horoszkóp, ezotéria és asztrológia

 Az Ikrek szerelmi kompatibilitása

 

Az Ikrek és az Oroszlán szerelmi kompatibilitása

Egy gyengéd pár, akik nagyon élvezik egymás társaságát. Míg az Oroszlán legelőször is a szívével szeret, az Ikrek az elméjével szeret először. Az Ikrek elég romantikusnak bizonyul az Oroszlán számára. Az Ikrek stabilitását nem ingatja meg az hangulatváltozásokra hajlamos Oroszlán. Az Oroszlán önbizalma csak kacsint az Ikrek másokkal való flörtölésére. Bár az Ikrek erős hajlama a gúnyolódásra idegesítheti a királyi Oroszlánt és az Oroszlán valószínűleg több csodálatot fog elvárni, mint amennyit az Ikrek hajlandó megadni. Ez egy probléma lehet, de olyan jól mulatnak együtt, hogy nem nagyon foglalkoznak az ilyen kis problémákkal.

Mind az Oroszlánnak és az Ikreknek is erős vágya van arra, hogy szenvedélyes, érzelmes életet éljenek. Szexuálisan az Oroszlán teljes szívből szeret, míg az Ikrek változó vágyai teljesen kifürkészhetetlenek a számára. Az Oroszlán szívének melegében szertefoszlik minden olyan neheztelés, amely esetleg az Ikrekben ébredhetett a nap során, ami csökkenti a feszültséget az ágyban. Ez elfogadható kapcsolat lesz, és tartós házasságot ígér.

 

 

Az Ikrek és a Kos szerelmi kompatibilitása

Ez egy nagyon szép kapcsolat lehet, mert a Kos és az Ikrek fáradhatatlanok, aktívak, folyamatosan törekednek új tudás megszerzésére. A Kos azon tulajdonságát, hogy megpróbáljon uralkodni, kijátssza az Ikrek eszessége. Az Ikreknek nincsenek szexuális előítéleteik, de az energiáik más kielégülési formákat is kereshetnek. Az Ikrek megpróbálhat még további izgalmakra lelni, de igen diszkréten jár el ezzel kapcsolatban. Lelkileg jól összeférnek; a Kos dinamikus és intelligens, az Ikrek sokoldalú és hamar feltalálja magát. Valószínűleg a szexualitás terén a Kosé lesz a vezető szerep, míg az Ikrek új variációkat gondol ki, hogy csúcson tartsa a kos érdeklődését. Igen jól működhet egy ilyen házasság.

 

 

Az Ikrek és a Rák szerelmi kompatibilitása

Az Ikrekben lévő parázs azonnal lángra lobbantja a Rákot, de a Rák nem fog biztonságot találni a felelőtlen Ikrek mellett. Rák önbizalmára nincsen jó hatással az öröm kereső Ikrekkel való folytatott párbeszéd. Az Ikrek nem irányított szexuális energiái problémákat fognak okozni a Rák számára. A Rák otthonszerető típus, aki megelégszik azzal, hogy otthon üljön, és kizárja a külvilágot, de aztán az Ikrek hamarosan izgágává, és mérgessé válik emiatt, mert nagyon szociális típus és szeret más emberek környezetében lenni; nem szeretné úgy érezni, hogy az otthon börtöne tartja őket fogva.

 

 

 

 

 

Az élet hamar elviselhetetlenné válik az Ikrek számára. A Rákok érzelmek és érzések által vezéreltek, és általában szeretik az állandóságot. Az Ikrek megállíthatatlan mozgalmassága nyugtalanítónak bizonyul a Rák számára. Bár ez egy nagyon érzelmes kapcsolat, a hosszú távú kapcsolat szinte lehetetlen itt.

 

 

Az Ikrek és a Mérleg szerelmi kompatibilitása

Ez a két légies jegy igen jól összeillik mind intellektuálisan és más módon is. Nehéz ezen jelek képviselőinek kordában tartani szenvedélyüket. Ha a szerelem mozgatja a világot akkor ez a pár adja meg neki a kezdő lökést. Ez egy ideális párkapcsolat. Érdeklődésük hasonló irányban változik. Ennek a párnak az esetében a Mérleg a Bíró és az Ikrek a az esküdtszék.

A pár intellektuális és művészi érdeklődése hasonló. Az Ikrek természet mind a két oldalát megérti a Mérleg.

Mindketten szenvedélyesek és egyik sem túl féltékeny ugyanakkor. Személyiségükbe sok a hasonlóság és tökéletesen megértik egymást az ágyban. A Mérlegnek erős a nemisége és szerelmi életük soha nem lesz elhanyagolva. A szexuális élet soha nem lesz unalmas.

Ez a tökéletes kapcsolat; szeretetteli és boldog házaspár.

 

 

Az Ikrek és a Bika szerelmi kompatibilitása

Ez a párosítás nem kecsegtet sok jóval, bár az elején a Bika reagál az Ikrek szikrájára, és az Ikrek izgalmasnak találja a Bika nem sallangmentes egyenességét. Az Ikrek jegy képviselő általában kétarcú, változékony emberek. A Bika szülöttek a biztonságra törekednek. A Bika vonzódik az Ikrek művésziségéhez és fantáziadús elméjéhez. Ugyanakkor az Ikreket irritálja a Bika lassú reakcióideje. A Bika, akinek veleszületett birtoklási vágya van, soha nem lesz képes megtartani a le nem nyugodott Ikreket. Ikrek szereti a változást és a Bika ellenáll annak. A szexuális életet fokozatosan befolyásolják az ikrek hangulatváltozásai. Az Ikrek úgy viselkedik, mint egy játékos, csintalan kisgyerek az egyik percben, de a következő pillanatban ordenárévá és állatiassá válik a szexualitása.

Ez a Bikát általában valaki másnak az ágyába hajszolja. Ez egy ízetlen kapcsolat, és nem a legjobbak a kilátások a házasságra.

 

 

Az Ikrek és a Skorpió szerelmi kompatibilitása

Az Ikrek képzelőereje és a Skorpió dinamizmusa jó kombináció, ha jól ki tudnak jönni egymással. Közel állnak egymáshoz szexuális kapcsolatokban, de az nem elég. Az Ikrek az a típus, aki egy teljes, mozgalmas életet próbál élni, de nem annyira a Skorpióval, mert a Skorpió inkább az önfejlesztést eszméjét helyezi a középpontba.

Skorpió érzéki, szenvedélyes, igényes, féltékeny, rugalmatlan. Az Ikrek ingatag, könnyelmű, felületes, könnyed, változékony.

Az Ikrek egy szociális lény, a Skorpió szereti a magánélet. Az Ikrek jegy képviselői túl könnyedén vesznek mindent a Skorpió szemszögéből. A Skorpió céltudatos, míg az Ikrek mindig kételkedik. Ez valószínűleg egy olyan kapcsolat lesz, ami nehezen kezelhető és ebből fakadóan a házasság is gondterhelt lesz.

 

 

 

 

Az Ikrek és a Vízöntő szerelmi kompatibilitása

Az Uránusz, a Vízöntő uralkodó bolygója, tele van meglepetésekkel, és hirtelen változásokkal. Ez tökéletesen megfelel az Ikreknek. Az Ikrek képesek alárendelni magukat a Vízöntő akaratának. A hálószoba sok kellemes időtöltést ígér, de az is megtörténhet, de lehetséges a szenvedélyek hiánya is.

A változékony Ikreket könnyen befolyásolja a Vízöntő állandó nyomása. Szeretik a társaságot, szeretnek a szabadban különféle tevékenységeket végezni, és egyik sem különösebben féltékeny vagy birtokló természetű.

Valószínűleg intenzív szexuális vonzalom lép fel a két ember között, mert a Vízöntő testileg nagyon vonzónak találja az Ikreket. Ez a két ember jól megérti egymást az ágyban, és társaknak is csodálatosak. Ez egy érdekes kapcsolat, melyből egy kiváló házasság is lehet.

 

 

Az Ikrek és az Bak szerelmi kompatibilitása

Ezek az emberek eltérő szexuális természetűek. A Szaturnusz irányította Bak hadilábon áll a Merkúr által vezérelt Ikrekkel. Az Ikrek általában könnyed, érzéki ember, amíg a Bak, hideg vérmérsékletű, odaadó és óvatos. A Baknak nehéz lesz majd rajta tartani a gyeplőt a könnyen gerjedelemre gyúló, kacér, önfejű Ikreken. A Baknak minden türelmére szüksége van ahhoz, hogy kezelje partner úgy ítéli meg, hogy szeszélyes, extravagáns, és kelekótya. Annak érdekében, hogy a szexuális kapcsolat sikeres legyen, az Ikreknek el kell elterelni a Bak elméjét a karrierjéről, és azokról a problémákról, melyek vele járnak. A kezdeti érdeklődés nem tarthat sokáig.

 

 

Az Ikrek és az Ikrek szerelmi kompatibilitása

Nincsen náluk sokoldalúbb, elbűvölőbb, elevenebb pár. Lenyűgöző beszélgetőpartnerek, egy csomó barátjuk van, és hatalmas bulikat rendeznek együtt. Szex és szórakoztató és

játékos. Bár ez a kapcsolat lehet nagyon kellemes mindkét fél számára, nagyon gyorsan elveszítheti a stabilitását. Mivel igényeik közösek és tudják, hogy egyik a másik mit szeret és mit nem szeret, szex terén nagyon egymásra hangolódnak. Őrült szerelem bontakozik ki közöttük és a házasság sem lesz véletlen. Jó esély van arra, hogy ez a párosítás működni fog, és a világon a lehető legizgalmasabb párt alkotják.

 

 

Az Ikrek és a Szűz szerelmi kompatibilitása

Mindkettőt a Merkúr uralja, és szellemi megközelítésből szemlélik a világot. De hasonlóság itt véget is ér; baljós csillagok vezetik ennek a párnak a sorsát már a kezdetektől fogva. Unalmasnak személyként kezeli az Ikrek a Szüzet A Szűz elméjében meghatározott kép él a nemi viszonyulással kapcsolatban. Az Ikrek határozatlanságot mutat. Miután alábbhagy a szenvedély tüze, a Szűz elkezd majd morogni és kritizálja az Ikreket. Erre az Ikrek mással próbál örömöket keresni. Alacsony hőfokon égnek a szenvedélyek. A szexuális élet hamarosan fagyossá válik. Ez csak egy rövid fellángolás lehet, melynek nincs esélye a tartóssá válásra.

 

 

Az Ikrek és a Nyilas szerelmi kompatibilitása

Ez a két ellentétes az állatöv vonzza egymást, akár a mágnes. Mindketten fáradhatatlanok, változékonyak és nem elég őszinte szeretők. Az Ikrek hajlamos kritizálni a Nyilas viselkedését az ágyban. Csalódottá válhatnak szexuálisan, mert egyik sem mutatja ki az érzéseit és az Ikrek nagyon hamar kezd bírálatba. Vannak még más gyenge pontjaik a kapcsolataiknak, az erősség viszont az, hogy egyikre sem jellemző a követelőzés. Viszonyuk lendületesen kezdődik, és hirtelen fejeződik is be. A házasság is elég jól működhet, de mindkét részről erőfeszítéseket követel meg.

 

 

Az Ikrek és Halak szerelmi kompatibilitása

Igen nagymértékű a szenvedély, de ugyanakkor sok gond is jár ezzel a kapcsolattal. A Halak túl érzelmesek az Ikrek számára. Az érzelmes Halakat, ugyanakkor, túl hamar sérti meg az érzéketlen Ikrek. Az Ikrek csintalan és játékos, de a Halak érzékeny, és veszi a dolgokat a szívére veszi. Ez a gyanakvás és bizalmatlanság hangulatát teremti meg. Szikrázhat körülöttük a levegő, de a kapcsolatuknak az ingatag építménye a végén össze is fog omlani. Ez egy meglehetősen kockázatos kapcsolat és boldogtalan házasság.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu