horoszkóp, ezotéria és asztrológia

asztrológia

Az elmúlt években írott asztrológiai elemzéseknek a száma ezerszámra elburjánzott az interneten és máshol. Ezeknek az írott értelmezéseknek a természete és a minősége rendkívül eltérő lehet. Sokszor az ilyen értelmezések számítógép felhasználásával készülnek. Bizonyos esetekben, a számítógép részlegesen állítja elő a terméket, majd egy személy módosítja a kidobott nyersanyagot, késztermékké formálja, és átadja az ügyfélnek. Egyéb esetekben, a számítógép magát a végterméket állítja elő.

Amit kidob a gép, az megy az ügyfélnek.

Nem meglepő hát, ha egy asztrológus írásbeli elemzést kínál, a potenciális ügyfelek gyakran megkérdezik, hogy az "számítógép generált"-e. Általában, amit tudni szeretnének, amikor felteszik ezt a kérdést nem az, hogy a számítógép segített-e elkészíteni az elemzést. Ehelyett gyakran azt szeretnék tudni, hogy az asztrológus valóban elgondolkodott-e a szimbólumokról a készítés folyamat során. Bizonyos ügyfelek megelégszenek egy általános jellegű válasszal erre a kérdésre, mely segít nekik eldönteni, hogy valóban szeretnék-e azt az adott leírást. Más ügyfelek több információt szeretnének tudni, mielőtt meghoznák ugyanezt a döntést.

Használok számítógépet a készítéshez? Az biztos, hogy igen. Számítógép által generáltak az elemzések? Nos, ez attól függ, mit értünk "számítógép által generált" alatt.

Miután pontosan megértettük az ilyen értelmezések jellegét és minőségét egy jobban megalapozott döntést tudunk hozni arról, hogy mi is az, amit akarunk.

 

Érdekelik a részletei annak, hogy hogyan állítom ezeket elő? Akkor olvasson tovább!

Mindjárt . Én egy hasonló folyamatot használok, mint a másfajta értelmezések készítésekor, mind írásban (mint pl. születési horoszkópok és szinasztrikus elemzések esetében) mind az személyes tanácsadás során, amelyet online végzek.

 

 

A kiválasztás

 

A munkafolyamatot azzal kezdem, hogy generálok olyan tranzit listát a születési horoszkópjához, amelyek érvényben lesznek az érintett periódusban az Ön elemzésében.

Én választanom ki, hogy az elemzés melyik tranzitokat fogja tartalmazni.

Aztán felvázolom azt a sorrendet, amiben megvitatom azokat.

Utána megnézem a számítógépet, hogy lássam, melyekről írtam ezek közül az áthaladások közül már valamit múltban. (Néhányról már írtam korábban. Néhányról még nem.) Ha lementettem valamit, amiről már írtam korábban, akkor onnan kezdem, átfogalmazom, teszek hozzá, hogy megfelelően tükrözze az adott születési horoszkópot. Ha nincs semmi az előző írásaim közül, akkor a nulláról kezdem.

 

Na mármost, az az anyag, amelyet én az elemzéseimbe foglalok, kicsit olyan mint két embernek az egymással való összehasonlítása. Vegyünk bármely két embert. Hasonlítsuk össze őket. Amikor ezt megtesszük, látni fogjuk, hogy rengeteg hasonlóság lesz közöttük, és nagyon sok jelentős eltérés is. Hasonlóképpen bizonyos szempontból az az anyag, amelyet beleviszek az Ön elemzésbe, nagyon hasonló lehet ahhoz, amit már megadtam egy másik személynek szóló leírásban.

Pl. a Szaturnusz rengeteg hasonló folyamatot és kérdést képvisel, attól függetlenül, hogy kinek is a képletéről beszélek. A harmadik ház rengeteg hasonló szempontot és tevékenységet képvisel, függetlenül attól, hogy kinek a horoszkópjáról van szó. Egy negyedfény ugyanazokat a szempontokat veti fel. Ugyanígy a Skorpió.

Mégis, ugyanazok a szimbólumok más kérdéseket jelképeznek sok szempontból egyénenként, és ezek a különbségek nagyon jelentősek. Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni ezeknek a különbségeknek megfelelően, az előző írásaimra támaszkodok az Ön elemzésének az elkészítéséhez. Ez időt takarít meg nekem, amikor arról beszélek, hogy egy bolygó, jegy, ház, általánosságban milyen szempontot képviseli. Azonban azt is figyelembe veszem, hogy azok az azonos szimbólumok mit képviselnek, az Ön esetében. A szükségnek megfelelően írok, hogy ez visszatükröződjön az Ön elemzésében.

 

 

 

Mindegy, hogy már egy meglévő anyagból dolgozok-e, vagy elölről kezdem, lelkiismeretes döntést hozok azzal kapcsolatban, hogy mit hagyok bent, mit hagyok ki, mit kel mondanom, és hogyan kell azt mondanom.

 

További tényezők, amelyeket figyelembe veszek

 

Néha, amikor az emberek tranzit elemzésre jönnek hozzám nincsenek tisztában azzal, hogy mit jelentenek a születési horoszkópjaiknak a különféle részei. Mivel nem feltételezhetem, hogy ismerik a natális szimbólumokat (legalábbis nem azon lehetőségek szerint, melyek rendelkezésre állnak számukra), elég sok időt töltök tranzit értelmezések közben azzal, hogy elmagyarázom, mit jelentenek a natális szimbólumok.

Ahogy minden egyes tranzitról írok a tranzit elemzésben, fokozatosan megpróbálom szemléltetni, hogy az egyik tranzit mit jelenthet egy másik olyan fényében, amelyről már korábban beszéltem az Ön elemzésében.

Tegyük fel, hogy Ön két fő átvonulást tapasztal ugyanabban az időszakban. Továbbá tegyük fel azt is, hogy az első tranzit működésbe hozza a natális Napot, a Holdat, az Aszcendenst, az Égközepet (más szóval, a képletnek azokat a bizonyos részeit, melyek áthatják az életét egy nagyon meghatározó módon). Ez a tranzit hosszú és tartós, és közben a bolygó vagy a natális ponton halad át, vagy az azzal szemben lévő ponton, vagy vele derékszögben mozog (együttállásban, ellentétben, vagy negyedfényben).

Most tegyük fel, hogy a második tranzit különbözik valamelyik ilyen szempontból az első tranzittól. Lehet, hogy rövidebb ideig tart. Lehet, hogy a szög egy serkentő szög (szextil), vagy egy áramló szög. (trigon).

Lehet, a Marsot vagy a Neptunuszt érinti. Amikor a második tranzitról beszélek, megpróbálok segíteni, megérteni, milyen jelentősége van annak az első tranzit fényében. Az elsőnek a jelentősége hosszú távon nagyobb, mint a másodiknak. Az első tranzit beszínezi és módosítja a második tranzitot.

 

Indian_Astrology.jpg

 

Döntsön okosan

 

Amint azt már kifejtettem itt, a számítógépet, mint egy eszközt használnom az írásos elemzések készítéséhez. Amíg én a számítógépet a horoszkópok és egyéb információk kiszámításához és idő megtakarításhoz használom az írásos elemzések készítésekor, elgondolkozom az információkon és értelmezem őket. Arra használom, hogy hatékonyan dolgozzam. Ugyanakkor, arra is törekszem, hogy magas színvonalú értelmezéseket készítsek. Végső soron Önnek, az én ügyfelemnek a szolgálatában készítem ezt az elemzést.

Ha azt fontolgatja, hogy szeretne egy írásos asztrológiai elemzést készíttetni, és szeretné tudni, hogy mi a szerepe ebben az asztrológusnak, akkor arra bátorítom Önt, hogy tegye fel ezt a kérdést. Ne kérdezze, hogy "számítógép által generált" lesz-e az elemzés. Bizonyos írott értelmezések jobbak, mint mások, de pusztán az, hogy tudjuk, hogy számítógépet használtak-e a készítéshez, nem elegendő ahhoz, hogy különbséget tudjunk tenni a rossz minőségű termék és kiváló minőségű termék között.

 

Az, hogy ezt a tényt tudjuk-e, nem azt jelenti, hogy válaszokat kapunk a bennünk lévő kérdésekre.

Azt kérdezzük, amit igazán tudni szeretnénk. Az írásos asztrológiai elemzések fontos eszközöknek bizonyulhatnak az Ön kezében, ha azokhoz körültekintéssel fordul.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu