horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Disznó horoszkóp 2015A BELSŐ ERŐ HATALMA

DISZNÓ (Kelet) - SKORPIÓ (Nyugat)

A Kecske évei általában kedvezőek a Disznó Éve szülöttei számára, a mindkét jegynek megfelelő "Földi Ágak" közötti harmónia miatt.

De ennek a Kecske (2015) Évének az esetében, a Hong Kong-béli híres asztrológus, Rocky Sung kevésbé derűlátó kilátásokkal kecsegtet. Ebben az időszakban több "rosszindulatú csillag" kél a Disznó sorsában, és lehet, hogy bajok forrásává válnak.

Ugyanakkor, A Három Oszlop jóindulatú csillag jelenléte azt jelenti, hogy van elég belső erő ahhoz, hogy megküzdjön az esetleges ellenségekkel, így téve lehetővé a végső célok elérést.

Az elkövetkező év egy új irányba viszi, amely jobb jövőt és egy boldogabb létet ígér. Tanulni szeretne majd, aminek következtében szakmai életében bővüléssel járó változások következnek be. Érdemes olyan új technológiát elsajátítani, ami lehetővé teszi a távlatokbani tervezést és kihasználni azon lehetőségeket, amelyek mellett elhaladt a múltban.

 

 

Nem rossz év lesz, és igen kreatív és reményteli is.

 

A Disznó szerelmi horoszkópja a 2015-ös évre

 

Van egy hajlam a konfliktusra, és ha ezt a tendenciát nem szorítja vissza, akkor mindenképpen problémákat fog hozni, amelyek komolyak is lehetnek.

Azoknál, akik nem házasok, a harmónia, amely a Kecske és a Disznó energiái között létezik sokkal tisztább hatást fog gyakorolni. Ez lehet, hogy egy érzelmi kapcsolat formájában jelentkezik, amely mindent megváltoztat.


A Disznó karrier horoszkópja a 2015-ös évre

 

A valószínűleg fellépő nehézségek ellenére a jóslat az, hogy a Disznó jegy szülöttei győzni fognak, ha az az elhatározás.

Nagyon fontos, hogy ne siessenek előre és elemezzék ki a helyzeteket hideg fejjel, mielőtt még cselekednek, és értsék meg, hogy valójában mi is történik. A Hátra Mutató csillag jelképezi az éberséget az olyan ellenségekkel kapcsolatban, akik arc nélküliek és így sokkal nehezebb ellenük küzdeni.

 

A Disznó pénz horoszkópja 2015-re

 

Az esetleges pénzügyi problémák a más területeken megjelenő nehézségekből fakadhatnak. A pénz bölcs kezelése elegendő lesz ahhoz, hogy kedvező mérleggel zárja az évet.

 

Az Disznó egészség horoszkópja a 2015-ös évre


Az esetleges veszélyek az egészségükre nézve inkább a felfokozott érzelmi állapotok és azok következtében fellépő belső feszültségek miatt alakulhatnak ki. A stressz legyőzése és az egészséges életmód elegendő lesz ahhoz, hogy jó állapotban tartsa a testet és az elmét.

 

ÜZENET A Disznónak a Kecske 2015-ö évére

 

Rocky Sung asztrológus azt mondja, hogy mindegy, milyen sötétnek tűnik a helyzet, a Disznó jegy szülötteinek meg kell őrizniük a hideg vérüket, önbizalmukat és akkor nyerni fognak. Győzelem várja őket a vihar után, tehát bűn lenne, hogyha feladnák.

 

 

Mint mondtam, a jóindulatú csillag, A Három Pillér, egy értékes és meghatározó segítő lesz.

Legjobb hónapok 2015-re: Július, augusztus, szeptember, október, november és december
Mire kell törekedni 2015-ben: legyen kedves magához az élet minden területén
A szerencsés számok 2015-ben: 1, 13, 21, 28, 33, 40

Kutya horoszkóp 2015A HOLD VÉDELME

Kutya (kelet) - Mérleg (nyugat)

Ez valószínűleg inkább a boldogság, mint a siker éve lesz. Szerelem, a családi élet és a pénzügyek szerencsésebben alakulnak, mint a szakmai élet.

A Kecske Évének a nehézségei 2015-ben az Év Fenyegetése csillaggal lesznek kapcsolatosak, ami az emberekkel és intézményekkel való összetűzés lehetőségét vetíti előre.
De a jóindulatú Hold nevű csillag hatásának a súlya jelentősebb lesz. Ez a Yin energia hatalma.

Ahogyan a Hold megvilágítja az éjszakát, ez a csillag is fényt hoz az életekbe és a sorsokba.

Nagyon sok lehetőség van, de nem szabad szem elől téveszteni azt a tényt, hogy egy kis kemény munkára lesz szükség.

Ha előtérbe kerül a lusta oldala, akkor elfelejtheti a haladást.

Mindig is meggyőző erejével segítette előrehaladását, de ebben az évben kicsit többet kell majd ügyeskedni.

 

 

Ebben az évben majd kibontakozik a kreativitása, ha megtesz mindent, ami Öntől telik.

 

A Kutya szerelmi horoszkópja a 2015-ös évre

 

Nem csak a szerelmi élet lesz jó. Általában minden emberi kapcsolat fejlődik majd, egy nagyon érdekes és konstruktív módon.

Az érzelmi élet élvezi majd a legnagyobb védettséget. Ez lehet a kezdete egy új kapcsolatnak, házasságnak, vagy egyszerűen csak egy boldog életnek, mivel a dolgok kedvező együttállásának lehetnek a különböző megnyilvánulásai.

 

A Kutya karrier horoszkópja a 2015-ös évre

 

A dolgok ezen a téren lehet, nem lesznek olyan könnyűek vagy egyszerűek.

Nem erő használatával fogja legyőzni az esetleges akadályokat. Mindenek felett döntően az számít, hogy értelemmel és a helyzetet átlátva cselekedjünk. Tudni kell, mi az első és félre kell tenni az érzelmeket.

 

A Kutya pénz horoszkópja a 2015-ös évre

 

A pénz szerzésének a legjobb módja (bármennyire furcsán hangzik), ha különösebben nem teszünk érte semmit. Elég, ha csak arra törekedünk, hogy kiegyensúlyozottan bánjunk az anyagiakkal, és fogjuk vissza a költekezést. Így természetesen jelennek meg a lehetőségek és az egész utána csak a jó gazdálkodásnak a kérdése lesz.

 

A Kutya egészség horoszkópja 2015-re

 

Ez megint egy derűs oldala lesz az évnek. De ha stressz lép fel, akkor annak negatív hatása lehet az egészségre.

 

ÜZENET A KUTYÁNAK a Kecske 2015-ös évére

 

A rosszindulatú csillag, melynek a neve Szoros Csomó egy olyan csapdát szimbolizál, amelyet valaki éppen előkészít, éppen ezért nyitva kell tartani a szemünket.

Minden helyzetben, a Kutya évének a szülöttei tanulnak abból, ha a tapasztaltabbakra hallgatnak.

 

 

A világos értelem és tiszta intuíció segíteni fog nekik abban, hogy ne csak messziről érezzék a veszélyt és elkerüljék azt, hanem hogy felfedezzék és elérjék azt, ami jó.

Legjobb hónapok 2015-re: Január, február, május, július és december
Mire kell törekedni a 2015-ben: harmóniára, egyensúlyra az összes kapcsolatokban
A szerencsés számok 2015-ben: 11, 13, 29, 31, 36, 44

majom horoszkóp 2015PERZSELŐ NAP ALATT

MAJOM (kelet) - OROSZLÁN (Nyugat)

A Kecske 2015-ös éve csupa jó hírrel lesz tele, szöges ellentétben az előző évvel.

A Kecske Éve nagyon jól kezdődik, és a konstruktív hangvétel megmarad a következő hónapok során is.

Az egyik védő csillag ebben az évbe a Nap, amelynek a szimbolizmusa a Yang energiával kapcsolatos, a férfias természettel, amely a hatalom dinamikájához kapcsolódik.

A jóindulatú jelenléte miatt, az, ami negatív, "elolvad, mint hó a nap alatt".

Itt az ideje, hogy büszkék legyünk teljesítményekre. Ha Ön azonban folyamatosan azt várta, hogy mások fizessék ki a számlát és vezessék az üzletét, akkor majd fizetséget fognak elvárni mindezekért. Ötletes megoldásai a másokkal való kapcsolatok kezelésében segíteni fog önnek abban, hogy kész terve és stratégiája legyen.

 

 

Mindaddig, amíg jól kivitelezi vállalkozásait, nem kell, hogy bármilyen hátrányos visszahatásra számítson a támogatóitól.

 

A Majom szerelmi horoszkópja a 2015-ös évre

 

A Rózsaszín Főnix csillag fogja megáldani a tervezett házasságokat ebben az évben, jó szerencsét fog hozni általában minden szerelemmel kapcsolatos dologban.

Egy jó év, a gyermekvállaláshoz.

 

A Majom karrier horoszkópja a 2015-ös évre

 

Munkahelyi előmenetelben vagy más fajta sikerben lehet részük. Reflektorfényben lesznek.

Az év nagy kihívása nem a siker elérése, hanem annak megtartása és jó felhasználása lesz.

Ez az év kedvez, különösen a második felében, az új projektek indításának és az új tevékenységek elkezdésének.

De a Majom Évében születetteket sok hamis barát és hízelgő fogja körbe venni, akik csak arra várnak, hogy valamilyen kihasználható hibát kövessen el.

 

A Majom pénz horoszkópja a 2015-ös évre

 

A Rablás Veszélye csillag kél fel a Majmok sorsában, amely arra figyelmeztet, hogy védjék földi javaikat megkettőzött gonddal.

De általában véve, az év fellendülést jelent pénzügy tekintetben, főleg az év második felében.

 

A Majom egészség horoszkópja a 2015-ös évre

 

A dolgok állása kedvező, mégis, az egészséget mindig tiszteletben kell tartani.


ÜZENET A MAJOMNAK a Kecske 2015-ös évére

 

Ez a Kecske Év sokkal kedvezőbb légkört hoz, mint az előző év (a Ló Éve).

Ezt a változást a sorsukban két csillag pozitív hatásának köszönhetik. A Nap és a Rózsaszín Főnix. Az első segít megoldani a problémákat, és hogy elérje a sikert; A második kedvez boldogságnak.

 

 

De ha nincs erőfeszítés és fegyelem, ha nem határozzák meg pontosan és igényesen céljaikat az idei évre, a tizenkét hónap megfogható események és eredmények nélkül telik majd el.

Legjobb hónapok 2015-re: Január, február, március és november
Mire kell törekednie 2015-ben: A lehető legjobbat nyújtani
A szerencsés számok 2015-ben: 1, 8, 15, 27, 31, 45

Kakas Horoszkóp 2015LEGYENEK PONTOS CÉLKITŰZÉSEK

KAKAS (kelet) - SZŰZ (Nyugat)

A Kakasnak nagyon pontos célokat kell kitűzni saját maguk számára, és minden nap szükséges lépéseket megtenniük (még akkor is, ha kicsiket) ezeknek a céloknak a megvalósítása érdekében. Ez az egyetlen módja annak, hogy garantálni lehessen a haladást.

Ha mindent a sorsra hagynak, akkor felületet hagynak a támadásra. Amikor elkezdenek felmerülni a problémák, minden idejüket azzal töltik, hogy azokat időben megoldják, és az év végéhez úgy érkeznek el, hogy semmilyen méltán sikernek nevezhető dolgot sem tudnak elkönyvelni majd.

Nyugtalanságot fognak majd tapasztalni, ami megmarad még a következő években is. A változás a láthatáron van, és fontos a jövőre és az elvárásokra is gondolni. Ne várjon addig, amíg döntéskényszerbe nem kerül. Ragadja magához a kezdeményezést, és menjen végig a választott úton.

 

 

Ez a siker éve lehet, ha tudja, mit akar, és ha kész meghozni az áldozatokat.

 

A Kakas szerelmi horoszkópja a 2015-ös évre

 

Azt lehet mondani, szerencsések lesznek mindenben, ami a szerelemmel kapcsolatos. Mindig találnak majd valakit, aki megérti és támogatja őket lelkileg, ösztönzi őket, hogy ne adják fel céljaikat.

Jó év a szerelem vagy a házasság kezdéséhez.

 

A Kakas Karrier horoszkópja a 2015-ös évre

 

Tudniuk kell kezelni a nehézségeket. Mindenekelőtt intelligensen kell reagálni, mindig meg kell próbálniuk az lényegeset a kevésbé lényegessel ötvözni. Másodsorban, rátermetten és egyenesen kell cselekedniük, hogy nehogy kitapintsák gyenge pontjaikat, és fogást találjanak rajtuk.

Lesznek a kibontakozás hónapjai, amikor is a haladás könnyebb lesz és elismerik erényeiket.

 

A Kakas pénz horoszkópja a 2015-ös évre

 

Pénz érkezik, de nem egy "zseniális ötlet" következtében. Bölcs és visszafogott stratégiát kell követniük, és nagyon vissza kell fogniuk a költekezést.

Ha nem tartják magukat ehhez az elvhez, akkor problémák merülhetnek fel, melyek később komolyra fordulhatnak.

 

A Kakas egészség horoszkópja a 2015-ös évre

 

Az egészség általában véve rendben lesz, a szervezet védekező képessége erőteljesen reagál mindenre, ami fenyegetheti az egészséget.

De nem szabad túl sok stresszt felhalmozni, ami megzavarhatná a kívánt egyensúlyt.

 

ÜZENET A KAKASNAK a Kecske 2015-ös évére

 

A legrosszabb hatású csillag erre az évre Börtön nevezetű, amely arra figyelmeztet, hogy a lehető legszigorúbban be kell tartani a törvényt. A legkisebb hibáért, lehet, hogy nagy árat kell fizetni.

Ugyanakkor ez az év próbára fogja tenni a Kakas önbizalmát.

 

 

Az első rázósabb megpróbáltatások átvészelése után elcsitulnak a hullámok, és jól zárják majd az évet.

Legjobb hónapok 2015-re: Április, július, augusztus, szeptember és december
Mire kell törekednie 2015-ben: Az egészséges hozzáállás, és a józanész használata
A szerencsés számok 2015-ben: 2, 16, 21, 28, 44, 47

Kecske horoszkóp 2015-reNE BOLYGASSA A DOLGOKAT

 

JUH (kelet) - RÁK (nyugat)

 

Elméletileg a Kecske Éve kedvező azok számára, akik e jegy szülöttei. Azonban erre az évre (2015), sok asztrológus, beleértve a híres Rocky Sungot Hong Kongból, kevésbé derűlátó elemzést ad.

Valójában néhány negatív csillag jelenik meg sorsukban. Habár még mindig létezik az a pozitív potenciál, ami abból következik, hogy ez a "saját" évük, a Kecske Évében született embereknek még mindig meg kell nyerniük bizonyos kihívásokat, mielőtt megtapasztalhatják a sors jó oldalát.

Diszkréten kell élniük, nyitott szemmel járni, és rögtön meg kell oldaniuk minden olyan problémát, amely felmerülhet, mert természetesen fognak a növekedés felé hajlani.

De elismerésben lesz része, ahogyan a jövő kibontakozik, és az álmai, a reményei és a kívánságait mind valóra válnak. Ne hagyja, hogy a félénk természete tartsa vissza – vállalja be a dolgokat, és fogadja el a felajánlott jutalmat.

 

 

Bár ezt megtenni nagyon nehéz feladat lesz az Ön számára, ha nem él mások nagylelkűségével, lehet, hogy nem fog még egy lehetőséget kapni.

 

A Kecske szerelemi horoszkópja 2015-re

 

Egy olyan évben, amikor nem mindig kapják meg amit akarnak, a szeretet és a család nagyon fontos támasznak minősül.

De a szerelemben sokkal inkább arra kell összpontosítaniuk, ami már meg van, mint inkább új területek hódítására.

 

A Kecske karrier horoszkópja 2015-re

 

Az Ékesség nevű csillag jelenik végzetük egén, melynek egy bizonyos fokig reményteli jelentése van.

Az ókori Kínában csak a nemesek és a nagyon fontos emberek díszíthették a kocsijukat különleges módon, társadalmi státuszuk szerint.

Ez a csillag a siker, de a magány jelképe is, mert a magány, ami a látszat mögött bújik meg gyakran az egyik jellemzője a gazdag és híres embereknek.

 

A Kecske pénz horoszkópja 2015-re

 

Nem lesz sok jó szerencse, de nem feltétlenül lesz rossz szerencse.

 

 

Ha rendszeres életet élnek, a gondos és bölcs pénzgazdálkodással, az év végéhez egyértelműen pozitív egyenleggel érkeznek meg.

 

A Kecske egészség horoszkópja 2015-re

 

Az egészség szempontjából ez egy nagyon jó év, bizonyos csillagok balesetre való hajlamra mutathatnak, főleg szúrós tárgyak következtében, a "Kard Éle" nevű csillag hatásai miatt.


ÜZENET A Kecskének a Kecske 2015-ös évére

 

"Ne piszkáld a tüzet, mert elég a kezed" Ez a mondat az év egyik negatív csillagával kapcsolatos, ami azt jelenti, hogy mindenfajta ingerlő, kihívó viselkedésmódot kerülni kell.

Itt fenn áll annak a lehetősége, hogy a Kecske jegy szülöttei, rossz viselkedés következtében, felkelthetnek másokban negatív reakciókat, amely nagyon káros lehet a számukra. A hiba elkerülhető, ha nem bolygatjuk a tüzet, és akkor a kár elkerülhető lesz.

Legjobb hónapok a 2015-ös évre: Július, augusztus, szeptember, október, november és december
Mire kell törekedni a 2015-ben: a mindennapi élet a praktikumára
A szerencsés számok 2015-ben: 4, 17, 20, 24, 36, 38

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu