horoszkóp, ezotéria és asztrológia


szuz horoszkopEgy szavahihető, jó horoszkóp elkészítése nem olyan egyszerű, mint azt sokan képzelik. Rengeteg tudást és tanulmányozást, alapos előkészítést igényel ahhoz egy horoszkóp megírása, hogy a szerző nyugodt lelkiismerettel ajánlhassa azt elfogadásra. Nem csak az összes csillagjegy jellemző jegyeit kell részletesen ismerni, de a részletesen kidolgozáshoz nagy türelem és empátia is szükséges. Igen hathatós segítség lehet viszont a jövő előrevetítése mindenkinek, aki szeretné testét, lelkét felkészíteni a várható eseményekre, aki kapható rá, hogy a hasznos tanácsokat, figyelmeztetéseket megfogadja, hiszen ezzel még párkapcsolati, sőt anyagi téren is sokat lendíthet sajátjövőjén.

A Szüzek horoszkópja (08.24.– 09.23.) 2014 2015-ben minden téren részletezi, milyen egészségi problémákra lehet számítani megelőzve a bajokat, hogyan alakítsuk munkahelyi életünket, mit tegyünk, hogy szerelmi életünk a tökéletes felé menjen, sőt abban is kaphatunk segítséget, miként forgassuk pénzünket, hogy az adódó lehetőségekből a legjobbat hozhassuk ki.

A Szűz szülöttei gyakran visszahúzódó természettel bírnak, ezért jót tesz nekik a változatos társaság, a gyakori társasági élet. Elemük a Föld, a Merkúr pedig mint Uralkodó bolygó egész életükben nagy befolyást gyakorol rájuk. A Szűz csillagjegy alatt születettek a jegy jelentése ellenére egyáltalán nem hiszékeny, naiv emberek. Sokan közülük különös módon ráéreznek az egészségfontosságára, ezt bizonyítja, hogy nagyon gyakran találkozhatunk a Szűz jegyében született orvossal, egészségügyi dolgozóval.

Szerelem: A Szüzek általában hajlamosak bolhából elefántot csinálni, ezért ügyeljenek arra, hogy a nagy felhajtással, a probléma felnagyításával nehogy elriasszák kedvesüket. A szerelemben is érdemes kitartónak lenni, még ha egy új kapcsolat zötyögősen indul is, inkább célratörő legyen, mint, hogy a visszavonulás mellett döntsön. Később megbánhatja, de az esetek többségében ilyenkor már nem lehet az eseményeket visszafordítani. A Szűzhoroszkóp 2014 2015 szerint az e jegybe tartozók szerelmi élete mozgalmas lesz, tele váratlan fordulatokkal. Ebbe ugyan belefér némi családi zűrzavar is, e téren sűrű eseményekkel lehet számolni, akár a gyermekekkel kapcsolatosan, akár párjával való viszonyában. Az egyedül élő Szűz 2014 2015-ben megleli igazi párját, még az sem kizárt, hogy egy munkahelyi kapcsolat, ismeretség fordulhat át egy életre szóló szerelembe. Megtörténhet, hogy épp egy új társaságban, vagy a régi jóbarátok közreműködésével találja meg élete párját, akivel 2014 2015 során töltsön minél több időt kettesben, hisz szép, boldog, békés élet előtt áll.

Pénz: A Szűz pénzügyekben 2014 2015-ben igen bonyolult helyzetekbe kerülhet, ne szégyelljen okosabb, többet tapasztaltabb baráttól, akár munkatárstól, családtagtól tanácsot kérni és elfogadni, mert biztosan pénzügyi téren is csak a javát akarják, akik Önhöz közel állnak. Előfordulhat, hogy érdemes lesz belefogni egy új vállalkozásba, csak ügyeljen arra, hogy meglévő munkája addig is biztosítsa a kellő anyagi hátteret, ne változtasson megfontolatlanul. 2014 2015-ben az év vége felé kerülhet olyan helyzetbe a csillagok állása alapján, amikor nagyobb áldozatok nélkül nekivághat az újításnak, a változtatásnak a Szűztől elvárható megfontoltsággal, alaposan áttanulmányozva a Szűznek megírt horoszkópot.

Egészség: Ezen a területen a Szűznek horoszkópja szerint elsősorban nem fizikai problémákra kell számítania 2014 2015-ben, inkább a lelke az, ami időnként ápolásra szorulhat. Az ősz sokaknál előhozhatja a depresszióra való hajlam felerősödését, de ha ügyesen ellensúlyozza ezeket a lelki kibillenéseket, akkor hamar megoldást talál gondjaira. Mozduljon ki akár családi kirándulásokat szervezve, akár baráti társasággal túrázni, de a lényeg, hogy saját egészségének megőrzésére, felturbózására koncentráljon. Így hamar visszatalál önmagához, egészséges táplálkozással és életmóddal a legjobbformába kerülhet fizikailag és érzelmileg egyaránt. A Szüzekre nagyon jó hatással lehet például a zöld szín, mert ez energiával tölti fel, de a sárga is igen pozitívan hat közérzetükre, hangulatukra.

Munka: Rengeteg olyan Szűz szülöttel találkozhatunk, akik keményen dolgoznak az előrejutásért, elszántak és céltudatosak, így a legtöbben el is érik a kitűzött célt. Jellemzően szorgalmasak, az eszüket használva igyekeznek egyre előbbre jutni, szeretnek tanulni, gyakorta találunk köztük tudósokat, orvosokat. Feltűnően nagy igényük van az elismerésre, a bíztatásra munkájuk során, áhítoznak az érzésre, hogy munkatársaik bizalommal vannak irántuk, sokszor ez többet jelent számukra, mint a pénzbeli elismerés. A Szüzek munkájukat 2014 2015-ben is lelkiismeretesen, átgondoltan és abszolút megbízhatóan fogják végezni, ennek meg is lesz az eredménye, bármennyire másodrangú kérdés náluk,de nem lesznek anyagi problémáik. Ügyeljen azonban e jegy szülötte arra, hogy a lelkiismeretes, végeláthatatlan munka ne menjen sem az egészség, sem pedig a családi életrovására.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu