horoszkóp, ezotéria és asztrológia


skorpio horoszkopAz asztrológiát már az ősidők óta ismerjük, mára legkorábbi civilizációkban is tudósok foglalkoztak ezzel az ággal. Eredete a csillagok vizsgálatához és azok megismeréséhez köthető, melyek során fényderült arra a tudósok számára, hogy az égitestek egymáshoz való viszonya hatással van adott időben született emberek jellemére, sőt társadalmi, gazdasági eseményekre is. A horoszkóp az asztrológia részének mondható, már ennek is több ezer éves múltja van, de vannak szakértők, akik szerint már tízezer évvel ezelőtti nyomok is fellelhetők, mint a horoszkóp készítés kezdeti próbálkozásai. Egy közel-keleti ásítás nyomán előkerült faragott csonton olyan rajzokat fedeztek fel a szakemberek, amik félreérthetetlenül a holdciklusainak változásait mutatják be. A későbbi időkben a tudósok kiindulópontként a csillagokat választották és ehhez képest kezdték el meghatározni a természet állandóan ismétlődő ciklusait. Így alakult ki a horoszkóp viszonyítási alapja, ahol is a kutatások nyomán megállapították, hogy az egyes természeti ciklusokban születettek sok hasonló jellembeli, de akár külső tulajdonságai is nagyon hasonlítanak.

A Skorpió csillagjegyben született emberek szinte mindegyike különös természetű, leginkább jellemző vonásuk a titokzatosság, ők maguk azonban rettentő gyorsan átlátnak a másikon. A végsőkig kitartóak, hatalmas akaraterővel bírnak, épp ezért sokuknál feltűnő a nagyhatalmi vágy és a hatalomra való törekvés. A Skorpiók között jócskán találunk olyat, aki egész életében borotvaélen táncol, nem viseli a „lassú víz partot mos” életvitelt és az ilyen típusú embertáraitól hamar meg is szabadul. Mintha állandóan fel lenne a Skorpió pörögve, de ezzel együtt majdnem egész életén át a teljesség felé törekszik és ez érzelmi életére is rányomja bélyegét. A jegy szülöttei gyakran kiszúrnak maguknak egy olyan vezérszemélyt, akire szeretnének hasonlítani, akinek tisztelik és alaposan ismerik is életútját.

Miket ígér a Skorpió horoszkópja (10.23.– 11.22.) 2014 2015-re?

Szerelem: A Skorpió horoszkóp 2014 2015-re a szerelem kapcsán igen kecsegtető évre számíthat. Párkapcsolati téren az idősebb korosztályba tartozó független Skorpió megtalálni látszik végleges párját, főként az, akinek sikerült az elmúltévek alatt féktelen szenvedélyét némileg korlátok közé szorítani. Akinek azonban élete magasan szárnyal és sikerekben fürdőzik, az legyen körültekintő, mert előfordulhat, hogy olyan párra lel, akinek ez többet számít a tiszta érzelmeknél. Legrosszabb tulajdonságától –a féltékenységtől – igyekezzen megszabadulni, mert ez a legszebb kapcsolatot is megmérgezi. A 2014 2015-es év érzelmi történéseitől megfog erősödni, átértékeli egész eddigi lelki és szerelmi életét és találkozhat nagy eséllyel azzal az emberrel, akivel világnézeti és szerelmi téren is azonos hullámhosszon vannak, megtalálhatja a másik felét. Erre azért is elég sansszal indulhat, hisz köztudott, hogy a Skorpió alapvetően érzelmes, romantikus és főként hűséges fajta, könnyen meghódíthatjuk, ha kitartó munkával sikerül ráhangolódni és elkapni a ritmusát.

Pénz: Skorpió férfi és nő a horoszkóp 2014 2015szerint egyaránt folyamatosan megye az úton előre, akinek jó érzéke van közülük a pénzügyekhez, az ebben az évben akár szép vagyonra is szert tehet. Erre az időszakra jellemző lesz, hogy könnyedén kezeli a pénzt, ez nem azonos a könnyelműséggel, hanem arra utalnak a csillagok, hogy remekül mehetnek a dolgok, csak nagy figyelmet fordítson Skorpió létére az üzleti ügyekre és akkor nem lesz semmi gond. Kölcsönüzletektől mindkét irányban tartsa távol magát, inkább tehetségét és híresen éles eszét használja pénzszerzésre. Jó alkalmak nyílnak 2014 2015-ben, hogy megszerzett bevételeiből jó részt meg is takaríthasson. Mivel A Skorpió igen jószívű, szívesen adakozik, legyen résen és találja meg az egyensúlyt, ez a jut is marad is elve, amit pénzügyek terén is érdemes követni.

Egészség: A Skorpió egészségére a horoszkóp 2014 2015 is legelsőként arra mutat rá, hogy e szempontból legkiválóbb tulajdonságát, a rettentően gyors regenerálódó képességét ez évben is megőrzi, bár mi is történjen. hatalmas ellenálló képesség jellemző a Skorpiókra, amit azért persze rendszeres időközönként nem árt megtámogatni. Szokásához híven nem fogja agyondolgozni magát, mert a csillagjegy alá tartozóknak kiváló tehetségük van ahhoz, hogy fel tudják állítani a teendők megfelelő sorrendjét és el tudják dönteni a fontossági kérdést. Amire A Skorpiónak figyelnie kell 2014 2015-ben is, hogy az állandó pörgés könnyen vezethet kalcium hiányhoz, ami persze egyszerűen kezelhető sok sok friss zöldséggel és gyümölccsel. Ha teheti űzzön könnyebb sportokat, mint a tenisz, vagy a vízelemű Skorpió kedvenc sportjában is kiélheti magát, ami az úszás.

Munka: A munka terén a Skorpió horoszkóp 2014 2015 évre szép fejlődési lehetőségeket ígér, ezt a jó időszakot mindenképpen ki kell használni. A horoszkóp szerint munkahelyén elképzelhető, hogy nagy átalakulások zajlanak majd, de ettől nem kell megijedni, sőt remek alkalma nyílhat a Skorpiónak, hogy megmérettesse magát, nyugodt szívvel álljon a szakmai kihívások elé, nem fog csalódást okozni sem magának, sem munkatársainak, sőt az elismerés sem marad el. Figyeljen azonban arra, hogy sem emberi, sem szakmai téren ne bocsátkozzon vitákba, mert ez akár presztízsvesztéshez vezethet, de ha meg van győződve igazáról, akkor azt támassza alá és így a vitás ügyek azonnal megoldódnak. Mivel a Skorpió szinte kisgyermek korától edződik a nehézségek leküzdésében, már óriási gyakorlattal rendelkezhet ezen a téren, tehát higgadtságát megőrizve munkájában is egyszerűbben és biztonságosabban tud előre menetelni.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu