak volt. Élete kiegyensúlyozottá válik, önbizalma még erősebb lábakon áll majd. Amit érdemes szem előtt tartania, hogy ne mástól várja időnként a kezdeményezést és a megoldást, mert a dolgok nem történnek meg csak úgy maguktól. Elsősorban ez az intelem anyagi vonatkozású, ha nehezebben is indul az év ebből a szempontból, párhónap alatt meg fogja találni most is a lehető legkiválóbb utat, hogy anyagi helyzete is teljesen stabilizálódjon, csak meg kell tanulnia kicsit beosztóbban élni, akkor jut mindenre. Magánélete pezsegni fog, barátai keresik társaságát, egy napot sem fog unatkozni, vagy magányosan tölteni.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu