horoszkóp, ezotéria és asztrológia


szin horoszkopSzín horoszkóp 2014 / 2015 - Tudd meg mi passzol hozzád! Egészen biztosan nem véletlen az, hogy minden ember más színnel azonosul a legszívesebben, mindenkinek más a kedvenc színe és színösszeállítása. Ez érvényes akár a ruházkodási szokásokra, akár a környezetünk alakítására, mindannyiunknak van egy kedves színe, mellyel szívesen körülveszi magát. Mivel a csillagjegyünk nagymértékben befolyásolja személyiségünket, ezzel magyarázható a színekhez való viszonyulásunk is. A szín horoszkóp azért fontos, mert a ránk leginkább ható színek hatással vannak elsősorban a hangulatunk alakulására, jellemünk különös ismertetője, az érzelmek tükre és sok esetben azt is megmutatja, mekkora munkabírással rendelkezünk. A nyugati asztrológiában ismert 12 csillagjegy mindegyike köthető egy konkrét színhez, ez alapján minden személy jelleme, viselkedésem természete szorosan összefügg egy rá jellemző színnel.


A szín-horoszkóp tanulmányozásával egyre jobban megismerhetjük önmagunkat, könnyebben ismerkedünk meg másokkal, jobban meg tudunk érteni másokat és magunkat is könnyedébben tudjuk kifejezni, sőt ami nagyon fontos dolog mindenki életében, a párkapcsolatainkra is jó hatással lehet. természetesen egy embert nem kizárólag egy szín jellemezhet, inkább talán jobban, pontosabban meg lehet határozni azokat az árnyalatokat, melyek közel állnak hozz. Az bizonyos, hogy mindenképp érdemes az asztrológus által megírt szín-horoszkópot tanulmányozni, mivel ennek segítségével aki nincs tisztában saját színeivel, az is segítséget kaphat. Ki kell próbálni, hogy a szín-horoszkópban leírt árnyalatok valójában jó hatással vannak-e ránk, lehet, hogy ha ezt szem előtt tartva átrendezzük kicsit a ruhatárunkat, a szobánk tapétáját, a szőnyeget, egyáltalán a környezetünket, esetleg sokkal jobb lesz a közérzetünk, aminek számos kedvező következményét élvezhetjük majd.

Érdekes és érdemes a saját szín-horoszkópunk mellett társunk, rokonaink, barátaink horoszkópját is megismerni, mert ezzel megkönnyítjük egymás dolgát, előre fel tudunk készülni arra, hogy a másik személy mikor milyen hangulatban, érzelmi, fizikai állapotban lesz és ennek megfelelően kezelhetjük a vele való kapcsolatunkat. A horoszkóp nagyon sokat lendíthet az életünkön, mivel ennek ismeretében tisztában lehetünk előre azzal, hogy bizonyos időszakokban például mire leszünk fogékonyabbak, milyen hangulatban leszünk, mikor mennyire leszünk képesek másokhoz és a körülményekhez alkalmazkodni. Ezt prímán hasznosíthatjuk egy párkapcsolat alakításában, hisz itt rengeteget nyom a latban a hangulati- és érzelmi hullámzás, amit kordában tudunk tartani, ha alaposan áttanulmányozzuk és alkalmazzuk a szín-horoszkóp adott időpontra eső jóslatait. Sokkal inkább felkészültek lehetünk a váratlan eseményekre, illetve így már nem is érnek majd bizonyos dolgok váratlanul minket, jóval könnyebben el tudjuk dönteni, hogy egy illető személy illik-e hozzánk, amint megismerjük, hogy milyen színvilág, ami őt körülveszi, és amiben ő jól érzi magát. Ezt azonnal össze tudjuk hasonlítani és egyeztetni a saját szín-horoszkópunkkal és már ki is alakíthatunk egy képet az összeillésről.


Persze nem szabad arról megfeledkezni, hogy a szín-horoszkóp egy iránymutatást ad elsősorban, mivel adott ember esetében nyilván nem lehet egy olyan színskálát összeállítani, amely kizárja bizonyos színek kedvelését, vagy eleve kijelenti, hogy bizonyos emberek nincsenek jóban ezzel meg ezzel a színnel. Az viszont bizonyos, hogy a csillagjegy alapján meghatározható és jól behatárolható, hogy az adott időszakban születetett személyhez mely színek állnak a legközelebb, melyek vannak jellemére és hangulatára különösen jó hatással és melyek azok, melyeket tanácsosabb elkerülni öltözködésben, környezetünkben egyformán. Ha megismerjük saját szín-horoszkópunkat és az abban foglalt tanácsokat megszívleljük, óriási hatással lehetünk saját magunk hangulatának javítására, közérzetünk jobbá tételére és nyilván ezzel a másokhoz való viszonyunk is sokkal jobb lehet.

Természetes dolog, hogy azért, mert egy személynek van egy vagy több különösen kedves színe, attól még kedvelhet ezektől eltérő más színösszeállításokat is, a szín-horoszkóp azonban megmutatja azt, melyek azok a színek, melyek a csillagjegy szülötteinek a legjobban állnak, a legjobb hatással lehetnek érzelmeire, általános hangulatára, javítva ezzel általában az emberi kapcsolatait és a jó közérzetét. Lehetséges, hogy akár egy baráti kapcsolatban,  akár egy párkapcsolatban épp az vonz valakit, hogy a másik személy egy vele homlok egyenest más színvilágot kedvel, ugyanakkor mindenkinek a saját színösszeállítása áll jól és így igaz, hogy két különböző világ találkozik össze, melyek azonban remekül megférhetnek egymás mellett.

Csupán azt kell ilyenkor a feleknek megtanulniuk, hogy egymás ízlését tiszteletben tartsák, valamint a szín-horoszkóp segítségével előre fel is tudnak készülni a másik rosszabb, borúsabb, vagy érzelmileg és fizikailag gyengébb időszakaira, így segíteni is tudnak a keményebb idők átvészelésében. Aki némileg járatos az asztrológiában, az pontosan tudja, hogy nagy különbségek lehetnek még azon emberek személyiségjegyei, tulajdonságai között is, akik egy azon csillagjegy alatt születtek, hisz a születés napja, órája és perce is hatással van a teljes személyiségre. Ezért tiszteletben kell tartani, minden ember kialakult saját ízlésvilágát, mint ahogy tiszteletben tartjuk mások érzelmi, fizikai, vagy kedélyállapotát. Nagy előnnyel indulunk viszont egy kapcsolatban akkor, hogyha netán ismerjük a másik szín-horoszkópját, mert igen nagy örömet szerezhetünk azzal egy másik embernek, ha például olyan virágot veszünk neki, mely a kedvenc színében pompázik, esetleg olyan ruhaneművel lepjük meg, mely az ő szín-horoszkópjában leírtaknak megfelelően a kedvencei közé tartozik. E mellett saját hangulatunkat és közérzetünket is prímán befolyásolni és alakítani tudjuk, mert ha kedves színeinkkel vesszük magunkat körül, már megalapoztuk nagymértékben a kellemes hangulatunkat, hiszen már attól is rengeteg minden függ, hogy egy ruhában hogyan érezzük magunkat.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu