horoszkóp, ezotéria és asztrológia


kinai horoszkop

kínai horoszkóp 2015 tizenkét állaton alapul, amelyek az egyes évek meghatározására használatosak.

A kínai horoszkóp tizenkét állata mellett még használják a Ying-Yang öt elemét is, amelyek a föld, tűz, fém, víz és fa.

Ennek az öt elemnek a segítségével kerülnek meghatározására a kínai horoszkóp bizonyos szempontjai, mint a siker, a szerelem és a boldogság. 

A kínai horoszkóp meghatározására tetszés szerint lehet egyszerű, vagy bonyolult.

 

 

 

 

ÜDVÖZÖLJÜK A KECSKE ÉVÉBEN!

Kattintson a kínai állatövi jegyére, a 2015-ös kínai horoszkópjáért!

 

patkány horoszkóp 2015

Patkány horoszkóp 2015

bivaly horoszkóp 2015

Ökör horoszkóp 2015

tigris horoszkóp 2015

Tigris horoszkóp 2015

nyúl horoszkóp 2015

Nyúl horoszkóp 2015

sárkány horoszkóp 2015

Sárkány horoszkóp 2015

kígyó horoszkóp 2015

Kígyó horoszkóp 2015

ló horoszkóp 2015

Ló horoszkóp 2015

kecske horoszkóp 2015

Kecske horoszkóp 2015

majom horoszkóp 2015

Majom horoszkóp 2015

kakas horoszkóp 2015

Kakas horoszkóp 2015

kutya horoszkóp 2015

Kutya horoszkóp 2015

disznó horoszkóp 2015

Disznó horoszkóp 2015

 

Itt következik néhány olyan információ, amelyet a kínai horoszkóp adhat:

  • Mit tartogat az elkövetkező év az Ön számára
  • A szerencsés napja a hete, hónapja, éve.
  • Helyek, melyek Önnek több szerencsét fognak hozni.
  • Hogyan alakul a szerelmi élete, és mit kell tennie a szerelemre való felkészüléshez.
  • Információk az egészséggel kapcsolatban és mikre érdemes odafigyelni.
  • Hogyan lehet boldogulni, és mivel legyen óvatos a gazdagság, a siker és a pénz tekintetében.
  • Mit kell tenni, ahhoz hogy az élete több boldogságot nyújtson.

 

A Kecske kínai éve  2015-ben 2015 február 19-én indul (a holdnaptár szerint).

 

 

Előrejelzés a Kecske Évére 2015-ben.

 

Mivel kecsegteti a Kecske Éve 2015-2016-ban? Kínai asztrológia határozott választ ad erre a kérdésre. És mivel annak ötezer éves múltja van, a válaszok megdöbbentően időszerűnek és pontosnak tudnak bizonyulni.

Ezek a horoszkópok a kínai asztrológia a legtisztább hagyományán alapulnak. Nem csak azt mondják meg, hogy mi történhet Önnel ebben az évben, de megfelelő tanácsot is adnak, ami által gazdagabb és kielégítőbb életet tud élni.

 

A Kecske Éve, 2015.

 

A Kecske Yin energia, a béke, a harmonikus együttélést és a nyugalom szimbóluma. Ez az elsődleges és alapvető hangulat erre az évre. Bár vannak csatakiáltások és a visszaszámlálás hamarosan kezdődik, ha az almanachok nem csalnak - a háborút el fogják kerülni és a gyógyulás és kompromisszum időszaka kezdődik a béke fenntartására.

A Kecske a művészetek jelképe. Kapcsolódik a passzív és gondoskodó időszakokhoz. Segíti a múlt eseményei által ejtett sebeknek a gyógyulását, melyeket olyan személyek okoztak, akiknek kevés tiszteletük van az emberiség, illetve az élet iránt. Ez a közös hitben és a jóakarat reményében való összefogás éve lesz és felül fog kerekedni olyan erőkkel szemben, amelyek visszautasítják a békés életnek az útját.

Azok számára, akik bíznak a jóságban, a boldogság és a siker fogja övezni útjukat.

A hangsúly az összefogáson lesz annak érdekében, hogy megvívjuk a harcot a gonosz és a pusztítás ellen, ami egy ideje már fortyong. A Szaturnusszal a Skorpióban és a Plútó a hosszú tartózkodásával a Bakban, több figyelem fordul a felépítésre, az alapokhoz való visszatérésre és a nagyobb intuícióra a megoldások megtalálása végett olyan problémákra, amelyek már egy ideje a világot sújtják.

Sok függ ettől - a nemzetközi gazdaság egyensúlya és a társadalmi harmónia békéje. A felhívás a háborúra nem egy olyan lépés, melyet félvállról lehet venni. Bár kardcsörgetés hallatszik mindkét oldalon, amint a Kecske Évének a nyugtató párája elterül a Nemzetek felett, felélednek az érzelmek és a bölcsesség lesz az irányadó. A Sors elküldi követeit, hogy az agresszió arcát egy békésebb kompromisszum felé fordítsa. Nem öli meg a kétségeket, a haragot vagy a vágyat az erőszakra, de rájuk helyezi a megkötés takaróját.

Így lesz ez a családtagok, és az ádáz gazdasági ellenfelek között is. Sokan szívükbe és lelkükbe tekintenek, és elméláznak a múlt megbocsájthatatlan sérelmein és felismerik, hogy az út a harmóniához és a gazdasági erejéhez békén, nem pedig erőszakon keresztül vezet.

Itt az ideje, hogy a családok összefogjanak, hűségre és fegyelemre tanítsanak. A családok félreteszik a haragot, a sérelmeket, melyek a kiegyensúlyozottság gátjaivá váltak és hagynak időt a sebek begyógyulására. Használjuk ezt az időszakot arra, hogy helyre hozzuk a dolgokat, mulasztásainkat pótoljuk.

Az 2015-ös Kecske aurája fokozatosan kisugározza szándékát mindenki számára. A legviharosabb időszak a Sárkány időszakában lesz, amely a március 20-ai tavaszi napéjegyenlőségtől április 20-ig tart, és főleg az Ökör időszaka, amikor is egy súlyos fenyegetés ismét felveti ronda fejét. Ez a december 22-ei téli napfordulótól 2016 január 20-ig tart. De még lehet, engedje meg, hogy a Kecske vibrációjának a nyugtató hatása keresztül áramoljon és áramoljon Önön, hogy megérintsen mindenkit, akivel találkozik.

2015 a többet ésszel, mint durva erővel éve. Azok, akik agresszívek szeretnének lenni, ki lesznek játszva a stratégia és józanész által.

A kínai horoszkóp a holdévek szerint határozza meg a csillagjegyeket, a több ezer esztendős kínai hold-kalendárium alapján. Hatvan évig tart egy teljes ciklus, melyet egyszerűbb, öt elemből álló ciklusok alkotnak: a fém, a tűz, a föld, a víz és a fa. Ezzel az öt elemmel kapcsolónak össze az állatövi jegyek, ahol minden elem rendelkezik egy uralkodó bolygóval. A kínai horoszkóp 2014 / 2015-re legjellemzőbb adata, hogy a Kecske éve lesz. Ekkor is érvényesek persze a holdkalendáriumban leírt állandók, mint például az a tény, hogy a pozitív, negatív sugárzások és elemek ciklusonként váltakoznak. Az elemek egymással szorosan összefüggnek, hisz a Fémből nyerhető a Víz, abból a Fa, a Fából a Tűz, a Tűzből a Föld, s abból a Fém. Mindegyik elem egyforma erős, és ami a lényeg, hogy egyik sem létezhet a többi nélkül.

A keleti asztroló Kecske sok szemszögből vizsgálja az emberi jellemet, a kínai horoszkóp alapja is, hogy az ember melyik állatjegybe tartozik, mely hónapban, órában és melyik országban született, majd vizsgálja, hogy ezek alapján mi az ember eleme és jegye. Nem csak a kínai szemlélet, de a hagyományos kínai gyógyítás is igyekezett az emberi egészségi állapotot és minden természeti jelenséget az öt elem valamelyikébe besorolni. E felfogásalapján arra az eredményre jutottak, hogy minden egyes dologban felfedezhetők az öt elem jellemzői, és ezek arányától függ, hogy az adott dolognak mik a jellemző tulajdonságai. Vonatkozik ez természetesen az emberre is, ezért van az, hogy mindannyian egy egy külön egyéniségek vagyunk. A Tűz elembe azok tartoznak, akik mozgékonyan, nyári meleget árasztanak magukból, de például a Víz típusba tartozó emberek hűvösséget és télre emlékeztető nyugalmat sugároznak.


Az elemek energetikai szemszögből sokféle képen összefüggésben vannak egymással. A tápláló és a szabályozó – akadályozó ciklus egymással egyensúlyra törekszik, de ezek mellett ismert másik két „kóros” ciklus is, a legyűrő és a visszaható. A tápláló ciklus során a Tüzet táplálja a Fa, a Tűz a hamu révén táplálja a Földet, a Földből nyerhető a Fém, a Fém pedig beleoldódik a Vízbe, mellyel táplálja azt, a Víz pedig táplálékot ad a Fának. Az akadályozó ciklusban a Fa a Földet felemészti, a Tűz révén megolvad a Fém, a Vizet beszívja a Föld, a Fát elvágja a Fém és a Tüzet eloltja a Víz. A „kóros” ciklusoknál a visszahatás során valamelyik ciklus túltengése miatt rátámad a kettővel mögötte lévőre, és visszahatással lesz arra. Ilyen eset, amikor a túl nagy méretű Tűz során elpárolog az egyénként őt megfékezni képes Víz, vagy a leggyakoribb visszahatás,amikor a túl nagy Víz elmossa a Földet.

Mivel a kínai horoszkóp 2015 során a Kecske évében telik majd, így nézzük az erre leginkább jellemző adatokat. Ebben az állatövben a hangsúly legfőképpen a kikapcsolódásra és a szórakozásra tevődik. A Kecske jegyében születettek energikus és gazdag személyek általában. A Kecske éve 2015. február 19-től 2016. február 7-ig tart majd, ez az időszak az emberekre általában igen jó hatással lesz. A Kecske jegyűek jókedvűek, tettre készek, bizakodóan néznek a jövőbe, önállóak és kreatívak. Hallatlan energiákat tudnak mozgósítani, és ha még dicséretben is részesülnek, akkor teljesítményük határtalanná válhat. Negatív tulajdonságuk talán, hogy elég hiú természetűek, szeretnek a figyelem központjában állni, és időnként fejjel mennek a falnak. A hűség nem erős oldaluk. A Kecske férfi nagy kalandor, szinte keresi a veszélyt, talán épp ezért kapcsolataira is jellemző, hogy nehezen találja meg az igazit. Amint azonban érettebbé válik, megbízható, hűséges társ lesz belőle. A nőkre jellemző a divat nagy szeretete és követése, kirívóan igényesek, és akaratosak. A Kecske jegyében jó néhány híresség született, többek között Vivaldi, Puccini, Rembrandt, Renoir, Josephine Baker, Hruscsov, vagy Roosevelt. A kínai horoszkóp 2014 / 2015 évben is a születési időpontok szerint sorolja be, hogy melyikünknek mely elem tartozik a szóban forgó időponthoz és mik lesznek ennek a legnyomósabb jellemzői. A kínai állatövi jegyek az alábbi táblázatban láthatók, itt mindenki megtalálja saját jegyét születési éve alapján:

kinai horoszkop lista

 

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu