horoszkóp, ezotéria és asztrológia


tigris kinai horoszkopA Tigrisre jellemző tulajdonságokkal rendelkezik az, aki ezekben az években született, mint például magabiztosság, önbizalom és optimizmus. A Tigrisek tudják, hogy mire is képesek igazából. Vezető típusok, hajlamosak az uralkodásra és nagyon jó irányítóknak bizonyosulnak.

Személyiségük nagyon erős, egyéniségek szinte mindent megtesznek azért, hogy megküzdjenek a céljaikért, hatalmas kitartással és bátorsággal rendelkeznek.


A Tigris által uralt évek:

 • 1902. február 8. – 1903. január 28.
 • 1914. január 26. – 1915. február 13.
 • 1926. február 13. – 1927. február 1.
 • 1938. január 31. – 1939. február 18.
 • 1950. február 17. – 1951. február 5.
 • 1962. február 5. – 1953. január 24.
 • 1974. január 23. – 1975. február 10.
 • 1986. február 9. – 1987. január 28.
 • 1998. január 28. – 1999. február 15.
 • 2010. február 15. – 2011. február 3.
 • 2022. február 1. – 2023. január 21.
 • 2034. február 19. – 2035. február 7.


Sokat rizikóznak vállalva ezzel minden kockázatot és néha mérlegelés nélkül önfejűen rohannak bele az előreláthatatlanba. A Tigris jegyű ember a társaság középpontjában van, szinte azonnal felfigyelnek rá és karizmatikus személyisége miatt kitűnik a tömegből. Ha esetleg valami kudarc érné a Tigrist, soha nem adja fel, mindig talpra áll, mert tudja, hogy csak így juthat előre. Ellenálló képessége nagy, szívós és kitartó, amiért felnéznek rá a körülötte élők, igazi vezéregyéniség.

Párkapcsolatok terén keresi a kalandokat, nem otthon ül és vár arra, hogy valami elé kerüljön, hanem megy és megszerzi magának a kiszemelt célt. Elhúzódhat egy ideig, amíg rátalál a legjobb partnerre, akivel hosszútávon együtt tud maradni, de ahhoz megfontoltan dönt és mérlegel minden egyes mozzanatot. Szüksége van a térre, önállóságra, nem szabad megpróbálni elnyomni, mert biztos, hogy nem fogja hagyni magát. Mindig számítani lehet rá és meg lehet benne bízni, nem szokta cserbenhagyni szeretteit és barátait, a végsőkig kitart mellettük. A Tigris nők nagyon odafigyelnek ápoltságukra, talán a legvonzóbbak mindközül. Az igazságot mindig minden körülmények között keresi, nem szereti a hazugságot és az aljasságot. Anyaként és feleségként a legnagyobb gondoskodást adja ,amit csak lehet és nagyon odafigyel családtagjaira. A Tigris férfi bátor és visszatarthatatlan, nem hiányzik belőle a vakmerőség, talán túlzottan is vakmerő olykor.

Híres Tigris szülöttek között találkozhatunk irodalmárral,színésszel és politikussal is, mint Néró, Mátyás király, Eisenhower, Louis DeFunes, Illyés Gyula, Marilyn Monroe.

A Tigris öt elem csak minimálisan különbözik egymástól,alapjaiban mind a jegy jellemző tulajdonságait viselik, csak az elemek hatása más más.

Víz- Tigris: A Víz mivel nagyon könnyedén és harmonikusan töri magának az utat, így a Víz-tigrisek könnyebben féken tudják tartan az indulataikat. Higgadt és megfontolt döntéseket képesek hozni a legtöbb szituációban még a legnagyobb bajokban is.

Tűz- Tigris: Energikus, bátor és szívós, tele élettel, mint maga a Tűz, aki szívósan és nagy bátorsággal keresi az életének célját és azt, hogy miként lehetne elérni a lehető legjobb karrier- és magánéleti állapotot.

Fa- Tigris: Irányító szerepe van, de ha kell akkor képes követni az utasításokat, így tud alkalmazkodni minden esetben, akkor is ha vezetésről van szó és akkor is ha más vezeti őt. A kritikákat nehezebben viseli, és ha egy két neki nem tetsző szóval illetik akkor könnyen fel tudja kapni a vizet.

Fém- Tigris:  Életében igyekszik sok mindenben önállóan gondolkodni, nem tűri el, hogy ha mások beleszólnak abba amit csinál, mindig ő akarja irányítani a helyzetet, ezért gyakran jut neki vezető szerep és megoldó képessége is igen jó.

Föld- Tigris: Nagyon türelmetlen típus, nem bírja kivárni, hogy elérkezzen az alkalom, hogy megtehesse, amire vár, könnyen elveszíti a fejét, de nagyon jól meg rálátása van a különféle helyzetekre és felismerni azt, ha valaki hibázik, vagy valami gond van.  Életében nagy szerepet játszik a logika, minden feladatot ilyen módon akar megoldani.


Lássuk, mit jövendöl a 2014 2015-es év a Tigrisek számára a kínai horoszkóp szerint? Ebben az évben is mottója az legyen, hogy „hallgass a szívedre”, ebből nem lehet baj, nem kell a dolgokat túlkomplikálni. Energiáját igyekezzen megfelelően beosztani, mert az elmúl egy két év sokat kivett Önből. Azért is szükségesez, mert munkahelyén lehet, hogy versenyre kell kelnie pozíciója megtartása érdekében, azonban, ha okosan száll versenybe, győztesként kerül ki. Pénzügyekre és párkapcsolatokra is ez vonatkozik, egy kissé visszább kell fognia magát a Tigrisnek, ne nyújtózkodjon tovább, mint ahogy a takaró ér! Ha képes némileg egyszerűbben, megfontoltabban szervezni életét és ehhez párosul, hogy egészségével is kellően törődik, akkor minden szempontból nyugodt, békés esztendőre számíthat. Erre a Tigris minden bizonnyal képes, hisz nem jellemző rá az elhamarkodott döntés, sőt ha megfogadja a tanácsot és ösztönösen cselekszik, akkora jó irányba halad. A csalódásokon a Tigris alapvetően hamar túlteszi magát, és mivel ez egy igen szimpatikus vonás, barátai ezt kellő képen értékelik is.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu