horoszkóp, ezotéria és asztrológia

Vízöntő asztrológia január 20 - február 18

 

A Vizöntő csillagjegy jellemzői

 

Vízöntő mélyen belül

 

A Vízöntők keresik a bölcsességet, nagyon figyelmesek és objektívan képesek információkat gyűjteni, mert nem engedik az érzelmeket az útjukba, összességében átnéznek az érzelmeik felett, és amikor beszélnek, az igazságot mondják. Néha talán sokkoló, fájdalmas lehet, mert figyelmen kívül hagyják mások érzéseit, de nem áll szándékukban megbántani senkit, csak azt mondják amit látnak, és nem hagyják, hogy az érzelmek elködösítsék az ítélőképességüket, nagyon elszakadnak az érzelmektől.

Nem arról van szó, hogy a Vízöntők érzéketlenek, csak nem bíznak az érzelmeikben, így belefoglalják őket az elképzeléseikbe, hogy kik is ők. Ennek eredményeként, ha valaki nem ért egyet az ötleteikkel, a Vízöntők ezt néha személyesen veszik, bár nem annyira, mint a többi csillagjegy, hiszen a Vízöntőt az értelem vezérli, nem az érzelmek. Néha azon tűnődnek, hogy kihagynak-e valamit az életben, mert nem úgy éreznek, mint a többi ember.

 

 

Ez nem feltétlenül zárja ki, hogy legyen intim kapcsolatuk; képesek rá, de a kapcsolatban a másik személy mindig fog érezni egyfajta elkülönülést a Vízöntő részéről. A Vízöntők annyit gondolkodnak a "miért"-en, hogy kétségbe vonják saját létezésüket is. Azon gondolkodnak, hogy vajon hasznos-e amit tesznek; szeretnék, ha mások észrevennék és értékelnék őket.

Ezt a mögöttes bizonytalanság okozza, hogy vajon mások elfogadják-e őket olyannak, amilyenek, de ezt soha nem hozzák a felszínre, mert a Vízöntők számára nem olyan fontos, hiszen tudják maguktól, hogy ők különlegesek.

 

Milyen egy Vízöntő csillagjegyű nővel randizni?

 

A Vízöntő nő a tökéletesen független nő. Vicces, okos, kalandvágyó, soha nem ragaszkodó vagy féltékeny, nem követelőző és nem túlzottan érzelmes. Kiszámíthatatlan és vágyik az izgalomra. Bármi, ami ezzel a nővel történik, és bárki, akit választ, egy csodálatos kapcsolatban lesz részük.

Udvarolj neki és csábítsd el; elvárják, hogy hölgyhöz méltóan kezeljék őket, ilyen szempontból régimódiak, de ismertek arról, hogy ha már eldöntötték, ha nem érdekled őket, akkor már soha nem fognak érdeklődni irántad. A kapcsolat lassan fog alakulni, mert érzelmileg nem kavarodnak bele a dolgokba könnyedén, nem azok a típusok, akik nagyon mutogatnák a romantikus vonzalmat. A férfi, aki megpróbálja elnyerni a szívét, tisztelettel és egyenlő félként kell kezelje őt. A kommunikáció a kulcs, ezzel fejlődik a kapcsolat a Vízöntő nőkkel.

Ha már megbízik benned és közelebb kerültök egymáshoz, látni fogod, hogy ő egy csodálatosan hűséges és jószívű nő. Mindig különállónak fog tűnni, mert fél, hogy egy kapcsolatban elveszíti az identitását, így ne lepődj meg azon, ha egy hosszútávú kapcsolatban is inkább egy barátnak tűnik, mint egy romantikus partnernek. Ne gyakorolj rá érzelmileg nyomást, ne is kösd le igényekkel vagy kötelezettségekkel, mert ezzel csak elüldözöd.

Soha ne légy féltékeny, mert ez nagyon érzékenyen érinti, és azonnal el fog hagyni; soha nem lehet egy Vízöntő nőt lekötni, mert szabad, mint a madár. Ha mindent megadsz neki, amire szüksége van, teljesen hűséges lesz, így nem kell aggódnod, ha magában megy el szórakozni; adj neki teret, tiszteld a magánéletét és minden rendben lesz. A Vízöntő nő a kihívást és kalandot szerető férfiakhoz illik.

 

Milyen egy Vízöntő csillagjegyű férfival randizni?

 

Ennek a férfinak a számára az intellektuális ösztönzés a legfontosabb. Lehetsz a világ legcsinosabb nője, ha nem tudsz hatást gyakorolni az elméjére, nem fogod őt érdekelni. A kommunikáció nagyon fontos ennek a férfinak. Mélyen belül vágyik a szerelemre, de ez belső problémákat okoz neki, mert képtelen megérteni az érzelmeket, szóval egy szerelmes Vízöntő férfi gyakran belekeveredik a saját szavaiba, légy türelmes vele és ne hibáztasd, mert mélyen belül ő jól érzi magát.

Ügyelj rá, hogy a Vízöntő férfi ugyan olyan könnyen esik ki a szerelemből, mint amilyen könnyen beleesett.

A nőnek képesnek kell lennie alkalmazkodni hozzá, nem fog megváltozni senki kedvéért, és megköveteli a tiszteletet és a megértést, hogy ő olyan, amilyen; nem számít, hogy milyen furcsa eszméi is vannak. Szüksége van ösztönzésre és olyan partnerre, akivel megoszthatja élete kalandjait, nem pedig olyanra, akivel egész idő alatt csak ülnek és filmeket néznek. Ne gyakorolj rá érzelmileg nyomást, ne is kösd le igényekkel vagy kötelezettségekkel, mert ezzel csak elüldözöd.

Soha ne légy féltékeny, mert ez nagyon érzékenyen érinti, és azonnal el fog hagyni; soha nem lehet egy Vízöntő férfit lekötni, mert szabad, mint a madár. Ha mindent megadsz neki, amire szüksége van, teljesen hűséges lesz, így nem kell aggódnod, ha magában megy el szórakozni; adj neki teret, tiszteld a magánéletét és minden rendben lesz. A Vízöntő férfi a kihívást és kalandot szerető nőkhöz illik.

 

Hogyan vonzd a Vízöntőt?

 

A kommunikáció a kulcs. Képesnek kell lenned ösztönözni őket fejben, részt venni barátságos, szellemes verbális csatában, de ne várd azt, hogy bármilyen következtetést is levontok, mert nem ez a lényeg. Arra vágynak, hogy megdolgoztassák az agyukat.

Ha nem tudod tartani velük az intellektuális és nem hagyományos módokat, amikről a Vízöntők ismertek, érdemes máshol nézelődnöd. A Vízöntőknek nagyobb szükségük van kommunikációs összeegyeztethetőségre, mint bármi másra. Legyenek változatosak a randik, találj ki érdekes dolgokat, mint például egy utat az állatkertbe, de ha nincs semmi őrült ötleted, bízd a Vízöntőre a tervezést, de ne lepődj meg, ha a randi közepén változtatnak a terveken, légy rugalmas, mit ők.

 

 

Nem szeretik a zsörtölődő vagy panaszkodó embereket, tehát legyen pozitív a beszélgetés és minden jó lesz. 

 

Vízöntő és a függetlenség

 

A Vízöntő személyisége nagyon független, minden kísérlet visszafogni vagy korlátozni őket, menekülésre készteti őket. Egyedül kell szabadok legyenek. Nem csak kívánják a Vízöntők a függetlenséget, de alapvető a jólétükhöz.

 

Vízöntő és a barátság

 

A különálló, érzelemmentes külső mögött ott bújik meg a jószívű barát, aki mások segítségére siet. Imádják megnevettetni és felvidítani az embereket, jó érzéssel tölti el őket, ha másoknak örömet okozhatnak. Ne várj tőlük semmit cserébe, mert ez gátolhatja a szabadságukat, a Vízöntők korlátok nélkül élnek.

Nagyon szokatlanok és tele vannak izgalommal, egy Vízöntő barát mindig szórakoztató életet él. Lehet, hogy javasolnak egy utolsó perces kemping kirándulást előkészített ellátás nélkül, és ha úgy döntesz, hogy csatlakozol, az egy örökre emlékezetes hétvége lesz!

 

Vízöntő és az üzlet

 

A Vízöntők szeretnek valami hasznosat kezdeni az életükkel, és ha ez kombinálva van azzal, hogy remekül bánnak az emberekkel, kiváló politikusok, szociális munkások/pszichológusok lesznek belőlük. Progresszív gondolkodók, kiválóan alkotnak új ideológiákat és elméleteket, bármilyen típusú kutatás illik a Vízöntőhöz.

Az egyik buktatójuk az üzleti életben a részletekre való figyelem. Szeretik a nagyszabású ötleteket és a hatalmas terveket és meg is valósítják azokat, de a hétköznapi, ismétlődő részletek késlekedést okoznak számukra. A Vízöntőknek szükségük van egy titkárnőre.

 

Vízöntő és a temperamentum

 

A Vízöntők hajlamosak a lázadásra, csak hogy a saját maguk módján intézzék a dolgokat. A makacsságuk okoz néha kudarcot, mert akkor is folytatnak valamit a maguk módján, ha mások már bebizonyították, hogy az rossz.

Nagyon okos emberek és tudják, hogy ha valami rossz, de akkor is folytatják, csak azért, mert az az ő módszerük, nagyon szilárd véleményük és makacsságuk van, amikor szembesítik őket. A makacsságuk és határozott véleményük ellenére sem írják elő másoknak az elképzeléseiket, mert tiszteletben tartják mindenki véleményét.

 

Vízöntő dióhéjban

 

A Vízöntő a látnokok, nem mindennapi dolgok és a szellemi függetlenség csillagjegye. A Vízöntők azok az emberek, akik eltérnek a tömegtől és a saját útjukat járják. Mindig az intellektuális ösztönzést keresik, folyamatosan felfedeznek valami újat, új véleményeket formálnak és makacsul utazzák az útjukat, függetlenül attól, hogy mások mit gondolnak.

Tele vannak paradoxonokkal, a spektrum másik vége érdekli őket, szeretnek egyedül lenni, mégis társadalmi pillangók. Szeretik megtapasztalni mindkét oldalt és látni a véleményeket miközben új ötleteken agyalnak a jövőre gondoló, aktív elméjükkel. A Vízöntőknek az "élj és hagyj élni" politikájuk van, ahol mindenki szabadon lehet önmaga, nem ítélnek el másokat, hiszen mint emberi lények, egyenlők vagyunk és jogunk van a saját véleményünkhöz. Verbálisan nagyon képzettek és szellemesek, megfigyelik az embereket, és tanulják, hogy hogy lehet kapcsolatba lépni másokkal megfigyelésen keresztül.

A manipuláció mesterei lehetnek, igazolva mindent amit tesznek vagy gondolnak. Ennek eredményeként képesek bármilyen típusú embert kezelni és bármilyen helyzethez alkalmazkodni. Örömmel fogadják a változást, mert az unalom az ellenségük. Bármi ami új, egy lehetőség a Vízöntők számára. Bármilyen témában szakértőként járhatnak el, ezzel nagyon felfújva a saját fontosságukat, és úgy érzik, hogy ez megérdemelt, mert a különcségük egyedivé teszi őket.

A hagyományos emberek vigyázzanak, a Vízöntők szeretnek sokkolni és a normától eltérni, ők így élik az életüket. A Vízöntők ismertek arról, hogy piszkálják azokat, akiket gyengének vagy unalmasnak találnak. Számukra egyszerűen könnyű célpont a verbális gyakorlásra, semmi rosszat nem akarnak, de a másik személyt megbánthatják. A Vízöntők soha nem bántanának meg senkit szándékosan, minden embert tisztelnek, annak ellenére, hogy ez nem tűnik olyan egyértelműnek az érzelmesebb típusoknak.

 

Vízöntő erősségei kulcsszavak:

  • Szellemes
  • Okos
  • Humanitárius
  • Találékony
  • Eredeti

Vízöntő gyengeségei kulcsszavak:

  • Makacs
  • Érzelemmentes
  • Szarkasztikus
  • Lázadó
  • Zárkózott

 

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu