horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Horoszkóp és ezotéria

 

A csillagjóslás eredetileg egy intenzív filozófiai, pszichológiai és terápiás rendszer volt, amely részletes információkat adott arról, hogy honnan is jöttünk, milyen fajta emberek vagyunk, és hogyan kell saját személyes hasznunkra fordítani azokat a különféle erősségeket és képességeket, melyek bennünk rejlenek. A New Age rajongók az asztrológiát több fő célra használják: saját magunk és mások pszichológiai megértésére, a kapcsolatok belső dinamikájának a meglátására, események megtervezésére és a jövő kifürkészésére.

Emberek milliói olvassák a napi horoszkópjukat, de soha nem próbálják meg elsajátítani az asztrológia alapjait. Szinte mindenki, aki elmúlt már 13 éves tudja, hogy mi az állatövi jegye, de nem sok mindenki érez vágyat arra, hogy ezen a vonalon elmélyüljön és megtanulja a jegy jellemzőit. Sokaknak egyszerűen nincs idejük arra,

hogy egy új szókincset sajátítsanak el, vagy, hogy összetett fogalmak megértésével küzdjenek meg. Nem arról van szó, hogy nem élvezik az asztrológia témáját, hanem hogy számos asztrológia tanár túlbonyolítja e tárgyat az új hallgatók számára. A célja ennek a cikksorozatnak az, hogy az asztrológiát hozzáférhetővé és tanulhatóvá tegye mindenki számára.

 

 

Az asztrológia egy bonyolult és egyben egy nagyon érdekes tárgy. Ha Ön teljesen kezdő, aki az asztrológia megértését keresi, akkor ez itt Ön számára a tökéletes hely arra, hogy belevágjon.

Ezen a honlapon egyértelműen és átfogóan átvesszük az alapokat, és előrefelé vezetjük Önt egy elmélyültebb tudáshoz. Megnyithatjuk ezt az oldalt az asztrológia bárminemű előzetes ismerete nélkül, és pusztán egy kis összpontosítás segítségével, megtanulhatunk mindent, ami ahhoz kell, hogy hozzáláthassunk kibogozni akár a legbonyolultabb horoszkópokat is.

A haladóbb a érdeklődők is meríthetnek ebből a részből, ahol horoszkópokat egy pontosan rendszerezett módon vázoljuk fel, melyet a saját horoszkóp gyűjteményére is alkalmazhat. Miután megtanulta ezt a technikát, nem akad majd olyan nehéz horoszkóp, amelyet ne tudna megfejteni.

Sokan tanulmányozzák az asztrológiát úgy, mint az emberi viszonyulás egy jobb megértési módját. Itt olyan világos magyarázatokat és technikákat írunk le, melyek segítségével a kapcsolat asztrológia mesterévé válhat.

Mindenki szeretné tudni, mit hoz a jövő, és ezen az oldalon megkapja a szükséges eszközöket, ahhoz hogy meg tudjon nézni egy horoszkópot, és fel tudja tárni a lehetséges eseményeket. Vannak ezen túl meglátások azzal kapcsolatosan, hogy hogyan kell az asztrológia segítségével eseményeket előre tervezni.

Az asztrológia az élet leckéiről és lehetőségeink kibontakoztatásáról szól, és ezen az oldalon olyan könnyen érthető technikákat ajánlunk Önnek, amelyek segítenek elsajátítani az asztrológia ősi és hasznos tudományát. Ez a kis útmutató remélhetőleg, visszahoz egy kicsit ebből az elveszett tudásból és megmutatja, hogyan lehet arra használni, hogy az életében jobb döntéseket hozzon akár már a mai napon!

Jó szerencsét!


mi a horoszkopomNagyon sokszor feltesszük a kérdést és érdekel bennünket, embereket, hogy mi a horoszkópom? Ez egy igazi tudomány, melyet az tud kiválóan művelni, aki megérti aki elsajátítja és megérti mindazt, amit a csillagokról, az asztrológiáról tudni lehet és érdemes. Az azonos csillagjegyek egymástól körülbelül 120 fokra vannak. A négy alapelem négy háromszögként lelhető meg a horoszkópon belül. Ha látjuk a 12 jegyet, akkor tudnunk kell, hogy a négy elem arányosan van elosztva, tehát 3 Föld, 3 Tűz, 3 Levegő és 3 Víz. Az, hogy miért is fontos a jegyek elemi feldarabolása azt azzal tudjuk magyarázni, hogy a világban történt dolgok vagy jelenségek megmagyarázhatóak vagy leírhatóak a négy elem tulajdonságaival vagy ötvözéseivel. Az elemek viszonya nagyon különleges egymással. A Föld és a Tűz elemek hímneműek és ráadásul még aktívak és pozitívak is. Ezzel szemben a Levegő és a Víz nőneműek, ezen belül negatívak és passzívak. Tehát az ellentétei egymásnak ezek az elemek. Most következzenek a csillagjegyek.


horoszkop ferfiak nokÉves horoszkóp 2014 / 2015 nőknek és férfiaknak - Az emberek java kíváncsi az előrejelzésekre, ezért nagyon jó dolog az éves horoszkóp 2014 / 2015-re nőknek és férfiaknak egyaránt. Van aki titkolja, van aki bevallja, hogy nagyon is érdekli, mit írnak a csillagok, hogy alakul a bolygók állása szerint életük, milyen lesz egészségi állapotuk, mi várható a munkahelyen. Egy megbízható, jó horoszkóp elkészítése nem egyszerű dolog, bárki nem képes erre, igen magas tudás, széles látókör és már majdnem elhivatottság kell ehhez. A horoszkóp az ezoterikus tudományok egyik ága, pontosabban része annak, mely tudomány életünk fontos kérdéseire keresi és igyekszik megadni a válaszokat, szigorúan tudásalapon. Az asztrológia – ennek írásos megnyilvánulása a horoszkóp – a naprendszer bolygóinak egymáshoz való viszonyán keresztül képes előrejelzéseket adni, mivel ettől függ az egyes csillagjegy alatt született nők és férfiak éves horoszkópja 2014 / 2015-ben is. A bolygók mozgása, egymáshoz mért helyzete szabja meg, hogy adott időpontban világra jött személyeknek milyen lesz szintén adott időintervallumban az egészségi állapota, a kedélye, embertársaihoz való viszonyulása.


kos horoszkopA horoszkópok lényege, hogy legyen idő felkészülni a 2014 / 2015-es évben várható fordulatokra, megtudhatjuk időben, mely napokra várható, hogy érzelmi, fizikai állapotunk a legjobbnak mondható majd, vagy éppen mikor készüljünk a gyengébb pillanatokra. Ha megismerjük idejében, mire számíthatunk, sok probléma elkerülhető, mert testben és lélekben fel tudunk készülni a váratlan eseményre és ha ügyesek vagyunk, el is tudjuk azokat kerülni. Ismerünk napi, heti és egész évre szóló horoszkópot, és amikor mindezeket figyelemmel kísérjük, nemcsak a magunk életét leszünk képesek irányítani, de családtagjaink, párunk nehezebb napjain is a segítségükre lehetünk. Így működik ez a Kos szülöttekre nézve is, a horoszkóp 2014 / 2015 során felhívja a figyelmet arra, mikor érdemes valamivel többet törődni az egészségünkkel, milyen megelőző cselekkel tudjuk szinten tartani egészségünket és hozzájárulhat ahhoz is, hogy érzelmi életünk felsőfokon működjön.

 

A szerelmi horoszkóp 2014 / 2015 évben elénk tárja mindazt, amire ügyelnünk kell, hogy párkapcsolatunk harmonikus és békés lehessen, valamint megtudhatjuk azt is, mire számíthatunk kapcsolataink terén. Így, aki időben elolvassa saját szerelmi horoszkópját, felkészülten várhatja az eseményeket. Az ezotéria általában a világ működésére, az egészségi és érzelmi állapotok, események változásaira ad választ, és talán ennek segítségével kicsit alakíthatjuk is sorsunkat, persze, ha hiszünk az előrejelzésekben. Akit érdekel az ezotéria tudománya és el is merül benne bizonyos szinten, az tisztán látja, hogy számtalan ponton kötődik egyes vallásokhoz, hisz például a sátánizmus, a sámánizmus, vagy akár a buddhizmus tanulmányozásakor lépten nyomon felfedezhetők ezoterikus elemek.


alomfejtesAmikor álmodunk, egy különös világba csöppenünk bele, ahol egyszerre érezzük valósnak és lehetségesnek azt, amit a való életben soha nem tudnánk megtenni. Az emberi agy hihetetlen képessége itt is megmutatkozik abban, hogy bármi, amit álmodunk és elképzelünk az egy saját magunk teremtette illúzió vagy világ. Az álomfejtés 2014 / 2015 során is azzal foglakozik, hogy az álmainkban lezajló történések értelmét próbálja megfejteni. Az álom a mindennapokból jövő tapasztalatok feldolgozásának egyik módja. Az álmokat két kategóriába sorolhatjuk, vannak a jó álmok és vannak a rossz álmok. A jó álmok pozitív történéseket, míg a rossz álmok negatív történéseket dolgoznak fel. A rossz álmok hátterében állhat gyakran egy bizonyos trauma vagy rossz tapasztalat, ami a tudatalattinkba beivódott. De minden álomnak meg van a maga jelentése, ha például rosszat álmodunk, attól sem kell tartani, mert nem mindig van negatív jelentése, lehet például figyelmeztető jellegű is.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu