horoszkóp, ezotéria és asztrológia


szammisztikaSzámmisztika 2014 / 2015 - A számmisztika egy számokat felhasználó spirituális szerkezetű eszköz arra, hogy esetleg belepillantást nyerjünk a jövőbe, vagy megtudjunk néhány számunkra fontos információt. A mennyiség mellett a minőségre is hangsúlyt fektet. Miden számnak meg van a maga jelentéstartalma. A numerológia egyik atyjának Pütagorast tartják. Mint a bolygók, a számok is rendkívül fontosak az emberek számára. Körülölel minket, áthat, köztünk van. Mindent le lehet írni számokkal és bármit ki lehet fejezni azokkal. A numerológia csak a sok között létező egy jóslási mód, talán az összes közül a legracionálisabb módszer. De ez a módszer manapság már nem része a matematikának, mint ahogy régen az volt.


A numerológia hasonlít az asztrológiához és az asztronómiához. Ezekben az időkben a numerológiát az okkult tudományokhoz kapcsolják. A számokat meglévő égitestekhez csoportosítják és így fűzik egymáshoz jelentéseiket. Ha a születési számot egyjegyűre vesszük (1977. 10. 27 → 1+9+7+7+1+0+2+7 = 34 → 3+4 = 7), akkor azt egyfajta kézikönyvnek tudjuk tekinteni ahhoz, hogy az életben merre menjünk tovább és merre felé haladjunk utunk során.

A számmisztikának különböző fajtái léteznek. Van például a névnumerológia. Az ABC adott betűihez adott számok rendelődnek hozz, az így kijött eredményeket megvizsgálják és mesélnek is róluk, azaz a jelentés tartalmukat mondják el. A következő a napszám: a napnak egy bizonyos sorszáma, ez az élethez csatlakozó energiát mutatja meg. A következő a sorsút. Ehhez össze kell adni a születési adatainkat. Az utolsó a sorsszám: Egyjegyűre kell váltani a sorsút számot.

Vannak különböző típusok, mint például az 1-es típus: mindenki 1-es aki 1-én 10-én, 19.én és 28.án született, akire a legjellemzőbb vonás, hogy nagyon okos nem dől be mindenféle pletykáknak, nem sétál könnyen csapdába. A 2. típus a 2.-ai 11.-ei és 20-ai, vagy 29.-ei születésű emberek. A kettesek nagyon nehezen befolyásolhatóak, mindig tudják, mikor mit kell mondani. Nagyon vigyáznak és figyelnek családtagjaikra. Viszont óvatosan kell eljárniuk minden tekintetben, mert sok rossz ember van.


A hármas típus az, aki 3.-án 12.-én 21.-én és 31.-én jött a világra. A 3-as sokszor nem veszi észre miket mond és csak az után eszmél rá, amikor már késő. Gyakran sajnos nem tudja megtartani a reá bízott titkokat. A 4-es típusba tartozik mindenki, aki 4.-én, 13.-án, 22.-én vagy 31.-én látta meg a napvilágot. A 4-esek a legjobbak a titkok megőrzésében, nincs náluk jobb és megbízhatóbb ember a titkok terén. Bármikor rájuk bízhatjuk legféltettebb információinkat. Az 5-ös típusba tartoznak azok, akik 5.-én 14.-én vagy 23.-án születtek.

Az ötösök nagyon szókimondó emberek, szeretnek a középpontba lenni és kimondani mindent, amit gondolnak. A 6-os típusba tartozó emberek, akik 6.-án születtek vagy 15.-én, illetve 24.-én. Szerény, édes hízelgő emberről van szó, aki szeret segíteni másokon és könnyen teremt kapcsolatokat, ezért is van nagyon sok barátja. Az utolsó a 7-es típus. Ide tartozik mindenki, aki 7.-én 16.-án vagy 25.-én született. Nem szereti a pletykát és ebből következik, hogy az ilyen embereket sem szívleli. Keményen megmondja, amit kell és nem titkolja, hogy ha véleménye van. Mindig azt mondja, amit akar és ebben nem állítja meg senki és semmi. Pletykálni és mások háta mögött beszélni nem szeret, mert nem tartja becsületesnek és egyenes dolognak.

A 8-as típusba tartozik, aki 8.-án 17.-én vagy 26.-án született. Az ide tartozó személy nagyon hiszékeny, naiv ember és nehéz nem becsapni szegényt, mert nagyon könnyen elhisz bármit, amit mondanak neki. Feltétel nélkül bízik az emberekben, sokszor sajnos az ismeretlenekben és idegenekben is. A 9-es típus, aki 9.-én, 18.-án és 27.-én született. Nagyon őszinte ember, nem várja el mástól, hogy helyette beszéljen ezért is becsülik sokan és szeretik a társaságát, mert egy erős jellem van mellettük.

A 11-es típus 11.-én vagy 29.-én született. Nagyon máshogy érzékeli a környezetét, mint az átlagemberek. Másként éli meg a dolgokat. A maga módján kezeli a konfliktusokat és a pletykákat. Ő maga kedveli, ha pletykálnak róla, úgy véli ez a hírnévhez vezető első út.

A 22-es típus szülöttei 22.-én jöttek világra. Képtelen olyan lenni, mint a többi ember, az átlagostól irtózik ezért is más, mint a többiek, ez egy mester szám ezért is olyan különböző. A titkokat szent fogadalommal megőrzi, soha nem megy bele a pletykálkodásba. Senki bizalmát nem játssza el, ez neki nem éri meg.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu